Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kortrijk:

Nieuwe boiler installeren

Een lekkende boiler moet vervangen worden. Vervangend toestel is reeds besteld.

Vervangen van verwarmingsketel

Verwarmingsketel Buderus op gas vervangen door condensatieketel

Onderhoud gaskachel

Reparatie van gaskachel merk Flandria. Kachel valt telkens na ongeveer een minuut uit.

Sanitaire werken in keuken

We zijn bezig met een nieuwe keuken te plaatsen, maar het water loopt niet goed weg. Bij onze oude keuken was dit ook al het geval. Maar we hebben de indruk dat het er erger op wordt. En we willen dit zeker in orde brengen vooraleer we onze vaatwasser installeren.

Leidingen in badkamers nakijken

Badkamer op gelijkvloers en op bovenste verdieping. Leidingen moeten worden nagekeken door zeer onaangename geur. Bij doorspoelen toilet hoor je water wegtrekken uit sifon bad en douche

Herstellen van waterlek in de badkamer

Waterlek in badkamer en water sijpelt door naar onderliggend appartement. Verzekering heeft een lekdetectiefirma aangesteld om lek op te sporen.

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

In het voorste gedeelte van mijn huis staat onze verwarmingsketel. Hierop zijn al twee radiatoren aangesloten (slaapkamer en badkamer). Achter dit eerste gedeelte zit een ruimte van zo'n 4 meter breed op een 20 meter lang (dus ongeveer 80 m2). Daar staan nu 2 gaskachels. Een eerste bij de eetplaats en een tweede bij de zetels. Ik had graag gekeken of ik deze gaskachels kan laten vervangen door radiatoren op de CV. Er zullen dus leidingen naar de woonkamer moeten komen. Dit is net achter de garage waar de ketel staat. Ik denk dat ik 2 radiatoren zal nodig hebben om een mooie verdeling van de warmte te hebben. Momenteel staat de thermostaat op de badkamer, maar ik zou nu graag een (slimme) thermostaat in de woonkamer hebben.

Badkamer maken in bestaande bureelruimte

Bureaukamer opofferen om een nieuwe badkamer te installeren, nieuwe leidingen, inloopdouche, bad en 2 persoonsbadmeubel. Oppervlakte kamer:n 4 m op 4 m. Kamer ernaast is er al een badkamer.

Vloerverwarming infrezen voor een nieuwbouw

Dit gaat over een sleutel op de deurwoning. Graag een vloerverwarming infrezen voor een oppervlakte van 7 meter op 3,89 meter.

Douche herstellen door lekkage

Er zijn in het verleden lekkages in de douche vastgesteld waardoor we eerst graag willen nakijken voor we erin trekken.