Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kortrijk:

Vervangen en herstellen rookgasafvoer in schoorsteen

Er zit een aluminium buis in mijn schoorsteen, dit zou moeten vervangen worden in inox.

Plaatsen gasleidingenn in huis (volledig onderkelderd) vanaf de teller

( vernieuwen )gasleidingen voor het voeden van 2 kachels 14 kw en 7 kw, gasboiler 14 kw , kookfornuis 10 kw,. Van de teller ongeveer 14 meter met 4 aftakingen , die 1 meter uit de gelijksvloers komen met kraan . Het liefst allemaal in koper ( kelder van ongeveer 2 meter hoog ). Heb attest nodig dat deze gasinstallatie comform is ( voor fluvius ). Werken redelijk dringend. De gasmeter is aangesloten en na de test afgesloten geweest , dus geen gas meer in huis voor het moment

Plaatsen van nieuwe mazoutbrander

De oude brander/boiler is versleten. Indien mogelijk warm water via doorstroom.

Ventilatiesysteem Vent Axia onderhouden

Op zoek naar een specialist om mijn ventilatiesysteem te onderhouden. Men moet ook de ventilatiekanalen reinigen.

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.

Gasketel herstellen

De gasketel gaat aan, maar valt meteen uit. Belangrijk om te weten is dat de woning wel al enkele maanden leeg staat en de verwarming dus al lang niet meer gebruikt is. Graag had ik geweten wat het probleem is en wat de herstellingskost is. Gasketel : Vaillant

Nieuwe boiler installeren

Een lekkende boiler moet vervangen worden. Vervangend toestel is reeds besteld.

Vervangen van verwarmingsketel

Verwarmingsketel Buderus op gas vervangen door condensatieketel

Onderhoud gaskachel

Reparatie van gaskachel merk Flandria. Kachel valt telkens na ongeveer een minuut uit.

Sanitaire werken in keuken

We zijn bezig met een nieuwe keuken te plaatsen, maar het water loopt niet goed weg. Bij onze oude keuken was dit ook al het geval. Maar we hebben de indruk dat het er erger op wordt. En we willen dit zeker in orde brengen vooraleer we onze vaatwasser installeren.