Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe boiler installeren:

Nieuwe boiler installeren

Een lekkende boiler moet vervangen worden. Vervangend toestel is reeds besteld.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe boiler installeren uit heel België:

Afwerken zolderkamer

In de huidige zolderkamer dienen een aantal aanpassingen te gebeuren om ze te laten dienen als slaapkamer. De ruimte is momenteel open en moet afgesloten worden van de trappenhal door het installeren van een valse wand (hout en gyproc?) met een binnendeur in. De schouw diende in het verleden als ruimte waarin een boiler hing; wij zouden deze willen laten omvormen tot een soort van ingebouwde kast.

Douche installeren

Aansluiten boiler op waterleiding ,installatie douchemuur vloer leidingen en afvoer kort gezegd alles in kamer waar voordien niks was.

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Installeren verwarmingsketels

Voor een herenhuis dat opgesplitst dient te worden in 2 appartementen zou ik 2 aparte ketels laten installeren. Op 2 gerenoveerde slaapkamers op zolder moet er nog een verwarming geïnstalleerd worden. De oude ketel en constructie in de kelder moet weg. De boiler op zolder moet weg. Alle leidingen dienen nagekeken en of vervangen te worden. Het huis in goede staat, is reeds opgeknapt

Badkamer installeren

Ik heb een heel kleine badkamer en kleine WC. De hang WC is voorlopig verkeerd geïnstalleerd en dat moet aangepast worden. Er moet een vals plafond met spotjes inkomen, de muren moeten betegeld worden. Wat de badkamer betreft: hier moet een vals plafond met spotjes komen. De inloopdouche moet in zijn totaliteit geïnstalleerd en afgewerkt worden. Er moet een wastafel met meubel en een spiegelkast geplaatst worden. De (heel kleine) oppervlakte die daarna overblijft moet betegeld worden alsook de muren. Er staat een elektrische warm water boiler die zou moeten verhuizen naar de keuken. De leidingen moeten eveneens vervangen worden.

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.

Nieuwe boiler instaleren

Een nieuwe elektrische boiler van 80L installeren.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een gasdoorstromer en ik wil daarvoor een warmtepomp met boiler van 200l installeren voor warm sanitair water.