Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp herstellen:

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp herstellen uit heel België:

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp

Onze pomp zuigt met momenten geen water meer op (slaat in alarm). Na enkele keren de pomp aan/uit te zetten springt deze (meestal) terug aan. De pomp is 10 jaar oud en is van het type Grundfos MQ3- 45 B

Regenwaterpomp herstellen

Pomp Scala 2 van Grundfos werkt niet meer naar behoren. Staat meestal met een foutcode stil, werkt soms na enige tijd terug (uren na de vraag). Pomp maakt ook veel meer lawaai dan eerst.

Regenwaterpomp dab euroinox 40/50 M herstellen

Betreft : DAB euroinox 40/50 M pomp Er is een lek wanneer de pomp draaid tussen het inox gedeelte en de motor (Foto 01 rode cirkel). Ik vermoed dat de dichtingsring stuk is (??). Voor de rest doet de pomp het prima. Pomp stond reeds in het huis bij aankoop, deze moet zeker 20 jaar of ouder zijn. Zal waarschijnlijk een nieuwe moeten komen.

Regenwaterpomp KSB herstellen

regenwaterpomp slaat steeds in failure. Regenwaterput onlangs nog laten reinigen. We weten niet of ze kan hersteld worden of dat we gewoon een nieuwe moeten steken.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos regenwaterpomp valt continue uit en terug aan. TypeMQ3-45B P1 1000w

Herstellen regenwaterpomp

Herstellen DAB Active Switch Regenwaterpomp van 8-9j. Slaat niet meer af maar blijft draaien.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B pomp herstellen. Staat in garage en word gebruikt om regen- en kraanwater op te pompen voor toilet. Met periodes slaat ze vaak aan, elke 10-20 sec, afgewisseld met periodes van normaal werken. Gaat in alarm fase waardoor werking uitvalt. Graag ook functie naar regenwaterput nakijken aangezien enkel kraanwater kan gepompt worden naar toilet.

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Wanneer onze pomp Grundfos RMQ-B regenwater wilt gebruiken komt er blijvend piepend geluid. Ik heb hem momenteel afgezet en merkte ook water op onderaan het apparaat.