Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp herstellen:

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp herstellen uit heel België:

Regenwaterpomp herstellen

De Van Marcke/Pedrollo regenwaterpomp slaat onregelmatig aan en uit zonder dat er water wordt gebruikt/gevraagd. Op zoek naar een loodgieter voor een herstelling te maken.

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Plots geen regenwater meer voor sanitair en was- en afwasmachine. Regenwaterpomp DAB Autojet 100 met elektrische sturing schakelt automatisch uit en kan na overbrugging geen waterdruk meer steken. Niettegenstaande volle regenwaterputten.

Regenwaterpomp Dab herstellen of vervangen

De pomp werd 1 jaar niet meer gebruikt (per vergissing) en nu terug aangezet. Ze maakt heel veel lawaai en er komt water uitgespoten uit de opvulopening. De druk staat op 4 bar. Heb het stopcontact uitgetrokken.

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Onze Grundfos regenwaterpomp slaat te pas en te onpas op en ook na het doorspoelen van het toilet slaat deze verschillende malen na mekaar aan.

Regenwaterpomp DAB herstellen/vervangen

Laatste 2 weken gaat het steeds slchter met de pomp (error op DAB) Eerst elke 2 dagen herstarten, vorige week elke dag, sinds dit weekend herstart hij helemaal niet meer.

Grundfos mq 3-laten herstellen

Sinds enige tijd maakt mijn regenwaterpomp van Grundfos pomp een zoemend lawaai, deze pomp nog maar heb wel het idee dat het lang duurt eer de wc bak terug vol is.

Probleem regenwaterpomp drukverlies te herstellen

Mijn regenwater recuperatie pomp slaat om de minuut aan. Er staat een manometer in het pompcircuit. De druk in de leidingen naar mijn twee wc's of de buitenkraan zakt steeds. Er is geen lek zichtbaar. De pomp werkt enkel met regenwater. Ik zoek iemand die mee kan zoeken naar de oplossing voor een redelijke prijs. Merk pomp: MAM Eco Magic

Regenwaterpomp herstellen

Regenpomp booster silent geeft rood licht en levert geen water aan toilet, vermoeden vervuiling of bloccage terugslagklep in pomp Type pomp Dab booster silent 3