Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lauwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lauwe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lauwe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Lauwe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lauwe:

Inbouwcassette flam herstellen

De blazer van mijn Flam inbouwcassette werkt niet meer. Het lichtje op het elektronische speedcontrolpaneel op de zijkant is uit. Ik weet niet of het een haard met 1 of 2 blazers is.

Gashaard Barbas herstellen

Mijn gaskachel is uitgevallen, de waakvlam kan ik nog wel aansteken maar hij blijft niet aan, elke keer ik de knop los om ze aan te steken gaat de vlam uit.

Zonneboiler Hewalex herstellen

Zonneboiler Hewalex herstellen pomp werkt niet meer.

Onderhoud pelletkachel MCZ

Een jaarlijks onderhoud van onze pelletkachel te doen MCZ musa ait 9. 5 kW.

Verwarmingsketel plaatsen

Hoge rendementsketel Huidige de Dietrich Mcr 24/28 MI. Wandketel gemakkelijk bereikbaar. Met aardgas.

Condensatieketel plaatsen

Plaatsen van een condensatieketel.

Vernieuwen van gasverwarming

Onze Brink gasverwarming werkt niet meer. Onze gasman heeft onze een nieuwe aangeraden maar we staan open voor andere voorstellen dan Brink. We zouden ook Graag onze kamers elk apart via ipad/iphone aansturen om warmte af te geven... Aangezien het winter is zijn we dringend op zoek naar verwarming maar dit is duur dus willen we alle opties overwegen. Een verwarming koop je ook niet ieder jaar aan. Nu hebben we houtkachel en gashaard maar smorgens is het maar fris om op te staan met 10 graden... Misschien ook goed om te weten dat we zonnepanelen hebben.

Vernieuwen verwarmingsketel

Vernieuwen van verwarmingsketel (is pas 10 jaar oud!!)

Zonnepanelen verhuizen

Graag had ik geweten wat het ongeveer kost om onze zonnepanelen te verhuizen en terug in dienst te stellen. Er liggen 18 panelen op een pannendak en 14 panelen op een plat dak. (in Oostrozebeke) alle panelen zouden op een pannendak moeten komen. (in Lauwe)

Vervangen bulex

Wegnemen oude bulex en nieuwe plaatsen