Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Menen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Menen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Menen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Menen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Menen:

Buitenkraan op binnenleiding aansluiten

Buitenkraan op bestaande binnenleiding aansluiten, er zit op die leiding al een kraan, wasmachine is erop aangesloten.

Aansluiten gaskachel

Gaskachel aansluiten aan gas + aan schoorsteen

Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen

De huurder meld mij dat hij reeds 3 x wc heeft moeten laten ontstoppen en zegt dat er een constructie fout is in de afvoerbuizen ( huis van de jaren 1930). Eventueel vloer uitbreken en nieuwe buizen vervangen.

Onderhoud van boiler

Voor het onderhoud van onze doorstroom boiler die wij om de 2 jaar laten uitvoeren.Boiler van het merk Junkers.

Verwarmingsketel te vervangen

Nieuwe ketel plaatsen. Gasketel staat op de zolder. Nu rendementsketel. Aangesloten op schouw.

Nazicht leidingen en verwarminsketel

Ik zou graag de verwarmingsketel op gas na laten kijken, ik denk dat deze niet conform is. Daarna zou ik alle verwarmingselementen na willen laten kijken incl radiatoren.

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik vloerverwarming laten plaatsen + afwerken. Woning ouder dan 25 jaar. Met een oppervlakte tussen 50 en 100 m². Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Ik zoek een installateur voor het plaatsen van een inox flexibel dubbelwandig rookkanaal met diameter 100 mm. Dit in een gemetselde schouw en de hoogte is ongeveer 10 meter. Ook wil ik een afdekplaat en een kap boven op de schouwpijp laten monteren op de nok van het zadeldak. Ook onderaan graag een T stuk met afsluitdop en muurdoorvoer 80 mm. De materialen zijn reeds aanwezig, dus enkel de installatie moet men doen.

Installatie inbouwhaard Invicta

Ik heb zelf een inbouwhaard aangekocht maar de plaatsing zou ik graag laten uitvoeren door een installateur. Aangekochte inbouwhaard Invicta Foyer 700.

Onderhoud ketel Remeha

Mijn recente condensatieketel en een oudere doorstroomketel hebben onderhoud nodig. Daarnaast wil ik de mogelijkheid onderzoeken om een warmwatervat aan de nieuwe ketel te koppelen om zo de andere ketel overbodig te maken. De ketel is van het merk Remeha en hier reeds op gedimensioneerd.