Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meulebeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Meulebeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meulebeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Meulebeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Meulebeke:

Buis te herstellen

Er is een waterlek vastgesteld en de buizen moeten hersteld worden. Firma Polygon is gekomen en lek vastgesteld. Rapport is beschikbaar.

Aardgasketel en boiler vervangen

Zeer oude CV ketel en oude boiler vervangen. Op aardgas.

Verwarmingsketel vervangen

Vervangen van een bestaande verwarmingsketel op gas. Huidige is 16 jaar oud. Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas.

Verwarmingsketel vernieuwen

Vervanging oude verwarmingsketel door een nieuwe verwarmingsketel op gas. Betreft een woning.

Verwarmingsketel vernieuwen

Nieuwe verwarming ketel plaatsen en radiator aan passen

Rioolrenovatie van de woning

Loodgieter voor rioolrenovatie

Plaatsen van condensatieketel of hoogrendementsketel-info-prijzen

Ik heb nu een klassieke viessmannketel met stookolie Type UE-18 BJ 1984,en gewone oude schoorsteen. Men spreekt hier over het plaatsen van dubbelwandige buizen,voor een condensatieketel. Moeten deze lijden naar buiten, of gewoon tot aan de bestaande schoorsteen? - Of neem ik dan maar beter een hoogrendementsketel? - Graag info-prijs en plaatsing over het plaatsen van een condensatieketel of hoogrendementsketel.

Aansluiten van de gaskachel

Ik wil mijn gaskachel vervangen door een nieuwe dat ik staan heb. Ze moet alleen aangesloten worden en de juiste aansluitkoppen heb ik niet. Hoeveel zou me dat kosten?

Prijsopgave Remeha calenta combi 40 C

Graag prijs voor het elveren en plaatsen van een Remeha calenta combi 40 C.