Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor buis te herstellen:

Buis te herstellen

Er is een waterlek vastgesteld en de buizen moeten hersteld worden. Firma Polygon is gekomen en lek vastgesteld. Rapport is beschikbaar.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Meulebeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis te herstellen uit heel België:

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.

Lek in buis dampkap herstellen in appartement

De warme lucht van de dampkap en de koude lucht die langs de uitgang binnenkomt geeft condensatie ( natte plek in de houten/ gyproc omkasting). Een lek in de buis, dat veroorzaakt een natte plek. Herstellen van de lek, of buis isoleren, en gat toemaken.

Schoorsteen herstellen of vervangen door een inox buis

Onze schoorsteen is aan een opknapbeurt toe. Misschien voegen of een andere oplossing, terug bezetten en verven is een optie Of eventueel inox buis in de plaats zetten. Schouw met 3 uitgangen 60cm L en 40cm B en 50cm H Er liggen zonnepanelen op het dak.

Lek herstellen in dak

Lek in slaapkamer via opening in plafond waar zich schouwbuis bevindt lopende naar geasfalteerd plat dak. Ofwel is er een lek in het dak, ofwel in buis, vermoeden dit laatste! Vannacht zware regen, druppels langs zijkant opening

Lek waterleiding herstellen

Zit met een lek onderaan buis badkamer toevoer koud water. Dringende herstelling gewenst . Water komt van tussen de buis naar boven.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenput 1500 liter zouden we graag gebruiken Staat momenteel droog Waarschijnlijk loopt het water weg door scheuren... Moet gereinigd en hersteld worden + buis waar het water inkomt is verstopt (door bladeren).

Herstellen van de buizen van de riolering in de kelder

Er is een probleem met de riolering. Het gaat vermoedelijk om een lek. We denken dat met het vervangen van een stuk buis (en een nieuw koppelstuk) dit probleem opgelost zou kunnen zijn. Er zijn vermoedelijk geen graafwerken of breekwerken nodig. Iemand met kennis ter zake die een kijkje kan komen nemen, zou fijn zijn.

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag