Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Moen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Moen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Moen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Moen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Moen:

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een complete CV installatie installeren. De vakman moet me bijstaan in de keuze van het merk/type.

Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen

Vernieuwen afvoer keuken en wasruimte.

Water warmtepomp plaatsen

PV installatie, WP, zonneboiler De warmtepomp moet geïnstalleerd worden.

Omschakeling naar gasverwarming

Graag zouden we binnenkort kijken om onze woning te verwarmen met centrale verwarming op gas. Op dit moment verwarmen we met een mazoutkachel en hebben we warm water via een boiler, maar we willen dit naar 1 punt brengen. We zouden 4-5 radiatoren plaatsen. Er liggen reeds aansluitingen onder de vloer klaar. Foto's ter beschikking.

Keuring aardgas

Ik ben op zoek naar iemand die mijn aardgas wil komen keuren zodat Eandis mijn leiding mag openen. Het is een nieuwe leiding dus moet ze enkel nog gekeurd worden (geen onderhoud). Je moet dan ook natuurlijk mij het juiste attest kunnen doorgeven zodat Eandis mijn leiding mag openen. (Gehabiliteerd aardgasinstallateur dus)

Centrale verwarming

cv (aanwezig) plaatsen, dakdoorvoer (epdm) plaatsen 5 radiatoren en leidingen in opbouw Gas aansluiting kookunits

nieuwe hogerendementsketel

nieuwe hogerendementsketel