Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor afvoer keuken en wasruimte vernieuwen:

Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen

Vernieuwen afvoer keuken en wasruimte.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Moen (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoer keuken en wasruimte vernieuwen uit heel België:

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Vaatwasser inbouwen

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.

Leiding van gasmeter naar CV en keuken leggen

Leiding van gasmeter naar CV en keuken te leggen. Afvoer voor nieuwe badkamer

Afvoer ontstoppen+lek

Onze afvoer van de wasbak in keuken is verstopt. Zelf geprobeerd met destop of met ontstoppingsveer. Alsook is er een kleine lek aan een T-stuk net onder de wasbak.

Nutsvoorzieningen verplaatsen en plaatsen ikea keuken

1)Nutsvoorzieningen verplaatsen en toevoegen voor de keuken die vernieuwd wordt: - aan en afvoer voor afwasbak en vaatwas verplaatsen - 10 extra stopcontacten - gas toevoer verplaatsen 2) Plaatsen van een reeds bestelde IKEA keuken - zie foto's met meer info Extra's: werken die eveneens moeten gebeuren waar ik eventueel iemand voor heb, maar als 1 persoon alles kan, geniet dit mijn voorkeur. Mocht er interesse zijn en dat het kan: - opbouw tussenmuurtje voor de middenconsole van de keuken - plaatsen van houten legplanken

Laminaat en plafond vervangen na waterschade

Door een verstopping in mijn afvoer ( wasmachine ) ben ik op zoek naar iemand die mijn laminaat kan vervangen in de badkamer en de plafond in de keuken .

Voorbereidingswerken plaatsing keuken

Volgende werken staan op het programma: - Uitbreken oude keuken - Aanvullen van het laminaat waar keukenkasten weg zijn (daar komt een ‘dressing’). - Voorzien van stopcontacten voor nieuwe keuken - Voorzien van aansluitingen water en afvoer water voor nieuwe keuken (komt niet op dezelfde plaats als de oude) - Herstelling verlichting in de badkamer (‘relais’ stuk) Keuken en dressing worden 20/06 geleverd en geplaatst. Werken zijn voordien uit te voeren!

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer