Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Moorsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Moorsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Moorsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Moorsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Moorsele:

Vernieuwen afvoerbuizen

Een oud huis en de afvoerbuizen moeten vervangen en gescheiden worden .

Vernieuwen van mazoutverwarmingsketel

Nieuwe boiler en verwarmingsketel plaatsen; Nu verwarming op mazout. Omschakeling naar gasinstallatie is ook mogelijk.

Boiler Bulex nakijken en herstellen

Mijn boiler geeft enkel nog warm water voor de chauffage. Graag nakijken en ontkalken. Het merk is Bulex.

Sanitair badkamer vernieuwen

We willen een nieuwe badkamer met volledig nieuw sanitair. Ook installeren van de douche,bad en badkamermeubel (lavabo). Hiernaast ook een nieuwe wc aansluiten. Nieuwe materiaal kopen we allemaal zelf aan, enkel voor de installatie van alles.

Houtcasette vervangen

We willen onze oude casette haard met hout vernieuwen.

Verwarmingsinstallatie op mazout of electriciteit

Momenteel staat er een mazoutkachel in de living. De overige kamers worden verwarmd op elektriciteit. We hebben dit huis net gekocht en zijn onze opties aan het overlopen hoe we het beste kunnen verwarmen zodat het financieel geen te grote kost is om te verwarmen.

Zonnepanelen te verplaatsen

Zonnepanelen moeten verplaatst worden van ene woning naar andere, door verhuis. Kostprijs verplaatsen, plaatsen nieuwe profielen + bedrading en originele omvormer.