Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostduinkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostduinkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostduinkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostduinkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostduinkerke:

Onderhoud zonneboiler Regess

Graag onderhoud van de zonneboiler regress St 460. + vervangen van glycol indien nodig. (nog niet gebeurt sinds installatie meer dan 6 jaar geleden). Gaat soms in alarm, geen error op het dispay.

Airco op bestaande luchverwarming installeren

Airco installeren op bestaande hoge rendementsketel van het merk Bink.

Onderhouden Chaffoteaux

Tweejaarlijkse onderhoud van CV ketel. merk: Chaffoteaux

Extra boiler plaatsen

Wij hebben een studio aangekocht waar ik denk een doorstromer in de badkamer is geplaatst. Dit geeft te weinig warm water voor het douchen waarbij ik een oplossing zoek. Ik had gedacht aan een doorstromer of boiler van 80 liter.

Restaureren waterputten

Putten dateren waarschijnlijk van rond 1986 , zijn in beton met opgelegde betonnen deksel. (2 x 10000Ltr) Tussen put en deksel lijkt er na al die jaren vuil tussen te glippen wat de vervuiling versneld en ik bijna mijn regenwater niet meer kan gebruiken voor in het huis Dacht aan reinigen en dan eventueel herstellen of mss beter laten coaten Daarom graag een paar offerten met een raming van kosten

Stijgleidingen en aansluitingen vervangen in een appartementsgebouw

Stijgleidingen die in een koker lopen, evenals de 84 aansluitingen moeten vervangen worden. Op zoek naar een stielman die kennis heeft over druk en debit.

Vervangen oude thermostaat door nieuwe digitale thermostaat compatibel met Vaillant boiler turbo max

Graag wens ik mijn oude thermostaat te vervangen door een nieuwe digitale thermostaat compatibel voor boiler Vaillant turbo max pro 242/2-3b/y. Na helaas 2 keer een installateur te contacteren , die evenwel niet terug contact opnemen ,probeer ik langs deze weg dringend een installateur te vinden. Aanvankelijk dacht ik het simpel zou zijn deze zelf te vervangen ,en kocht online een Vaillant calormatic VRT 350 thermostaat. Blijkbaar een verkeerde aankoop want helaas na aansluiten werkt de thermostaat niet.

Herstellen stoomdouche Teuco

Douche krijgt geen water. Toevoer is gecontroleerd en OK. Waarschijnlijk is er een klep stuk en moet men deze vervangen.

Vervangen doorstromer water naar elektrische boiler

Wij willen de elektrische doorstromer in onze badkamer laten vervangen. De doorstromer moet water voorzien voor douche, wastafel en keuken in een studio.

CV op aardgas plaatsen in nieuwbouw

Complete cv installatie plaatsen in een eengezinswoning. Op aardgas. Geen cv aanwezig. Is voor nieuwbouw.