Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostende:

Gaskachel Efel onderhouden

Nazicht en onderhoud gaskachel Efe.

Verwarmingsketel op gas onderhouden

Tweejaarlijks nazicht-onderhoud van de ketel op gas.

plaatsen van douchecabine

Ik zoek een installateur om een douchecabine te plaatsen op een bestaande douchebak.

Aansluiting voorzien voor een wasmachine

Ik zou graag een aansluiting laten plaatsen voor een wasmachine, invoer en afvoer met kraantje en sifon natuurlijk.

Vervangen afvoer

Ik heb in de badkamer twee lavabo's lavabo’s waar de verouderde/verkalkte afvoer in aluminium dient vervangen. Rubbers zijn ook verhard. Daarnaast heeft mijn chauffageketel (vaillant) ook een onderhoudt nodig. Als laatste, mocht het mogelijk zijn heb ik ook een toiletbril - die automatisch dicht gaat - die stuk is.

Gashaard onderhouden en kraan van WC vervangen

Ik heb twee gashaarden die ik niet meer kan starten.Merk gashaarden Wellstraler. Onderhoud nodig. Kraan van een WC te vervangen

Regenwaterput boren

Wij willen een regenwaterput(beton) van 10m3 laten plaatsen. De put zou over het huis moeten om in de tuin de kunnen komen. De put in de grond moet ook nog worden gegraven. Er is geen mogelijkheid om via de voordeur of garagepoort achter in de tuin te geraken (rijhuis)

Kranen chauffage vervangen

2 kranen van een chauffage vervangen, verwarming op mazout.

Plaatsen van een centrale verwarming

Verwarming is momenteel met gaskachels, die willen we weg en in de plaats een chauffage. Gaat om een te verwarmen opperlvakte van ongeveer 100 m² en 6 kamers.

Onderhouden zonneboiler regess

voor het nazicht en eventueel bijvullen glycol zonneboiler regess