Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostende:

Plaatsen van centrale verwarming

Op dit ogenblik hebben wij nog elektrische verwarming in ons huis, wij willen graag overschakelen naar centrale verwarming. We willen graag 8 verwarmingselementen + een mogelijkheid om een verwarmingselement aan te sluiten op onze zolder.

Aansluiting schouw boiler herstellen

Ik heb vorig jaar in juni overgestapt naar aardgas dus een nieuwe boiler geplaatst maar op 1/10 wil ik de chauffage aansteken en ketel valt altijd uit. Ik heb naar Vaillant gebeld en die mensen zijn gekomen en hebben me bevestigd dat het de aansluiting schouw is.

Vervangen elektrische boiler

vervangen van defecte elektrische boiler (hangend, 80 liter, droog element). Hoeft niet van een duur merk te zijn.

Vervanging elektrische boiler of doorstromer plaatsen

Ik moet een elektrische boiler vervangen van 100l. Ik heb nu een chaffoteaux van 100l, maar vraag me af of ik niet beter een doorstromer neem. Ik zou graag met de vakman overeenkomen wat ik het best doe.

Herstellen thermostaat

Is het thermostaat stuk of is de oorzaak de radiator.

Nazicht van de aansluiting op de riolering

Nazicht van de aansluiting op de riolering en eventueel aanpassingen uitvoeren. In principe zou er een gescheiden systeem zijn maar er zijn twijfels of dit zo is. Daarom moet gecontroleerd worden of er een aparte aansluiting is de van de overloop van de regenwaterput en waar dan de eventuele controleput zit. Die moet dan bereikbaar gemaakt worden. Ik ben eveneens de syndicus van het gebouw.

Gaskachel Efel onderhouden

Nazicht en onderhoud gaskachel Efe.

Verwarmingsketel op gas onderhouden

Tweejaarlijks nazicht-onderhoud van de ketel op gas.

plaatsen van douchecabine

Ik zoek een installateur om een douchecabine te plaatsen op een bestaande douchebak.

Aansluiting voorzien voor een wasmachine

Ik zou graag een aansluiting laten plaatsen voor een wasmachine, invoer en afvoer met kraantje en sifon natuurlijk.