Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostende:

Tweede regenput plaatsen

We zouden een tweede regenput willen plaatsen van 10.000lt of 15.000lt. Ook aansluiten aan 1ste regenput en aan leidingen naar huis toe.

Vervangen elektrische boiler

Ik zou graag een doorstromer willen nemen op 220 volt

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Gasleiding verleggen van kelder naar gelijkvloers

Wij willen onze gasmeter verplaatsen van de kelder naar het gelijkvloers. Het gedeelte voorbij de gasmeter zou hierdoor ook verlegd moeten worden

Plaatsen van centrale verwarming

Op dit ogenblik hebben wij nog elektrische verwarming in ons huis, wij willen graag overschakelen naar centrale verwarming. We willen graag 8 verwarmingselementen + een mogelijkheid om een verwarmingselement aan te sluiten op onze zolder.

Aansluiting schouw boiler herstellen

Ik heb vorig jaar in juni overgestapt naar aardgas dus een nieuwe boiler geplaatst maar op 1/10 wil ik de chauffage aansteken en ketel valt altijd uit. Ik heb naar Vaillant gebeld en die mensen zijn gekomen en hebben me bevestigd dat het de aansluiting schouw is.

Vervangen elektrische boiler

vervangen van defecte elektrische boiler (hangend, 80 liter, droog element). Hoeft niet van een duur merk te zijn.

Vervanging elektrische boiler of doorstromer plaatsen

Ik moet een elektrische boiler vervangen van 100l. Ik heb nu een chaffoteaux van 100l, maar vraag me af of ik niet beter een doorstromer neem. Ik zou graag met de vakman overeenkomen wat ik het best doe.

Herstellen thermostaat

Is het thermostaat stuk of is de oorzaak de radiator.

Nazicht van de aansluiting op de riolering

Nazicht van de aansluiting op de riolering en eventueel aanpassingen uitvoeren. In principe zou er een gescheiden systeem zijn maar er zijn twijfels of dit zo is. Daarom moet gecontroleerd worden of er een aparte aansluiting is de van de overloop van de regenwaterput en waar dan de eventuele controleput zit. Die moet dan bereikbaar gemaakt worden. Ik ben eveneens de syndicus van het gebouw.