Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostende:

Oude thermostaat vervangen door een Nest thermostaat

Wij zijn op zoek naar een installateur voor een nest-thermostaat voor onze oude thermostaat te vervangen in ons appartement. Centrale ketel op gas.

Nieuwe elektrische boiler installeren

Ik heb nu een systeem op gas en wil dit vervangen door elektriciteit. Alle leidingen zijn aanwezig om de nieuwe boiler te plaatsen.

Onderhoud Junkers boiler en herstelling Saey gashaard

In de badkamer is 1 JUNKERS doorstroom gasboiler, deze heeft een onderhoud nodig In de woonkamer is een SAEY vrijstaande gashaard, de waakvlam dooft na loslaten van de ontstekingsknop, ook na meerdere seconden. Graag had ik het manuele ontstekingsmechanisme vervangen door een elektrische ontsteking met afstandsbediening en thermostaat.

Fluid Control pomp herstellen

Vakman gezocht om regenwaterpomp te herstellen.

Aardgasketel herstellen

Er lekt water uit de ketel. Vaillant.

Lek in gasleiding opsporen

Ik heb waarschijnlijk een zeer kleine lek in een koperen gasbuis die in de vloer van de living doorloopt. Gebouw is gelegen te Oostende. Dus, opsporen van een kleine gaslek. indien het kan zo vlug mogelijk.

Onderhoud cv met attest

Ik heb 3 nieuwe valliant verwarmingsketels geplaatst in 1 gebouw in Oostende. Dit is gebeurd door een bevriende valliantdealer uit nederland. Ik zoek een erkende verwarmingsspecialist die de wettelijke verplichte attest willen uitvoeren en verder in de komende jaren het tweejaarlijks onderhoud willen doen.

Gasboiler in de keuken plaatsen

Plaatsten van een gasboiler voor warm water in de keuken.

Gaskachels ontkoppelen en leidingen verplaatsen

Wil 2 schouwen dichtmaken en daarom dienen 2 gaskachels weggehaald te worden. Naast het ontkoppelen van de kachels moet men ook de huidige leidingen verplaatsen.

Nieuwe leidingen voor badkamer en keuken aansluiten

Nieuwe leidingen aansluiten voor badkamer en keuken. De leidingen-buizen zijn al aangekocht. De boiler moet ook worden aangesloten, en ketel.