Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen van waterverzachter:

Plaatsen van waterverzachter

In ons appartement willen we een waterverzachter plaatsen op het sanitaire warme water.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van waterverzachter uit heel België:

CV op aardgas plaatsen

Het betreft het uitbouwen van een CV in een bestaande woning (momenteel op elektriciteit). Bij voorkeur een Vaillant condensatieketel (is een ingebouwde boiler een vereiste?). Deze dient geïnstalleerd te worden in de garage. Indeling ruimtes: Benedenverdieping: - Woonkamer: 2-4 radiatoren (+/- 45 m2); - Keuken: 1 radiator (wordt later één geheel met de woonkamer - +/- 15 m2); - Hall: 1 radiator (+/- 10m2); Bovenverdieping: - Hall: 1 radiator (+/- 10 m2); - 4 slaapkamers: elk 1 radiator (+/- 18 m2); - Badkamer: leidingen klaarleggen (later 2 sierradiatoren - +/- 10 m2); Gezien het harde water is een waterverzachter tevens een vereiste. Uitvoering van de werken zouden moeten kunnen ingepland worden mid-eind november 2017.

Aansluiten van 3 lavabos en plaatsen waterverzachter

Aansluiten van 3 lavabo's op afvoer en de montage van 3 kranen (leidingen zitten klaar, kranen zijn voorhanden). Daarnaast plaatsen van een grote waterverzachter.

Vervangen ketel

Vervanging van ketel van tien jaar aangetast door kalk waardoor geen circulatie. 2 personen-gezin. Leefruimte met vloerverwarming. We wensen eveneens een waterverzachter te plaatsen.

Vernieuwen van hoogrendementsketel door slijtage

Vervangen oude hoogrendementsketel door een nieuwe wegens versleten. Ev. In combinatie met plaatsen van een waterverzachter/ontkalker.

Bouwen badkamer 1ste verdieping

We hebben onlangs een goed onderhouden huis gekocht van het jaar 1969. Echter is er een enkele kamer die ons tegensteek. Onze badkamer op het gelijkvloers is zeer klein. Dus willen we graag een kamer op de eerste verdieping opofferen voor een complete badkamer met bad, douche, toilet en een badkamermeubel met twee lavabo's. De kamer is ook niet voorzien van leidingen. Het bad op gelijkvloers willen we daar gewoon uitbreken en daar vloertegels plaatsen. Als het mogelijk is wilden we ook door het harde water in Bilzen een waterverzachter plaatsen. Ook willen wij onze elektriciteit conform de wettelijke bepalingen in orde maken.

Klussen in huis/tuinhuis

Ik zoek hulp om 3 Amerikaanse stores (inclusief rails) op te hangen, grote klok (lange ladder nodig, heb ik niet),2 chauffageknoppen plaatsen, en de deur van het tuinhuis terug “sluitbaar” maken (waarschijnlijk wat afschaven). Eventueel ook waterverzachter plaatsen (zal van prijs afhangen)

Plaatsen van waterverzachter

Plaatsen van waterverzachter voor gezin van vier.

Plaatsen en onderhoud van waterverzachter

Graag prijs voor het installeren en kopen van dit type waterverzachter. Ook prijs voor jaarlijks onderhoud. Ik wil weten wat in het jaarlijks onderhoud is inbegrepen. APIC Heracles Type B Waterverzachter