Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Roeselare:

Grundfos regenwaterpomp herstellen

De pomp werkt niet meer, of zeer gebrekkig; staat nu constant op een hoge druk van ongeveer 3,6 bar en er is waterverlies, wellicht uit de pomp. Wordt dagelijks gebruikt voor ongeveer alle waters en tuin.

Bijplaatsen radiatoren

Bijplaatsen 4 tot 6 tal radiatoren. Verwarming op gas. Kader van renovatie.

6 gaskachels onderhouden

Mijn huis wordt verwarmd met gaskachels. Ik heb er zes staan in huis. Op zoek naar een vakman voor het onderhoud uit te voeren.

Onderhoud ventilatiesysteem Vent axia

Sinds enkele maanden hebben wij een huis gekocht met een ventilatiesysteem (air minder van Vent-Axia). Het systeem heeft volgens ons dringend een onderhoud nodig. Het maakt heel veel lawaai en de filters zijn aan vervanging toe. Wij zoeken iemand die (dringend) een eerste keer de installatie kan bekijken en ons daarna een jaarlijks onderhoud kan aanbieden.

Regenwaterpomp vervangen

Onze regenwaterpomp werkt niet meer, waarschijnlijk verbrand, is een WILO type. We zouden die graag vervangen als die niet meer te herstellen is.

Oude boiler verwijderen en plaatsen van doorstromer

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze doorstromer( die is nu nog met open vlam en dringend aan vervanging toe) die beneden in de garage hangt , en ons voorziet van warm water , kan vernieuwen.

Herstellen regenwaterpomp

Onze regenwaterpomp verliest druk zonder dat er water afgenomen wordt. Elke 3 à 4 minuten slaat de pomp bijgevolg aan om de druk van 2 bar terug naar boven de 3 bar te brengen. Wanneer ik de aanvoerkraan dichtdraai dan is er geen drukverlies meer, wat wellicht betekent dat er een probleem is met de kleppen.

Probleem met steenput oplossen

Het steenputwater valt telkens uit, we hebben al een nieuwe pomp geplaatst maar het probleem blijft.

Onderhoud van gaskachel + doorstromer

We zouden willen een onderhoud aan onze gaskachel (nestor martin) en doorstromer (isi gas) laten uitvoeren

Onderhoud Ariston gasbrander

Onderhoud Ariston gasbrander + 1 radiator warmt niet op.