Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp vervangen:

Regenwaterpomp vervangen

Onze regenwaterpomp werkt niet meer, waarschijnlijk verbrand, is een WILO type. We zouden die graag vervangen als die niet meer te herstellen is.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp vervangen uit heel België:

Regenwaterpomp DAB herstellen/vervangen

Laatste 2 weken gaat het steeds slchter met de pomp (error op DAB) Eerst elke 2 dagen herstarten, vorige week elke dag, sinds dit weekend herstart hij helemaal niet meer.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Vervangen van een regenwaterpomp. Type pomp is Grundfos RMQ B.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Regenwaterpomp Wilo type mhe 305 EM nazicht

De motor van de pomp werkt ook de controler er bovenop, hij zuigt alleen geen water meer naar boven waardoor die in storing gaat wat heel normaal is, ik denk dat de dichtingen vervangen dienen te worden. Nieuwe installie moet gecontroleerd worden en gevuld.

Vervangen regenwaterpomp

Regenwaterpomp is kapot en moet vervangen worden.

Regenwaterpomp vervangen

Onze regenwaterpomp is kapot. Hij was afgeslaan en toen we hem opnieuw aanlegden spoot er water uit bovenaan. Hij dient voor de twee toiletten , de wasmachine en een spoelbak in de garage.