Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Andries:

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput. Oude beerput is niet meer veilig. Staat op invallen. Niet meer veilig om op te lopen. Misschien is pvc beerput plaatsen een betere optie. Beerput is nu ook een verhoog in tuin. Deze zou ik graag wegwerken.

Grondwaterpomp laten plaatsen

Een boring van 10 meter diep (dieper mag) in mijn tuin, die bereikbaar is vanop de straatzijde, ook voor zwaarder materieel. Daarnaast een pomp met aansluiting voor tuinslang en eventueel verbinding met wasmachine die op 2 meter ervan staat (gescheiddek door muur van 2x5 cm baksteen met 2 cm isolatie tussen)

Onderhouden Vaillant gasketel

Nazicht gasketel n.a.v. vertrek uit huidige appartement.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Ik zou een lucht lucht installatie willen hebben voor een kleine ruimte badkamer en een open keuken living met oppervlakte van 32 m² het is voor een rijwoning.

Zonneboiler plaatsen

Kan volgens mij geplaatst worden op hellend dak of plat dak. Boiler op gelijkvloers of onder hellend dak Zonneboiler te gebruiken voor sanitair warm water, verwarming woning Renovatieproject; Voorlopig met gasinstallatie, doorstromer op gas.

Brander Junkers onderhoud en keuring uitvoeren

Drukmetertje van de brander komt steeds weer op nul te staan, ook meteen nadat we druk bijsteken. Brander valt soms uit, maakt veel lawaai, moet worden ontkalkt en temperatuur water is ontregeld.

Zonneboiler plaatsen

Wij zouden graag een zonneboiler plaatsen voor een gezin van 5 personen. We weten nog niet of we dit zouden gebruiken alleen voor sanitair water of ook voor verwarming.

Chaffoteaux gasketel onderhouden

Klein onderhoud van gasketel. Opstarten CV, brander reinigen, reinigen van de filters en nazien expansievat.

Onderhoud 2 gaskachels

Mijn 2 gaskachels dienen een onderhoudsbeurt te krijgen (verzekeringsattest enz). Het merk is niet zichtbaar. Ze zijn beide in uitstekende staat.

Oude boorput terug in gebruik nemen

Bij het aanleggen van mijn nieuw terras heb ik ontdekt dat ik een boorput heb (waar ik niets van wist maar na controle van de plannen van het huis zag ik dat hij er idd op staat). Ik zou er eventueel de wasmachine en toilet op willen aansluiten. Daarom had ik graag info hierover, ook over eventuele formaliteiten zoals vergunningen en zo die ik zou moeten aanvragen.