Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor herstellen of plaatsen nieuwe beerput:

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput. Oude beerput is niet meer veilig. Staat op invallen. Niet meer veilig om op te lopen. Misschien is pvc beerput plaatsen een betere optie. Beerput is nu ook een verhoog in tuin. Deze zou ik graag wegwerken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of plaatsen nieuwe beerput uit heel België:

Houten tuinafsluiting herstellen en bijzetten.

Houten tuinafsluiting van 15.78m x 1.8m herstellen. Bestaat uit 10 panelen, 9 van 1.65 x 1.8m en 1 van 0.93m x 1.8m. 5 Palen zijn aan voet doorgebroken. 3 Panelen losgekomen. 7 Andere graag ook vervangen. Aan achterzijde van tuin over 7m x 12.48m anti-bamboedoek plaatsen. Ook houten tuinafsluiting met betonplaat en betonnen palen aan die anti bamboedoek plaatsen.

Herstellen dak tuinhuis

Graag willen we het hellend dak, bestaande uit shingles (4x4m), van het tuinhuisje laten herstellen of een nieuw dak plaatsen.

Herstellen vochtschade in kelder

Vochtschade in kelder herstellen. Fluvius is in mei 2019 nieuwe gasaansluiting komen plaatsen, heeft moeten boren en er is naderhand water door die opening in kelder gekomen. Fluvius is gat al beter komen dichten maar er is wel schade die moet herstelt worden. Er heeft ong. 0.5m water in gestaan.

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

Ik heb een bestaande regenwaterput van 7500 liter met een "huis tuin en keuken" pomp. Deze pomp ligt niet in de put en op 10m van de put. Daardoor heeft deze nooit goed gewerkt en uiteindelijk is deze gestopt met werken. Daarom zou ik een goede pomp in de put willen laten plaatsen die genoeg druk kan creëren. Want er zijn een WC, wasmachine, afwasmachine en buitenkraan op aangesloten.

Verschillende klusjes uitvoeren

2 elektrische schakelaars plaatsen Vloer herstellen 40 m2 laminaat plaatsen

Scheur in buitenmuur herstellen + L-profiel plaatsen

Scheur in buitenmuur boven raamkozijn aan voor- en achtergevel. Nog geen L-profiel onder geplaatst. Betreft een huis van 1958. Graag stutten, L-profiel plaatsen en scheur dichten.

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bakgoten varvangen. Links 11.8m en rechts 11.8m. Uitbreken bestaande zinken dakgoot. Afval afvoeren. Dakgoot in EPDM plaatsen. Tapbuis plaatsen. Dakrand in zink plaatsen. Afvoer diameter 80 in zink plaatsen. Betreft een open bebouwing van 1997.