Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wevelgem:

Vervangen van 6 warmeluchtblazers

Wij willen zes versleten warmeluchtblazers op warm water 1 op 1 laten vervangen. Minstens twee ventilatiesnelheden. Tussen de 16 en 20 kW warmetafgifte. Ook bescherming te voorzien. Balbescherming

Lucht - water warmtepomp

In onze te renoveren woning gelegen willen we grondig renoveren. Alle ondervloeren zijn er bijna uit, en van de in totaal ong. 122m² willen we 66,5m² voorzien van vloerverwarming, waaronder PUR, met radiatoren, en de overige ruimtes enkel met radiatoren. Maw. - naar mijn idee - 3 circuits : vloerverwarming / radiatoren in leefruimtes / radiatoren in slaapkamers.

Airco aansluiten op reeds aanwezige luchtverwarming

Ik heb luchtverwarming met twee circuits circuit 1: woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer circuit 2: hobbyruimte Airco te plaatsen

Leveren en plaatsen zinken bakgoot en afvoer en herstellen van achtergoot

Leveren en plaatsen van nieuwe zinken bakgoot, 610 cm x 95 cm ontvouwd Leveren en plaatsen van zinken afvoer Lengte 6. 70 cm. Wegnemen van binnengoot en herstellen van de achtergoot (aansluiting binnengoot )

Verwarmingsketel Vaillant herstellen

Ik wil mijn verwarmingsketel laten na kijken omdat het water in de douche en de keuken niet meer warm wordt. Het is een gasketel van Vaillant.

Gasleiding leggen in woning van de meter tot aan de berging

Plaatsen van staalbuis van de meter naar de berging, de buis is reeds in ons bezit. De gaten zijn reeds gekapt en de buis moet ongeveer 6 meter verder komen en een 1.5 meter naar boven met een gaskraan.

Onderhoud boiler

Vandaag geen warm water in de douche of aan de kraan in de keuken. Ik zie error 05 verschijnen op de display van de waterverwarmer. Normaal is er de vrijdag altijd iemand thuis. Graag een snelle interventie.

Vervangen afvoerleiding toilet

Wegens herhaalde verstoppingen toilet boven zien we ons verplicht de leidingen te laten vervangen.

cv op hout gecombineerd met andere brandstof

Ik wens een prijsvoorstel voor CV op hout, gecombineerd met een andere brandstof, bij voorkeur aardgas. Geen voorstander van zonnepanelen of warmtepompen. Huidige verwarming = elektrisch - accumulatoren. Te verwarmen ruimten: living 45 m² - keuken 20 m² - badk 10 m² - slk 20 m² - slk 15 m². Alles is beneden. In de living is schoorsteen voorzien voor houthaard (evt. Houtkachel of speksteenkachel met CV? ), in garage is schoorsteen voor brander). Graag prijsofferte en advies.