Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wielsbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wielsbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wielsbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wielsbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wielsbeke:

Herstelling gasketel Chaffoteaux niagara 28 ff

Gasketel Chaffoteaux niagara 28 ff. Ik krijg soms na warm water te nemen dat de radiatoren zeer warm krijgen ook al vraag ik geen warmte.

Verwarmingssysteem vervangen

Bestaande woning, 65 jaar oud. Oude mazoutstoof dient vervangen te worden. Liefst dus een cv op aardgas of elektriciteit. We hebben al zonnepanelen liggen dus combinatie is mogelijk.

Ketel en rookafvoer plaatsen

Plaatsen van ketel en rookafvoer langs gevel hoogte pl/ min 8 m . Voor gezin van 5 pers.

Vervangen van huidige gasketel

Vervangen van de huidige ketel op zolder die voor centrale verwarming en sanitair warm water instaat. Het sanitair warm water komt uit een buffervat, dat naast de ketel staat. Er is slechts 1 pomp aanwezig, in de ketel. En viertal meter verder zit een klein dakraam in het schuine dak, dat vervangen kan worden door een schouwdoorgang.

Overschakelen van mazout naar gas verwarming

Overschakelen van mazout naar gas. Advies om woning het meest energiezuinig te maken.

Plaatsen van verwarmingsinstallatie in nieuwbouw

Het is een nieuwbouw. Wat waar er radiatoren moeten komen is voor heel de onderste verdieping (keuken,eetruimt,living) en boven in de badkamer. Waar er nog extra leidingen mogen liggen dat is in de overige 3 slaapruimte's en de verwarmingsketel komt op de zolder te staan.

Onderhoud Buderus verwarmingsketel

Onderhoud gasbrander. Buderus Logamax GB172-24K.

Plaatsen van nieuwe verwarimingsinstallatie

Momenteel heb ik een mazout stooktoestel van bj 1994, daarboven hangt een elektrische boiler van 200L. Aangezien er nu energie efficiëntere toestellen zijn acht ik het de moment om beide te vernieuwen. Ik zou zowel de chauffage als warm sanitair water opwekken met hetzelfde toestel, maar wat in de zomer als ik geen chauffage nodig heb? Foto's ter beschikking

Vervangen van ketel

Mazoutketel vervangen door condentatieketel badkamer inloopdouche