Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zwevegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Zwevegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zwevegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Zwevegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zwevegem:

Onderhoud + herstel kachel nestor martin

Herstel en onderhoud Nestor Martin gaskachel.

Riolering huis vervangen

Rioolering van het huis zou moeten vervangen worden Huis met 2 verdiepeing van 1930.

Onderhoud van Vaillant ketel

Wij hebben een verwarmingsketel op gas Vaillant Wij verhuizen echter en deze dient nu echter onderhoud te worden met attest.

HR ketel of condensatieketel plaatsen

Ik heb momenteel nog een gewone vloerketel van het type Wolf (bouwjaar 1997) en zou die willen vervangen door een hoge rendementsketel of een condensatieketel. Het warm water wordt momenteel geleverd door een boiler van 200 liter, verwarmd op elektriciteit op nachttarief. Het is de bedoeling om ook deze boiler te vervangen en de nieuwe ketel aan te laten aansluiten op de centrale verwarmingsketel. Op aardgas.

Condensatieketel plaatsen

Bestaande atmosferische ketel dient vervangen te worden door condensatieketel (ca. 14kW). Radiatoren/leidingen werden reeds recent vernieuwd.

Hoogrendementsketel plaatsen

Huidige verwarmingsketel op mazout vervangen door een hoogrendementsketel op aardgas ketel staat in de kelder.

Gasleiding leggen

Er moet een nieuwe gasleiding voor cv getrokken worden.

Plaatsing pellet cv ketel

Oude defecte mazoutketel nu buiten gebruik, afgekoppeld. Dit is een kleine bungalow (paalwoning met grote kelder waar alle voorzieningen staan) waar 5 radiatoren staan, 1 zesde mag er bijkomen in de badkamer. Er is een nieuwe warmwaterboiler op elektriciteit in de kelder. Ik zou graag vrijblijvende offerte krijgen voor een pellet cv ketel.

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Momenteel staat er een ketel Viessman van 20 jaar oud graag had ik een nieuwe ketel willen plaatsen.

Vervangen huidige mazoutketel door gasbrander

Ik heb centrale verwarming met een mazoutketel. Ik wil deze mazoutketel laten vervangen door een gasbrander bvb Vailant type VCW 346/5-5 of VCWextra info - 1/2 van de gasleiding is aanwezig, nog geen aansluiting met het net. - op dit moment is er een mazoutketel voor de CV en een elektrische boiler voor het sanitair.