Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter afvoer Brussel

Boiler vervangen - Loodgieterij - Brussel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Boiler vervangen

Vakman gezocht voor het vervangen van een elektrische boiler die warm water voorziet enkel voor in de badkamer (100l)


Loodgieter / installateur Vorst

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Brussel

Recente aanvragen uit Brussel

zaterdag 16 september 2023

Afvoer vaatwas en was machine stuk

Er is een probleem met de watertoevoer van de Washakie in keuken waardoor zowel de vaatwasser als wasmachine niet werken


Loodgieterij Brussel
dinsdag 12 september 2023

vervangen kranen + verstopping + installatie thermostaatknoppen

Ik heb enkele klussen die moeten uitgevoerd worden op mijn appartement: - vervanging kraan wasmachine (lekt) - vervanging handenwaskraantje toilet (lekt) - vervanging/herstel douchekraan (sluit niet meer aan op muur en creert hierdoor vochtprobleem) - installatie 2 Honeywell thermostaatknoppen (meegenomen door vorige huurder) - verstopte gootsteen (soda/azijn helpt niet)


Loodgieterij Brussel
dinsdag 12 september 2023

Af- en aanvoerbuizen herstellen/vervangen

Appartementsgebouw 5 verdiepingen, 8 app (1968) heeft te kampen met lekken door oude leidingen, vooral afvoer. Maar we willen alles laten controleren en vervangen/herstellen. Iemand ervaring mee? Ervaring met e-pipe? Dank!


Loodgieterij Brussel
donderdag 07 september 2023

Inspectie van de rioolbuis + eventuele herstellingswerken.

Sinds een bepaalde tijd komt er vocht in de kelder. Wij vermoeden een probleem met een ondergrondse rioleringsbuis. Wij wensen graag beroep te doen met kennis van zaken en de herstelling van het probleem.


Loodgieterij Berchem-Sainte-Agathe
donderdag 24 augustus 2023

Waterleiding aanleggen

Hallo,graag zou ik een loodgieter vinden die mij kan helpen om de de 2 toiletten terug te laten werken daar er nu een installatie is aangesloten op regenwaterpomp die nu stilgevallen is en ook omdat ik gezien heb dat er geen vlotter aan die buis gekoppeld is in de regenput zelf...maar ik zou ook graag die 2 toiletten toch willen voorzien om op gewoon stadswater te plaatsen indien er zich toch een probleem voordoet en u toiletten toch blijven werken. Wat moet er aan de waterleiding gebeuren?: Nieuwe leiding aanleggen Zoekt u een vakman voor de water- of gasleiding?: Water


Loodgieterij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
woensdag 16 augustus 2023

Lek wc reservoir

Ik zoek een loodgieter om een lekkend wc reservoir dat ingebouwd is te herstellen. Foto is van muur langs de andere kant van het wc reservoir.


Loodgieterij Brussel
maandag 31 juli 2023

Riolering renoveren st michielslaan etterbeek

Na onstopping half juli 2023 en alsook camera inspectie, toont aan dat op +/- 8 m buiten de woning onder de parkeerzone (en op +/- 2 meter van trottoir) scheuren en wortels aanwezig zijn, dus een renovatie ( via re-lining) opportuun? Men adviseert me om ook Vivaqua te contacteren voor inspectie hoofdriolering onder trottoir? Video camerainspectie riool kan toegestuurd worden


Loodgieterij Brussel
dinsdag 20 juni 2023

Onderhoud regenwaterrecuperatie (pomp) & mechanismen

Net een woning gekocht die over een regenput (en regenwaterrecuperatie) beschikt. Deze pomp & het mechanisme zouden eens moeten onderzocht worden daar dit al een oude pomp is. Tevens maakt dit, telkens de wc wordt doorgetrokken een enorm geluid gedurende ca. 1minuut. Wij zoeken dus een oplossing om dit te isoleren/geluid te dempen, daar deze geïnstalleerd staat naast de keuken & naast de woonkamer.


Loodgieterij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
zaterdag 20 mei 2023

Sifon vervangen in keuken

We hadden graag de sifon van de wasbak in onze Ikea keuken vervangen. Deze verstopt veel te gemakkelijk en we willen deze ook klaarmaken om een vaatwasser op aan te sluiten.


Loodgieterij Berchem-Sainte-Agathe
dinsdag 09 mei 2023

Loodgieter gezocht voor aansluiting waterleiding

Wij zoeken een loodgieter die in de kelder van ons appartementsgebouw onze 2 waterleidingen aan elkaar kan koppelen.


Loodgieterij Brussel
woensdag 26 april 2023

WC-spoelbak (of vlotter) vervangen

Ik ben op zoek naar een loodgieter om een lekkende vlotter van een wc-spoelbak te vervangen. Heb al zelf de vlotter verwijderd en uitgekuist, maar dit loste het probleem niet op. Gezien de leeftijd van de spoelbak en de broze aansluiting zal professionele hulp welkom zijn.


Loodgieterij Berchem-Sainte-Agathe
dinsdag 11 april 2023

Herstellen lek in afvoer

Ik zoek een klusjesman voor het oplossen van een (klein) lek. Zie foto.


Loodgieterij Brussel
maandag 10 april 2023

Herstel waterpomp

sinds we de regenput gekuist hebben , is de druk van het water te laag. Het wasmachine valt stil en de pomp slaat constant aan.


Loodgieterij Brussel
zondag 26 maart 2023

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Ons regenwaterpomp Grundfos zuigt geen water meer op waardoor toilet doorspoelen niet meer mogelijk is. In bijgesloten foto vindt u de specificatie van de pomp.


Loodgieterij Sterrebeek
zondag 26 maart 2023

Afvoerbuizen vervangen

De afvoerbuizen voor regenwater moeten vervangen worden. Waarschijnlijk zal dan ook de binnenkoer - 2 x 25 m² - heraangelegd moeten worden...helling, nieuwe tegels Etc.


Loodgieterij Brussel
Offertes aanvragen