Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter Sanitair

Sanitair

Sanitair

Op zoek naar een loodgieter voor jouw sanitaire werken? Informatie, richtprijzen en de beste loodgieters vind je hier.

Wat hoort bij sanitair?

Iedereen kent het woord, maar wat hoort er allemaal bij? Met sanitair bedoelen we alle zaken in je badkamer, toilet, slaapkamer of douche die met water te maken hebben. Denk maar aan leidingen, riolering, kranen of toiletten aansluiten en baden of badmeubelen installeren.

Klik even door en ontdek wat onze loodgieters voor jou kunnen betekenen. Vind je niet wat je zoekt? Haal even inspiratie op bij verwarming of badkamer.

Weet je al wat je wil en ben je op zoek naar een loodgieter die je plannen kan uitvoeren? Dan kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij erkende loodgieters uit je regio.

Toilet Met Betegelde Rand

Toilet installeren

Problemen met je toilet? Of is het gewoon tijd voor een upgrade?

Radiator badkamer

Nieuwe radiatoren

Je oude radiatoren buiten zwieren of heb je enkel iemand nodig om ze te ontluchten?

Keramische tegels in de badkamer

Of het hele sanitair?

Je kan ook alles in één keer onder handen nemen.

Recente opdrachten sanitair

dinsdag 21 september 2021

Renovatie: sanitair en verwarming uitbreiden + nieuw installeren

Voor een renovatieproject zijn wij op zoek naar iemand die kan sanitair plaatsen. Het gaat over een het plaatsen van leidingen op bestaande leidingstelsel, plaatsen van toilet en het installeren van lavabo en douche. Verder is er een verwarming nodig: vloerverwarming. Het gaat om een uitbreiding 80 m² waar nog niets voorzien in. In het hoofdgebouw moet ook nog verwarming worden voorzien. Plannen van de woning beschikbaar.


Loodgieterij Poperinge
woensdag 08 september 2021

Aanpassen leiding

Aanpassing van bestaande leidingen/aansluiting voor ander sanitair. Douche en toilet.


Loodgieterij Strombeek-Bever
donderdag 17 juni 2021

Aanpassen leidingwerk sanitair

We hebben onlangs ons huis uitgebreid en willen nu de laatste stap in onze verbouwingen doen. Onze oude slaapkamer en badkamer (die zich allebei op het gelijkvloers bevinden vlak naast CV-kot) worden respectievelijk badkamer en wasplaats. Er moeten dus nieuwe leidingen/afvoer gelegd worden en ons sanitair dient nadien weer aangesloten te worden. Daarnaast hadden we ook graag een wastafel aangesloten in onze WC. De leidingen komen in een valse muur. Tot slot willen we ook nog even de mogelijkheid bekijken om een buitenkraantje te plaatsen. Ook zou er nog ventilatie in de badkamer voorzien moeten worden.


Loodgieterij Nijlen
dinsdag 08 juni 2021

Boiler + radiatoren vervangen en herstelling sanitair

Boiler op aardgas moet vervangen worden. Die staat momenteel naast de badkamer en maar daar ook blijven na vervangen. Verder 2 radiators die een kleine herstelling nodig hebben (radiatorkraan vervangen) + eventueel lek in de kelder herstellen (vervanging van stuk waterbuis in de muur) + plaatsen thermostaat.


Loodgieterij Berlaar
dinsdag 02 februari 2021

Opbouw sanitaire leidingen plaatsen

Ik zoek een loodgieter om warm water en koud water leiding te plaatsen tussen de doorstromer en douche/lavabo. Het gaat om +/- 8 meter leiding in badkamer en aanpalend keuken.


Loodgieterij Genk
zaterdag 23 januari 2021

Sanitaire installaties plaatsen

Plaatsen van een nieuwe gasboiler + douche in de badkamer. De douche heb ik alreeds aangekocht (regendouche van het merk Liva Living), deze moet dus gewoon geplaatst worden. De gasboiler heb ik nog niet aangekocht, dit zou ik graag in samenspraak met de vakman doen)


Loodgieterij Mortsel
woensdag 20 januari 2021

Sanitaire installaties plaatsen

Ik heb momenteel een Vaillant boiler hangen van 12L. Ik veronderstel dat de warmtewisselaar vol kalk zit, eventueel kan de boiler ontkalkt worden of een nieuwe boiler kan geplaatst worden. De Vaillant is inmiddels al 10 jaar oud.


Loodgieterij Kapellen (Antwerpen)
woensdag 20 januari 2021

Sanitair vervangen van badkamer

Ik ben op zoek naar een loodgieter die de wc, lavabo met kraan, bad met kraan wilt vervangen. Daarbovenop een een kleine elektrische boiler kan plaatsen om direct warm water te krijgen in de lavabo. Ik heb nog niks aangekocht, ik zou graag in samenspraak met de vakman dit in orde maken.


Loodgieterij Mechelen
maandag 11 januari 2021

Sanitaire installaties veranderen en aansluiten

Graag op de bovenverdieping een toilet aansluiten in de badkamer. Ook de CV ketel aansluiten voor de douche voor het warm water. Op de benedenverdieping toilet veranderen en kraan aansluiten.


Loodgieterij Zelzate
zondag 06 december 2020

Ontluchter die geurhinder geeft

De rioolbuis met ontluchter komt uit op het zolderverdiep, maar dat is sinds kort ook bewoond. Probleem is dat de huidige ontluchter stank afgeeft bij sanitaire handelingen (douche, bad, toilet) en bovendien akoestisch heel luid doorklinkt. Ik heb zelf een nieuwe ontluchter gekocht, maar ik zoek dus iemand die weet of deze voldoende is om beide problemen in 1 keer aan te pakken én de zaak ook te installeren.


Loodgieterij Gent
zaterdag 28 november 2020

Sanitaire installaties plaatsen

In mijn badkamer moeten enkele werken uitgevoerd worden: - Douchebak uitgebroken worden - Er moet een inloopdouchge geplaatst worden Alsook zouden de nodige leidingen geplaatst/aangepast moeten worden. Het is mogelijk dat er nog andere werken uitgevoerd moeten worden maar dit zou ik graag met de vakman bespreken.


Loodgieterij Merksem
maandag 23 november 2020

Vernieuwing van klein sanitair onder gootsteen

Vernieuwing van klein sanitair onder gootsteen. Het gaat om de afvoerleidingen, de wateraansluiting zou nog in orde moeten zijn.


Loodgieterij Merelbeke
maandag 26 oktober 2020

Vervanging verwarmingsketel

Wij hebben een jaar geleden een, gerenoveerde/2-etages, woning gekocht van begin jaren 60 en onze mazoutketel van 1984 is aan vervanging toe. We willen deze graag vervangen door een gasketel in combinatie met een verwarmingssysteem voor het sanitair, ofzo...


Loodgieterij Velzeke-Ruddershove
maandag 19 oktober 2020

Santair herstellen

Bij de werken aan het dak hebben de vakmannen de buizen van het sanitair niet goed vastgelegd. Verlies van zuurstof pijp op het dak. De ketel wordt niet warmer dan 40 graden.


Loodgieterij Genk
donderdag 08 oktober 2020

Radiatoren en sanitair plaatsen

Op zoek naar een loodgieter / sanitairspecialist: plaatsen badkamer en 4 radiatoren. Materiaal en plaatsing.


Loodgieterij Zottegem
dinsdag 06 oktober 2020

Volledige sanitaire installaties uitvoeren

Ik zoek een loodgieter voor mijn renovatie woning. De volledige woning moet van sanitaire installaties voorzien worden. De gelijkvloers is 70vierkante meter Het eerste verdiep is 35vierkante meter het 2de verdiep is ook 35vierkante meter


Loodgieterij Gent
zondag 04 oktober 2020

Sanitaire installaties herstellen

Bestaand toilet herstellen : vlotter nakijken (eventueel in overleg vervanging van bestaand toilet in hangtoilet)


Loodgieterij Deurne
vrijdag 02 oktober 2020

Sanitaire installaties

2 elektrische boilers moeten geplaatst worden in de keuken en badkamer. Later nog uitgebreide sanitair werken. Het gaat dus enkel op de aankoop van 2 boilers, dit zou ik graag bespreken met de vakman van wat er precies moet gebeuren. De bedoeling is om warm water te hebben in de badkamer & douche.


Loodgieterij Boekhoute
woensdag 23 september 2020

Plaatsen cv installatie, sanitaire leidingen en vernieuwen aanvoer waterleiding

Aanleggen van cv-installatie in appartement. Eventueel nieuwe chauffages, aansluiten combi ketel en aanleggen sanitaire leidingen. Volledig vernieuwen van aanvoer waterleiding, vertrekkend vanuit de kelder tot aan de individuele aansluiting van de appartementen. Bijkomend ook plaatsen individuele watermeters.


Loodgieterij Antwerpen
zondag 30 augustus 2020

Vervangen sanitair

Voor het vervangen van de bestaande sanitair in een appartement (3e verdieping). Betreft: vernieuwen van douche, toilet en lavabo. Alsook 4 radiatoren.


Loodgieterij Zottegem
vrijdag 21 augustus 2020

Vervangen cv gasketel door condensatieketel

Ik wil mijn huidige gasketel (Chaffoteaux Talia CF30), die geplaatst is op de zolder, vervangen door een condensatieketel. Deze ketel dient verwarming en sanitair warm water te voorzien (doorstromer). De woonoppervlakte van mijn woning is 157m². Een ketel met een vermogen van 22kW komt volgens mij wel in aanmerking (huidig jaarlijks aardgasverbruik is ongeveer 10.000kW). Gezien de rookgasafvoer momenteel uit een enkelwandige buis bestaat, dient deze te worden vervangen door een concentrische buis. Deze buis zou door de schoorsteen moeten geplaatst worden (zie foto's).Ook graag de plaatsing van een magnetische vuilafscheider. Afvoer voor het condenswater kan ik zelf voorzien.


Loodgieterij Sint-Kruis (Brugge)
maandag 10 augustus 2020

Herstelling afvoerbuis en aansluiten nieuwe leidingen

Bij renovatie van onze badkamer en verwijdering van het oude bad is gebleken dat de afvoer van het toilet van de bovenverdieping is beschadigd, deze komt in een soort wachtputje en dat is lek geslagen. Bovendien moeten nog meerdere nieuwe leidingen aangesloten worden en het reeds aangekochte sanitair worden geïnstalleerd. Maar herstelling van de breuk is het eerste dringende werk.


Loodgieterij Sint-Niklaas
dinsdag 04 augustus 2020

Lek toevoer warm water

Er werd een druktest uitgevoerd op de sanitaire leiding. We stellen een drukverlies vast. Dit wil zeggen een lek op de toevoerleiding na de waterteller. Op het circuit van de centrale verwarming wordt er geen drukverlies vastgesteld. Wanneer wij de veiligheidsgroep dichtdraaien, stopt het waterverbruik wat er op wijst dat er zich een lek bevindt op de toevoer warm water. Met de thermograaf vinden we geen warmtevlekken maar met het ultrasoon toestel horen we drukverlies in de hoek van de keuken. Dit is aanpalend aan de muur met de waterschade. GEVOLGSCHADE: Verf- en pleisterwerk komen los in de hal ter hoogte van het toilet.


Loodgieterij Tongerlo
donderdag 23 juli 2020

Sanitaire werken uitvoeren

- Aansluiting van regenwaterput op wasmachine en toiletten (apart circuit) - Plaatsing van een nieuwe pompbak in kelder (Deze moet nog aangekocht worden in overleg met de vakman) - installatie van chauffage in nieuwe veranda (Deze moet nog aangekocht worden in overleg met de vakman)


Loodgieterij Herent
woensdag 08 juli 2020

Sanitair en verwarmingsketel installeren.

Sanitair en verwarming installeren in het huis. Aansluiten op riolering aan de straatkant. Afvoer en de nodige kranen installeren. Afstand tot riolering is enkele meter, huis ligt aan de straat. Daarnaast een verwarmingsketel op gas installeren, inclusief radioatoren in 3 kamers.


Loodgieterij Landen
donderdag 02 juli 2020

Zonneboiler plaatsen

Voor sanitair warm water wil ik graag een zonneboiler plaatsen, de zonnepanelen liggen op het schuin dak in de zuidelijke richting. Huidig dak bestaat uit dakpannen. De huidige brandstof voor de warmwaterproductie is elektriciteit vandaar de overgang naar een zonneboiler.


Loodgieterij Hooglede
maandag 29 juni 2020

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.


Loodgieterij Tongeren
vrijdag 05 juni 2020

Regenwaterput 20 000 L en uitrusting plaatsen en aansluiten

In de voortuin aan de straat een betonnen put cap. 20 000L ingraven. Aansluiten van 4 regenpijpen komende van de voorkant van het huis via filterputje naar nieuwe put. Aansluiten van overloop regenput aan oude afvoerleiding in voortuin. Plaatsen van persleiding en electriciteitstoevoer in afvoerbuis tussen put en garage. Leveren en plaatsen dompelpomp. Aansluiten van pomp en in dienst stellen (geen sanitaire werken in huis).


Loodgieterij Oostakker
donderdag 21 mei 2020

1 studioappartement voorzien van CV systeem

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds gelegd qua verwarming en sanitair. Andere is nog volledig te voorzien. 1 boiler met 3 verschillende thermostaten moet ook nog worden geplaatst.


Loodgieterij Antwerpen
donderdag 21 mei 2020

Sanitair-ventilatie-verwarming installeren

Toestellen badkamer en ventilatie systeem, boiler, sanitaire toestellen en radiatoren plaatsen. Het betreft een opp. van 168m².


Loodgieterij Brasschaat
Offertes aanvragen