Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
aanbouw Herentals

Afdak plaatsen - Aanbouw plaatsen - Herentals

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Afdak plaatsen

Ik zoek een vakman om een afdak van 4m op 11m te plaatsen. De bovenkant moet voorzien worden van zonwerend glas.


Aannemer Vorselaar

Offertes voor aanbouw plaatsen in Herentals aanvragen

Recente aanvragen uit Herentals

donderdag 26 mei 2022

Verluchtingsgat maken in kelder

onze kelder heeft in de zomer last van de vochtige lucht die de kelder dan vochtig maakt. Om dit te voorkomen wil ik een keldergat laten maken, door een extra verluchtingsgat en zou dit moeten verholpen zijn.


Renovatie Noorderwijk
zaterdag 03 oktober 2020

Totaalrenovatie benedenverdieping woning

Totaalrenovatie van de benedenverdieping van onze woning. Van gieten betonplaat tot plat dak en afwerking. Het zou gaan om 100m²


Renovatie Herentals
woensdag 17 juni 2020

Zolder renoveren

Bekijken van mogelijkheden voor onze zolder, van ongeveer 60m² die onafgewerkt is. Zolder is momenteel enkel toegankelijk via een mangat. Beschikt enkel over dunne spanten, dus is ook moeilijk begaanbaar (enkel door platen te leggen). We willen de mogelijkheden bekijken om van deze zolder op zijn minst een opslagruimte te maken, alsook de mogelijkheden tot volledige renovatie voor volwaardig gebruik als woonruimte (vaste trap etc.).


Renovatie Herenthout
zondag 25 augustus 2019

Kamer renoveren

Ik zoek een persoon die volledige kamers schilderklaar wil / kan maken . Enkele stopcontacten en schakelaars vernieuwen , wanden plaatsen ( nog niet uit wat we willen gyproc of hout , willen we bespreken met klusjesman ) Egaliseren van de vloer .Eigenlijk een kamer afwerken op vloer en schilderen na


Renovatie Noorderwijk
dinsdag 19 maart 2019

Diverse werken aan interieurschouw

Linkerhelft (tot aan middenste poot) van de bakstenen sierschouw incl oude inbouwhaard verwijderen en thv verwijderde deel plafond terug bijwerken. Schouw tuberen. Rechterdeel: loodraam verwijderen, dichtmetsen. Volledige rechterdeel plamuren. (de schouw komt boven het rechterdeel uit, huidige afvoer kachel en buis van ketel in kelder lopen achter het loodraam) Schouw tuberen, helft sierschouw verwijderen, helft plamuren


Renovatie Herentals
vrijdag 08 maart 2019

Inrichting bestaande winkel aanpassen

Tearoom opfrissen. Met een oppervlakte 36m² Vliesbehang en schilderwerk uitvoeren. Gasaansluiting leggen. Schrijnwerk uitvoeren .


Renovatie Bouwel
vrijdag 23 november 2018

Opening/toog in niet dragende muur maken

Opening/toog in een niet-dragende muur laten maken zodat we 1 grote ruimte krijgen. Afmetingen van de toog/opening ongeveer 170 cm (b) x 200 cm (h).


Renovatie Grobbendonk
zondag 28 mei 2017

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

In het huis dat ik heb gekocht moet een nieuwe badkamer komen. Ook een scheidingsmuur in gyproc en nieuwe bepleistering rond de ramen. Ik kan pas in 15 juli in het huis.


Renovatie Olen
vrijdag 24 maart 2017

Goede aannemer nodig voor renovatie

We zoeken een aannemer die de ruwbouw van de nieuwe leefkeuken kan zetten: fundering, betonplaat met wapening, isolatie pur 10cm afgevlakt voor vloerverwarming die we zelf leggen, ytong, isolatie, platdak met lichtkoepel, gevelsteen (in optie), chapewerken. De ramen slechts in optie, want we hebben reeds offertes aangevraagd. De vloer van de living is reeds uitgegraven in de zavel en hier moet betonplaat en pur van 10cm komen voor vloerverwarming die we zelf leggen. Septische tank 2400l en regenwaterput 7500l beide in voortuin en de nodige buizen moeten gelegd en aangesloten worden. We doen zelf elektrische, sanitaire en verwarmings- en ventilatie installatie met easykit. Om te besparen kunnen we zelf meehelpen met de werken indien mogelijk. Plan beschikbaar via mail.


Renovatie Grobbendonk
zaterdag 07 januari 2017

Lichte verbouwing / klussen in huis

Reorganiseren van badkamer-Instapdouche plaatsen Reorganiseren deel keuken en vloer egaliseren voor pur vloer Wand tussen twee ruimten verwijderen


Renovatie Gierle
dinsdag 01 november 2016

Afwerken zolder

Leveren en plaatsen velux van 1m14 op 1m18. Tweemaal voor en achterkant, plaatsen gyprocwanden of soundblock. Zoldertrap en osb platen op zolder.


Renovatie Olen
vrijdag 08 juli 2016

Renovatie houtskelet

De woning is van 1958 en zoals toen traditie bestaat deze woning uit een hoofdgebouw en een achterbouw. Nu is er in het hoofdgebouw de eetkamer, living en hal die naar de bovenverdieping gaat. De achterbouw bestaat uit de keuken en badkamer. De plannen zijn om de achterbouw volledig af te breken en deze terug op te trekken met houtskelet. Deze zou dan zo'n 60m² worden met hierin de keuken, berging, douche met wc en een sas. In het hoofdgebouw zou dan vooraan de badkamer komen met erachter het salon. Op de achterbouw komt er geen verdieping op. Dus eigenlijk wordt de volledige beneden vernieuwd(elektriciteit, sanitair, verwarming) maar de bovenverdieping (3 slaapkamers + zolder) zouden we willen laten zoals het is. Ook zitten we nu met een "oudere" stookoliebrander


Renovatie Olen
woensdag 04 mei 2016

Renovatie woning

Ik wens een verbouwing en renovatie van een bestaande woning te Turnhout ingericht als 3 studio's. Van 2 studio's dient 1 appartement gemaakt te worden en opgeknapt zoals nieuwe ramen keuken badkamer etc. De overige studio dient ook gerenoveerd te worden zoals ramen opfrissen keukentje etc... Graag ter plaatse komen kijken.


Renovatie Herentals
zaterdag 16 april 2016

Renovatie appartement

We hebben een appartement dat net vrijgekomen is, en dat we nu eerst willen upgraden en alle kamers in orde zetten, zowel muren als vloeren, electriciteit, eventueel badkamer vervangen en zeker de keuken vervangen. Appartement te Herentals. Adresgegevens bij afspraak.


Renovatie Herentals
vrijdag 22 januari 2016

Voorbereidende werken alvorens keuken te plaatsen

Begin maart wordt onze nieuwe keuken geplaatst,daarvoor zouden er nog enkele voorbereidende werken moeten uitgevoerd worden,nl waterleiding verlengen alsook elektriciteit. Vermits er ook gevloerd wordt op originele vloer zouden er ook nog stukken van de deuren moeten gedaan worden.


Renovatie Herenthout
Offertes aanbouw aanvragen