Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
aanbouw Peer

Nieuwe aanbouw plaatsen en afwerken - Aanbouw plaatsen - Peer

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Nieuwe aanbouw plaatsen en afwerken

Achterbouw volledig plat en opnieuw zetten. Nieuwe aanbouw ongeveer 10 - 15 lang en 6-7 breed. Ik zoek een vakman of bedrijf om niet enkel de ruwbouw maar ook de afwerking uit te voeren.


Aannemer Hechtel

Offertes voor aanbouw plaatsen in Peer aanvragen

Recente aanvragen uit Peer

zondag 02 oktober 2022

Bruggen zolderverdiep vervangen

Woning van 10 X 7 volledig de bruggen/balken te vervangen. Nu rot en houtworm, dus ze moeten er allemaal uit, denk ik. Indien mogelijk het plafond op gelijkvloers niet afbreken.


Renovatie Kleine-Brogel
dinsdag 08 maart 2022

Kantoor ombouwen tot leefruimte

We zitten in een fabriekshal waar we de bovenruimte (kantoor) willen verbouwen. er moet een wasgelegenheid komen en een keuken


Renovatie Kaulille
donderdag 01 juli 2021

Verschillende verbouwingswerken uitvoeren

Vverwijderen van bestaande muur tussen keuken en living. Lengte 4m80. Vloer vervangen voor 65 m². Kleine elektriciteitswerken zoals verplaatsen stopcontacten + tv en internetaansluiting voorzien.


Renovatie Ellikom
maandag 26 oktober 2020

Krachtberekeningen uitvoeren

Wij zouden een architect nodig hebben om bij een renovatie wat krachtberekeningen uit te voeren. Het zou gaan om wat muren die we willen weg doen (we zouden daarvan graag weten of het nu echt steunmuren zijn of niet). Alsook de dakconstructie.


Renovatie Hechtel
zondag 25 oktober 2020

Poutrels plaatsen

We zoeken een constructeur die voor ons een poutrel kan plaatsen. Het gaat om een twee poutrellen die een deur vervangen en een totale breedte van maximaal 3 meter hebben


Renovatie Hechtel
vrijdag 01 mei 2020

Houten gevelbekleding plaatsen en plat dak vernieuwen

Bijgebouw dat vast staat aan het hoofdgebouw wensen we te laten bekleden met hout. Het gebouw is ook voorzien van een plat dak dat aan vernieuwing toe is. Het zou over een 50 m² gaan.


Renovatie Hechtel
zondag 03 juli 2016

Betonplaten afbreken en terug plaatsen

Bestaande betonplaten siermuur afbreken ter plaatse en opnieuw terug plaatsen op dezelfde plaats. Verwacht wordt degelijke goede en vakkundige plaatsing.


Renovatie Peer
donderdag 16 juni 2016

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Een gasleiding laten zetten, ramen vervangen, muur weggehaald worden, keuken vervangen worden, dakisolatie, badkamer renovatie en eventueel een bijbouwen van de garage.


Renovatie Heppen
zondag 13 september 2015

Opknappen achterbouw

Opknappen van dak en raam en eventueel 1 muur van achterbouw (hobbyruimte) Ruimte van 5 m op 6 m . Dak liggen nu golfplaten op (wel of niet vervangen? ). Het houtwerk is versleten. Dak is één schuin aflopende kant (hoogte van 3 naar 2). Raam van 1 m op 180 .


Renovatie Ellikom
woensdag 17 juni 2015

Renovatie Reppel

Ik zoek iemand die mijn vakantiewoning weer opknapt. Op dit moment is er achterstallig onderhoud en ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Het gaat hier onder andere om het plaatsen van een nieuwe keuken, schilderswerkzaamheden aan de woning (buiten), vervangen van de bulex, vervangen van het houten platform rondom het zwembad, onderhoudswerkzaamheden aan het zwembad, herstelwerkzaamheden/vervangen van de poort en omheining, vervangen van de pergola en renovatie van de tennisvloer (buiten). Verder zouden we graag uw advies willen voor diverse vraagstukken die we op dit moment hebben met betrekking tot preventief onderhoud. Mocht u interesse hebben, dan kunnen we het liefst op korte termijn een afspraak maken.


Renovatie Bocholt
maandag 20 april 2015

Offerte nodig na waterschade

Heb waterschade gehad in een verhuurwoning. Mevrouw heeft een hersenbloeding gekregen en de douche is volledig moeten uitgebroken worden door de brandweerlui. Ondertussen is het water gelopen langs de trap en is deze beschadigd. Ook de muren en plafond van zijn beschadigd. Volledig bestek voor herstelling is nodig voor de verzekering


Renovatie Kaulille
zaterdag 14 maart 2015

Renovatie van woning met handelsruimte

We willen ons pand renoveren, nieuwe vloeren,muren bezetten,nieuwe binnendeuren+kozijn,vernieuwen daken (plat en zadel) installeren keuken en badkamer. Tiental nieuwe ramen, binnen schrijnwerk. Liefst 1 aannemer die totaal verzorgt.


Renovatie Hechtel
maandag 16 februari 2015

Totaalproject: renovatie van woning

Wij willen nieuwe vloer in living, gang, keuken, hal en wc. Muurkasten in living en slaapkamer. Afbreken van bestaande schouw. Bezetten van muren en plafond en een nieuwe keuken. Hierbij hebben wij professionele hulp nodig over hoe het moet zijn en tevens de volledige uitvoering


Renovatie Peer
woensdag 27 november 2013

Eektlriciteit, gas, bepleisteren

Wij hebben oude keuken uitgebroken en nu zouden we een gasleiding in de muur willen laten leggen, wat elektriciteit aanpassen en 2 muren laten bepleisteren (ongeveer 13 m2 in totaal).


Renovatie Kleine-Brogel
zondag 06 oktober 2013

Chapewerken

Aanbrengen van een uitvullaag van ongeveer 5cm over elektriciteit- en sanitairbuizen. In een volgende fase aanbrengen van de definitieve chapelaag (na plaatsing van vloerverwarming)


Renovatie Hechtel
Offertes aanbouw aanvragen