Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
aanbouw Torhout

Veranda/ aanbouw met aluminium plaatsen - Aanbouw plaatsen - Torhout

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Veranda/ aanbouw met aluminium plaatsen

veranda is 7m op 3m, in aluminium. Rechter zijkant schuifraam. Linkerkant dicht met hout of aluminium tegen muur. Voorkant isolerend glas met 1 tussen aluminium regel. Bovenkant met zonwerend materiaal. Er is geen vergunning nodig


Aannemer Torhout

Offertes voor aanbouw plaatsen in Torhout aanvragen

Recente aanvragen uit Torhout

dinsdag 12 september 2023

Renovatie: isolatie, ventilatie en zonnenpanelen

Ik zoek verschillende aannemers die mij kunnen helpen met een renovatie van een ouder huis. De geplande werken zijn dak- en muurisolatie, plaatsen van zonnepanelen en het plaatsen van ventilatie D


Renovatie Lichtervelde
maandag 21 maart 2022

Muur openbreken in living

Ik ben op zoek naar een vakman voor het om een muur open te breken. Graag hadden we een muur van de keuken naar de living opengetrokken maar we zijn niet zeker of het om een draagmuur gaat.


Renovatie Waardamme
dinsdag 12 oktober 2021

Oorzaak opstijgend vocht bij fundering aanpakken

We zitten met opstijgend vocht in enkele kamers en dat willen we structureel oplossen. Vermoedelijk veroorzaakt omdat de oude woning maar deels op een fundering is gebouwd: 3 kamers zijn op zand gebouwd. Er kwam al een architect langs maar die bracht geen echte oplossing. We willen het probleem grondig aanpakken.


Renovatie Torhout
vrijdag 16 augustus 2019

Schoorsteen herstellen of afbreken

Afbreken en/of herstellen schoorsteen. Schoorsteen op een hellend pannendak.


Renovatie Lichtervelde
zondag 05 mei 2019

Totaalrenovatie uitvoeren en uitbouw realiseren

We gaan een totale renovatie aan met een uitbouw in houtskelet van 80 vierkante meter bijbouwen. Totale oppervlakte benedenverdieping is 180 m². Plannen zijn aanwezig van de architect.


Renovatie Torhout
woensdag 10 april 2019

Voorbereidingswerken plaatsing keuken

Volgende werken staan op het programma: - Uitbreken oude keuken - Aanvullen van het laminaat waar keukenkasten weg zijn (daar komt een ‘dressing’). - Voorzien van stopcontacten voor nieuwe keuken - Voorzien van aansluitingen water en afvoer water voor nieuwe keuken (komt niet op dezelfde plaats als de oude) - Herstelling verlichting in de badkamer (‘relais’ stuk) Keuken en dressing worden 20/06 geleverd en geplaatst. Werken zijn voordien uit te voeren!


Renovatie Kortemark
zondag 11 juni 2017

Poutrelles herplaatsen

Wij hebben twee poutrelles van een viertal meter lengte die slecht werden geplaatst Na een studie blijkt dat het geheel, behalve het uitbreken, opnieuw dient te gebeuren. Aan de ene kant dient een bestaande betonnen kolom uitgebroken te worden en vervangen door een kolom, gewapend en verankerd in de muur, met funderingszool. Aan de andere kant moet op een bestaand muurtje een betonslof worden angebracht. Verder moeten beide poutrelles overlangs gelast worden. Uiteraard moet het geheel vakkundig gestut worden om de nodige aanpassingswerken te kunnen uitvoeren. Wij zoeken hiervoor vakkundige lieden met correcte prijs.


Renovatie Kortemark
maandag 20 juni 2016

Plaatsen raam in volle muur

We zijn van plan om een raam te plaatsen in een volle muur. Uitbraakwerken en plaatsen raam. Dus graag een offerte voor: Muurwerken: onderscharen + plaatsen van verdeelbalkjes plaatsen van metalen ligger HEB 1. 40; 84,250 kg afbreken van bestaande muur incl. Wegvoeren aanwerken van bestaande facade + voegwerk leveren en plaatsen van L-ijzer boven raamopening (facade) 2. 200 lm leveren en plaatsen van blauwsteen dorpels 5 cm, 0,42 m² leveren en plaatsen van witsteen tablet Leveren en plaatsen van nieuwe PVC schrijnwerk (venster) Standaard kleur van het raam: wit-wit Voorzien van glas: Ug 1. 1 Vast raam 2000 x 2150 mm KBE 70 Kleur: wit-wit Beglazing:6/16/44. 2 Ug=1. 1 W/(m²K) Of gelijkaardige parameters. Graag hadden wij uw offerte zo snel mogelijk ontvangen.


Renovatie Lichtervelde
maandag 11 april 2016

Verbouwingswerken uit te voeren

Trapgat maken naar 2de verdieping. - Trapgat aanpassen 1 ste verdiep. - Binnendeur plaatsen 2de verdiep. -Kruipgat zolder verdieping dicht maken.


Renovatie Ichtegem
dinsdag 10 november 2015

Renovatie tuinhuis

Her bekleden van zijgevel met duurzaam hout. vervangen van 2 ramen voorkant ,poort vervangen door deur en her bekleden.


Renovatie Torhout
dinsdag 03 november 2015

Glazen dakplaat herleggen, gyprocplafond steken

In de keuken van onze woning zitten 3 glazen platen in plafond. 2 daarvan zijn door slijtage enkele centimeters opgeschoven waardoor bij regenweer water binnenkomt. Hierdoor is ons plafond kromgetrokken. Het oude plafond heb ik verwijderd' het houten kader is nog intact en in goede staat. De glazen platen dienen op de juiste plaats bevestigd worden, en een nieuw plafond dient geplaatst te worden. Eventueel ook isolatie.


Renovatie Ichtegem
woensdag 30 september 2015

Herstelling na waterschade

Schade in woning na wateroverlast. Water in de kelder , muren te herstellen vloeren en plinten. Wateroverlast in keuken : plafonds en muren te herstellen.


Renovatie Torhout
donderdag 27 augustus 2015

Renovatiewerken uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - opening in een muur maken, voor het plaatsen van een deur. - opening in de vloer toemaken. - 2 ramen plaatsen - 2 muren metsen van +/- 2 m² Beschikt niet over de nodige materiaal, voor deze werken.


Renovatie Kortemark
donderdag 16 januari 2014

Renovatie voorgevel

Voorgevel woning is aan renovatie toe, dit is een enkele muur (geen spouwmuur)van ongeveer 7m op 2. 5m hoog. Er zitten enkele barsten in ik heb de indruk dat de verdieping 5cm verzakt is door de jaren heen. Graag vrijblijvende offerte om deze terug te verstevigen. Indien dit niet meer mogelijk is , offerte door architect voor bouwaanvraag


Renovatie Ruddervoorde
zaterdag 12 oktober 2013

Muren hal + Trap

Onze hal is aan vernieuwing toe. De muren zijn momenteel bekleed met tasso (met structuur) en de muur is niet effen. Dit zou moeten aangepast worden zodat de muren recht en effen zijn. Verder is er ook nog een trap die ofwel vervangen moeten worden ofwel bekleed.


Renovatie Lichtervelde
Offertes aanbouw aanvragen