Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
aanbouw Zelzate

Leefveranda aanbouwen - Aanbouw plaatsen - Zelzate

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Leefveranda aanbouwen

Wij zouden graag een leefveranda laten aanbouwen. Onze veranda aanbouw (leefveranda) zou in een Lvorm zijn aangezien het smalle gedeelte de keuken gewoon breder zou maken. De L-vorm heeft de afmetingen 90cm, 17m,4,60m,6m, 3,70m,11m. De wanden van 6m,3,70m,11m zijn bestaande muren (deze blijven ook staan). De overige wanden zouden we vaste ramen willen behalve de wand van 4,60m deze zou maximaal open moeten kunnen. Hier zou een schuifraam moeten komen. Qua dak zouden we iets willen dat goed isoleert.


Aannemer Zelzate

Offertes voor aanbouw plaatsen in Zelzate aanvragen

Recente aanvragen uit Zelzate

zaterdag 25 december 2021

Fundering woning plaatsen

We zijn bezig met graafwerk in onze woning. Er is geen fundering aanwezig. Deze zou dus nu geplaatst moeten worden. De woning is van de jaren 60. Het zou gaan over ongeveer 82m².


Renovatie Zelzate
donderdag 14 januari 2021

Gedeeltelijke renovatie

- Nieuwe vloer leggen (de oppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 24,43 vierkante meter, de materiaalsoort zou ik graag bespreken met de vakman) - Schilderen (de volledige slaapkamer moet geschilderd worden, de slaapkamer is ook 24.43vierkante meter) - Herstel/plaatsen van (nieuwe) water boiler in de keuken. (Het merk van de boiler is Daderop..?)


Renovatie Zelzate
zondag 29 maart 2020

Laminaat en plafonds leggen

De volgende werken zouden moeten uitgevoerd worden voor een woning Laminaat en plafonds leggen in woonkamer,overloop en 3 slaapkamers. In totaal is dat ongeveer 70m².


Renovatie Wachtebeke
dinsdag 27 november 2018

Gas-, water- en elektriciteitsleiding verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, waarin de keuken nog geplaatst moet worden. Daarvoor zou er een zevental stopcontacten verplaatst moeten worden. Verder zou ook de gas- en waterleiding doorgetrokken moeten worden.


Renovatie Wachtebeke
woensdag 03 mei 2017

Gang renoveren

Tegels leggen beneden (tegels zijn er al) (+/- 7 m op 1. 5 m) Trap afwerken met een houten randje aan de muren. Laminaat afwerken in halletje 1ste verdiep en kleine slaapkamer (laminaat hebben we reeds) Muren deftig bezetten (hier en daar oneffen of putten) en schilderen. Plafond eerste verdiep afwerken Schuifdeurtje maken aan kruipzolder.:50 cm op 50 cm


Renovatie Wachtebeke
dinsdag 07 februari 2017

Renoveren van benedenverdieping

Het zou gaan om een totaalrenovatie van de benedenverdieping, centrale verwarming, schouw en houtvuur, plakwerk en plafonds, isolerende vloer, electriciteit vernieuwen. Alsook een bijbouw voor de keuken.


Renovatie Zelzate
zondag 14 december 2014

Woning te renoveren

In een woning enkel renovatiewerken uit te voeren zoals vernieuwen van badkamer ook keuken aan te passen. Nieuwe ramen dienen gestoken te worden liefst in hout. Nieuwe bevloering ook nodig.


Renovatie Zelzate
maandag 06 oktober 2014

Renovatie van bijwoonst

Renoveren van een bij-woonst. Nieuwe elektriciteit, nieuw dak, of renoveren van dak! Isoleren van muren, bijbouw is 7op15!Leidingen zijn al aanwezig.


Renovatie Zelzate
woensdag 10 september 2014

Renovatie achterbouw (L-vorm) : keuken, badkamer

Bij de renovatie van mijn rijhuis blijkt dat de enkele muren van de achterbouw mogelijks onvoldoende kwalitatief zijn om ze ongewijzigd te behouden. Het betreft het plaatsen van binnenmuren (in functie van isoleren) of mogelijks volledige nieuwbouw van een achtergevel die verder uitloopt in een smallere keuken, met in het verlengde daarvan een badkamer.


Renovatie Zelzate
dinsdag 12 augustus 2014

Totaal project renovatie

Ik zou graag meerdere renovatiewerken uit voeren zoals hernieuwen elektriciteit, hernieuwen waterleidingen, gyprocwerken, nieuwe vloeren,.. Graag had ik een offerte verkregen om hier een beter idee van te krijgen


Renovatie Wachtebeke
zondag 27 oktober 2013

Steunmuren uitbreken en plaatsen van poutrels

Uitbreken van steunmuren en plaatsen van poutrels


Renovatie Assenede
dinsdag 15 oktober 2013

Renovatie woning na brand bij buren

Het betreft de renovatie van een halfopen bebouwing waar het huis van de buren volledig is afgebrand. Bij ons is een gedeelte van de achterbouw (dak + spanten + veranda + ruiten + elektriciteit,...) vernield. In de hoofdruimte voornamelijk waterschade door het lekkend geworden dak (hoekafdenkkappen dak weggesmolten) Ons huis is 2 bouwlagen hoog + bouwlaag in dak en een achterbouw van 1 bouwlaag. graag offerte na afspraak.


Renovatie Wachtebeke
dinsdag 06 augustus 2013

Renovatie huis

Huis met 3 slaapkamers: volgende werken dienen gebeuren: -Elektriciteit renoveren + goedkeuren -Sanitair in het huis (leidingen afvoer van badkamer verstopt af en toe) -Chauffage in alle kamers( in totaal schatting 4 grote radiatoren en paar kleintjes voor badkamer en wc)


Renovatie Zelzate
maandag 24 juni 2013

Verbouwen garage en stalletje

In bijlage vind je het plan zoals de garage er nu uitziet. Eveneens vind je het plan zoals het zou moeten worden. Het is een pdf-bestand. Om de afmetingen te kunnen lezen zal je moeten inzoomen. 1) Momenteel bevat ons garage een schuin dak van golfplaten (geen zadeldak). Dit moet een zadeldak worden (eveneens met golfplaten –> stalen en geïsoleerd met wel een aantal doorzichtige golfplaten. De garage moet bepleisterd worden van binnen en het raam uitgewerkt. Eveneens dubbel glas in plaatsen. 2) Het stalletje moet afgebroken worden en er moet een houtskelet stal komen eveneens met zadeldak. .In zowel de garage als in het stalletje moet een houten zoldering komen. Afwerking in paddockplanken De deuren en poorten zouden we voorzien in hout.


Renovatie Sint-Kruis-Winkel
dinsdag 11 juni 2013

Verwijderen deel achtermuur, plaatsen schuifraam

Onze achtergevel bestaat uit 2 grote ramen (lengte van de muur). We willen de muur tussen deze 2 ramen verwijderen en willen een groot schuifraam plaatsen


Renovatie Assenede
Offertes aanbouw aanvragen