Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende schilders / behangers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

162 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: bezetten, schilderen en behangen na waterschade, woning schilderen, bijpleisteren en schilderen traphal, deuren en ramen schilderen, buitenschilderwerk uitvoeren, zandstralen en verven binnendeuren, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, behangen van traphal, voorbereiden en schilderen van muren keuken, living, inkom en toilet, schilderen plafond en muur door waterschade, behangen van gang, schilderen van een living, behangen van gyprocwand, buitenkant ramen en deuren schilderen, schilderen betonvloer van tuinhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

dinsdag 18 juli 2017

Buitenschilderwerk uitvoeren

De goten van het huis zijn héél dringend aan verfwerk toe alsook enkele ramen (3 stuks).
vrijdag 14 juli 2017

Zandstralen en verven binnendeuren

4 deuren en 1 deur met glas. (deuren zijn kastanjehout) Zijn geverfd,maar de hechting is niet optimaal,dus moet waarschijnlijk gezandstraalde worden en daarna gelakt.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.
dinsdag 11 juli 2017

Behangen van traphal

Ik wil een muur laten behangen naast de trap. De rest heb ik zelf gedaan maar deze is te hoog. Het papier en de lijm zijn aanwezig. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang.
maandag 10 juli 2017

Voorbereiden en schilderen van muren keuken, living, inkom en toilet

We overwegen om onze schilderwerken door een vakman te laten doen. Is het daarom mogelijk om ons een prijsindicatie te geven (eventueel prijs per m²) voor onderstaande werken. Wil je aub per aparte kamer invullen zodat we ook een prijs hebben mochten we de werken opsplitsen? - klaarzetten muren  - afplakken + bescherming + schilderen Plafond living en keuken 50 m² Muren living en keuken: 70 m² (oppervlakte van 2 deuren en 2 ramen zijn afgetrokken) Gang + toilet beneden plafond: 14 m² Muren gang + toilet beneden: 60 m²
maandag 10 juli 2017

Woning schilderen

We zijn op zoek naar een schilder die ons komt helpen bij de renovatie. Het gaat om oude en nieuwe muren en plafonds. Nieuwe gyproc ca. 75 m², nieuw pleisterwerk ongeveer 250 m². Primer voor de nieuwe muren voorzien, ruimtes goed afplakken. Alles in het wit.
vrijdag 7 juli 2017

Behangen van gyprocwand

Gyprocwand voor en achter: 2. 7m x 3. 5m. Muur met ongeveer dezelfde afmetingen. Hal met veel hoekjes en kantjes (5 rollen). Geen lastig papier.
donderdag 6 juli 2017

Schilderen en kapstokken ophangen

Kapstokken ophangen en schilderen van 1 muur
donderdag 6 juli 2017

Schilderen plafond en muur door waterschade

Ik heb een lek gehad aan mijn plafond in de living en vocht in de muren door de buren. Graag schilderen van het plafond en herstellen muur. Bestek voor de verzekering.
dinsdag 4 juli 2017

Bezetten, schilderen en behangen na waterschade

Ik heb een bijbouw van 40 m² in 2 ruimtes. Er is een ruimte en die heeft waterschade langs het plafond gehad , waardoor de gyproc plafondwanden beschadigd werden. Ook het behang in deze ruimte is beschadigd en zou moeten worden behangen.
zondag 2 juli 2017

Behangen van gang

Gang behangen: De oppervlakte is niet echt goed geweten, graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 30 juni 2017

Buitenkant ramen en deuren schilderen

Ramen en duren buiten schilderen. Het zijn 5 ramen en 2 deuren. Olie kopen we zelf aan.
woensdag 28 juni 2017

Schilderen van een living

Schilderen van een living van ongeveer 45 vierkante meter- in 2 lagen (zoldering inbegrepen) en 2 deuren die dienen gelakt te worden. Stenen plinten eerst in primer en daarna meeverven met muurverf. Verf is reeds voorhanden van Colara.
dinsdag 27 juni 2017

Gietijzeren radiator zandstralen en lakken

Ik heb één fond chauffage (97x41x20cm) die moet gezandstraald en gelakt worden.
dinsdag 27 juni 2017

Bijpleisteren en schilderen traphal

Ik heb in Gent een huis met studios waarvan de traphal eens moet herschilderd worden. Er moet ook hier en daar wat bijgepleisterd worden. Oppervlakte ongeveer 85 m².
maandag 26 juni 2017

Radiator spuiten

Graag hadden we 1 radiator (2m hoog 50cm breed 15cm diep) laten spuiten in het wit.
maandag 26 juni 2017

Deuren en ramen schilderen

Het gaat om het schilderen van 6 ramen, een voordeur en een achterdeur in RAL kleur 7016 (antracietkleur), zowel binnen al buiten schilderwerk. Verf te bespreken met vakman.
zondag 25 juni 2017

Schilderen betonvloer van tuinhuis

We hebben een nieuw tuinhuis geplaatst. En deze staat op een betonen vloer. Graag had ik deze laten schilderen. Afmeting: 6 x 4 m. De grondlaag als de speciale verf heb ik al via de verkoper van het tuinhuis. Graag had ik deze werken zeer spoedig laten gebeuren.
maandag 19 juni 2017

Steunpaal terras opschuren en schilderen

Ijzeren steunpaal die overdekt terras ondersteunt (zie foto toegevoegd bestand) moet opgeschuurd en herschilderd worden. Kleur van de verf moet RAL 9007 zijn (zoals buitenschrijnwerk)
vrijdag 16 juni 2017

Gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen

Ik heb 3 grote, zware oude gietijzeren radiatoren die ik wens te vernieuwen 1) h x b x d: 55,200,15 2)92,70,23 3)90,105,22 Graag komen ophalen, zandstralen en lakken en terugbrengen.
donderdag 15 juni 2017

Schilderen en behangen

Schilderen van de muren van de hal beneden , de gang boven en living moeten ook geschilderd worden , het behangpapier moet verwijdert worden, nieuw behangen of schilderen. Kleine beschadiging aan voordeur herstellen en lichte verfplekken op traptreden afschuren en schilderen. Gang is 3 m 40 / 4 m 20 en loopt door tot hoogte eerste verdiep. Living is 7 m / 5 m 80. Gang boven 7 m / 2 m.
woensdag 14 juni 2017

Schilderen van woonkamer

Schilderen van woonkamer 4 x 6 meter.
zondag 11 juni 2017

Living en slaapkamer schilderen

Ik wil mijn living (muren en plafond) laten schilderen. Er hangt behangpapier dat verwijdert moet worden. Totaal oppervlakte is ongeveer 130 m². Liefst zo snel mogelijk.
vrijdag 9 juni 2017

Bezetten en schilderen na waterschade

Ik wil mijn plafond en zijmuur laten schilderen na waterschade. Er zal ook een stukje bezet moeten worden. Ongeveer 50 vierkante meter.
donderdag 8 juni 2017

Schilderen van flat

Interieur laten schilderen van een flat: 88 m² oppervlakte en 140 m² muren, geen deuren, eventueel met vlies. Alles moet worden afgedekt vooraleer te schilderen.
donderdag 8 juni 2017

Muren en plafond living en salon schilderen

Schilderen muren en plafond living. Oppervlakte :60 m² muur en 30 m² plafond. Ook 2 radiatoren moeten geschilderd worden
donderdag 8 juni 2017

Schilderen van keuken, gang en kelder

Schilderen van de kelder. Behangen met voor geschilderde glasvezel in de keuken en de gang. Dit is samen ongeveer 40 m².
woensdag 7 juni 2017

Bezet en schilderwerken in woning na vochtschade

We hebben een tijdje geleden vochtschade gehad aan de buitenmuur van onze douche. Deze muur komt uit in de nachthal (zie verslag lekdectectiebedrijf). De verzekering dekt eventuele gevolgschade. De gevolgschade vocht, blazen en nieuwe schilderwerken kunnen eventueel (deels) worden vergoed door de verzekering. Graag een bestek voor een deel nieuw bezetwerk en +/- 60m2 schilderwerken.
dinsdag 6 juni 2017

Kaleien van gevel

Betreft 3 gevels van woning uit de jaren '50. Voegwerk is niet overal even stevig, vooral de voorgevel heeft veel te verduren gehad (hier heeft ook altijd een klimopplant tegen gestaan die we verwijderd hebben.) De gevels zullen dus eerst ook eens grondig gereinigd moeten worden. Kalei wensen we in een lichte kleur (bv. RAL9001). Kaleien van een oppervlakte van ongeveer 80 m².
dinsdag 6 juni 2017

Trap herschilderen

Ik heb een te renoveren houten trap van 50 treden met balustrades, over 3 verdiepingen. De trap is in het verleden verschillende keren opnieuw geschilderd geweest. Door zelf een stukje te schuren heb ik gemerkt dat er al (ruim? ) 5 lagen op zijn aangebracht.
vrijdag 2 juni 2017

Garagepoort herschilderen

Bij het aanleggen van een oprit bij de buren is er bij mij schade ontstaan aan mijn garagepoort door opspattend vocht. Oorzaak is inbranding van spatten door de zon. Bijgevoegde foto's zijn niet echt duidelijk Poort Beldoor bestaande uit 4 aluminium panelen met horizontale rainures totaal oppervlak 231 x 211 Ral de poort ter plaatse geschilder of wordt die verwijderd? Kan dat hersteld in 1 dag anders geen afsluiting tijdens de dag en nacht
vrijdag 2 juni 2017

Schilderen van verschillende ruimtes

Wij willen onze woonkamer van 43m² laten schilderen(taupe waarschijnlijk) en plafond(wit) dit zou voor midden augustus kunnen. Ook willen wij de 2 slaapkamers laten schilderen, 1 in 3witte muren en 1 'zaans groen achtig'. Dit liefst zo snel mogelijk.
donderdag 1 juni 2017

Benedenverdieping volledig schilderen

Volledige benedenverdieping schilderen tegen 19 juni. Dringend! Enkel de muren hoeven geverfd te worden
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van gevel appartementsgebouw

Schilderwerken van gevel van appartementsgebouw +/- 400 m². Nieuwbouw. Kleur :wit . Mogelijk in latere fase binnen schilderwerken uit te voeren.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van ramen

Schilderen en bijwerken van houten ramen. Dit betreft 1 grote schuifraam, en 6 ramen in de veranda.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen pleisterwerk en herschilderen slaapkamermuur

Een stuk plaaster is uit de slaapkamermuur gevallen door klopwerken van de buurman aan zijn kant van de muur. De slaapkamermuur is 5. 248m breed en 2. 440m hoog. Het gat in de plaaster is ongeveer 10cm lang en 4 cm breed. Dit gat zou ofwel hersteld moeten worden, of de muur zou herbepleisterd moeten worden, en vervolgens zou de muur ook herschilderd moeten worden.
dinsdag 30 mei 2017

Ramen in Merbau schilderen

Ik wil mijn ramen buiten en binnen laten herschilderen.
maandag 29 mei 2017

Schilderen van 2 ramen

In onze woning zouden op twee plaatsen, twee ramen langs de binnenkant moeten geschilderd worden.
maandag 29 mei 2017

Houten deur schilderen en ruimte behangen

We willen de houten deur behandelen en schilderen + ruimte behangen.
woensdag 24 mei 2017

Behangen na waterschade

Het gaat over een herstelling na waterschade. Er moet opnieuw behangen worden, het is een kleine oppervlakte rond een raam en onder het dak.
maandag 22 mei 2017

Boven- en benedenverdieping schilderen

Nieuwbouwwoning sinds 1 jaar bewoond. Pleisterwerk is 1,5 jaar oud. Ik zou graag de hal (beneden + boven) laten schilderen (dus ook boven de trap). Sinds een jaar staat de witte (goedkope) primer er al wel op. Eventueel ook de binnendeuren in die hal (5 stuks) mee te nemen. Te bezichtigen op afspraak. Voor een jaar later ook living en keuken offerte maar nu nog niet aan de orde.
zaterdag 20 mei 2017

Buitenmuren en dakgoot te schilderen

Ramen goed afplakken - schilderen wit of gebroken wit.
vrijdag 19 mei 2017

Muur behangen

Ik wil een muur laten behangen - 4.20m breedte - 2.40 of 2.80 m hoog.
donderdag 18 mei 2017

Behangen appartement

Behangen van 5 kamers in een appartement. Oppervlakte +/- 122 m².
woensdag 17 mei 2017

Goot schilderen

Goot schilderen.
dinsdag 16 mei 2017

Schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer

Schilderen en behangen (vliesbehang) van benedenverdieping (gyproc muren+ plafond) + slaapkamer (muren + schuin plafond)
maandag 15 mei 2017

Schilderwerken in woning

Juist aangekochte woning dient te worden geschilderd. Graag zou ik een offerte krijgen voor het schilderen van de muren van de trapzaal, de living en keuken, badkamer, nacht hal en alle slaapkamers. Graag offerte voor enkel trapzaal en living/keuken en offerte voor alles te samen. Eventueel ook deuren en omlijstingen evenals radiatoren apart.
maandag 15 mei 2017

Behangen van kamers

Living en keuken laten behangen. Max 15 rollen papier en ongeveer 110m². Er staat al een primer op de muur.
zondag 14 mei 2017

Oversteek van huis schilderen

Oversteek van huis schilderen b 50 cm ongeveer 35 m lang
zaterdag 13 mei 2017

Peinture d'un appartement neuf et non meublé

Nous souhaitons un devis pour la pose d'une fibre et peinture en deux couches d'un appartement neuf et non meublé de 78 m² . Il y aura lieu également de peindre les portes et chambranles.

Partners

Partners van Casius