Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

maandag 17 juni 2019

Velux ramen vernissen

Vernissen van 3 Velux dakramen in hout . Huurappartement. Moet in orde gebracht worden.
zondag 16 juni 2019

Garagepoort en voordeur schilderen

Schilderen houten garagepoort binnen en buitenkant. Kleur : grijs. Schilderen houten voordeur binnen en buitenkant.
donderdag 13 juni 2019

Keukenfronten spuiten

Wij zouden graag 6 keukendeurtjes van 64cm hoog op 40 cm breedt, 5 keukendeurtjes van 70cm hoog op 47 cm breedt en nog 4 keukenladen van 34,5 cm hoog op 57 cm breedt willen laten spuiten.
donderdag 13 juni 2019

Schilderklaar maken van muren

Nieuwbouw appartement ca 100m² oppervlakte. Verfklaar maken van muren en plafond.Opschuren van muren , plafond.
woensdag 12 juni 2019

Stenen vloer schilderen

Ik wil de vloer van de kelder/bureau laten schilderen, een krasbestendige verf die epoxy of betonlook geeft. Oppervlakte van ca 50m²
woensdag 12 juni 2019

Schilderen en behangen

Plafond te vernieuwen van 1 open ruimte zijnde slaapkamer dressing en badkamer . Ongeveer 23 m². Verwijderen van oude vliesbehang, plafond gelijk trekken, nieuw vliesbehang aanbrengen en schilderen.
dinsdag 11 juni 2019

Radiatoren verven

Schilderen van 24 radiatoren in verschillende apaprtementen in 1 gebouw;
maandag 10 juni 2019

Houten raamprofielen opschuren en herschilderen

Wij zouden graag onze ramen langs de buitenkant van ons huis laten verven. Dit zijn houten ramen die momenteel in het wit zijn geschilderd. We zouden deze in het zwart willen laten schilderen en ook laten opschuren. Het zijn 20 ramen, waarvan 3 ramen ter grootte van een dubbele deur. De overige ramen zijn normale ramen van 2 kanten, met uitzondering van 1 raam met 3 vlakken.
vrijdag 7 juni 2019

Schilderwerken uitvoeren

Twee plaatsen laten schilderen plus twee plafonds ongeveer 60 m². Schilderen op tasso.
vrijdag 7 juni 2019

Schilderen balustrade

Balustrades van ongeveer 30 appartementen ontroesten (soms moet bovenlat worden gedemonteerd en teruggeplaatst om onderliggend roest te verwijderen en nieuwe roestvorming te voorkomen). Stopverf van glas in balustrades moet worden vervangen. Voor de rest afschuren en behandelen tegen roest. Eindlaag is wit. Per appartement heeft de balustrade een lengte van 12 m. Het gaat in totaal dus om ongeveer 360 m balustrade.