Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

maandag 19 augustus 2019

Deuren schilderen

Schilderen van 6 nieuwe schilderdeuren met omlijsting.
zondag 18 augustus 2019

Buitenschilderwerk uitvoeren

Gerenoveerd huis met rode gevelsteen en wit beschilderde lijstgevel. De verf komt los en zou herschilderd moeten worden of terug de originele zandkleur moeten krijgen.
dinsdag 13 augustus 2019

Schilderen van living en gang

Schilderen van de living en de gang. Muren en plafond. Living 35 m².Keuken : 15m². Veel ramen in de living. Gang met traphall: 15 m².
maandag 12 augustus 2019

Schilderen nieuwbouw binnen

Muur +/- 50 m², plafond +/- 110 m2. Er is reeds een primer laag, nog 2 eindlagen nodig. Nieuwbouwwoning 3 jaar oud.
dinsdag 6 augustus 2019

Muren bezetten en schilderen

Ik zou in de inkomhal de beschadigde delen willen herstellen en eventueel schilderen. Het meerendeel van het behang is afgetrokken, enkel een oppervlakte van +/-10m² zou nog gedaan moeten worden. De totale oppervlakte die hersteld en geschilderd zou moeten worden is +/-60m². Verder is er op de bovensteverdieping 1 deur montuur dat losgekomen is.
zondag 4 augustus 2019

Buitenschilderwerken uitvoeren

Woning en vrijstaande garage. Te schilderen: - oversteek - dakgoten ( lengte : 12 in vierkant) - rolluiken - ramen ( 10) en 5 kleine raamjes Acherbouw : 3 op 4 m = 11 lopende meter dakgoten.
woensdag 31 juli 2019

Binnenschilderwerk nieuwbouw appartement

Binnenschilderwerk op pleisterwerk/gipskarton (nieuwbouw): Voorbereidende werkzaamheden (opschuren en ontstoffen) + grondlaag + tussenlaag + afwerkingslaag. - 6 binnendeuren - tot. opp. te beschilderen muren: 126 m² -Tot. opp. plafonds: 77 m²
maandag 22 juli 2019

Spuiten nieuwbouw

400 m2 muren 250 m2 plafond Uit te voeren voor 1 september 2019!
vrijdag 19 juli 2019

Herlakken sectionaalpoorten en schuifpoort

Het herlakken van twee sectionaalpoorten 7015 standaardmaat. Vier panelen. Panelen van schuifpoort drie, een vol twee mat raster drie meter op veertig cm
donderdag 18 juli 2019

Vernis verwijderen eiken deuren

Het verwijderen van het donker bruine vernis van 3 massief eiken deuren (zitten niet meer in de woning)