Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de schilders / behangers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een schilder / behanger in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

donderdag 18 oktober 2018

Buitenschilderwerken (wit) gevel

ER moet een gevel van een appartementsgebouw in het wit geverfd worden.
dinsdag 16 oktober 2018

Woonkamer + hall schilderen

Wij zouden graag onze woonkamer en trappenhal wit (RAL9003) laten verven (afplakken + primer + verven). De woning is een nieuwbouw en 1. 5 jaar geleden bepleisterd. Het oppervlak wat moeten worden geverfd is ongeveer een 70 m ² plafond en een 110 m²muur.
woensdag 10 oktober 2018

Benedenverdieping behangen

Ik wil mijn benedenverdieping opnieuw behangen. Kleine keuken, living en salon, gang en trap naar boven. Materiaal aan te kopen door de vakman.
dinsdag 9 oktober 2018

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden
zaterdag 6 oktober 2018

Keldervloer schilderen

Onze keldervloer moet worden herschilderd. Wij hebben de verf al in huis. 100 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Vezelbehang vervangen en schilderen

Er is tussen het glasvezelbehang en de muur vocht gekropen. De hele muur (2m80 op 4m80) moet het vezelbehang eraf en nieuwe opgedaan en beschilderd worden. Wij hebben thuis enkel nog verf dus geen behang meer. Ook een stuk van het plafond heeft vochtplekken die moeten verwijderd worden en opnieuw gevuld en geschilderd moeten worden. De plekken op plafond zouden 2m² zijn.
donderdag 27 september 2018

Schilderen van appartement 90m²

Ik wil mijn appartement laten beschilderen. Het betreft 2 slaapkamers, WC/ badkamer/ living en hal.
woensdag 26 september 2018

Buitenschilderwerk van 1 voordeur, garagepoorten, buitendeuren en 18 ramen

Het betreft schilderen van ramen, deuren in hout aan de buitenkant. In totaal gaat het om : 1 voordeur, 2 garagepoorten, 2 buitendeuren, 4 kleine ramen en 9 grote dubbel vleugelige ramen en 2 terrasramen van plafond tot vloer, en 2 dakkapellen met raam. Totaal van 18 ramen.
zaterdag 22 september 2018

Keuken herspuiten

17 fronten en 3 schuiven van keukenkasten in melamine wit laten spuiten. Huidige kleur is donker grijs.
vrijdag 21 september 2018

Vochtige plekken opnieuw plamuren en schilderen

We hebben ongeveer 2,5 m² vochtige plek op een scheidingsmuur door een probleem in de badkamer van de buren. Die moet dus opnieuw geplammuurd en geverfd worden. (De verf hebben we al.. Was recent geschilderd in wit)
woensdag 19 september 2018

Radiator zandstralen en herschilderen

Ik heb één oude stalen radiator van 3 m lang op 30 cm hoog die moet gezandstraald en overschilderd worden.
dinsdag 18 september 2018

Schilderwerken uitvoeren na waterschade

Ingevolge waterschade schilderen van muren washok en hal, 30 m² in totaal. Ook 1 m² schuurwerk Verf via de vakman aankopen.
maandag 17 september 2018

Zandstralen 8 gietijzeren radiatoren

Wij hebben 8 gietijzeren radiatoren welke moeten worden gezandstraald en opnieuw gespoten. Radiatoren zijn momenteel gedemonteerd en kunnen indien nodig worden vervoerd.
zondag 16 september 2018

Schade binnenmuren herstellen-stuccen en schilderen

Schade aan binnenmuren herstellen. Ongeveer 8 m² oude pleister dient te worden afgekapt en opnieuw bepleisterd. De 2 betrokken binnenmuren dienen opnieuw geverfd (ongeveer 28 m²) Schade aan plafonds : ongeveer 15 m² plafond : beschadigde pleister/gyproc verwijderen + opnieuw schilderen
vrijdag 14 september 2018

Plafond en muren schilderen 500 m²

Op zoek naar een specialist voor een bestaande woning van 2 verdiepingen te schilderen. Het gaat om een 500-600 m². Zowel plafond en muren.
maandag 10 september 2018

Kamers behangen met tasso

We zijn op zoek naar een expert in tasso-behang in 2 ruimtes van respectievelijk 15 en 16 m². Behang via de vakman aankopen
vrijdag 7 september 2018

Schilderwerken buitenschrijnwerk herenhuis uitvoeren

Schilderwerken uitvoeren aan een herenhuis. Het buitenschrijnwerk moet aangepakt worden. Herschilderen van authentieke voordeur, ramen en erker.
dinsdag 4 september 2018

Herschilderen van houten ramen langs buitenkant

Wij hebben houten ramen + deur + garagepoort. Deze zouden opnieuw geverfd moeten worden langs de buitenkant. In totaal hebben we 12 houten ramen die geverfd moeten worden, 1 houten deur, 1 houten garagepoort en 1 (ik denk) aluminium voordeur. Het gaat zowel over de achterkant als de voorkant van ons huis - langs de voorkant zijn er 3 verdiepingen die geverfd moeten worden + het gelijksvloers.
zaterdag 1 september 2018

Sectionale poort herspuiten

Onze sectionale poort is 7 jaar oud en de kleur is vervaagd. We zouden deze graag terug laten schilderen/spuiten in de originele kleur.
dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen muren

Ik wil muren van living en keuken laten schilderen. Er zijn ook beschadigingen aan de muren die ik wil laten gladmaken.
dinsdag 28 augustus 2018

Plafond verven en pleisterwerken

Plafond verven na waterschade en pleisteren in de open keuken . Ongeveer 35 m²
dinsdag 28 augustus 2018

Herschilderen binnenkant woning

Ik wil mijn woning laten herschilderen aan de binnenkant. Mijn huis is ca 220m² bewoonbaar oppervlakte.Woning van 2 verdiepingen.
dinsdag 28 augustus 2018

Muur herschilderen na waterschade

Na waterschade: 1 muur van 1 kamer te herstellen
donderdag 23 augustus 2018

Schilderen van keukenkasten

Graag hadden we onze eiken keuken laten opspuiten, verven. Keuken in eik moet behandeld worden en geverfd. Keuken van 14 m².
woensdag 22 augustus 2018

Plafond in kamer schilderen

Mijn plafond in de kamer van 5 meter op 3. 50 meter zou moeten behandeld worden en opnieuw geschilderd worden wegen lek in dak.
maandag 20 augustus 2018

Living en hal nieuwbouw schilderen

Ik zou graag living en hal laten schilderen. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m², en het plafond is ongeveer 75 m². Het is een nieuwbouwwoning. Aankoop materiaal is te bespreken met de schilder.
vrijdag 17 augustus 2018

Schilderwerken uitvoeren

Deuren: 14 deuren + 2 schuifwanden. Primen en eindlak. Muren: Nieuwbouw. Gestucte muren bijplamuren, misschien plaatselijk licht opschuren en sausen. Plafond is al geverfd, maar een tweetal scheuren over de volledige breedte van een kamer moeten worden gedicht en opnieuw gesaused. Oppervlak ongeveer 400m2. Plinten verven. Op begane grond reeds vastgekit. Op verdieping liggen deze los. Geschat op 120 meter (lineaire meter). Plinthoogte is 70 mm in MDF. PVC grijswater leidingen zijn omlijst door MDF platen en moeten worden geprimed en afgelakt. MDF kasten in badkamers zijn voorbehandeld, maar moeten worden afgelakt in wit beton-look. Boven kookeiland van 3m x 1m is een verlaagd plafond van voorbehandeld MDF. In dit plafond zitten spotjes en de wasemkap.
vrijdag 17 augustus 2018

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwbouwappartement schilderen

Schilderwerken uit te voeren in nieuwbouwappartement. Het gaat om 56 m², de muren en de plafonds. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijk in samenspraak met vakman.
maandag 13 augustus 2018

Living en bureau schilderen

Ik wil living en bureau laten schilderen in 2 kleuren, oppervlakte totaal 50m². Bestaand Rauhfaser behang blijft behouden, moet op sommige plaatsen terug vastgeplakt worden.
vrijdag 3 augustus 2018

Gietijzeren plaatradiatoren lakken

Wij zouden graag 5 plaatstalen radiatoren laten vernieuwen, namelijk wit lakken en eventueel zandstralen indien nodig. De afmetingen zijn; 90x130, 90x105,90x45 en 90x60, Telkens met 4 platen. Dan is er nog 1 radiator met 2 platen met afmeting 90x135.
donderdag 2 augustus 2018

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.
donderdag 2 augustus 2018

Schilderwerken buiten dakgoten

Bakgoten en zijgevels schilderen. Woning in L. Vooraan : 10 m. Achteraan: 25 m.
dinsdag 31 juli 2018

Schilderwerken uitvoeren

Schilderen van duplex appartement. Oud appartement. Oppervlakte : 100 m²-120 m². Muren te herschilderen en plafonds en deuren. Verkoopklaar te maken.
dinsdag 31 juli 2018

Verven van veranda

Veranda dient verflaag te krijgen. Voor het grootste gedeelte is licht opschuren voldoende. Op enkele plekken dient hout gevuld te worden en volledig afgeschuurd. Buitenwerk; Afmeting : 5 m diep en 10 m Br. 1 dichte zijkant.
maandag 30 juli 2018

Schilderen van living en woonkamer

Ik heb waterschade geleden en nu zou dit terug bezet en geschilderd moeten worden . Het gaat om de living en slaapkamer schilderen misschien ook een stuccen. De plafonds en wanden. Oppervlakte is 20 m².
zondag 29 juli 2018

Herspuiten keukenkastjes

Graag zou ik de keuken laten herspuiten / schilderen van niet demonteerbare zichtbare delen. Kleur : wit, niet glanzend.
vrijdag 27 juli 2018

Woonkamer schilderen plus deuren en veluxramen

Er zouden 5 verniste,houten(standaard maat) deuren geschilderd moeten worden plus 4 velux ramen schilderen in het wit. Een oppervlakte van 45 m² muur zou geschilderd moeten worden en goed geplamuurd in een kleur. en 36m² plafond dat alleen geschilderd moet worden met 2lampen als opstakels in het wit
donderdag 26 juli 2018

Houten tuinhuis en bergruimte schilderen

Mijn houten tuinhuis en houten berghuisje schilderen. Oppervlakte tuinhuis is 3 op 5 meter. Oppervlakte bergruimte 1.5 meter breed op 3 meter lang.
dinsdag 24 juli 2018

Schilderen van trap met open treden en balustrade

Volledig herschilderen van onze trap. Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
maandag 23 juli 2018

Buitenzijde kozijnen en deuren schilderen

Ik wil alle kozijnen en buitendeuren aan de buitenzijde laten schilderen alsook de grijze rand aan de onderzijde van de buitengevel. Het betreft 4 deuren en ongeveer 15 kozijnen.
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van een nieuwbouwappartement

Schilderen van plafonds en binnenmuren in een nieuwbouw appartement met drie slaapkamers. Oppervlakte is ongeveer 100 m².
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van buitenmuur en boeiboord

Schilderen van een buitenmuur ( steen ) en een boeiboord ( hout) ongeveer 7 lopende meter. De oppervlakte is ongeveer 50 m².
maandag 16 juli 2018

Schilderen en behangen na brandschade

Schilder en behangwerken na brand. Slaapkamer, living , salon , kleine kamer, gang , trappenhall en keuken. Muren herstellen en alles terug te herbehangen.
maandag 16 juli 2018

Muur van 6 meter hoog behangen

Onze gang dient langs de trap behangen te worden met renovatievlies en vervolgens geschilderd te worden. Muur is op bepaalde plaatsen 6m hoog, dus stelling of dergelijke is noodzakelijk... De totale oppervlakte van de muur is 30m². we hebben alles aangekocht , enkel het behangen nodig .
woensdag 11 juli 2018

Schilderen dakgoot

De dakgoot werd aantal jaren geleden grondig opgeschuurd en geschilderd, maar heeft nu een nieuwe laag nodig. Daarom moet ze weer lichtjes opgeschuurd en terug herschilderd worden (2 lagen).
dinsdag 10 juli 2018

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)
maandag 9 juli 2018

Tuinhek schilderen

Het tuinhek in gietijzer moet om de paar jaar herschilderd worden. Het is een oud hek van een oude boerderij, met een lengte van ongeveer 15 meter.
vrijdag 6 juli 2018

Plafond en muren verven

2X plafonds verven 20 en 15 vierkante meter. 2Xmuren verven 45 en 30 vierkante meter .
zondag 1 juli 2018

Verven van slaapkamer

Er zou 1 ruimte moeten worden geschilderd. Dit is een slaapkamer van ongeveer 14 a 15 m². Enkel de muren te schilderen.

Partners

Partners van Casius