Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende schilders / behangers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

117 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort, appartement schilderen, herschilderen van gevelmuren, behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer, woning laten schilderen, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, schilderen van een rokerslokaal, muren van studio schilderen, opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen, herbepleisteren en herschilderen muur, schilderen en plaatsen van tegels in keuken, herstellen gevolgschade na waterlek, dakgootsteun laten verven, herlakken van een garagepoort, pVC ramen verven in veranda en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

dinsdag 28 februari 2017

Appartement schilderen

Ik wil een appartement laten schilderen. Het betreft 66 m² muren minus 8 lopende meter ramen met diverse afmetingen. Plafondoppervlakte ongeveer 78 m². Alles mag in het wit, de grote slaapkamer mag voorzien zijn van 1 gekleurde muur in het donkerrood, en de kinderslaapkamer in een appelblauwzeegroene muur. De houten raamtabletten dienen ook geschilderd te worden in het wit. Alle deuren ook.
maandag 27 februari 2017

Herstelling van een voordeur

Door een gasontploffing in het appartement van onze overbuur raakte de lak/verf van onze voordeur beschadigd. Graag wil ik dit herstellen.
zondag 26 februari 2017

Herschilderen van gevelmuren

Open bebouwing. Voorgevel en linker zijgevel moeten opgekuist en herschilderd worden.
woensdag 22 februari 2017

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten verven. Badkamer, slaapkamer, gang. De totale oppervlakte van de muren is 109 m². De totale oppervlakte van de plafonds is 38 m². De vensters en deuren afplakken en vloeren beschermen.
woensdag 22 februari 2017

Herbepleisteren en herschilderen muur

Door vochtschade is muur helemaal nat. Het plaksel van de muur is eraf aan het vallen en de muur moet dus herbeplakt en herschilderd worden. Hoogte: 2,5 m - breedte 10 cm en 20 cm.
dinsdag 21 februari 2017

Schilderen en plaatsen van tegels in keuken

Wij zouden graag onze keuken laten schilderen van 20 m² en 10 m² plafond. Graag zouden wij eventueel ook tegels laten plaatsen met een oppervlakte van 4 m². Dit op het einde van maart.
dinsdag 21 februari 2017

Herstellen gevolgschade na waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.
maandag 20 februari 2017

Behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer

Behangen met vliespapier en daarna schilderen van woonkamer , duplex , slaapkamer , keuken , inkomhal en wc.
maandag 20 februari 2017

Dakgootsteun laten verven

Ik wil mijn dakgootsteun opnieuw verven. Voorkant is 10m achteraan is het 9m.
zondag 19 februari 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn sectionale metalen garagepoort afmetingen 250 x 210 laten herschilderen. Eventueel ter plaatse. Adresgegevens bij afspraak.
zaterdag 18 februari 2017

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Ik zou graag drie grote gietijzeren radiatoren laten spuiten in een appartement.
dinsdag 14 februari 2017

Schilderen van een rokerslokaal

Opfrissen van een rokerslokaal dat niet meer als rokerslokaal zal gebruikt worden. Muren herschilderen. Plafondpanelen zijn grauw door het roken. Indien de rookgeur van de plafondpanelen door schilderen kan weggenomen worden = schilderen. Indien dit niet kan, graag offerte voor bijkomend plaatsen van nieuwe plafondpanelen
dinsdag 14 februari 2017

PVC ramen verven in veranda

Wij willen onze PVC ramen in de veranda laten verven. De totale oppervlakte is ongeveer 6m².
zondag 12 februari 2017

Façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort

Façade opkuisen en schilderen van buitenkant villa in Nieuwpoort. Is dringend daarna aanleg tuin.
vrijdag 10 februari 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na lek in plat dak heb ik waterschade (vlekken) in mijn houten plafond. Er zitten vlekken op het plafond. Graag herstellen en/of eventueel overschilderen. Het is momenteel eik kleur.
donderdag 9 februari 2017

Badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek

Door een lek bij de bovenburen is er blaarvorming in de verf op het badkamerplafond alsook gele uitslag in badkamer en toilet. Plafonds dienen in 'wit wit' en muren in 'eierschaal' geschilderd te worden. Badkamer is ongeveer 3x3m, toilet 1x1m.
dinsdag 7 februari 2017

Muren van studio schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder voor het schilderen van de muren van mijn studio. In totaal zou er ongeveer een 50 m² geschilderd moeten worden met matte verf. Hiervan zou 20m² eerst nog eens met primer geverfd moeten worden, aangezien hier nu een felle kleur op hangt en 10m² met MDF primer (de rest is op wit geverfde baksteenmuur).
zondag 5 februari 2017

Herstellen badkamerplafond na waterschade

Ik wil mijn plafond in de badkamer herstellen. Er is waterinsijpeling geweest van de bovenburen. Daardoor is het plafond beschadigd.
zondag 5 februari 2017

Opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen

Het betreft het afschuren of zandstralen en herschilderen of vernissen van een geschilderde trap en bijhorende traphal en overloop. De trap telt tweemaal 16 treden en een leuning met spijlen. De traphal telt 4 deuren.
dinsdag 31 januari 2017

Sectionaal poort verven of spuiten

Ik wil mijn sectionele garagepoort laten herlakken in de kleur van de nieuwe ramen en deuren. De breedte is 4 meter, de hoogte 2.70 meter.
maandag 30 januari 2017

Schilderen en behangen van traphal

Graag zou ik onze traphal willen laten herbehangen en schilderen na waterschade. Ben niet zeker of onderliggende behang niet eerst bijgewerkt kan worden aangezien er naden van behang uit elkaar komen en bezetting barsten vertoont.
maandag 23 januari 2017

Schilderwerken

Schilderwerken van heel het huis (al dan niet met hier en daar een verstevigende vlies), zijnde muren en plafonds (tussen 450m² en 750m²). Plaatsen plinten (nog niet aangekocht, gevonden)
maandag 23 januari 2017

Buitenschilderwerken

Herschilderen van garagepoort en voordeur + raam. (eerst alle grondlagen afhalen, omwille van barsten). Wij zoeken schilder die veel ervaring heeft met schilderen van buitenschrijnwerk : Vroeger was ons houtwerk gesapt, nu gelakt. Probleem met barsten door uitzetten van hout.
donderdag 19 januari 2017

Schilderen van dakgoot voorgevel

Afschuren + schilderen van dakgoot voorraan. Hoogte ±6m
maandag 16 januari 2017

Schilderen van woonkamer en keuken

Ik wil graag de woonkamer en keuken laten afwerken. Het plafond moet geschilderd worden (24m2), houten raamkozijnen geschuurd en geschilderd (grote ramen over een breedte van 5. 23m), de muren van de keuken zouden eveneens geschuurd en geschilderd moeten worden (8m2). Er moeten in de woonkamer nieuwe plintjes geplaatst worden net zoals een klein dorpeltje tussen keuken en woonkamer. Verder zouden de binnendeuren (9) geschuurd en geschilderd moeten worden.
zondag 15 januari 2017

Schilderwerken buiten

Schilderen van +-23 ramen & optioneel poorten, luiken e.a.
zaterdag 14 januari 2017

Plafonds herschilderen

Plafonds in keuken , hal en living herschilderen , mouluren herplaatsen . Plusminus een 76m² oppervlakte
vrijdag 13 januari 2017

Schilderen in huis

Trap (hout) afschuren en schilderen trap van beneden naar 1ste verdieping - 2de trap tussen 1ste en 2de verdieping
woensdag 11 januari 2017

Gang 1ste verdieping + traphal behangen

Herstellen pleisterwerk - behangen van traphal + gang 1 s te verdiep. Ongeveer een 40 m² kan ook minder zijn te behangen.
maandag 9 januari 2017

Behangen van kamers

Klussen uitvoeren: behangen in 3 slaapkamers - ongeveer 100 m²
donderdag 5 januari 2017

Lak verwijderen trap en deuren oude woonst

Ik zou graag enkele offertes opvragen om onze trap, parket in het salon en deuren te laten renoveren. Deze zijn nu donkerbruin met lak op, en ik zou die lak willen laten verwijderen. Bedankt alvast, een partner uit regio Overijse/Brussel zou ideaal zijn. Ik denk dat een bezoekje wel nodig is, om te bekijken wat de opdracht precies omvat.
dinsdag 3 januari 2017

Behangen van living

Ik wil graag mijn living laten behangen. De oppervlakte van de living is net geen 30 m².
dinsdag 3 januari 2017

Behangen en witten van woonkamer

Ik wil mijn woonkamer ca 7,5 op 4,5 meter laten witten en behangen. Ca 15 rollen behang nog te leveren.
dinsdag 27 december 2016

Schilderwerken buiten

Ik wil ramen, voordeuren, garagepoort en dakomlijstingen laten schilderen
zondag 18 december 2016

Behangen van een slaapkamer

Behangen van een slaapkamer.
dinsdag 13 december 2016

Alle kamers schilderen

Muren zijn in goede staat. Binnenmuren van alle kamers + deuren.
maandag 12 december 2016

Schilderen nieuwe woning

Schilderen binnenkant ganse woning. Ongeveer 280 vierkante meter.
donderdag 1 december 2016

Verven plafond en muren

Gerenoveerd appartement - living 7mx4m moet nog geverfd worden. Opnieuw te bepleisteren binnenmuur.
vrijdag 25 november 2016

Behangwerken huis

Behangen van traphal met gang Behangen van living en keuken. Veel raamgehelen Oud behang dient nog verwijderd te worden Woning dateert van '93, muren (bepleisterd) zijn in goede staat
woensdag 23 november 2016

Schilderwerk plafond

Schilderwerk aan plafond living appartement. Enkel plafond , 8m40 op 3m50.
dinsdag 22 november 2016

Behangen slaapkamer, dressing, toilet

Wij hadden graag drie ruimtes in ons huis behangen. Nl: de slaapkamer en twee kleinere, dressing en toilet. De afmetingen hiervoor zijn: 4x4,5 voor de slaapkamer 2,9 x 1,7 voor de dressing,1x2 voor het toilet. Verder zijn we reeds in het bezit van behangpapier en is het behang reeds verwijderd. We zoeken een partij die zo snel als mogelijk beschikbaar is om ons te helpen bij het behangen.
zondag 20 november 2016

Verven of behangen van woning

Vliesbehang of verven van muren en plafonds volledige woning.Verbouwing van zolder. Oppervlakte ?
maandag 14 november 2016

Behang- en schilderwerken

Na het vervangen van enkele ramen, zullen er in ons huis heel wat behang- en schilderwerken moeten gebeuren. Op de benedenverdieping en de trappenhal met 2 verdiepingen, zal alles nieuw behang moeten krijgen en de bovenverdieping zal geverfd moeten worden.
maandag 14 november 2016

Schilderwerken

Ik verhuur een woning momenteel Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade aan de schilderwerken. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. De foto's van de trap horen allemaal bijeen. Ik had graag een offerte aangevraagd voor het schilderen van de trap, de muur onder de trap en de porte-fenêtre. Zou het mogelijk zijn om een offerte op te stellen per rubriek zodat we weten waar we aan toe zijn. Ik heb zoveel mogelijk foto's gemaakt zodat je zicht hebt op de omvang van de trap, muur onder trap en venster.
woensdag 9 november 2016

Herspuiten keukenkasten

Graag offerte herspuiten van keukenkasten
dinsdag 8 november 2016

Schilderen gevel en ramen

Schilderen gevel en ramen voor de opening van een handelszaak begin januari 2017.
maandag 7 november 2016

Schilderen verschillende kamers

Wij zouden een goede handige klusser/schilder nodig hebben die het ziet zitten om een badkamer, slaapkamer, inkomhal, bureau en living te schilderen. Het zijn steeds neutrale kleuren dus het vraagt geen speciale techniek. Badkamer: 4,08m² Slaapkamer: 26,83m² Inkomhal: 15,00 m² Living: 32,OO m²
zondag 6 november 2016

Schilderen voordeur

Voordeur opnieuw schilderen en repareren (deur klemt) + 3 brievenbussen aan de binnenzijde voorzien van nieuwe vergrendelingen (zonder sleutel)
zaterdag 5 november 2016

Herschilderen van woning na brand

Volledig huis verven wegens brand ( keuken living hall , 3 slaapkamer en badkamer, zolder)
dinsdag 1 november 2016

Dak schilderen

We zouden graag ons dak laten verven. Is het mogelijk om het dak te komen bekijken? Gelieve ons enkel via email te contacteren. Overdag ben ik moeilijk te bereiken.

Partners

Partners van Casius