Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende schilders / behangers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

197 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van de benedenverdieping, nieuwe coating aanbrengen op modulaire unit, gevel kaleien, gevels van hoeve kaleien, dakgoten laten schilderen, gevel kaleien, buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren, gevel kaleien, voorgevel kaleien, herschilderen hal + toebouw keuken, behangen en schilderen van diverse kamers, appartement herschilderen, herstellen plafond na waterschade, gevel kaleien, ramen schilderen en plafond schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

dinsdag 22 augustus 2017

Schilderwerken nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning wordt geleverd zonder schilderwerken Gelijkvloers, eerste verdieping, zolderkamer
dinsdag 22 augustus 2017

Herschilderen hal + toebouw keuken

Het herschilderen van zijmuren van inkomhal en nacht hal en toe bouw van keuken.
maandag 21 augustus 2017

Behangen en schilderen van diverse kamers

Behangen traphal, plafonds en muren schilderen van 3 slaapkamers, bureau en badkamer.
zondag 20 augustus 2017

Herschilderen living en salon

Zou graag de offerte krijgen voor het herschilderen van salon en living. Plafond is ongeveer 40 m². Muren ongeveer 65 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Behangen + eventueel schilderen

Ik heb 2 ruimtes (eetkamer en zitkamer) die ik wil laten behangen (renovlies) + eventueel kleine plamuur/herstelwerken aan de muren. Afhankelijk van de prijs wil ik deze ook laten schilderen, maar we kunnen dit eventueel ook zelf doen; het belangrijkste is de muren schilderklaar opleveren. Timing: graag zo snel mogelijk, we hebben het behang reeds 2. 5 maanden geleden afgehaald en we hebben het wel gehad met die kale muren! Behangpapier is effen. Oppervlakte : 3 m² +16m².
vrijdag 18 augustus 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik zoek een vakman voor het herlakken van een aluminium garagepoort. Afmetingen 4,5m x 2,5m.
donderdag 17 augustus 2017

Appartement herschilderen

Ik wil mijn appartement van 110 m² opfrissen (schilderwerken) - muren en plafond.
donderdag 17 augustus 2017

Opschuren en vernissen van trappen

Opschuren en vernissen van de trappen. Van gelijkvloers naar eerste met een tussenverdieping en dan nog een verdieping trappen.
woensdag 16 augustus 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het plafond van mijn living, badkamer en wc zijn beschadigd door lek bij de buren. Waterschade en de verzekering vraagt een bestek. Enkel schilderwerken.
woensdag 16 augustus 2017

Wanden en plafonds laten sausen

Ik wil een aantal wanden en plafonds laten sausen in een appartement. Appartement wordt opgeleverd in januari. Kamer is ongeveer 60 m².
zaterdag 12 augustus 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien.Stenen gevel van rijhuis. Ongeveer 25 m².
woensdag 9 augustus 2017

Gevel kaleien

Kaleien van de gevels van de alleenstaande woning. Ter plekke komen opmeten.
woensdag 9 augustus 2017

Ramen schilderen en plafond schilderen

Buitenkant van ramen,voordeur,keukendeur, garagedeur,garagepoort en schuifraam schilderen. Ook herstellen en schilderen van plafond in badkamer wegens lek aan het dak.
dinsdag 8 augustus 2017

Behangen en schilderen van 1 kamer en 1 overloop

Schilderen en behangen van een aantal vlakken in het dakgebinte. Ondergrond is houten dakplaat en de totale oppervlakte is ongeveer 16m2
dinsdag 8 augustus 2017

Woonkamer en gang schilderen

Ik wil graag de woonkamer ( de muren zowel plafond) en de gang (3 verdiepingen) laten schilderen. Alsook de deuren (3 deuren)
dinsdag 8 augustus 2017

Gevels van hoeve kaleien

Vier gevels van grote hoeve kaleien. Ter plekke komen om op te meten.
dinsdag 8 augustus 2017

Dakgoten laten schilderen

Kroonlijsten eerste en tweede verdiep aan de straatkant dienen behandeld en geschilderd te worden (hiervoor is een stelling noodzakelijk). Aan de achterkant van het gebouw dienen 3 ramen en de kroonlijsten van het plat dak geschilderd te worden.
maandag 7 augustus 2017

Tuinhuis kaleien

Ik zoek een vakman om het tuinhuis te kaleien. Tuinhuis in baksteen. Nog nooit geverfd. 2 muren van mijn tuinhuis, in totaal max 10 m².
maandag 7 augustus 2017

Schilderen van de benedenverdieping

Benedenverdieping schilderen: living en keuken inclusief plafonds.
zondag 6 augustus 2017

Gevel kaleien

Kaleien van buitengevels bestaande woning Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : 160 vierkante meter
zaterdag 5 augustus 2017

Buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren

Buitenverfwerk uit te voeren aan vrijstaande woning. Puntgevel: hoogte 12m, breedte 10m.
zaterdag 5 augustus 2017

Gevel kaleien

Oud schilderwerk ,geïsoleerde spouw, Oppervlakte gevel :140 m² à 150 m²
maandag 31 juli 2017

Gevel kaleien

Huis + stalling in verschillende soorten gevelsteen. We willen er dus 1 uitzicht van maken. Huis open bebouwing + stalling. Evt living binnenmuren van 30 m². Momenteel zijn de renovatiewerken bijna afgerond dus binnen een maand of twee wens ik hiermee te beginnen.
maandag 31 juli 2017

Gevel kaleien

Bestaande situatie is machinale baksteen van 1960-1965. Oppervlakte ongeveer 80m². Hoogtewerker nodig om gedeelte boven garage uit te kunnen voeren. Garage is aangebouwd tot op 1/2-2/3 hoogte van de zijgevel van het huis, met puntdak.
zondag 30 juli 2017

Gevel van schuur kaleien

Ik zoek een vakman om de gevels van de schuur te kaleien en hier en daar op te voegen. Oppervlakte ongeveer 33 m².
zondag 30 juli 2017

Nieuwe coating aanbrengen op modulaire unit

De verf van het gebouw bestaande uit 5 modulaire Units bladert af. De loszittende verf dient verwijderd + nieuwe primer +nieuwe toplaag. De ondergrand is verzinkt staal.
vrijdag 28 juli 2017

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman voor het kaleien van een bel etage. 1 en 2de verdiep, enkel voorgevel die netjes staat, geen voegen of stenen beschadigd tabletten eerst laten zandstralen en deel van de ramen dient nog te worden vernieuwd kan dit ervoor gebeuren, deze zijn wit PVC. Ongeveer 20 m²in totaal.
vrijdag 28 juli 2017

Traphal en deurlijsten schilderen van appartementsgebouw

De traphal en plafond moet geschilderd worden in twee lagen, kleur wit. De deurstijlen van 6 appartementen in wit satine
dinsdag 25 juli 2017

Buitenschilderwerk uit te voeren

Voorgevel aan de zijkanten , ramen (6) en deur schilderen , bijwerken van muur.
dinsdag 25 juli 2017

Traphal en kamer verven

Traphal en 1 kleine kamer te behangen met vliesbehang en dan schilderen. Ook ophangen planken.
dinsdag 18 juli 2017

Buitenschilderwerk uitvoeren

De goten van het huis zijn héél dringend aan verfwerk toe alsook enkele ramen (3 stuks).
vrijdag 14 juli 2017

Zandstralen en verven binnendeuren

4 deuren en 1 deur met glas. (deuren zijn kastanjehout) Zijn geverfd,maar de hechting is niet optimaal,dus moet waarschijnlijk gezandstraalde worden en daarna gelakt.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.
dinsdag 11 juli 2017

Behangen van traphal

Ik wil een muur laten behangen naast de trap. De rest heb ik zelf gedaan maar deze is te hoog. Het papier en de lijm zijn aanwezig. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang.
maandag 10 juli 2017

Voorbereiden en schilderen van muren keuken, living, inkom en toilet

We overwegen om onze schilderwerken door een vakman te laten doen. Is het daarom mogelijk om ons een prijsindicatie te geven (eventueel prijs per m²) voor onderstaande werken. Wil je aub per aparte kamer invullen zodat we ook een prijs hebben mochten we de werken opsplitsen? - klaarzetten muren  - afplakken + bescherming + schilderen Plafond living en keuken 50 m² Muren living en keuken: 70 m² (oppervlakte van 2 deuren en 2 ramen zijn afgetrokken) Gang + toilet beneden plafond: 14 m² Muren gang + toilet beneden: 60 m²
maandag 10 juli 2017

Woning schilderen

We zijn op zoek naar een schilder die ons komt helpen bij de renovatie. Het gaat om oude en nieuwe muren en plafonds. Nieuwe gyproc ca. 75 m², nieuw pleisterwerk ongeveer 250 m². Primer voor de nieuwe muren voorzien, ruimtes goed afplakken. Alles in het wit.
vrijdag 7 juli 2017

Behangen van gyprocwand

Gyprocwand voor en achter: 2. 7m x 3. 5m. Muur met ongeveer dezelfde afmetingen. Hal met veel hoekjes en kantjes (5 rollen). Geen lastig papier.
donderdag 6 juli 2017

Schilderen en kapstokken ophangen

Kapstokken ophangen en schilderen van 1 muur
donderdag 6 juli 2017

Schilderen plafond en muur door waterschade

Ik heb een lek gehad aan mijn plafond in de living en vocht in de muren door de buren. Graag schilderen van het plafond en herstellen muur. Bestek voor de verzekering.
dinsdag 4 juli 2017

Bezetten, schilderen en behangen na waterschade

Ik heb een bijbouw van 40 m² in 2 ruimtes. Er is een ruimte en die heeft waterschade langs het plafond gehad , waardoor de gyproc plafondwanden beschadigd werden. Ook het behang in deze ruimte is beschadigd en zou moeten worden behangen.
zondag 2 juli 2017

Behangen van gang

Gang behangen: De oppervlakte is niet echt goed geweten, graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 30 juni 2017

Buitenkant ramen en deuren schilderen

Ramen en duren buiten schilderen. Het zijn 5 ramen en 2 deuren. Olie kopen we zelf aan.
woensdag 28 juni 2017

Schilderen van een living

Schilderen van een living van ongeveer 45 vierkante meter- in 2 lagen (zoldering inbegrepen) en 2 deuren die dienen gelakt te worden. Stenen plinten eerst in primer en daarna meeverven met muurverf. Verf is reeds voorhanden van Colara.
dinsdag 27 juni 2017

Gietijzeren radiator zandstralen en lakken

Ik heb één fond chauffage (97x41x20cm) die moet gezandstraald en gelakt worden.
dinsdag 27 juni 2017

Bijpleisteren en schilderen traphal

Ik heb in Gent een huis met studios waarvan de traphal eens moet herschilderd worden. Er moet ook hier en daar wat bijgepleisterd worden. Oppervlakte ongeveer 85 m².
maandag 26 juni 2017

Radiator spuiten

Graag hadden we 1 radiator (2m hoog 50cm breed 15cm diep) laten spuiten in het wit.
maandag 26 juni 2017

Deuren en ramen schilderen

Het gaat om het schilderen van 6 ramen, een voordeur en een achterdeur in RAL kleur 7016 (antracietkleur), zowel binnen al buiten schilderwerk. Verf te bespreken met vakman.
zondag 25 juni 2017

Schilderen betonvloer van tuinhuis

We hebben een nieuw tuinhuis geplaatst. En deze staat op een betonen vloer. Graag had ik deze laten schilderen. Afmeting: 6 x 4 m. De grondlaag als de speciale verf heb ik al via de verkoper van het tuinhuis. Graag had ik deze werken zeer spoedig laten gebeuren.
maandag 19 juni 2017

Steunpaal terras opschuren en schilderen

Ijzeren steunpaal die overdekt terras ondersteunt (zie foto toegevoegd bestand) moet opgeschuurd en herschilderd worden. Kleur van de verf moet RAL 9007 zijn (zoals buitenschrijnwerk)
vrijdag 16 juni 2017

Gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen

Ik heb 3 grote, zware oude gietijzeren radiatoren die ik wens te vernieuwen 1) h x b x d: 55,200,15 2)92,70,23 3)90,105,22 Graag komen ophalen, zandstralen en lakken en terugbrengen.

Partners

Partners van Casius