Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

vrijdag 8 november 2019

Uitvoeren schilderwerken

We zouden graag de volledige woning binnen schilderen - zeker ervaring hebben met kalk-kleiverf + schilderen buitengevels - liefst kaleien; we staan ook open voor andere opties. Buitengevel schilderen: ook goede isolatie d.m.v. verf + geluidswerend. Plafonds volledige woning: volledig gladmaken en/of opschuren, daarna verven.
donderdag 7 november 2019

Herlakken sectionale poort

Wij willen graag onze sectionale poort laten herlakken in de kleur zwart. Die zou in de breedte smaller zijn dan 3 meter, van de hoogte heb ik geen idee. Het zijn wel vier panelen en het merk is Herman.
zondag 3 november 2019

Traphal behangen en schilderen

De traphal van onze bel etage is van boven tot onder (3 verdiepingen) behangen met kurkbehang. We willen dit graag laten overplakken met renovatievlies en laten overschilderen in een lichte kleur. Zo verkrijgen we een moderne frisse uitstraling en behouden tegelijk als isolerende onderlaag de kurk.
woensdag 30 oktober 2019

Traphal schilderen

Schilderen of behangen van muren in de traphal. Hal bestaat uit gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Eventueel moeten na het verwijderen van het vliesbehang kleine herstellingswerken aan de bezetting gebeuren. Plafonds schilderen in de hal. De houten trap eventueel ook renoveren.
zondag 27 oktober 2019

Behangen van living en kamer

Living van 4 op 8 m en kamer van 4 op 4 m behangen.
woensdag 23 oktober 2019

Nieuwbouw appartement schilderen

Oppervlakte 413,27 m² plafonds en muren - afplakken, ... - schuren van muren en plafonds - aanbrengen van primer laag - alles afkitten - plamuren van gaatjes:barstjes - eindlaag aanbrengen Gaat om volgende ruimtes: èèn grote leefruimte, de keuken, twee slaapkamers, berging, wc, badkamer, inkom en gang.
woensdag 23 oktober 2019

Schilderen van keukenkasten

Op de ladefronten en kastdeuren zit een gelamineerde plastieklaag die op verscheidene fronten lost. Het betreft 7 fronten van 15cm hoog, 7 fronten van 58cm hoog, 4 fronten van 35cm hoog, 3 fronten van 94cm hoog, 1 van 72cm hoog. Deze zijn telkens 60cm breed. Verder zijn er nog 8 passtukken voor in de hoeken van om en bij de 15cm breed op 72cm hoog en twee deurtjes van 94 cm hoog op 30cm breed.
maandag 21 oktober 2019

Schilderen van plafonds en muren

2 plafonds en 4 muren= keuken en living samen
zaterdag 19 oktober 2019

Woonkamer behangen + schilderen

Wij willen onze woonkamer van 52 m² laten behangen en de plafond laten schilderen.
vrijdag 18 oktober 2019

Schilderwerken uitvoeren in traphal

Schilderen van de inkomhal en de ganse traphal van het gebouw. 7 verdiepingen.