Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de schilders / behangers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een schilder / behanger in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

maandag 20 november 2017

Buitengevel herschilderen

Reinigen, herstellen en herschilderen van buitengevel (ruwe schatting 150 m²) (wit) en herbeitsen van dakgoten (ca 50 m). Exacte opmeting ter plaatse te maken. (periode: volgend jaar flexibel af te spreken)
vrijdag 17 november 2017

Appartement schilderen

Ik wil mijn appartement laten schilderen en plamuren: Hal, toilet, keuken, living. Ik schat dat het over minimum 60 m² gaat. De plafonds moeten niet geschilderd worden. Momenteel staat het appartement leeg. Ik ben opzoek naar een schilder op korte termijn want binnenkort wordt het appartement verhuurd.
donderdag 16 november 2017

Ramen schilderen langs buitenzijde

Graag hadden we onze PVC ramen willen laten schilderen in de RAL kleur 7002 (Olijfgrijs/groen) Er zijn 2 grote ramen GLVL en 3 ramen op de 1e verdieping.
dinsdag 14 november 2017

Herbehangen van gang

Tasso weghalen van muur, glad maken opnieuw behangen met tasso en verver. gang van 2 verdiepingen.
zondag 12 november 2017

Schilderen woning beneden en bovenverdieping

Wij zoeken een schilder om een woning te schilderen. Totale oppervlakte te schilderen is ongeveer 165 m² living + plafond, keuken + plafond, + hall + slaapkamer en plafond. Werken gepland +- begin oktober 2018.
dinsdag 7 november 2017

Behang verwijderen en schilderen

Behang verwijderen, eventueel bezetten + schilderen traphal belle etage + bezetten plafond overdekt terras. + bezetten muur woonkamer. Volledig de living en een stuk plafond.
maandag 6 november 2017

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Behangen en schilderen van mijn nieuwbouw appartement. Het gaat over 1 grote slaapkamer /hal /berging / open keuken ,en woonkamer. Best komen kijken ook voor advies kleur. Ook kleuren advies is welkom . Totale oppervlakte appartement is 18 m diep op 7,30 m breed . Indien mogelijk ook leveren en plaatsen van verticale lamellen voor al de ramen?
zondag 5 november 2017

Luchtgommen zandstralen van trap

Graag lucht gommen van mijn trap. 3 jaar geleden heb ik mijn trap geverfd in kleuren zwart/wit en afgewerkt met vernis. Na verloop van jaren is de vernis gaan verkleuren en hebben wij niet het gewenste effect meer zoals verwacht. Daarom zou ik mijn trap terug in puur hout willen en dan op een andere manier behandelen opdat hij meer authentiek blijft. De trap is gemaakt in beukenhout multiplex rubberwood. Is slechts voor 1 verdiep en heeft 15 treden.
zaterdag 4 november 2017

Behangen van inkomhal

Behangpapier aanbrengen aan de ingang van het huis. Graag een vakman die Engels spreekt , de personen spreken geen andere taal.
vrijdag 3 november 2017

Schilderen van leefruimte

Schilderen van de leefruimte ( loft op gelijkvloers), dus tot in de nok in de zithoek. Ofwel prijs per uur, maar nog liever totaal prijs werken, muren staan in pleisterwerk op houten stutwanden.
vrijdag 3 november 2017

Stuccen, behang verwijderen en schilderen

Klein beetje pleisterwerk, muur afkappen. Plaatsen plinten en schilderen 3 x 4 meter op 20 cm. Behangen isolatie rol 54 vierkante meter en behangen 27 vierkante meter effen papier.
vrijdag 3 november 2017

Schilderwerken binnenshuis uit te voeren

Door een lek bij de buren is mijn muur boven en beneden in de eetkamer beschadigd en moet terug geschilderd worden samen met het volledig plafond op de beneden verdieping. Ik zoek iemand die volledig mijn salon en eetkamer kan schilderen samen met het plafond ongeveer 60 m²- heb eerst een bestek nodig voor de verzekering en de beste mag het komen doen.
woensdag 1 november 2017

Schilderwerken binnenhuis

Schilderwerken :Gelijkvloers: Muren en plafonds. Tegen het plafond zijn houten balken bevestigd die vernist moeten worden samen met de gordijn- en rolluikkasten. Waar: Inkom (Vide), Living, salon, keuken, bureau, wasplaats, WC en koele berging en garage. 2de fase verdieping: Muren en plafonds: Slaapkamer, 2 kinderkamer, badkamer, WC en hobby kamer. Opmerking : enkele plaatsen zijn behangen daar moet behangsel verwijderd worden en geschilderd worden. Afmetingen van de lokalen zijn gemiddeld 4 x 5 x 2. 4 m.
maandag 30 oktober 2017

Schiderwerken buiten

Schilderen van ramen (8) en deur buitenkant aan garage. Voorkant aan 1 ste verdieping. Dakgoot ook te schilderen.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van buitenramen en deur en dakgoten

Het schilderen van buitenramen en deur. Ramen : 7 Deur : 1 grote deur Dakgoot van 7 m
zondag 29 oktober 2017

Radiatoren 9 stuks zandstralen en terug plaatsen

Radiatoren: 9 radiatoren behandelen en opnieuw plaatsen We hebben 9 x radiatoren die we willen laten zandstralen en spuiten of poeder lakken en daarna opnieuw laten plaatsen.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van nieuw appartement

Nieuw appartement wordt opgeleverd. Wij zoeken schilder om gehele appartement te schilderen, inclusief deuren. Appartement wordt schilderklaar opgeleverd.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van muren

Schilderen van twee muren op het eerste verdieping.
zaterdag 28 oktober 2017

Afschuren garagepoort en voordeur

Onze garagepoort en voordeur moeten afgeschuurd worden en alle verf moet verwijderd worden om daarna in te kunnen wrijven met linitop. Hout is in zeer goede staat. Het is juist maar de verf die eraf moet
vrijdag 27 oktober 2017

Woning behangen en schilderen

Volledige woning : behang verwijderen , muren repareren , behangen + plafonds schilderen.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen van ganse woning

Wij hebben een huis met houten ramen, houten dakgoten en een houten voordeur. Wij zouden graag schilderwerken willen laten uitvoeren voor onze ganse woning. Ook de ramen binnen zouden geverfd moeten worden.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen balustrade 8e verdiep appartementsgebouw

Metalen ballustrade op het achtste verdiep van een appartementsgebouw moet afgeschuurd en geverfd worden. (wit)
vrijdag 20 oktober 2017

Schilderen en behangen appartement

Schilderen/behangen appartement : living/keuken/hall/2 kamers. Totaal oppervlakte ongeveer 60 m². Vanaf 28 oktober is het appartement volledig leeg. Vanaf maand november kunnen de werken starten.
donderdag 19 oktober 2017

Vliesbehang in hal en eerste verdieping plaatsen

Graag hadden we onze hal (gelijkvloers + 1e verdieping) laten behangen met effen vliesbehang (dus zonder motief). De werkzaamheden zouden moeten uitgevoerd worden ergens tussen 27 november en 8 december. Totale oppervlakte (ruwe schatting) muren is iets van 60 vierkante meter; plafonds 16 vierkante meter. Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling muren na vochtschade

Ik heb een vochtprobleem in huis. Door de installatie van een nieuwe meter door de watermaatschappij is er een lek ontstaan. Deze lek is ondertussen opgelost maar de muur waar de meter hangt is heel vochtig. Er staat schimmel op beide kanten van de muur. Het water is tevens door de vloer tot in de kelder gelopen. Er staat water in de kelder. Naast vochtbestrijding zullen ook behangwerken nodig zijn. Werken : behang afnemen, muren behandelen tegen vocht en verwijderen schimmel, opnieuw verven.
woensdag 11 oktober 2017

Herstellen van de pergola

Door de zon is een deel van de zwarte verf losgekomen van mijn dak van de pergola graag herstellen.
dinsdag 10 oktober 2017

Behangen na een waterschade

Een stuk van de muur is zwart na waterlek van de wc dat op dit hersteld is. Dus afkappen van de bezetting ongeveer 1m2 en terug bezetten. Verwijderen van behang en terug behangen van volledige kamer .
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het wasmachine van de bovenburen was overstroomd. Dit is via ons plafond doorgelekt, voornamelijk langs onze lamp. Echter ook door de plafondbezetting op sommige plaatsen waardoor er nu kleine barstjes in de bezetting zijn. We willen dit graag eerst eens laten bekijken als dat mogelijk is? Graag wat bijstuccen van de plafond door waterschade. Graag een vakman om te komen zien wat er juist moet worden gedaan, stuccen of verven van de plafond.
dinsdag 10 oktober 2017

Behang en schilderen slaapkamer

Wij willen onze slaapkamer laten schilderen en behangen . Oppervlakte 25 m² Schilderen 3 muren (waarvan 1 met groot raam)en plafond. 1 muur behangen met Wallpaper
zaterdag 7 oktober 2017

Schilderen kroonlijsten dak en kelder

Schilderen kroonlijst voor en achterzijde huis + schilderen kelder. Kroonlijst is op een bepaalde plaats iets moeilijker te bereiken wegens veranda.
zaterdag 7 oktober 2017

Zandstralen van een houten trap

Ik wil een geverfde houten trappen (+-35 treden in totaal ) ter plaatse laten zandstralen.
donderdag 5 oktober 2017

Schilderen van houten trappen

Wij zijn opzoek naar een schilder die onze trappen wil schilderen. De trap van het gelijkvloers naar 1ste verdiep bestaat uit 18 treden en is nog vernist. Vernis moet nog verwijderd worden. De trap van het 1ste verdiep naar het 2 verdiep is een nieuw geplaatste beuken trap. We hadden beide trappen graag in 1 zelfde kleur gezien. Verf aan te kopen door schilder.
woensdag 4 oktober 2017

Buiten schilderwerken uitvoeren

Het schilderen van de dakgoten van 3 rijhuizen, samen ongeveer 3 keer 2 dakgoten van 10 m en het schilderen van 1 deurlijst. Liefst nog voor de winter de schilderwerken kunnen doen.
woensdag 4 oktober 2017

Gevels kaleien

We hebben nu een oude gevelsteen. We zouden deze graag heel licht laten kaleien zodat de steen er nog lichtjes doorkomt. We willen een oud effect bekomen. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : +/- 160m²; 4 gevels van alleenstaande woning.
maandag 2 oktober 2017

Behangen en schilderen

Door wateroverlast is mijn zijmuur van de living fel beschadigd. Moet opnieuw behangen en geverfd worden, is ca 20 m². Het plafond moet opnieuw geverfd worden, is ca 40 m².
zondag 1 oktober 2017

Schilders en behangwerken

Schilderen garage en raam( is nu reeds geschilderd) Behangen keuken plafond en 2 muren Schilderen 2 ramen en gyproc boven de kasten
zaterdag 30 september 2017

Verven eiken keuken

We hebben een eiken keuken in eikenkleur. Deze willen wij schilderen in een lichte kleur.
vrijdag 29 september 2017

Schilderwerken nieuwbouw uit te voeren

Ik ben eigenaar van panden die gerenoveerd gaan worden en deels worden uitgebreid met nieuwbouw. Ik wil daar ter afronding 2003 m² muren en plafonds en 34 binnendeuren laten schilderen.
dinsdag 26 september 2017

Gevel kaleien

Gevel kaleien ongeveer een oppervlakte van 140 m². Ik heb recent een alleenstaande woning gekocht, gebouwd eind de jaren 1970. Het huis heeft momenteel een geel-achtige gevelsteen en ik zou deze graag in een andere kleur uitvoeren. Mijn spouwmuur wordt binnenkort na-geïsoleerd en opgespoten met Supafil van Knauf. Is het mogelijk om mij enkele kleurstalen van de kalei-kleuren te bezorgen?
dinsdag 26 september 2017

Gevel kaleien

De voegen zijn in slechte staat en dienen hersteld te worden. De dakrand dient eerst gecementeerd te worden alvorens te kunnen kaleien Kaleien van +/- 120 m² Er zitten ongeveer 2 vensterramen in.
dinsdag 26 september 2017

Gevels kaleien

Gevel opnieuw laten kaleien. Heel lange 27m x 6 à 7 m voorgevel. Er zit een garagepoort, enkele ramen en een deur in. Alle gevels te kaleien.
maandag 25 september 2017

Gevel kaleien

Muur van de garage van de buurman - 32 m ² in totaal, baksteen die niet overal goed op gevoegd is - bedoeling is de garage vochtvrij te houden en langs onze kant een proper uitzicht te hebben. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : Oppervlakte is ongeveer 32 m².
maandag 25 september 2017

Schilderwerk gevelramen

Ik wil het raam aan de voorgevel, achtergevel en zijgevel laten verven. Werk van beperkte omvang en duur. Het zijn 3 ramen.
vrijdag 22 september 2017

Gevels kaleien

We willen onze bakstenen woning een landelijkere look geven, en zouden kiezen voor kaleien in (gebroken) wit. In totaal 3 gevels, HOB woning met twee verdiepingen.
vrijdag 22 september 2017

Schilderen of behangen hal en toilet

Schilderen: Oppervlakte: +/- 25 m² Mogelijk zal er afhankelijk van de prijs ook de living en keuken bijkomen.
donderdag 21 september 2017

Slaapkamer schilderen

Ik wil graag een slaapkamer in mijn toekomstige woning laten schilderen alles in het wit. Het gaat om 10m² en er hangt momenteel behangpapier dat eraf gehaald moet worden + eventueel een beetje bijplamuren indien nodig alvorens te schilderen.
woensdag 20 september 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn panelen van onze sectionale garagepoort laten herlakken in RAL 9005. (Kleur nu is lichtgrijs).
woensdag 20 september 2017

Deuren plaatsen en schilderen

Klusman: Wij hebben 6 oude deuren die opnieuw geschilderd moeten worden (niet afgeschuurd, dat is al gebeurd) en geplaatst. De deuren kunnen al worden opgehangen, maar er moet nog een omkasting rond.
dinsdag 19 september 2017

Behangen traphal herenhuis

Een traphal van 3 verdiepen en een gelijkvloers moet behangen worden. De hoogtes per verdiep bedragen 4 m (gelijkvloers); 3. 5 m (1e verdiep); 3 m (2e verdiep) en 2. 5 m (3 e verdiep). De traphal zelf meet bij benadering 1. 5 op 4 m. Op elk verdiep komen 2 deuren en een raam uit. Muren liefst in een stevig behang (glasvezel of vergelijkbare kwaliteit). Bij uitbreiding zou achteraf ook het schilderen van de deurlijsten en/of het plafond kunnen worden uitbesteed. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 18 september 2017

Schilderwerk voor de trapzaal

Schilderwerk voor een deel van de trapzaal. Een kleine muur en een lange muur te schilderen. Dit is voor een waterlek verzekering. Vierkante meters nog te bepalen.

Partners

Partners van Casius