Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

dinsdag 15 oktober 2019

Appartement schilderen

Een leeg appartement zou geschilderd moeten worden. Dit betreft een living/keuken (één ruimte), een slaapkamer, een hal (eigenlijk ook één ruimte met de living), een badkamer en een wc. Bij sommige ruimtes is een deel betegeld en dit moet niet geschilderd worden (keuken, wc en badkamer). Alles zal in één egale kleur wit geschilderd worden. Het liefst zouden we het dan ook spuiten. Het afplakwerk is minimaal. De deuren zouden er ook bij genomen moeten worden. Dit betreft vier deuren aan beide kanten, maar ook de voordeur aan één kant. Alles tezamen zou het gaan om een 210 m², waarvan 140 m² muren, 50 m² plafonds en 16 m² deuren/kaders. Spuitwerken.
dinsdag 15 oktober 2019

Woning laten schilderen en plamuren

Ik wil mijn woning laten schilderen (verkoopsklaar maken). Open bebouwing met beneden-, bovenverdieping en zolder. Bestaande uit 3 slpk, toilet, inkom, eetkamer, living, berging, kelder, keuken. Alle muren en deuren (ongeveer 10) en sommige plafonds moeten geschilderd worden. De keuken dient verder afgewerkt te worden. (Pleisterwerk, wandtegels plaatsen, muren en plafond schilderen). Woning is : 210 m² met zolderverdieping erin van 70 m².
dinsdag 15 oktober 2019

Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen

Muur en plafond slaapkamer en wc zijn aangetast door watershade: aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen of schilderen. Er moet een offerte naar de verzekering gemaakt worden. Slaapkamer en toilet.
maandag 14 oktober 2019

Buiten schilderwerken uitvoeren

Buiten schilderen van ramen en deuren aan alleenstaand huis . Huis met verdieping. geen stelling. Hoeveel : 25
donderdag 10 oktober 2019

Slaapkamer behangen en schilderen van plafond

Slaapkamer te behangen na waterinfiltratie en plafond te schilderen. Opmeting vocht in muren. Ongeveer 18 m² vloeroppervlakte .
dinsdag 8 oktober 2019

Hal schilderen en haarscheuren bepleisteren

Ik had graag een aanvraag ingediend om mijn traphal te laten schilderen en haarscheuren te bepleisteren. Het betreft 2 muren en zou gaan om ongeveer een 30m².
maandag 7 oktober 2019

Schilderen plafond en muur

Ik heb een tijd geleden een lek gehad in mijn dak, om deze reden zou ik graag prijs willen opvragen voor de schilderwerken. Het gaat om een muur van 2,5m hoog, 4m breed. Plafond 1 van 1,2 diep en 8,4 breed + stukje van 1,5m x 1,5m. Dan nog plafond 2 van 1,5m x 2m... Dit is op nieuwe bezetting dus graag ook het afschuren, primer, afdekken, 2 eindlagen in het wit erbij rekenen
zondag 6 oktober 2019

Raamkozijnen en rolluik schilderen

Buitenkant te schilderen. Opgelet : waarschijnlijk geen toegang tot het huis zelf (meer info bij contact) uitvoering moet in 2019 Raamkozijnen : 3 verdiepingen hoog. 3 verdiepingen : 8 à 9 tal ramen
donderdag 3 oktober 2019

Schilderen van houten ramen en deuren

Buiten schilderwerken van houten ramen (10) en deuren (4), garagepoort, bekleding dakgoten alles in kleur ebbenhout. Schilderen buitenmuren wit ongeveer 70 lopende meter (ramen en deuren wel niet in mindering gebracht).
donderdag 3 oktober 2019

Behangen en schilderen slaapkamer

behangen en schilderen van slaapkamer die onlangs gerenoveerd werd met maatkasten. Liefst tweede week van november daar persoon dan in verlof is en de kamer vrij is.