Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende schilders / behangers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

153 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen panden, schilderen corniche en ramen van voorgevel, afschuren muren en plafonds en primer zetten, boven- en benedenverdieping schilderen, schilderwerken in woning, schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer, peinture d'un appartement neuf et non meublé, oud behang verwijderen en opnieuw schilderen, afschuren en verven houten kroonlijst, behangen en schilderen nieuwbouwappartement, behangen na waterschade, buitenmuren en dakgoot te schilderen, behangen appartement, oversteek van huis schilderen, plafond- en schilderwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

woensdag 24 mei 2017

Behangen na waterschade

Het gaat over een herstelling na waterschade. Er moet opnieuw behangen worden, het is een kleine oppervlakte rond een raam en onder het dak.
maandag 22 mei 2017

Boven- en benedenverdieping schilderen

Nieuwbouwwoning sinds 1 jaar bewoond. Pleisterwerk is 1,5 jaar oud. Ik zou graag de hal (beneden + boven) laten schilderen (dus ook boven de trap). Sinds een jaar staat de witte (goedkope) primer er al wel op. Eventueel ook de binnendeuren in die hal (5 stuks) mee te nemen. Te bezichtigen op afspraak. Voor een jaar later ook living en keuken offerte maar nu nog niet aan de orde.
zaterdag 20 mei 2017

Buitenmuren en dakgoot te schilderen

Ramen goed afplakken - schilderen wit of gebroken wit.
vrijdag 19 mei 2017

Muur behangen

Ik wil een muur laten behangen - 4.20m breedte - 2.40 of 2.80 m hoog.
donderdag 18 mei 2017

Behangen appartement

Behangen van 5 kamers in een appartement. Oppervlakte +/- 122 m².
woensdag 17 mei 2017

Goot schilderen

Goot schilderen.
dinsdag 16 mei 2017

Schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer

Schilderen en behangen (vliesbehang) van benedenverdieping (gyproc muren+ plafond) + slaapkamer (muren + schuin plafond)
maandag 15 mei 2017

Schilderwerken in woning

Juist aangekochte woning dient te worden geschilderd. Graag zou ik een offerte krijgen voor het schilderen van de muren van de trapzaal, de living en keuken, badkamer, nacht hal en alle slaapkamers. Graag offerte voor enkel trapzaal en living/keuken en offerte voor alles te samen. Eventueel ook deuren en omlijstingen evenals radiatoren apart.
maandag 15 mei 2017

Behangen van kamers

Living en keuken laten behangen. Max 15 rollen papier en ongeveer 110m². Er staat al een primer op de muur.
zondag 14 mei 2017

Oversteek van huis schilderen

Oversteek van huis schilderen b 50 cm ongeveer 35 m lang
zaterdag 13 mei 2017

Peinture d'un appartement neuf et non meublé

Nous souhaitons un devis pour la pose d'une fibre et peinture en deux couches d'un appartement neuf et non meublé de 78 m² . Il y aura lieu également de peindre les portes et chambranles.
zaterdag 13 mei 2017

Oud behang verwijderen en opnieuw schilderen

Wij hebben een woning waarvan we de muren willen opfrissen. Dit omvat verwijderen van oud behang, muren klaarmaken voor te schilderen, en eventueel schilderen in de slaapkamer, traphal, zitkamer en eetkamer. In alle ruimtes, behalve de traphal (gelijkvloers tot 2e verdiep), kunnen we eventueel zelf het behang verwijderen en schilderen. Maar de muren schildersklaar maken zouden we willen uitbesteden. De traphal zouden we volledig willen uitbesteden (behang verwijderen, schildersklaar maken en schilderen).
donderdag 11 mei 2017

Schilderen van muren en plafond

Schilderen van muren en plafond in keuken - salon.
dinsdag 9 mei 2017

Trap herschilderen

Trap in MDF. Werd in het verleden geschilderd. MDF is hier en daar wat 'opgeblazen'. Trap dient dus bijgeplamuurd en opnieuw geschilderd te worden.
maandag 8 mei 2017

Schilderen corniche en ramen van voorgevel

Ik wil onze voorgevel aanpakken en de 7 ramen, de voordeur en corniche in dezelfde kleur laten schilderen. Deze eerst laten afschuren (weinig werk want vernis is er op vele plaatsen al af) daarna schilderen. Gevel is 10 meter hoog, er is een breed voetpad om stelling te plaatsen.
zaterdag 6 mei 2017

Plafond- en schilderwerken

Ik ben op zoek naar iemand die *4 plafonds schilderklaar maken *de traphal schilderen *douchemuren afwerkt met Aquapanel *badkuip voorziet van omkasting met inspectieluik in Aquapanel. Een van de plafonds is in de traphal waar nog geen trap staat. Bij voorkeur worden de werken in de traphal eerst gedaan.
vrijdag 5 mei 2017

Schilderwerken in appartement

Ik woon in een appartement, en wil mijn Living en aanpalende keuken laten verven, alsook plafond , en 6 standaard binnendeuren . Zodus muren ruw geschat : 51m2 , plafond : 38m2 + 6 standaard binnen deuren . Alsook graag kleuren advies .
donderdag 4 mei 2017

Afschuren muren en plafonds en primer zetten

Nieuwbouw huis: de muren en plafonds afschuren en primer zetten.
donderdag 4 mei 2017

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in een ondergrondse rioolleiding zijn enkele muren beschadigd door opstijgend vocht. Deze muren moeten opnieuw bezet worden. De werken worden gedekt door de brandverzekering en hiervoor hebben we een apparte offerte nodig. Verder zijn er nog bezettingswerken nodig in 3 kamers aan de achterzijde van het huis (enkel muur aan de achtergevel) Deze werken zijn niet het gevolg van rioolbreukschade en dus niet gedekt door verzekering.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen van hoek van muur na kleine waterschade

Na kleine waterschade van de badkamer is de verf in de hoek losgekomen en verpulverd van de muur. Deze zou hersteld moeten worden.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen panden

Schilderen van twee panden.
woensdag 3 mei 2017

Afschuren en verven houten kroonlijst

De woning heeft een lengte van 12 m en een breedte van 10 m. De kroonlijst bevindt zich aan de zijgevels op een hoogte van 4,5m en aan voor- en achtergevel loopt deze naar een hoogte van 6m. De kroonlijst moet worden afgeschuurd en geverfd/geolied zodat hij een natuurlijke kleur maximaal behoud. Hierover graag overleg met deskundige over werkwijze, materiaal en aard behandeling.
dinsdag 2 mei 2017

Verven en behangen

Verven van houten plafond in een keuken en 5 a 6 rollen papier te behangen.
dinsdag 2 mei 2017

Buitenschilderwerk uitvoeren aan terras

Afschuren en schilderen van 3 steunpilaren en bevestigingstukken.
maandag 1 mei 2017

Herstellen plafond na waterschade

Plafond en muren te herstellen na waterschade. Komen kijken graag terug bezetten.
zaterdag 29 april 2017

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Volledig behangen (Tasso) en schilderen van de muren in nieuwbouw appartement. Totale oppervlakte appartement ca. 108 m2. Inbegrepen ruimtes voor behang/schilderwerken: woonkamer (ca. 42 m2), 2 slaapkamers (ca. 10 m2 en ca. 12 m2), hal (ca. 12 m2), toilet (ca. 1,5 m2) en berging (ca. 3m2). Uitvoering in periode medio augustus - medio september 2017. Aub geen offerte uitbrengen indien schilderwerken niet in genoemde periode uitgevoerd kunnen worden.
zaterdag 29 april 2017

Verwijderen oude verflagen

3e week van mei komt parket werker parket renoveren. Voor die tijd willen we verf laten verwijderen op oude deuren en ramen. Verf is afspringende laag witte lak uit jaren 80, bovenop matte originele groene laag. Afspringende laag moet zeker weg en groene laag opgeschuurd. Het zijn 3 dubbele deuren met glas in, 1 enkele deur zonder glas en 4 grote ramen.
donderdag 27 april 2017

Muur renoveren

Renovatie 1 muur na lekkage. UItkappen, beplakken ,behangen en schilderen.
woensdag 26 april 2017

Inkomhal van een woning schilderen of behangen

De inkomhal werd behandeld voor vocht en dient nu terug aangekleed te worden. Ongeveer 40 m².
dinsdag 25 april 2017

Schilderen en behangen

6 Verniste deuren wit schilderen . 3 plafonds in slaapkamer verven en muren behangen. Hal behangen. Trap vernissen.
dinsdag 25 april 2017

Repeindre un mur

Je veux refaire le peinture pour coucher des traces d'humidité apparue dans l'appartement suite aux travaux fait dans un immeuble à coté.
maandag 24 april 2017

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²
maandag 24 april 2017

Gang schilderen en behangen

Heb een waterlek gehad en wil mijn gang laten behangen en een kamer laten schilderen. Gang behangen alsook plafond. Schilderen kamer ongeveer 35 m².
vrijdag 21 april 2017

Afkitten ramen buiten

Ik ga de buitenkant van mijn houten ramen laten schilderen. De woning is in pastoriestijl. De ramen hebben staan nu in een vanille kleur en het glas is afgekit met witte siliconen. Ik ga mijn ramen in het zwart laten schilderen. De combinatie zwarte verf en witte siliconen is uit de boze. Vandaar dat ik iemand zoek die na de schilderwerken de ramen/glas kan afkitten met zwarte siliconen. Het gaat om ongeveer 28 ramen.
woensdag 19 april 2017

Woonkamer schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden (plafond en muren) . Daarnaast dienen de gordijnkappen verwijderd te worden en dienen er nieuwe afdekplaten voor de rolluiken te komen.
woensdag 19 april 2017

Herschilderen schuifdeuren

Schuifdeuren te herschilderen. Het betreft 6 schuifdeuren. Schuifdeur = 1 m breed, hoogte 2,20 m. Materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 19 april 2017

Verwijderen van behangpapier

Het behangpapier in een aantal kamers van onze woning werd enige jaren geleden overschilderd. Ik wens dit papier volledig te verwijderen en vraag daarvoor hulp van een klusjesman. Het gaat over de woonkamer en twee slaapkamers. Wens dat deze karwei zou gedaan worden in 1ste of 2de week van mei 2017.
zondag 16 april 2017

Schilderklaar afwerken gyprocplaten

Afwerken van gyprocplaten geplaatst in bedrijfsgebouwen omgeving gent. Oppervlakte m² ? Bedrijfsgebouw met referte vergaderzaal, burelen etc
zondag 16 april 2017

Verven van een kleine kamer

Verven van een kleine kamer in een rusthuis. 42m² in totaal te schilderen. Ook de bepleistering wat herstellen indien nodig. Verf en andere benodigdheden worden door ons geleverd.
vrijdag 14 april 2017

Schilderen muren en plaatsen laminaat

Huurdersstudio 40 m². Strippen en afvoeren vasttapijt. Plaatsen laminaatvloer. Strippen behang. Schilderen plafond en muren.
donderdag 13 april 2017

Binnendeuren verven

Ik wil 6 binnendeuren en chambranten laten verven. Het zijn deuren met 2 binnenpanelen.
donderdag 13 april 2017

Behangen van kamers

Living 7x4.5 slaapkamer 4x4 en slaapkamer 4x2.7 hal 9x1,5 Bezichtiging vanaf 15/5
dinsdag 11 april 2017

Garagepoort schilderen

Schilderen polyester garagepoort. Normaal formaat van kantelpoort.
donderdag 6 april 2017

Muren traphal laten behangen

Behangen van 2 muren links en rechts van trap naar bovenverdieping + 2 stukjes schuine wand boven de trap.
donderdag 6 april 2017

Schilderen gang en traphal

Ik wil graag mijn gang en traphal laten schilderen. Het gaat om een herenhuis met als grootste hoogte +/- 5 m.
donderdag 6 april 2017

Afschuren en schilderen van houten corniche

De werken bestaan uit volgende 2 zaken (van één zijgevel en van de achtergevel is een foto bijgevoegd): 1) De 2 zijgevels zijn puntgevels voorzien van een houten corniche die een nieuwe behandeling moet krijgen. De punthoogte boven de begane grond is 9 à 10meter. 2) Voor en achtergevel hebben een uitsprong die eveneens voorzien is van een corniche en die de zelfde behandeling moet ondergaan. De maximale hoogte hier is rond de 6 meter.
woensdag 5 april 2017

Behangpapier vervangen

Ik heb 3 stroken behangpapier die moeten worden weggehaald en vervangen worden door nieuw. Het gaat om behangpapier met patroon en de ruimte is ongeveer 3m hoog. Ik heb sowieso eerst offerte nodig gezien ik deze kosten moet verhalen op een bedrijf die de schade heeft veroorzaakt.
dinsdag 4 april 2017

Schilderwerken in badkamer

Ik wil plafond van mijn badkamer 20m² laten schilderen met anti-schimmelverf.
dinsdag 4 april 2017

Schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen

Betreft de living : er zal in de drie hoeken het behanpapier moeten verwijderen,daar er wat vocht is dit herstellen,daarna terugbehangen en de living schilderen alsook het plafond. De slaapkamer schilderen alsook het plafond. Eerst vocht behandelen door de vakman.
maandag 3 april 2017

Schilderen van binnendeuren

Ik zoek een vakman voor het schilderen van 8 binnendeuren. Deurkasten zijn blank MDF of Hout, deurpanelen zijn voorzien van grondlaag. De kamers waarin de deuren geplaatst zijn, zijn behangen of geschilderd, dus afboording is noodzakelijk.

Partners

Partners van Casius