Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

dinsdag 16 april 2019

Schilderen van ramen

ik wil de houten ramen van mijn woning laten schilderen We hebben de verf al gekocht mits we er zelf zijn aan begonnen. Ramen : 50 lopende meter.
maandag 15 april 2019

Schilderen voorgevel en corniches, restauratie corniche

Onze voorgevel (2 verdiepingen) moet terug geschilderd worden, dit in 2 kleuren (lichtgeel en wit), ook is hier en daar herstelling van de bezetting nodig. De houten corniches zijn aan restauratie toe en moeten in donkergroen, de 5 ijzeren steunbeugels moeten in zwart. Ook de corniches aan de achtergevel hebben verf ( zelfde donkergroen) nodig, zijn nog in goede staat. Aan de zijkant van voorgevel zijn nog bevestigingspunten van de vroegere straatlantaarn, deze dienen verwijderd.
maandag 15 april 2019

Schilderen van ramen, muren en plafonds

Buitenramen schilderen en ook de muren en plafonds van een appartement te verven. Het gaat om een appartement van 140 m².
maandag 15 april 2019

Balkonafsluiting afschuren en schilderen

Afschuren en schilderen van een metalen balkonafsluiting. Straatkant: 360cm x 85cm en 16 ijzeren staven per meter. Achterkant: 450cm x 85cm en 10 ijzeren staven per meter.
zondag 14 april 2019

Vensterluiken schilderen

Ik zoek een schilder die mijn vensterluiken wil herschilderen of herspuiten. Het gaat over 14 grote en 2 kleinere vensterluiken.
zaterdag 13 april 2019

Schilderwerken uitvoeren

Het is een verbouwing met gyproc muren en schilderklaar. Het gaat om 2 slaapkamers en een badkamer met totale oppervlakte van ongeveer 129m². Alles in een zelfde lichte kleur. Grondlaag waarschijnlijk niet nodig.
vrijdag 12 april 2019

Schilderwerk uitvoeren

Het is in een nieuwbouw woning waar reeds gepleisterd is en schilderklaar is. Het gaat om 3 slaapkamers te schilderen van respectievelijke oppervlakte 11.87m², 9.35 m² en 9,41 m². Alles in het wit. sleutel beschikbaar vanaf 17/04.
donderdag 11 april 2019

Muren schilderen na waterschade

Door een kapotte afvoerbuis van mijn bovenbuur heb ik waterschade in slaap en badkamer (vooral schilderwerken) . De oppervlakte op te herschilderen is 20m²
dinsdag 9 april 2019

Zandstralen van keukenkasten

Keuken te laten zandstralen en herschilderen. De keuken is in donker eik maar is geen voleiken keuken. De bedoeling is dat de buitenkant van de kastdeurtjes en zijkanten van de keuken een lichtere houtkleur krijgen. We willen en nieuwe werkblad plaatsen, dus dit hoeft niet te worden behandeld. De keuken is 400 cm bij 210 cm, heeft 15 deuren en 8 lades (waarvan 2 vast).
dinsdag 9 april 2019

Traphal schilderen en trap vernissen

Traphal schilderen en de trap opnieuw vernissen. De traphal reikt over twee verdiepingen. De muren zijn opnieuw geplamuurd, maar de trap moet nog op sommige plaatsen worden afgewreven.