Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de schilders / behangers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een schilder / behanger in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

vrijdag 17 augustus 2018

Schilderwerken uitvoeren

Deuren: 14 deuren + 2 schuifwanden. Primen en eindlak. Muren: Nieuwbouw. Gestucte muren bijplamuren, misschien plaatselijk licht opschuren en sausen. Plafond is al geverfd, maar een tweetal scheuren over de volledige breedte van een kamer moeten worden gedicht en opnieuw gesaused. Oppervlak ongeveer 400m2. Plinten verven. Op begane grond reeds vastgekit. Op verdieping liggen deze los. Geschat op 120 meter (lineaire meter). Plinthoogte is 70 mm in MDF. PVC grijswater leidingen zijn omlijst door MDF platen en moeten worden geprimed en afgelakt. MDF kasten in badkamers zijn voorbehandeld, maar moeten worden afgelakt in wit beton-look. Boven kookeiland van 3m x 1m is een verlaagd plafond van voorbehandeld MDF. In dit plafond zitten spotjes en de wasemkap.
vrijdag 17 augustus 2018

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwbouwappartement schilderen

Schilderwerken uit te voeren in nieuwbouwappartement. Het gaat om 56 m², de muren en de plafonds. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijk in samenspraak met vakman.
maandag 13 augustus 2018

Living en bureau schilderen

Ik wil living en bureau laten schilderen in 2 kleuren, oppervlakte totaal 50m². Bestaand Rauhfaser behang blijft behouden, moet op sommige plaatsen terug vastgeplakt worden.
vrijdag 3 augustus 2018

Gietijzeren plaatradiatoren lakken

Wij zouden graag 5 plaatstalen radiatoren laten vernieuwen, namelijk wit lakken en eventueel zandstralen indien nodig. De afmetingen zijn; 90x130, 90x105,90x45 en 90x60, Telkens met 4 platen. Dan is er nog 1 radiator met 2 platen met afmeting 90x135.
donderdag 2 augustus 2018

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.
donderdag 2 augustus 2018

Schilderwerken buiten dakgoten

Bakgoten en zijgevels schilderen. Woning in L. Vooraan : 10 m. Achteraan: 25 m.
dinsdag 31 juli 2018

Schilderwerken uitvoeren

Schilderen van duplex appartement. Oud appartement. Oppervlakte : 100 m²-120 m². Muren te herschilderen en plafonds en deuren. Verkoopklaar te maken.
dinsdag 31 juli 2018

Verven van veranda

Veranda dient verflaag te krijgen. Voor het grootste gedeelte is licht opschuren voldoende. Op enkele plekken dient hout gevuld te worden en volledig afgeschuurd. Buitenwerk; Afmeting : 5 m diep en 10 m Br. 1 dichte zijkant.
maandag 30 juli 2018

Schilderen van living en woonkamer

Ik heb waterschade geleden en nu zou dit terug bezet en geschilderd moeten worden . Het gaat om de living en slaapkamer schilderen misschien ook een stuccen. De plafonds en wanden. Oppervlakte is 20 m².
zondag 29 juli 2018

Herspuiten keukenkastjes

Graag zou ik de keuken laten herspuiten / schilderen van niet demonteerbare zichtbare delen. Kleur : wit, niet glanzend.
vrijdag 27 juli 2018

Woonkamer schilderen plus deuren en veluxramen

Er zouden 5 verniste,houten(standaard maat) deuren geschilderd moeten worden plus 4 velux ramen schilderen in het wit. Een oppervlakte van 45 m² muur zou geschilderd moeten worden en goed geplamuurd in een kleur. en 36m² plafond dat alleen geschilderd moet worden met 2lampen als opstakels in het wit
donderdag 26 juli 2018

Houten tuinhuis en bergruimte schilderen

Mijn houten tuinhuis en houten berghuisje schilderen. Oppervlakte tuinhuis is 3 op 5 meter. Oppervlakte bergruimte 1.5 meter breed op 3 meter lang.
dinsdag 24 juli 2018

Schilderen van trap met open treden en balustrade

Volledig herschilderen van onze trap. Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
maandag 23 juli 2018

Buitenzijde kozijnen en deuren schilderen

Ik wil alle kozijnen en buitendeuren aan de buitenzijde laten schilderen alsook de grijze rand aan de onderzijde van de buitengevel. Het betreft 4 deuren en ongeveer 15 kozijnen.
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van een nieuwbouwappartement

Schilderen van plafonds en binnenmuren in een nieuwbouw appartement met drie slaapkamers. Oppervlakte is ongeveer 100 m².
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van buitenmuur en boeiboord

Schilderen van een buitenmuur ( steen ) en een boeiboord ( hout) ongeveer 7 lopende meter. De oppervlakte is ongeveer 50 m².
maandag 16 juli 2018

Schilderen en behangen na brandschade

Schilder en behangwerken na brand. Slaapkamer, living , salon , kleine kamer, gang , trappenhall en keuken. Muren herstellen en alles terug te herbehangen.
maandag 16 juli 2018

Muur van 6 meter hoog behangen

Onze gang dient langs de trap behangen te worden met renovatievlies en vervolgens geschilderd te worden. Muur is op bepaalde plaatsen 6m hoog, dus stelling of dergelijke is noodzakelijk... De totale oppervlakte van de muur is 30m². we hebben alles aangekocht , enkel het behangen nodig .
woensdag 11 juli 2018

Schilderen dakgoot

De dakgoot werd aantal jaren geleden grondig opgeschuurd en geschilderd, maar heeft nu een nieuwe laag nodig. Daarom moet ze weer lichtjes opgeschuurd en terug herschilderd worden (2 lagen).
dinsdag 10 juli 2018

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)
maandag 9 juli 2018

Tuinhek schilderen

Het tuinhek in gietijzer moet om de paar jaar herschilderd worden. Het is een oud hek van een oude boerderij, met een lengte van ongeveer 15 meter.
vrijdag 6 juli 2018

Plafond en muren verven

2X plafonds verven 20 en 15 vierkante meter. 2Xmuren verven 45 en 30 vierkante meter .
zondag 1 juli 2018

Verven van slaapkamer

Er zou 1 ruimte moeten worden geschilderd. Dit is een slaapkamer van ongeveer 14 a 15 m². Enkel de muren te schilderen.
zaterdag 30 juni 2018

Schilderen van duplex appartement

Ik wil mijn duplex laten schilderen,staat reeds in grondverf, bewoonbare oppervlakte is 113 vierkante meter. Muren en plafonds te schilderen.
donderdag 28 juni 2018

Plafonds behangen met tasso

Voor 2 ruimtes van ongeveer 50 m² (samen) behangen met tasso. De plafonds behangen, de wanden niet.
donderdag 28 juni 2018

Gietijzeren radiatoren zandstralen en lakken

5 radiatoren van gemiddelde grootte van gelijkvloers en eerste verdieping afhalen en zandstralen en lakken.
dinsdag 26 juni 2018

Sectionaal poort verven/spuiten

Het herspuiten of verven van onze section ale poort bestaande uit vier panelen.
maandag 25 juni 2018

Kelder herschilderen

We zouden graag onze kelder laten herschilderen na waterschade door breuk ad hoofdwaterkraan, de kelder stond volledig onderwater het frituurvet van twee friteuses gemengd met het water! Waardoor we met plekken zitten. Er is al een firma langs geweest om het geheel te reinigen . Afmetingen kelder : L 4. 10 Br 2. 80 en H 1. 75 met houten trap die ook vuil en vettig is.
zondag 24 juni 2018

Radiatoren zandstralen

8 radiatoren te zandstralen.
zondag 24 juni 2018

Schilderen van liftdeuren

Schilderden van 7 liftdeuren binnen- en buitenzijde.
zaterdag 23 juni 2018

Schilderen living en keuken

Ik wil mijn living en keuken laten schilderen in het wit (110 m² muren plamuren en schilderen en 70 m² plafonds alleen schilderen + een deur ook in het wit schilderen). Ik wil ook twee muren laten behangen ( 8 m² en 4m² ). Tapisserie 30juin -22 juillet
woensdag 20 juni 2018

Drie muren behangen

Ik wil van 3 muren van totaal 36 m2 het behang verwijderen en nieuw behang erop laten zetten. Behangpapier aan te leveren door vakman.
maandag 18 juni 2018

2 muren laten behangen

De twee volledige wanden/muren (leefruimte en badkamer) worden (wellicht in juli) gepleisterd en gepolierd door de vochtexpert, dus daarna eigenlijk klaar voor behangen. Graag had ik een offerte voor dit behangwerk (ten vroegste eind augustus 2018), alle kosten in begrepen (schilderen behang, parkeerplaats, afplakken, verf, lijm, werkuren, etc). Nu hangt er tussen wit en beige kleur geschilderd behang sinds 2012, graag ongeveer dezelfde kleur voor beide muren als voorheen voor beide muren. De afmetingen van de 2 muren staan opgemeten in 1e afbeelding.
maandag 18 juni 2018

Schilderen van buitengevel laagbouw 100 m²

Schilderen van buitengevel. Ongeveer 8 ramen en een deur. Laagbouw max hoogte 2,6 m. Ongeveer een totaal oppervlakte van 100 M² te schilderen. Ook nog een deel schoonmaken, afplakken kan door ons gedaan worden.
zondag 17 juni 2018

Corniches buiten schilderen

Corniches schilderen in Aquamaryn Toplin hoogglansverf na verf afbranden (boensels) en oplappen en kitten (planchetten). Ongeveer 50 meter te schilderen. De verf daar zorg ik zelf voor.
woensdag 13 juni 2018

Sectionaal poort spuiten

Witte section-ale poort her spuiten naar grijze kleur. Afmetingen (2250 x 2125)
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van keuken en eetruimte

Schilderen van de keuken en de eetruimte (4 m hoog) inclusief voorbereiding (pleister schuren en egaliseren op een paar plekken) en professioneel afwerking zoals hoekjes en randen afwerken. Oppervlakte is ongeveer 5 meter op 6 ,en er is een hoogte verschil. De keuken was bezet met nieuwe pleister 5 jaar geleden. Toen heb ik de keuken snel geschilderd. Nu moet dat professioneel gedaan worden.
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van plafond na waterlek

Er moeten 2 plafonds herschilderd worden (2,25m² en 16,50m²) Ik zou ook mijn plafonds willen laten isoleren tegen geluidsoverlast (gyproc) met een totaalopp. Van 140 m². Schilderen van plafond na waterlek bij buren en volledige isolatie (geluid) plafond Gyproc.
dinsdag 12 juni 2018

Pleisterwerk en herschilderen na waterschade

Ik wil graag de slaapkamermuren laten bepleisteren die een oppervlakte van ±45m² . Hebben een plafond van ±30m². Herschilderen van ±54m².
zondag 10 juni 2018

Traphal + gang behangen

In onze bel-étage woning willen we graag de traphal en gang laten behangen. Voor het voorbereidend werk, willen we een aparte berekening in de prijsofferte. Zodat we achteraf kiezen of we dit alsnog zelf doen of toch meteen mee laten doen door de vakman. Oppervlakte : Gl -1 ste en de 2 de verdiep.
zondag 10 juni 2018

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen: drie muren, waarvan één met groot raam. Oppervlakte ong. 28 vierkante meter. Eventueel het materiaal aankopen via de vakman
zaterdag 9 juni 2018

Plafond schilderen en muren behangen en schilderen

De slaapkamer is 3. 40 x 4. 40 m met 1 raam en 1 deur Het plafond (16 m²) wit schilderen De muren eerst behangen en nadien schilderen . Materiaal eventueel via de vakman aankopen
zaterdag 9 juni 2018

Garagepoort schilderen

Garagepoort herschilderen, is reeds afgescheurd enkel afplakken en spuiten.
donderdag 7 juni 2018

Buitenmuur schilderen

Een buitenmuur die onlangs gedeeltelijk werd herpleisterd (lengte 10-15 meter en hoogte een goeie 2 meter) schilderen.
woensdag 6 juni 2018

Schilderwerken uitvoeren benedenverdieping

Schilderwerken in de living keuken gang en aan de trappen.
dinsdag 5 juni 2018

Behangen kamer en plafond

Het betreft een kamer van 4 op 4m, de muren zijn 3m hoog. De kamer heeft 2 ramen en een deur. Ook plafond moet behangen worden. Het vliesbehang hebben wij reeds aangekocht. Enkel behangen dus .
dinsdag 5 juni 2018

Woning behangen

Ik wil mijn living, de inkomsthal en twee slaapkamers zo snel mogelijk laten behangen. De totale oppervlakte is 70m². Behang gaan we zelf aankopen
maandag 4 juni 2018

Buitenkozijnen van hoogste verdieping van herenhuis

Verven van buitenramen (boven derde verdieping) van herenhuis.
zaterdag 2 juni 2018

Dakgoten en gevels schilderen

Wij zijn op zoek naar iemand voor onze dakgoten te schilderen het zijn goten vooraan en achteraan plus de twee gevels .

Partners

Partners van Casius