Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de schilders / behangers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een schilder / behanger in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

vrijdag 22 september 2017

Gevels kaleien

We willen onze bakstenen woning een landelijkere look geven, en zouden kiezen voor kaleien in (gebroken) wit. In totaal 3 gevels, HOB woning met twee verdiepingen.
vrijdag 22 september 2017

Schilderen of behangen hal en toilet

Schilderen: Oppervlakte: +/- 25 m² Mogelijk zal er afhankelijk van de prijs ook de living en keuken bijkomen.
donderdag 21 september 2017

Slaapkamer schilderen

Ik wil graag een slaapkamer in mijn toekomstige woning laten schilderen alles in het wit. Het gaat om 10m² en er hangt momenteel behangpapier dat eraf gehaald moet worden + eventueel een beetje bijplamuren indien nodig alvorens te schilderen.
woensdag 20 september 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn panelen van onze sectionale garagepoort laten herlakken in RAL 9005. (Kleur nu is lichtgrijs).
woensdag 20 september 2017

Deuren plaatsen en schilderen

Klusman: Wij hebben 6 oude deuren die opnieuw geschilderd moeten worden (niet afgeschuurd, dat is al gebeurd) en geplaatst. De deuren kunnen al worden opgehangen, maar er moet nog een omkasting rond.
dinsdag 19 september 2017

Behangen traphal herenhuis

Een traphal van 3 verdiepen en een gelijkvloers moet behangen worden. De hoogtes per verdiep bedragen 4 m (gelijkvloers); 3. 5 m (1e verdiep); 3 m (2e verdiep) en 2. 5 m (3 e verdiep). De traphal zelf meet bij benadering 1. 5 op 4 m. Op elk verdiep komen 2 deuren en een raam uit. Muren liefst in een stevig behang (glasvezel of vergelijkbare kwaliteit). Bij uitbreiding zou achteraf ook het schilderen van de deurlijsten en/of het plafond kunnen worden uitbesteed. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 18 september 2017

Schilderwerk voor de trapzaal

Schilderwerk voor een deel van de trapzaal. Een kleine muur en een lange muur te schilderen. Dit is voor een waterlek verzekering. Vierkante meters nog te bepalen.
donderdag 14 september 2017

Buiten schilderwerken uit te voeren

Afschuren van de oude beitslaag tot op het oorspronkelijk hout en bijwerken van eventuele beschadigingen, van een aantal ramen en deuren van mijn woning. Aanbrengen van het benodigd aantal beitslagen door middel van het gebruik van een beits van hoogstaande kwaliteit, met dezelfde kleur als deze van de recent behandelde garage poort.
donderdag 14 september 2017

Schilderen van appartement

Ik heb een nieuw appartement te schilderen. Volledige appartement schilderen. Ter plaatse komen kijken , oppervlakte niet geweten. Een 2 slaapkamer appartement.
donderdag 14 september 2017

Gevel kaleien

In het kader van een renovatie van stadswoning wensen wij onze voorgevel te laten kaleien. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : 60 m²
dinsdag 12 september 2017

Schilderen van 2 muren in het wit

Twee muren, ongeveer 20a 30 vierkante meter, . Gewoon corrigeren van gaatjes in muur en terug proper zetten. Te doen met gewone ladder.
maandag 11 september 2017

Schilderen balustrade voorgevel huis

Wij hebben vooraan ons huis op de eerste verdieping een balustrade (6m lang en 50 cm hoog) die ooit wit geschilderd was. Momenteel is die aan het roesten en afbladderen. Ik zoek iemand die dat terug opnieuw kan schilderen/ opknappen.
maandag 11 september 2017

Zandstralen en schilderen van 3 radiatoren

Het opknappen van onze verwarmingstoestellen. Het gaat om (minstens) 3 gietijzeren chauffages, die gestraald en opnieuw geschilderd moeten worden. 75x80x15 cm (2 stuks) * 110*80 cm (1)
zondag 10 september 2017

Reinigen, herstellen en schilderen van inrit garage

Het reinigen, herstellen (indien nodig) en terug schilderen van de inrit van de ondergrondse garage van ons appartementsgebouw.
donderdag 7 september 2017

Buiten schilderwerken aan woonboot

Onderhoud aan de woonboot. Het buitenwerk schilderen. Oppervlakte woonboot is 200 m².
dinsdag 5 september 2017

Gevel kaleien

Gans de gevel kaleien. Voor, zijgevel en achtergevel kaleien.
dinsdag 5 september 2017

Woning schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Oppervlakte van 145 m² muren en 70 m² plafonds.
maandag 4 september 2017

Muren bezetten en schilderen

Living = beschadigde muren schilderen.( lichtbeige ) Ter plaatse eens komen zien of bezetten nodig is. Behang is eraf gegaan en muur is beschadigd. Afmetingen: breedte 3 m 12 lengte 5 m 33 hoogte 2 m 53.
maandag 4 september 2017

Garagepoort verven

De garagepoort heeft een afmeting van 253 x 400 dient geverfd te worden.
maandag 4 september 2017

Trappenhal schilderen en behangen

Plafond schilderen, behangen, trap schuren en vernissen. Oppervlakte plafond: 10 m² Oppervlakte voor behang: 35 m² Aantal treden trap: 14 treden. Graag in de maand oktober de werken laten uitvoeren.
zondag 3 september 2017

Schilderwerken in en rond het huis

Het schilderen van de houten ramen en deur aan de voorkant van het huis, schilderen van de zijmuren in de tuin, het schilderen van het traliewerk aan de voorkant van het huis, het bijschilderen van de badkamermuur na herstelwerken en vocht insijpeling.
vrijdag 1 september 2017

Schilderen van tuinhuis

Er zou een tuinhuis moeten geschilderd worden
donderdag 31 augustus 2017

Ramen en voordeur schilderen

Ik zou mijn meranti ramen en voordeur willen laten schilderen. Ze komen mijn gevel chemisch reinigen en dan had ik graag en lichtere kleur op mijn houten ramen en deur. Het betreft 3 ramen op de eerste verdieping en een grotere raam op het gelijkvloers. De deur ga ik vernieuwen door een inbraak werende deur.
woensdag 30 augustus 2017

Gevels kaleien

Het kaleien van mijn woning. Drie gevels en bijbouw. Oppervlakte : woning 1 10 m x 6 m x 8 m.
dinsdag 29 augustus 2017

Muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes

Muren en het plafond van de living te schilderen en eventueel van enkele andere woonruimtes. Wij zouden eenzelfde kleur verf gebruiken voor alle plafonds en eenzelfde kleur voor de muren. Het behang zouden we vooraf zelf verwijderen. A/ Living. Muren: 59,05 m² (4 ramen, 1 dubbele schuifdeur en 2 binnendeuren zijn niet in mindering gebracht). Plafond 29,6 m². B/ 3 slaapkamers, badkamer, inkom, traphal, wc en gang. Totaaloppervlak muren: 223 m² (de deuren en ramen werden in mindering gebracht). Totaaloppervlak plafonds: 55m².Te werken eind september begin oktober uit te voeren.
maandag 28 augustus 2017

Gevels kaleien

3 gevels. 1 blinde muur, 1 muur met 1 venster, 1 muur met 5 ramen en 1 deur. Maakt deel uit van een renovatie. Geschatte oppervlakte 225 vierkante meter.
zondag 27 augustus 2017

Plafond schilderen

Plafond heeft vlekken door waterschade. Moet opnieuw geschilderd worden. Oppervlakte: 4,6m op 4,1m met moluren.
vrijdag 25 augustus 2017

Gevels kaleien

4 gevels kaleien van alleenstaande woning. In totaal zo'n 160 m².
donderdag 24 augustus 2017

Muren en plafond schilderen in appartement

Muren en plafond schilderen in appartement (een 50 m² vloeroppervlakte) volgende week (evt ook gyproc plaatsen nog)
donderdag 24 augustus 2017

Schilderen Interieur Appartement

Ik wil de leefruimte en de slaapkamer in mijn appartement laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 118 m² wanden en 58 m² plafonds en 1 (buiten)deur. Lichte kleuren en één accentwand in zowel de leefruimte als de slaapkamer (precieze kleuren nog te bepalen). Graag goed afplakken.
maandag 21 augustus 2017

Behangen en schilderen van diverse kamers

Behangen traphal, plafonds en muren schilderen van 3 slaapkamers, bureau en badkamer.
zondag 20 augustus 2017

Herschilderen living en salon

Zou graag de offerte krijgen voor het herschilderen van salon en living. Plafond is ongeveer 40 m². Muren ongeveer 65 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Behangen + eventueel schilderen

Ik heb 2 ruimtes (eetkamer en zitkamer) die ik wil laten behangen (renovlies) + eventueel kleine plamuur/herstelwerken aan de muren. Afhankelijk van de prijs wil ik deze ook laten schilderen, maar we kunnen dit eventueel ook zelf doen; het belangrijkste is de muren schilderklaar opleveren. Timing: graag zo snel mogelijk, we hebben het behang reeds 2. 5 maanden geleden afgehaald en we hebben het wel gehad met die kale muren! Behangpapier is effen. Oppervlakte : 3 m² +16m².
vrijdag 18 augustus 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik zoek een vakman voor het herlakken van een aluminium garagepoort. Afmetingen 4,5m x 2,5m.
donderdag 17 augustus 2017

Appartement herschilderen

Ik wil mijn appartement van 110 m² opfrissen (schilderwerken) - muren en plafond.
donderdag 17 augustus 2017

Opschuren en vernissen van trappen

Opschuren en vernissen van de trappen. Van gelijkvloers naar eerste met een tussenverdieping en dan nog een verdieping trappen.
woensdag 16 augustus 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het plafond van mijn living, badkamer en wc zijn beschadigd door lek bij de buren. Waterschade en de verzekering vraagt een bestek. Enkel schilderwerken.
woensdag 16 augustus 2017

Wanden en plafonds laten sausen

Ik wil een aantal wanden en plafonds laten sausen in een appartement. Appartement wordt opgeleverd in januari. Kamer is ongeveer 60 m².
zaterdag 12 augustus 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien.Stenen gevel van rijhuis. Ongeveer 25 m².
woensdag 9 augustus 2017

Gevel kaleien

Kaleien van de gevels van de alleenstaande woning. Ter plekke komen opmeten.
woensdag 9 augustus 2017

Ramen schilderen en plafond schilderen

Buitenkant van ramen,voordeur,keukendeur, garagedeur,garagepoort en schuifraam schilderen. Ook herstellen en schilderen van plafond in badkamer wegens lek aan het dak.
dinsdag 8 augustus 2017

Behangen en schilderen van 1 kamer en 1 overloop

Schilderen en behangen van een aantal vlakken in het dakgebinte. Ondergrond is houten dakplaat en de totale oppervlakte is ongeveer 16m2
dinsdag 8 augustus 2017

Woonkamer en gang schilderen

Ik wil graag de woonkamer ( de muren zowel plafond) en de gang (3 verdiepingen) laten schilderen. Alsook de deuren (3 deuren)
dinsdag 8 augustus 2017

Gevels van hoeve kaleien

Vier gevels van grote hoeve kaleien. Ter plekke komen om op te meten.
dinsdag 8 augustus 2017

Dakgoten laten schilderen

Kroonlijsten eerste en tweede verdiep aan de straatkant dienen behandeld en geschilderd te worden (hiervoor is een stelling noodzakelijk). Aan de achterkant van het gebouw dienen 3 ramen en de kroonlijsten van het plat dak geschilderd te worden.
maandag 7 augustus 2017

Tuinhuis kaleien

Ik zoek een vakman om het tuinhuis te kaleien. Tuinhuis in baksteen. Nog nooit geverfd. 2 muren van mijn tuinhuis, in totaal max 10 m².
maandag 7 augustus 2017

Schilderen van de benedenverdieping

Benedenverdieping schilderen: living en keuken inclusief plafonds.
zondag 6 augustus 2017

Gevel kaleien

Kaleien van buitengevels bestaande woning Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : 160 vierkante meter
zaterdag 5 augustus 2017

Buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren

Buitenverfwerk uit te voeren aan vrijstaande woning. Puntgevel: hoogte 12m, breedte 10m.
zaterdag 5 augustus 2017

Gevel kaleien

Oud schilderwerk ,geïsoleerde spouw, Oppervlakte gevel :140 m² à 150 m²

Partners

Partners van Casius