Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een professionele schilder of behanger in jouw regio? De Casius schildersbedrijven staan klaar om jouw schilderwerken te voeren.

Zowel voor schilderwerken in het huis zoals het schilderen van een plafond of een aantal muren als voor buitenschilderwerken kan je bij onze schilders terecht. Bij buitenschilderwerk denken we bijvoorbeeld aan het schilderen van een garagepoort. Ook voor de minder voorkomende schilderwerken zoals het lakken van radiatoren kan je bij onze specialisten terecht.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier ben je er zeker van dat je een correcte prijs zal betalen voor het uitvoeren van jouw schilderwerk. Casius maakt het mogelijk om de beste schilders uit de regio te vergelijken. Deze vakspecialisten komen graag eens vrijblijvend langs voor een prijsofferte.

Laat ons weten wat men bij jou moet komen schilderen en kies de beste offerte voor jouw schilderwerk.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

vrijdag 27 maart 2020

Schilderen overkapping en gevel

Overkapping schilderen plus gevel en zijgevel. De overkapping is een soort van veranda voor het huis. Het zijn dus een aantal palen en een zijkant dat moet geschilderd worden, in totaal zo'n 20m² ongeveer. Daarnaast moet de voorgevel, zijkant en achtergevel nog een stuk geschilderd worden. Dit heeft samen een oppervlakte van 60 à 70m² ongeveer.
vrijdag 27 maart 2020

Muur in slaapkamer herbezetten en schilderen

Door recente regenval begin maart is er vochtschade in de slaapkamer. De muur moet opnieuw bezet worden en daarna geschilderd. Vochtschade in de hoek is niet zo groot, kleiner dan 1m². Opp van kamer kan nagemeten worden
donderdag 26 maart 2020

Behangen en schilderen van een badkamer

Onze nieuwe badkamer zou moeten behangen worden met vliesbehang en daarna eventueel schilderen. De kamer is 3m20 op 2m50, waarvan de douche 1m op 1m60 in beslag neemt. De kamer is 2m20 hoog.
zaterdag 21 maart 2020

Behangen van traphal 2 verdiepen

Wij zouden graag de traphal van 2 verdiepen laten behangen. 7,5m hoog - 2x2m - het is best dat er iemand langskomt voor op te meten.
zaterdag 14 maart 2020

Woonkamer schildersklaar maken

Hebben zelf gyproc geplaatst 150m² naden zijn wel al afgeplakt we zoeken nu iemand om dit alles schilders klaar te maken.
dinsdag 10 maart 2020

Schilderen hoge hal

Schilderwerk voor een hoge hal van 6 m.
zaterdag 7 maart 2020

Schilderen ramen

Schilderen van 6 gelakte aluminium ramen aan de buitenzijde. Gemiddelde omtrek 2 meter op 3 meter.
woensdag 4 maart 2020

Schilderen na nieuwe bepleistering

Schilderen na nieuwe bepleistering. Ook bepleisteren moet nog gebeuren. Opp. is 10-15m².
dinsdag 25 februari 2020

Schilderen en behangen van woning

Graag volgende zaken uitvoeren: 1) Behang verwijderen +/- 40m² 2) Verven van 3 kamers +/- 250 m² 3) Verwijderen van schimmel in 3 hoeken van een kamer
zaterdag 22 februari 2020

Schilderen gelijkvloers appartement

Gelijkvloers (klein) appartement laten schilderen( alles wit ) om terug verhuurbaar te maken. Door huurder achtergelaten in goede staat, wit, maar maar gebruikssporen. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².