Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere schilders / behangers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde schilders / behangers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende schilder / behanger uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

donderdag 14 februari 2019

Muur herschilderen

Eén kamermuur laten herschilderen . Muur kamer beschadigd door waterlek.
zondag 10 februari 2019

Diverse binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen muren slaapkamers en ook een plafond in een slaapkamer. Hiernaast gaten opstoppen en schilderwerken in de berging. Ook schilderen of behangen in nachthal. Hiernaast ook nog in keldergang en de muren van de garage te schilderen.
zondag 10 februari 2019

Schilderen woonkamer & keuken

Herschilderen woonkamer en keuken, muren ± 50 m², plafond ± 50 m², herbehangen schouw ± 6 m²
donderdag 7 februari 2019

Schilderen binnendeuren

Schilderen (of spuiten) van 8 schilderdeuren (binnendeuren) die eenvoudig uit de hengsel zijn te halen (verplaatsbaar, eventueel te spuiten in een atelier) en 2 schilder-schuifdeuren (niet demonteerbaar). De 8 schilderdeuren: 7 deuren standaard 80 cm breed, 1 deur 70 cm breed. De 2 schuifdeuren: ongeveer 90 cm breed. Geen deurkasten/deurkaders te schilderen (enkel deuren) Te schilderen/spuiten met watergedragen en/of ecologische verf Periode/uitvoertemijn: geen voorkeur (mag snel, mag ook binnen aantal maanden)
donderdag 7 februari 2019

Herschilderen van plafond in badkamer

We wonen in een appartementsgebouw op de 8ste verdieping in een samengevoegd appartement. Voor de tweede maal in vier jaar tijd is er van de bovenliggende studio in onze badkamer een waterlek geweest en moet het plafond, 2,20m x 1,10m, tweemaal herschilderd worden.
donderdag 7 februari 2019

Schilderen van woning

Schilderen van de woning. Alle kamers wit en de deuren grijs . Oppervlakte : 3 slaapkamers, 1 keuken, badkamer en WC.
zaterdag 2 februari 2019

Schilderen van kapel

Ben op zoek naar iemand die snel de kapel kan verven. Opening Pop Up voorzien op 1 maart, dus is dringend. Is een ruimte van 200 vierkante meter met flinke hoge muren.
zondag 27 januari 2019

Gietijzeren radiatoren zandstralen

Zandstralen 2 gietijzeren radiatoren
woensdag 23 januari 2019

Schilderen van gevel in crepi

Ik wil graag onze gevel in crepi laten schilderen in een andere kleur. De gevel is ongeveer 17 vierkante meter inclusief ramen en het is enkel de voorkant die moet geschilderd worden.
dinsdag 22 januari 2019

Zandstralen van keukenkasten

Keuken in de huurwoning. Betreft een eiken keuken die geverfd is maar waarvan de verf loskomt aan de handgrepen en op het keukenblad. Opnieuw verven vinden we niet duurzaam vandaar misschien de mogelijk om het te zandstralen en een nieuwe spatwand te plaatsen. Graag hadden we een duurzame en budgetvriendelijke oplossing.