Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende schilders / behangers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

143 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderklaar afwerken gyprocplaten, schilderen en behangen, gang schilderen en behangen, herstelling na waterschade, verven van een kleine kamer, schilderen muren en plaatsen laminaat, behangen van kamers, schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen, bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade, muur renoveren, inkomhal van een woning schilderen of behangen, woonkamer schilderen, herschilderen schuifdeuren, afschuren en schilderen van houten corniche, schilderwerken in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

donderdag 27 april 2017

Muur renoveren

Renovatie 1 muur na lekkage. UItkappen, beplakken ,behangen en schilderen.
woensdag 26 april 2017

Inkomhal van een woning schilderen of behangen

De inkomhal werd behandeld voor vocht en dient nu terug aangekleed te worden. Ongeveer 40 m².
dinsdag 25 april 2017

Schilderen en behangen

6 Verniste deuren wit schilderen . 3 plafonds in slaapkamer verven en muren behangen. Hal behangen. Trap vernissen.
dinsdag 25 april 2017

Repeindre un mur

Je veux refaire le peinture pour coucher des traces d'humidité apparue dans l'appartement suite aux travaux fait dans un immeuble à coté.
maandag 24 april 2017

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²
maandag 24 april 2017

Gang schilderen en behangen

Heb een waterlek gehad en wil mijn gang laten behangen en een kamer laten schilderen. Gang behangen alsook plafond. Schilderen kamer ongeveer 35 m².
vrijdag 21 april 2017

Afkitten ramen buiten

Ik ga de buitenkant van mijn houten ramen laten schilderen. De woning is in pastoriestijl. De ramen hebben staan nu in een vanille kleur en het glas is afgekit met witte siliconen. Ik ga mijn ramen in het zwart laten schilderen. De combinatie zwarte verf en witte siliconen is uit de boze. Vandaar dat ik iemand zoek die na de schilderwerken de ramen/glas kan afkitten met zwarte siliconen. Het gaat om ongeveer 28 ramen.
woensdag 19 april 2017

Woonkamer schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden (plafond en muren) . Daarnaast dienen de gordijnkappen verwijderd te worden en dienen er nieuwe afdekplaten voor de rolluiken te komen.
woensdag 19 april 2017

Herschilderen schuifdeuren

Schuifdeuren te herschilderen. Het betreft 6 schuifdeuren. Schuifdeur = 1 m breed, hoogte 2,20 m. Materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 19 april 2017

Verwijderen van behangpapier

Het behangpapier in een aantal kamers van onze woning werd enige jaren geleden overschilderd. Ik wens dit papier volledig te verwijderen en vraag daarvoor hulp van een klusjesman. Het gaat over de woonkamer en twee slaapkamers. Wens dat deze karwei zou gedaan worden in 1ste of 2de week van mei 2017.
zondag 16 april 2017

Schilderklaar afwerken gyprocplaten

Afwerken van gyprocplaten geplaatst in bedrijfsgebouwen omgeving gent. Oppervlakte m² ? Bedrijfsgebouw met referte vergaderzaal, burelen etc
zondag 16 april 2017

Verven van een kleine kamer

Verven van een kleine kamer in een rusthuis. 42m² in totaal te schilderen. Ook de bepleistering wat herstellen indien nodig. Verf en andere benodigdheden worden door ons geleverd.
vrijdag 14 april 2017

Schilderen muren en plaatsen laminaat

Huurdersstudio 40 m². Strippen en afvoeren vasttapijt. Plaatsen laminaatvloer. Strippen behang. Schilderen plafond en muren.
donderdag 13 april 2017

Binnendeuren verven

Ik wil 6 binnendeuren en chambranten laten verven. Het zijn deuren met 2 binnenpanelen.
donderdag 13 april 2017

Behangen van kamers

Living 7x4.5 slaapkamer 4x4 en slaapkamer 4x2.7 hal 9x1,5 Bezichtiging vanaf 15/5
dinsdag 11 april 2017

Garagepoort schilderen

Schilderen polyester garagepoort. Normaal formaat van kantelpoort.
donderdag 6 april 2017

Muren traphal laten behangen

Behangen van 2 muren links en rechts van trap naar bovenverdieping + 2 stukjes schuine wand boven de trap.
donderdag 6 april 2017

Schilderen gang en traphal

Ik wil graag mijn gang en traphal laten schilderen. Het gaat om een herenhuis met als grootste hoogte +/- 5 m.
donderdag 6 april 2017

Afschuren en schilderen van houten corniche

De werken bestaan uit volgende 2 zaken (van één zijgevel en van de achtergevel is een foto bijgevoegd): 1) De 2 zijgevels zijn puntgevels voorzien van een houten corniche die een nieuwe behandeling moet krijgen. De punthoogte boven de begane grond is 9 à 10meter. 2) Voor en achtergevel hebben een uitsprong die eveneens voorzien is van een corniche en die de zelfde behandeling moet ondergaan. De maximale hoogte hier is rond de 6 meter.
woensdag 5 april 2017

Behangpapier vervangen

Ik heb 3 stroken behangpapier die moeten worden weggehaald en vervangen worden door nieuw. Het gaat om behangpapier met patroon en de ruimte is ongeveer 3m hoog. Ik heb sowieso eerst offerte nodig gezien ik deze kosten moet verhalen op een bedrijf die de schade heeft veroorzaakt.
dinsdag 4 april 2017

Schilderwerken in badkamer

Ik wil plafond van mijn badkamer 20m² laten schilderen met anti-schimmelverf.
dinsdag 4 april 2017

Schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen

Betreft de living : er zal in de drie hoeken het behanpapier moeten verwijderen,daar er wat vocht is dit herstellen,daarna terugbehangen en de living schilderen alsook het plafond. De slaapkamer schilderen alsook het plafond. Eerst vocht behandelen door de vakman.
maandag 3 april 2017

Schilderen van binnendeuren

Ik zoek een vakman voor het schilderen van 8 binnendeuren. Deurkasten zijn blank MDF of Hout, deurpanelen zijn voorzien van grondlaag. De kamers waarin de deuren geplaatst zijn, zijn behangen of geschilderd, dus afboording is noodzakelijk.
zondag 2 april 2017

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Door een lek aan de badrand in de badkamer op de 2de verdieping, is er waterschade aan het plafond van de woonkamer onder de badkamer. Het betreft blazen en onregelmatigheden. We hebben reeds een klein stuk zelf hersteld maar dit moet opnieuw. Het kleurverschil met de eerste laag is duidelijk zichtbaar en om die reden moet alles opnieuw geschilderd worden. Graag had ik offertes voor: * bezetten van het aangetaste stuk plafond (ongeveer 5 vierkante meter) * herschilderen van het plafond (ongeveer 26 vierkante meter)en muren (ongeveer 35 vierkante muren) in de woonkamer - de muren en het plafond zijn 2 jaar geleden ongeveer geschilderd.
woensdag 29 maart 2017

Gyproc plafond afwerken

Gyprocplafond afwerken (schilderklaar) in woonkamer, keuken en hal. Ongeveer 60 vierkante meter. We zoeken iemand die deze werken kan uitvoeren in de week van 24 april.
dinsdag 28 maart 2017

Slaapkamer behangen en schilderen

Behangen van slaapkamer + leefruimte + binnendeuren verven.
dinsdag 28 maart 2017

Behangwerken in de woning uit te voeren

Slaapkamer + hall + wc + keuken behangen.
dinsdag 28 maart 2017

Schilderen van piloon buitenverlichting

Schilderen van piloon met logo aan een Quick restaurant.
zaterdag 25 maart 2017

Behangen en lijm van traptapijt verwijderen

Lijmresten van een traptapijt verwijderen. Eventueel helpen bij het behangen van een kamer (papier aftrekken, een kast verplaatsen en nieuw papier behangen). Ik ben bereid om te helpen en zo iets bij te leren.
donderdag 23 maart 2017

Behangen van living

Ons living moet behangen moeten worden. Is vlies papier en een 1 lange muur is met tekening Living is 7 op 4 m ongeveer. We hebben het behang papier en de lijm.
donderdag 23 maart 2017

Herstelling vals plafond en schilderen en opfrissen muren

Is het mogelijk voor het volgende een offerte te verkrijgen; - Herstellen gyproc plafond (+-2m²), Herschilderen plafond (+-20m²) - Opfrissen muren & plinten (+-60m²)
woensdag 22 maart 2017

Schilderen en behangen

Graag hadden wij onze slaapkamer vernieuwd: plafond schilderen en de muren behangen. Ook zou de gang/traphal moeten geschilderd worden.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellingen vochtplek muur en plafond

Door een kapotte cv ketel hebben wij waterschade aan de muur en plafond in de woonkamer/keuken. Graag zouden wij ook dat de woonkamer keuken geschilderd wordt +/- 40 vierkante meter.
maandag 20 maart 2017

Schilderen nieuwbouwappartement

In mei wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd van 85 m². Ik wil daar de muren, plafonds en deuren laten schilderen. Het appartement bestaat uit een living en een open keuken, een open inkomhal, wc, berging, badkamer en twee slaapkamers. Ik weet het aantal m² van de wanden niet, maar kan dat nazien. Dat geldt ook voor het aantal van de deuren. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 19 maart 2017

Behangen muur in slaapkamer en toilet

Wij zouden graag een muur in onze kamer laten behangen (ongeveer 10 vierkante meter) alsook een muur in onze wc (2,5 vierkante meter). Het behang bestellen wij online, maar we zouden het graag laten plaatsen door een vakman en vragen daarom bij jullie een offerte aan.
vrijdag 17 maart 2017

Behandelen ramen en muren buitenkant huis

- Ramen: opschuren, behandelen met Sadolin (2 lagen op plekken die enkel met stelling te bereiken zijn, andere 1 laag), lekken opsporen en dichten ter hoogte van gordijnplanken en vensterbanken - muren: losse voegen uitkappen en opnieuw voegen, schilderen van alle buitenmuren - enkele terrasplanken vervangen
donderdag 16 maart 2017

Schilderwerk uit te voeren

Schilderen van keuken en living. Oppervlakte : keuken 4 op 4 m. living 40 m².
donderdag 16 maart 2017

Gang behangen/schilderen

De gang moet opnieuw behangen worden (langs een trap en +- 15m2) en een muur moet opnieuw geschilderd worden na waterschade (+- 15 m2)
maandag 13 maart 2017

Verven van deuren

Ik zou graag 8 binnendeuren willen laten verven/lakken. Deze zijn nog niet behandeld of geverfd. Ook zouden we graag 10 deurstijlen/lijsten willen laten verven.
maandag 13 maart 2017

Dakgoten schilderen

Schilderen van dakgoten. Eerst ter plaatse komen kijken want ben niet zeker dat alle dakgoten moeten herschilderd worden.
maandag 13 maart 2017

Kamer schilderen

Schilderen van kamer van 3 x 4 meter.
zondag 12 maart 2017

Wall repair - Schilderwerken uit te voeren

The acrilic paint is peeled on my kitchen wall (width: 125 cm, height: 115 cm) and I need it to be fixed. Please send me an aproximative quotation. We have the acrilic paint. The wall must be leveled before painting it.
zaterdag 11 maart 2017

Schilderen dakgoten

Schilderen van dakgoot voor en achteraan, woning met 1 verdieping
zaterdag 11 maart 2017

Verven van trap

In eerste instantie verven van trap naar eerste verdiep. Deze is in hout en momenteel gevernist. Nadien mogelijks nog verfwerken na verbouwing en vloerwerken.
donderdag 9 maart 2017

Schilderwerken

Ik zoek een schilder voor volgende werken : verven van twee deuren en twee maal drie muren.
donderdag 9 maart 2017

Woonkamer behangen

Ik wil graag mijn woonkamer laten behangen. De deuren zijn geschilderd het is dus enkel nog het behangen is 2 soorten papier. Ik heb al de benodigdheden samen het behangpapier gekocht. De woonkamer is ongeveer 45 vierkante meter.
dinsdag 7 maart 2017

Houten ramen verven

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten ramen kan verven.
dinsdag 7 maart 2017

Gevolgschade waterschade te herstellen

Er is een hele hoek in mijn woning aangetast door een lek van de afvoer (grijs water) bij de buren. Zou u een bestek kunnen opmaken voor de herstelling ervan? Ik heb dit nodig voor de verzekering.
maandag 6 maart 2017

Woonkamer en keuken behangen en verven

Ik wil mijn woonkamer plus keuken laten behangen en verven voor de muren is het ongeveer 70m en de plafonds 62m. Totaal oppervlakte ongeveer 110 m².
zondag 5 maart 2017

Herschilderen van houten buitenramen

Wij wensen graag een offerte te ontvangen voor het afschuren en herschilderen van 8 ramen (2m² elk met een raster), alsook het opspuiten van de voegen op de 3e verdieping.

Partners

Partners van Casius