Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de schilders / behangers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare schilder / behanger uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een schilder / behanger in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een schilder / behanger voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger:

woensdag 3 januari 2018

Schilderwerk behangwerk kantoor

Wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en er is wat schilder- en behangwerk. Het betreft 2 kamers.
woensdag 3 januari 2018

Schilderen woning binnen

Volledige woning benedenverdieping schilderen en bepleistering hier en daar bijwerken. Oppervlakte : 100 m².
vrijdag 29 december 2017

Muur opnieuw bezetten en schilderen

Door een gat in het dak, dat reeds gemaakt is, is er bezetsel losgekomen. Dit moet gemaakt worden en het is ook opnieuw te schilderen. Het gaat over 1 muur.
zondag 24 december 2017

Herschilderen van muren na waterschade

Na de sneeuwval 2 weken geleden is het smeltwater via een lekkende dakgoot binnen beginnen sijpelen. Deze gevolgschade door water is duidelijk zichtbaar op plafond en muur in de dressing en op plafond in de woonkamer. Ik schat de nieuw te verven oppervlakte in op 9m2 muur in de dressing, 9 m2 muur in de woonkamer, en 14 m2 plafond in de dressing en 14 m2 plafond in de woonkamer. Kleur van de huidige muur is wit.
maandag 18 december 2017

Schilderen van muren en plafond

Slaapkamer 2 muren plus plafond schilderen. Muren ongeveer 15 m². Plafond 12,6 m².
vrijdag 8 december 2017

Behangen trapzaal

Zou graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor het schilderen van een "kleine" trapzaal (twee verdiepingen) Deze is momenteel behangen maar aan vernieuwing toe.
dinsdag 5 december 2017

Gietijzeren radiatoren zandstralen

We hebben oude radiatoren (15 tal) die we eventueel zouden willen opfrissen en hergebruiken, jullie zijn hier blijkbaar in gespecialiseerd, dus we vernemen graag hoe jullie te werk gaan.
maandag 4 december 2017

Behangen en verven slaapkamer

Wegens waterschade aan de gang muur en de slaapkamermuur waar de badkamer aan grenst , is het behang beschadigd alsook de plinten in de slaapkamer. Naar schatting een 8-tal rollen behang van 10 lopende meters.
zondag 3 december 2017

Sectionaal poort verven of spuiten

Ik wens mijn sectionele garagepoort Novoferm (geplaatst door Fereyn) te herlakken/spuiten. ISO 45 -2500 x 2125 mm en voorzien van een polyesterlaag.
donderdag 30 november 2017

Kelder schilderen na waterschade

De kelder 40 m² laten schilderen door waterschade.
donderdag 30 november 2017

Ontroesten en schilderen paal

Voor onze residentie is er aan de buitenzijde een paal die ontroest moet worden en geschilderd.
dinsdag 28 november 2017

Bezetten en schilderwerk

Ik heb waterschade opgelopen wegens lek van de buren en zoek een vakman om terug te bezetten en te schilderen. Loodgieter moet eerst de lek nog traceren.
maandag 27 november 2017

Afschuren en schilderen tuinhuis

Ons tuinhuis moet afgeschuurd/geschilderd worden maar er moet ook bekeken worden of het hout nog in goede staat is.
zaterdag 25 november 2017

Behangen en schilderen van appartement

Ik wil living en slaapkamers behangen en schilderen. Ook deuren schilderen. Het ganse appartement schilderen , en behangen.
vrijdag 24 november 2017

Schilderen kroonlijsten dak

De houten kroonlijsten van mijn huis zouden in een donkerbruine primer geschilderd moeten worden. Dit is de eerste keer dat het hout geverfd wordt. De hoogte is meer dan 8 m. En de lengte is meer dan 5 meter, maar best ter plaatse komen kijken voor juiste afmetingen.
vrijdag 24 november 2017

Schilderwerken kelder na waterschade

Onze kelder heeft onder water gestaan en moet opnieuw geschilderd worden: water werende verf op de vloer, verf tot 1 m hoogte op de muren en op sommige plaatsen vochtwerende laag op muren. Het deel dat moet worden geverfd is ongeveer 50 m². Ter plaatse komen kijken , om te zien of al het vocht uit de muren is.
woensdag 22 november 2017

Schuren en vernissen ramen

Afromosiaramen afwerken , schuren en vernissen. Buitenschrijnwerk . 2 grote ramen.
maandag 20 november 2017

Buitengevel herschilderen

Reinigen, herstellen en herschilderen van buitengevel (ruwe schatting 150 m²) (wit) en herbeitsen van dakgoten (ca 50 m). Exacte opmeting ter plaatse te maken. (periode: volgend jaar flexibel af te spreken)
vrijdag 17 november 2017

Appartement schilderen

Ik wil mijn appartement laten schilderen en plamuren: Hal, toilet, keuken, living. Ik schat dat het over minimum 60 m² gaat. De plafonds moeten niet geschilderd worden. Momenteel staat het appartement leeg. Ik ben opzoek naar een schilder op korte termijn want binnenkort wordt het appartement verhuurd.
donderdag 16 november 2017

Ramen schilderen langs buitenzijde

Graag hadden we onze PVC ramen willen laten schilderen in de RAL kleur 7002 (Olijfgrijs/groen) Er zijn 2 grote ramen GLVL en 3 ramen op de 1e verdieping.
dinsdag 14 november 2017

Herbehangen van gang

Tasso weghalen van muur, glad maken opnieuw behangen met tasso en verver. gang van 2 verdiepingen.
zondag 12 november 2017

Schilderen woning beneden en bovenverdieping

Wij zoeken een schilder om een woning te schilderen. Totale oppervlakte te schilderen is ongeveer 165 m² living + plafond, keuken + plafond, + hall + slaapkamer en plafond. Werken gepland +- begin oktober 2018.
dinsdag 7 november 2017

Behang verwijderen en schilderen

Behang verwijderen, eventueel bezetten + schilderen traphal belle etage + bezetten plafond overdekt terras. + bezetten muur woonkamer. Volledig de living en een stuk plafond.
maandag 6 november 2017

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Behangen en schilderen van mijn nieuwbouw appartement. Het gaat over 1 grote slaapkamer /hal /berging / open keuken ,en woonkamer. Best komen kijken ook voor advies kleur. Ook kleuren advies is welkom . Totale oppervlakte appartement is 18 m diep op 7,30 m breed . Indien mogelijk ook leveren en plaatsen van verticale lamellen voor al de ramen?
zondag 5 november 2017

Luchtgommen zandstralen van trap

Graag lucht gommen van mijn trap. 3 jaar geleden heb ik mijn trap geverfd in kleuren zwart/wit en afgewerkt met vernis. Na verloop van jaren is de vernis gaan verkleuren en hebben wij niet het gewenste effect meer zoals verwacht. Daarom zou ik mijn trap terug in puur hout willen en dan op een andere manier behandelen opdat hij meer authentiek blijft. De trap is gemaakt in beukenhout multiplex rubberwood. Is slechts voor 1 verdiep en heeft 15 treden.
zaterdag 4 november 2017

Behangen van inkomhal

Behangpapier aanbrengen aan de ingang van het huis. Graag een vakman die Engels spreekt , de personen spreken geen andere taal.
vrijdag 3 november 2017

Schilderen van leefruimte

Schilderen van de leefruimte ( loft op gelijkvloers), dus tot in de nok in de zithoek. Ofwel prijs per uur, maar nog liever totaal prijs werken, muren staan in pleisterwerk op houten stutwanden.
vrijdag 3 november 2017

Stuccen, behang verwijderen en schilderen

Klein beetje pleisterwerk, muur afkappen. Plaatsen plinten en schilderen 3 x 4 meter op 20 cm. Behangen isolatie rol 54 vierkante meter en behangen 27 vierkante meter effen papier.
vrijdag 3 november 2017

Schilderwerken binnenshuis uit te voeren

Door een lek bij de buren is mijn muur boven en beneden in de eetkamer beschadigd en moet terug geschilderd worden samen met het volledig plafond op de beneden verdieping. Ik zoek iemand die volledig mijn salon en eetkamer kan schilderen samen met het plafond ongeveer 60 m²- heb eerst een bestek nodig voor de verzekering en de beste mag het komen doen.
woensdag 1 november 2017

Schilderwerken binnenhuis

Schilderwerken :Gelijkvloers: Muren en plafonds. Tegen het plafond zijn houten balken bevestigd die vernist moeten worden samen met de gordijn- en rolluikkasten. Waar: Inkom (Vide), Living, salon, keuken, bureau, wasplaats, WC en koele berging en garage. 2de fase verdieping: Muren en plafonds: Slaapkamer, 2 kinderkamer, badkamer, WC en hobby kamer. Opmerking : enkele plaatsen zijn behangen daar moet behangsel verwijderd worden en geschilderd worden. Afmetingen van de lokalen zijn gemiddeld 4 x 5 x 2. 4 m.
maandag 30 oktober 2017

Schiderwerken buiten

Schilderen van ramen (8) en deur buitenkant aan garage. Voorkant aan 1 ste verdieping. Dakgoot ook te schilderen.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van buitenramen en deur en dakgoten

Het schilderen van buitenramen en deur. Ramen : 7 Deur : 1 grote deur Dakgoot van 7 m
zondag 29 oktober 2017

Radiatoren 9 stuks zandstralen en terug plaatsen

Radiatoren: 9 radiatoren behandelen en opnieuw plaatsen We hebben 9 x radiatoren die we willen laten zandstralen en spuiten of poeder lakken en daarna opnieuw laten plaatsen.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van nieuw appartement

Nieuw appartement wordt opgeleverd. Wij zoeken schilder om gehele appartement te schilderen, inclusief deuren. Appartement wordt schilderklaar opgeleverd.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van muren

Schilderen van twee muren op het eerste verdieping.
zaterdag 28 oktober 2017

Afschuren garagepoort en voordeur

Onze garagepoort en voordeur moeten afgeschuurd worden en alle verf moet verwijderd worden om daarna in te kunnen wrijven met linitop. Hout is in zeer goede staat. Het is juist maar de verf die eraf moet
vrijdag 27 oktober 2017

Woning behangen en schilderen

Volledige woning : behang verwijderen , muren repareren , behangen + plafonds schilderen.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen van ganse woning

Wij hebben een huis met houten ramen, houten dakgoten en een houten voordeur. Wij zouden graag schilderwerken willen laten uitvoeren voor onze ganse woning. Ook de ramen binnen zouden geverfd moeten worden.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen balustrade 8e verdiep appartementsgebouw

Metalen ballustrade op het achtste verdiep van een appartementsgebouw moet afgeschuurd en geverfd worden. (wit)
vrijdag 20 oktober 2017

Schilderen en behangen appartement

Schilderen/behangen appartement : living/keuken/hall/2 kamers. Totaal oppervlakte ongeveer 60 m². Vanaf 28 oktober is het appartement volledig leeg. Vanaf maand november kunnen de werken starten.
donderdag 19 oktober 2017

Vliesbehang in hal en eerste verdieping plaatsen

Graag hadden we onze hal (gelijkvloers + 1e verdieping) laten behangen met effen vliesbehang (dus zonder motief). De werkzaamheden zouden moeten uitgevoerd worden ergens tussen 27 november en 8 december. Totale oppervlakte (ruwe schatting) muren is iets van 60 vierkante meter; plafonds 16 vierkante meter. Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling muren na vochtschade

Ik heb een vochtprobleem in huis. Door de installatie van een nieuwe meter door de watermaatschappij is er een lek ontstaan. Deze lek is ondertussen opgelost maar de muur waar de meter hangt is heel vochtig. Er staat schimmel op beide kanten van de muur. Het water is tevens door de vloer tot in de kelder gelopen. Er staat water in de kelder. Naast vochtbestrijding zullen ook behangwerken nodig zijn. Werken : behang afnemen, muren behandelen tegen vocht en verwijderen schimmel, opnieuw verven.
woensdag 11 oktober 2017

Herstellen van de pergola

Door de zon is een deel van de zwarte verf losgekomen van mijn dak van de pergola graag herstellen.
dinsdag 10 oktober 2017

Behangen na een waterschade

Een stuk van de muur is zwart na waterlek van de wc dat op dit hersteld is. Dus afkappen van de bezetting ongeveer 1m2 en terug bezetten. Verwijderen van behang en terug behangen van volledige kamer .
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het wasmachine van de bovenburen was overstroomd. Dit is via ons plafond doorgelekt, voornamelijk langs onze lamp. Echter ook door de plafondbezetting op sommige plaatsen waardoor er nu kleine barstjes in de bezetting zijn. We willen dit graag eerst eens laten bekijken als dat mogelijk is? Graag wat bijstuccen van de plafond door waterschade. Graag een vakman om te komen zien wat er juist moet worden gedaan, stuccen of verven van de plafond.
dinsdag 10 oktober 2017

Behang en schilderen slaapkamer

Wij willen onze slaapkamer laten schilderen en behangen . Oppervlakte 25 m² Schilderen 3 muren (waarvan 1 met groot raam)en plafond. 1 muur behangen met Wallpaper
zaterdag 7 oktober 2017

Schilderen kroonlijsten dak en kelder

Schilderen kroonlijst voor en achterzijde huis + schilderen kelder. Kroonlijst is op een bepaalde plaats iets moeilijker te bereiken wegens veranda.
zaterdag 7 oktober 2017

Zandstralen van een houten trap

Ik wil een geverfde houten trappen (+-35 treden in totaal ) ter plaatse laten zandstralen.
donderdag 5 oktober 2017

Schilderen van houten trappen

Wij zijn opzoek naar een schilder die onze trappen wil schilderen. De trap van het gelijkvloers naar 1ste verdiep bestaat uit 18 treden en is nog vernist. Vernis moet nog verwijderd worden. De trap van het 1ste verdiep naar het 2 verdiep is een nieuw geplaatste beuken trap. We hadden beide trappen graag in 1 zelfde kleur gezien. Verf aan te kopen door schilder.
woensdag 4 oktober 2017

Buiten schilderwerken uitvoeren

Het schilderen van de dakgoten van 3 rijhuizen, samen ongeveer 3 keer 2 dakgoten van 10 m en het schilderen van 1 deurlijst. Liefst nog voor de winter de schilderwerken kunnen doen.

Partners

Partners van Casius