Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

85 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderwerken nieuwbouw uit te voeren, gevels kaleien, gevels kaleien, behang en schilderen slaapkamer, gevels kaleien, schilders en behangwerken, gevel kaleien, gevel kaleien, behangen traphal herenhuis, herstelling muren na vochtschade, schilderen kroonlijsten dak en kelder, buiten schilderwerken uitvoeren, gevel kaleien, schilderwerk gevelramen, herstellen en schilderen van plafond na lekkage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

dinsdag 10 oktober 2017

Behangen na een waterschade

Een stuk van de muur is zwart na waterlek van de wc dat op dit hersteld is. Dus afkappen van de bezetting ongeveer 1m2 en terug bezetten. Verwijderen van behang en terug behangen van volledige kamer .
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het wasmachine van de bovenburen was overstroomd. Dit is via ons plafond doorgelekt, voornamelijk langs onze lamp. Echter ook door de plafondbezetting op sommige plaatsen waardoor er nu kleine barstjes in de bezetting zijn. We willen dit graag eerst eens laten bekijken als dat mogelijk is? Graag wat bijstuccen van de plafond door waterschade. Graag een vakman om te komen zien wat er juist moet worden gedaan, stuccen of verven van de plafond.
dinsdag 10 oktober 2017

Behang en schilderen slaapkamer

Wij willen onze slaapkamer laten schilderen en behangen . Oppervlakte 25 m² Schilderen 3 muren (waarvan 1 met groot raam)en plafond. 1 muur behangen met Wallpaper
donderdag 5 oktober 2017

Schilderen van houten trappen

Wij zijn opzoek naar een schilder die onze trappen wil schilderen. De trap van het gelijkvloers naar 1ste verdiep bestaat uit 18 treden en is nog vernist. Vernis moet nog verwijderd worden. De trap van het 1ste verdiep naar het 2 verdiep is een nieuw geplaatste beuken trap. We hadden beide trappen graag in 1 zelfde kleur gezien. Verf aan te kopen door schilder.
vrijdag 29 september 2017

Schilderwerken nieuwbouw uit te voeren

Ik ben eigenaar van panden die gerenoveerd gaan worden en deels worden uitgebreid met nieuwbouw. Ik wil daar ter afronding 2003 m² muren en plafonds en 34 binnendeuren laten schilderen.
woensdag 20 september 2017

Deuren plaatsen en schilderen

Klusman: Wij hebben 6 oude deuren die opnieuw geschilderd moeten worden (niet afgeschuurd, dat is al gebeurd) en geplaatst. De deuren kunnen al worden opgehangen, maar er moet nog een omkasting rond.
dinsdag 19 september 2017

Behangen traphal herenhuis

Een traphal van 3 verdiepen en een gelijkvloers moet behangen worden. De hoogtes per verdiep bedragen 4 m (gelijkvloers); 3. 5 m (1e verdiep); 3 m (2e verdiep) en 2. 5 m (3 e verdiep). De traphal zelf meet bij benadering 1. 5 op 4 m. Op elk verdiep komen 2 deuren en een raam uit. Muren liefst in een stevig behang (glasvezel of vergelijkbare kwaliteit). Bij uitbreiding zou achteraf ook het schilderen van de deurlijsten en/of het plafond kunnen worden uitbesteed. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 11 september 2017

Schilderen balustrade voorgevel huis

Wij hebben vooraan ons huis op de eerste verdieping een balustrade (6m lang en 50 cm hoog) die ooit wit geschilderd was. Momenteel is die aan het roesten en afbladderen. Ik zoek iemand die dat terug opnieuw kan schilderen/ opknappen.
zondag 10 september 2017

Reinigen, herstellen en schilderen van inrit garage

Het reinigen, herstellen (indien nodig) en terug schilderen van de inrit van de ondergrondse garage van ons appartementsgebouw.
dinsdag 5 september 2017

Gevel kaleien

Gans de gevel kaleien. Voor, zijgevel en achtergevel kaleien.
maandag 4 september 2017

Muren bezetten en schilderen

Living = beschadigde muren schilderen.( lichtbeige ) Ter plaatse eens komen zien of bezetten nodig is. Behang is eraf gegaan en muur is beschadigd. Afmetingen: breedte 3 m 12 lengte 5 m 33 hoogte 2 m 53.
maandag 4 september 2017

Garagepoort verven

De garagepoort heeft een afmeting van 253 x 400 dient geverfd te worden.
donderdag 31 augustus 2017

Ramen en voordeur schilderen

Ik zou mijn meranti ramen en voordeur willen laten schilderen. Ze komen mijn gevel chemisch reinigen en dan had ik graag en lichtere kleur op mijn houten ramen en deur. Het betreft 3 ramen op de eerste verdieping en een grotere raam op het gelijkvloers. De deur ga ik vernieuwen door een inbraak werende deur.
zondag 27 augustus 2017

Plafond schilderen

Plafond heeft vlekken door waterschade. Moet opnieuw geschilderd worden. Oppervlakte: 4,6m op 4,1m met moluren.
donderdag 24 augustus 2017

Muren en plafond schilderen in appartement

Muren en plafond schilderen in appartement (een 50 m² vloeroppervlakte) volgende week (evt ook gyproc plaatsen nog)
zaterdag 19 augustus 2017

Behangen + eventueel schilderen

Ik heb 2 ruimtes (eetkamer en zitkamer) die ik wil laten behangen (renovlies) + eventueel kleine plamuur/herstelwerken aan de muren. Afhankelijk van de prijs wil ik deze ook laten schilderen, maar we kunnen dit eventueel ook zelf doen; het belangrijkste is de muren schilderklaar opleveren. Timing: graag zo snel mogelijk, we hebben het behang reeds 2. 5 maanden geleden afgehaald en we hebben het wel gehad met die kale muren! Behangpapier is effen. Oppervlakte : 3 m² +16m².
donderdag 17 augustus 2017

Opschuren en vernissen van trappen

Opschuren en vernissen van de trappen. Van gelijkvloers naar eerste met een tussenverdieping en dan nog een verdieping trappen.
woensdag 16 augustus 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het plafond van mijn living, badkamer en wc zijn beschadigd door lek bij de buren. Waterschade en de verzekering vraagt een bestek. Enkel schilderwerken.
zaterdag 12 augustus 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien.Stenen gevel van rijhuis. Ongeveer 25 m².
woensdag 9 augustus 2017

Ramen schilderen en plafond schilderen

Buitenkant van ramen,voordeur,keukendeur, garagedeur,garagepoort en schuifraam schilderen. Ook herstellen en schilderen van plafond in badkamer wegens lek aan het dak.
dinsdag 8 augustus 2017

Behangen en schilderen van 1 kamer en 1 overloop

Schilderen en behangen van een aantal vlakken in het dakgebinte. Ondergrond is houten dakplaat en de totale oppervlakte is ongeveer 16m2
vrijdag 28 juli 2017

Traphal en deurlijsten schilderen van appartementsgebouw

De traphal en plafond moet geschilderd worden in twee lagen, kleur wit. De deurstijlen van 6 appartementen in wit satine
dinsdag 25 juli 2017

Buitenschilderwerk uit te voeren

Voorgevel aan de zijkanten , ramen (6) en deur schilderen , bijwerken van muur.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.
dinsdag 11 juli 2017

Behangen van traphal

Ik wil een muur laten behangen naast de trap. De rest heb ik zelf gedaan maar deze is te hoog. Het papier en de lijm zijn aanwezig. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang.

Partners

Partners van Casius