Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
101 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

zaterdag 9 maart 2019

Gang en traphal in appartementsgebouw schilderen

Gang en traphal herschilderen van een appartementsgebouw met 2 verdiepingen. Ook de binnendeuren en deurstijlen die uitkomen in deze hal te schilderen.
zaterdag 9 maart 2019

Schilderen binnenschrijnwerk

Schilderwerk :13 deuren en 7 dubbele ramen af te schuren en opnieuw te schilderen.
donderdag 7 maart 2019

Schilderen van buitenschrijnwerk

Schilderen van buitenschrijnwerk (ramen en voordeur van voor en achter) Schilderen van 5 ramen en 1 voordeur
woensdag 27 februari 2019

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Omdat onze hal hoge muren bevat zouden wij deze graag laten behangen/schilderen door een professioneel iemand met de juiste materialen (hoogtewerker) 1 hoge muur zou moeten behangen worden, de rest geschilderd (inclusief plafond).
maandag 25 februari 2019

Schilderwerken op gelijkvloers uitvoeren

Het gaat om schilderwerken op een gelijkvloers. Een living van zo’n 32 m² met twee plafonds waarvan één met glasvezel werd bedekt en die moet mogelijk worden verwijderd. Twee oude radiatoren en een deur en tussen deur met een zeventigtal raampjes. De eetkamer is zo’n 20 m² met een radiator en twee deuren met telkens zo’n 20 glasraampjes. De keuken is grotendeels bekast maar hier en daar een stuk muur/plafond dat dient geschilderd. De keuken is zo’n 12 m². De hoogte van de ruimtes bedraagt zo’n 3 tal meter.
vrijdag 22 februari 2019

Schilderen buitenmuur

buitengevel in de tuin in betonsteen: 13 strekkende meter x 3 hoog
vrijdag 22 februari 2019

Woning schilderen en behangen

Ik zou graag mijn woonkamer en 2 slaapkamers willen schilderen en behang erop zetten. Woonkamer is 7,60 m x 3,75 m (1 muur is van glas) Slaapkamer 1 is 3,70 m x 3,70 m Slaapkamer 2 is 3,20 m x 3,80 m (1 muur met raam van 2,60 m x 1,63 cm). Alle ruimte hebben een hoogte van 2,60m Ik zal zelf de verf en behang kopen.
donderdag 21 februari 2019

Schilderwerken uitvoeren

Voorgevel te schilderden en bij te werken. Inkomhall ook binnen. Woning met winkel onderaan en 2 verdiepingen
woensdag 20 februari 2019

Schilderen en nadien onderhouden van buitenschrijnwerk

Wij zoeken iemand om een onderhoudscontract mee aan te gaan voor het schilderen en in goede staat houden van ons buitenschrijnwerk. 13 ramen (1 schuifraam -2 grote ramen-10 "slaapkamerramen") 2 buitendeuren Schrijnwerk werd reeds door ons onderhouden, maar zoeken iemand met professioneel materiaal om dit in de toekomst uit onze handen te nemen. Frequentie in onderling overleg en naar behoefte van het schrijnwerk. Geen éénmalige opdracht
donderdag 7 februari 2019

Schilderen binnendeuren

Schilderen (of spuiten) van 8 schilderdeuren (binnendeuren) die eenvoudig uit de hengsel zijn te halen (verplaatsbaar, eventueel te spuiten in een atelier) en 2 schilder-schuifdeuren (niet demonteerbaar). De 8 schilderdeuren: 7 deuren standaard 80 cm breed, 1 deur 70 cm breed. De 2 schuifdeuren: ongeveer 90 cm breed. Geen deurkasten/deurkaders te schilderen (enkel deuren) Te schilderen/spuiten met watergedragen en/of ecologische verf Periode/uitvoertemijn: geen voorkeur (mag snel, mag ook binnen aantal maanden)