Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
97 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

vrijdag 16 november 2018

Schilderen van keuken en afbraakwerken uitvoeren

Keuken en badkamermeubel uitbreken, opnieuw schilderen voor de nieuwe keuken komt. Behang eventueel met stoom, verf heb ik al in huis. + nog andere schilderwerken uitvoeren, die pas later gepland staan.
dinsdag 6 november 2018

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Plafond in gyproc plaatsen : +- 12-13 m². Schilderen plafond en muren na waterschade.
dinsdag 30 oktober 2018

24 liftdeuren schilderen

Een schilder voor de liftdeuren van ons gebouw. Er zijn drie liften die 6 verdiepingen + kelder bedienen. In totaal dus 24 deuren ,plus de kader rond liften. Dit zijn metalen liftdeuren.
vrijdag 26 oktober 2018

Schilderen buitenschrijnwerk en deur

Schilderen van het buitenschrijnwerk van 5 ramen en een deur. Het zijn houten ramen en deur.
vrijdag 26 oktober 2018

Schilderen en parket leggen in een appartement

Een appartement van 80 m² op de vierde verdieping schilderen. Ook nieuwe parket leggen ipv de huidige laminaat. Het zou voor 60 m² parket aan te leggen zijn.
woensdag 24 oktober 2018

Garagepoort in pvc schilderen

Ik zou graag mijn garagepoort in pvc laten schilderen. 8 à 9 vierkante meter.
dinsdag 23 oktober 2018

Een muur bezetten en herschilderen

Wegens schade van de buur is een deel van de bezetting losgekomen ongeveer 40x60 cm deze moet terug bezet worden terug geplakt worden met vliespapier en terug geschilderd worden het gaat over een muur van ongeveer 4m op 2,5m hiervoor moet er eerst een offerte zijn die naar de verzekering moet opgestuurd worden dus zo vlug mogelijk
donderdag 27 september 2018

Schilderen van appartement 90m²

Ik wil mijn appartement laten beschilderen. Het betreft 2 slaapkamers, WC/ badkamer/ living en hal.
woensdag 26 september 2018

Buitenschilderwerk van 1 voordeur, garagepoorten, buitendeuren en 18 ramen

Het betreft schilderen van ramen, deuren in hout aan de buitenkant. In totaal gaat het om : 1 voordeur, 2 garagepoorten, 2 buitendeuren, 4 kleine ramen en 9 grote dubbel vleugelige ramen en 2 terrasramen van plafond tot vloer, en 2 dakkapellen met raam. Totaal van 18 ramen.
zaterdag 22 september 2018

Keuken herspuiten

17 fronten en 3 schuiven van keukenkasten in melamine wit laten spuiten. Huidige kleur is donker grijs.
woensdag 19 september 2018

Radiator zandstralen en herschilderen

Ik heb één oude stalen radiator van 3 m lang op 30 cm hoog die moet gezandstraald en overschilderd worden.
dinsdag 18 september 2018

Schilderwerken uitvoeren na waterschade

Ingevolge waterschade schilderen van muren washok en hal, 30 m² in totaal. Ook 1 m² schuurwerk Verf via de vakman aankopen.
zondag 16 september 2018

Schade binnenmuren herstellen-stuccen en schilderen

Schade aan binnenmuren herstellen. Ongeveer 8 m² oude pleister dient te worden afgekapt en opnieuw bepleisterd. De 2 betrokken binnenmuren dienen opnieuw geverfd (ongeveer 28 m²) Schade aan plafonds : ongeveer 15 m² plafond : beschadigde pleister/gyproc verwijderen + opnieuw schilderen
vrijdag 7 september 2018

Schilderwerken buitenschrijnwerk herenhuis uitvoeren

Schilderwerken uitvoeren aan een herenhuis. Het buitenschrijnwerk moet aangepakt worden. Herschilderen van authentieke voordeur, ramen en erker.
dinsdag 4 september 2018

Herschilderen van houten ramen langs buitenkant

Wij hebben houten ramen + deur + garagepoort. Deze zouden opnieuw geverfd moeten worden langs de buitenkant. In totaal hebben we 12 houten ramen die geverfd moeten worden, 1 houten deur, 1 houten garagepoort en 1 (ik denk) aluminium voordeur. Het gaat zowel over de achterkant als de voorkant van ons huis - langs de voorkant zijn er 3 verdiepingen die geverfd moeten worden + het gelijksvloers.
dinsdag 28 augustus 2018

Muur herschilderen na waterschade

Na waterschade: 1 muur van 1 kamer te herstellen
woensdag 22 augustus 2018

Plafond in kamer schilderen

Mijn plafond in de kamer van 5 meter op 3. 50 meter zou moeten behandeld worden en opnieuw geschilderd worden wegen lek in dak.
maandag 20 augustus 2018

Living en hal nieuwbouw schilderen

Ik zou graag living en hal laten schilderen. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m², en het plafond is ongeveer 75 m². Het is een nieuwbouwwoning. Aankoop materiaal is te bespreken met de schilder.
vrijdag 17 augustus 2018

Schilderwerken uitvoeren

Deuren: 14 deuren + 2 schuifwanden. Primen en eindlak. Muren: Nieuwbouw. Gestucte muren bijplamuren, misschien plaatselijk licht opschuren en sausen. Plafond is al geverfd, maar een tweetal scheuren over de volledige breedte van een kamer moeten worden gedicht en opnieuw gesaused. Oppervlak ongeveer 400m2. Plinten verven. Op begane grond reeds vastgekit. Op verdieping liggen deze los. Geschat op 120 meter (lineaire meter). Plinthoogte is 70 mm in MDF. PVC grijswater leidingen zijn omlijst door MDF platen en moeten worden geprimed en afgelakt. MDF kasten in badkamers zijn voorbehandeld, maar moeten worden afgelakt in wit beton-look. Boven kookeiland van 3m x 1m is een verlaagd plafond van voorbehandeld MDF. In dit plafond zitten spotjes en de wasemkap.
vrijdag 17 augustus 2018

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwbouwappartement schilderen

Schilderwerken uit te voeren in nieuwbouwappartement. Het gaat om 56 m², de muren en de plafonds. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijk in samenspraak met vakman.
maandag 13 augustus 2018

Living en bureau schilderen

Ik wil living en bureau laten schilderen in 2 kleuren, oppervlakte totaal 50m². Bestaand Rauhfaser behang blijft behouden, moet op sommige plaatsen terug vastgeplakt worden.
donderdag 2 augustus 2018

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.
maandag 30 juli 2018

Schilderen van living en woonkamer

Ik heb waterschade geleden en nu zou dit terug bezet en geschilderd moeten worden . Het gaat om de living en slaapkamer schilderen misschien ook een stuccen. De plafonds en wanden. Oppervlakte is 20 m².
maandag 16 juli 2018

Schilderen en behangen na brandschade

Schilder en behangwerken na brand. Slaapkamer, living , salon , kleine kamer, gang , trappenhall en keuken. Muren herstellen en alles terug te herbehangen.

Partners

Partners van Casius