Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
140 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

vrijdag 27 maart 2020

Muur in slaapkamer herbezetten en schilderen

Door recente regenval begin maart is er vochtschade in de slaapkamer. De muur moet opnieuw bezet worden en daarna geschilderd. Vochtschade in de hoek is niet zo groot, kleiner dan 1m². Opp van kamer kan nagemeten worden
zaterdag 21 maart 2020

Behangen van traphal 2 verdiepen

Wij zouden graag de traphal van 2 verdiepen laten behangen. 7,5m hoog - 2x2m - het is best dat er iemand langskomt voor op te meten.
zaterdag 14 maart 2020

Woonkamer schildersklaar maken

Hebben zelf gyproc geplaatst 150m² naden zijn wel al afgeplakt we zoeken nu iemand om dit alles schilders klaar te maken.
zaterdag 7 maart 2020

Schilderen ramen

Schilderen van 6 gelakte aluminium ramen aan de buitenzijde. Gemiddelde omtrek 2 meter op 3 meter.
woensdag 4 maart 2020

Schilderen na nieuwe bepleistering

Schilderen na nieuwe bepleistering. Ook bepleisteren moet nog gebeuren. Opp. is 10-15m².
dinsdag 11 februari 2020

Badkamer schilderen

Nadat er een lek is ontstaan van het appartement boven mij in mijn badkamer zou ik het helemaal willen laten schilderen daar ik vochtplekken heb. Het gaat hier om 10 vierkante meter.
maandag 3 februari 2020

Voorgevel schilderen

Ik wil mijn voorgevel laten schilderen (en bijwerken waar nodig, bv. afbladeren van de vensterbak). Alsook de ramen, kozijnen en voordeur. Ik wil in 2 kleuren werken. Gaat over gelijkvloers, 1ste & 2de verdiep.
donderdag 30 januari 2020

Schilderen muren en plafond

Het is om 4 muren en 1 plafond te schilderen. Plafond is 10m op 6m, de muren zijn 10m lang en 2.5m hoog.
donderdag 23 januari 2020

Gevels en buitenmuren schilderen

Open bebouwing met witgeschilderde gemetste muren is aan opknapbeurt toe. 1 gevel bevat ook witgeschilderde houten bekladding.
dinsdag 21 januari 2020

Nieuwbouwwoning schilderen

Ik wil onze nieuwbouw laten schilderen. Dit voor een nieuwbouw in Veerle-Laakdal. Het is de bedoeling dat je de muren en de plafond klaar maakt voor de schilderen en schildert in het wit. Het is een huis 9 op 13 iets over de 320 m2 denk ik. Het plan is beschikbaar.