Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

68 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van de benedenverdieping, nieuwe coating aanbrengen op modulaire unit, gevel kaleien, gevels van hoeve kaleien, dakgoten laten schilderen, gevel kaleien, buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren, gevel kaleien, voorgevel kaleien, herschilderen hal + toebouw keuken, behangen en schilderen van diverse kamers, appartement herschilderen, herstellen plafond na waterschade, gevel kaleien, ramen schilderen en plafond schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

zaterdag 19 augustus 2017

Behangen + eventueel schilderen

Ik heb 2 ruimtes (eetkamer en zitkamer) die ik wil laten behangen (renovlies) + eventueel kleine plamuur/herstelwerken aan de muren. Afhankelijk van de prijs wil ik deze ook laten schilderen, maar we kunnen dit eventueel ook zelf doen; het belangrijkste is de muren schilderklaar opleveren. Timing: graag zo snel mogelijk, we hebben het behang reeds 2. 5 maanden geleden afgehaald en we hebben het wel gehad met die kale muren! Behangpapier is effen. Oppervlakte : 3 m² +16m².
donderdag 17 augustus 2017

Opschuren en vernissen van trappen

Opschuren en vernissen van de trappen. Van gelijkvloers naar eerste met een tussenverdieping en dan nog een verdieping trappen.
woensdag 16 augustus 2017

Herstellen plafond na waterschade

Het plafond van mijn living, badkamer en wc zijn beschadigd door lek bij de buren. Waterschade en de verzekering vraagt een bestek. Enkel schilderwerken.
zaterdag 12 augustus 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien.Stenen gevel van rijhuis. Ongeveer 25 m².
woensdag 9 augustus 2017

Ramen schilderen en plafond schilderen

Buitenkant van ramen,voordeur,keukendeur, garagedeur,garagepoort en schuifraam schilderen. Ook herstellen en schilderen van plafond in badkamer wegens lek aan het dak.
dinsdag 8 augustus 2017

Behangen en schilderen van 1 kamer en 1 overloop

Schilderen en behangen van een aantal vlakken in het dakgebinte. Ondergrond is houten dakplaat en de totale oppervlakte is ongeveer 16m2
vrijdag 28 juli 2017

Traphal en deurlijsten schilderen van appartementsgebouw

De traphal en plafond moet geschilderd worden in twee lagen, kleur wit. De deurstijlen van 6 appartementen in wit satine
dinsdag 25 juli 2017

Buitenschilderwerk uit te voeren

Voorgevel aan de zijkanten , ramen (6) en deur schilderen , bijwerken van muur.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.
dinsdag 11 juli 2017

Behangen van traphal

Ik wil een muur laten behangen naast de trap. De rest heb ik zelf gedaan maar deze is te hoog. Het papier en de lijm zijn aanwezig. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang.
vrijdag 7 juli 2017

Behangen van gyprocwand

Gyprocwand voor en achter: 2. 7m x 3. 5m. Muur met ongeveer dezelfde afmetingen. Hal met veel hoekjes en kantjes (5 rollen). Geen lastig papier.
donderdag 6 juli 2017

Schilderen plafond en muur door waterschade

Ik heb een lek gehad aan mijn plafond in de living en vocht in de muren door de buren. Graag schilderen van het plafond en herstellen muur. Bestek voor de verzekering.
dinsdag 4 juli 2017

Bezetten, schilderen en behangen na waterschade

Ik heb een bijbouw van 40 m² in 2 ruimtes. Er is een ruimte en die heeft waterschade langs het plafond gehad , waardoor de gyproc plafondwanden beschadigd werden. Ook het behang in deze ruimte is beschadigd en zou moeten worden behangen.
vrijdag 9 juni 2017

Bezetten en schilderen na waterschade

Ik wil mijn plafond en zijmuur laten schilderen na waterschade. Er zal ook een stukje bezet moeten worden. Ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 6 juni 2017

Trap herschilderen

Ik heb een te renoveren houten trap van 50 treden met balustrades, over 3 verdiepingen. De trap is in het verleden verschillende keren opnieuw geschilderd geweest. Door zelf een stukje te schuren heb ik gemerkt dat er al (ruim? ) 5 lagen op zijn aangebracht.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van gevel appartementsgebouw

Schilderwerken van gevel van appartementsgebouw +/- 400 m². Nieuwbouw. Kleur :wit . Mogelijk in latere fase binnen schilderwerken uit te voeren.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van ramen

Schilderen en bijwerken van houten ramen. Dit betreft 1 grote schuifraam, en 6 ramen in de veranda.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen pleisterwerk en herschilderen slaapkamermuur

Een stuk plaaster is uit de slaapkamermuur gevallen door klopwerken van de buurman aan zijn kant van de muur. De slaapkamermuur is 5. 248m breed en 2. 440m hoog. Het gat in de plaaster is ongeveer 10cm lang en 4 cm breed. Dit gat zou ofwel hersteld moeten worden, of de muur zou herbepleisterd moeten worden, en vervolgens zou de muur ook herschilderd moeten worden.
vrijdag 19 mei 2017

Muur behangen

Ik wil een muur laten behangen - 4.20m breedte - 2.40 of 2.80 m hoog.
maandag 15 mei 2017

Schilderwerken in woning

Juist aangekochte woning dient te worden geschilderd. Graag zou ik een offerte krijgen voor het schilderen van de muren van de trapzaal, de living en keuken, badkamer, nacht hal en alle slaapkamers. Graag offerte voor enkel trapzaal en living/keuken en offerte voor alles te samen. Eventueel ook deuren en omlijstingen evenals radiatoren apart.
zondag 14 mei 2017

Oversteek van huis schilderen

Oversteek van huis schilderen b 50 cm ongeveer 35 m lang
zaterdag 13 mei 2017

Oud behang verwijderen en opnieuw schilderen

Wij hebben een woning waarvan we de muren willen opfrissen. Dit omvat verwijderen van oud behang, muren klaarmaken voor te schilderen, en eventueel schilderen in de slaapkamer, traphal, zitkamer en eetkamer. In alle ruimtes, behalve de traphal (gelijkvloers tot 2e verdiep), kunnen we eventueel zelf het behang verwijderen en schilderen. Maar de muren schildersklaar maken zouden we willen uitbesteden. De traphal zouden we volledig willen uitbesteden (behang verwijderen, schildersklaar maken en schilderen).
dinsdag 9 mei 2017

Trap herschilderen

Trap in MDF. Werd in het verleden geschilderd. MDF is hier en daar wat 'opgeblazen'. Trap dient dus bijgeplamuurd en opnieuw geschilderd te worden.
maandag 8 mei 2017

Schilderen corniche en ramen van voorgevel

Ik wil onze voorgevel aanpakken en de 7 ramen, de voordeur en corniche in dezelfde kleur laten schilderen. Deze eerst laten afschuren (weinig werk want vernis is er op vele plaatsen al af) daarna schilderen. Gevel is 10 meter hoog, er is een breed voetpad om stelling te plaatsen.
zaterdag 6 mei 2017

Plafond- en schilderwerken

Ik ben op zoek naar iemand die *4 plafonds schilderklaar maken *de traphal schilderen *douchemuren afwerkt met Aquapanel *badkuip voorziet van omkasting met inspectieluik in Aquapanel. Een van de plafonds is in de traphal waar nog geen trap staat. Bij voorkeur worden de werken in de traphal eerst gedaan.

Partners

Partners van Casius