Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

51 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: bezetten, schilderen en behangen na waterschade, woning schilderen, bijpleisteren en schilderen traphal, deuren en ramen schilderen, buitenschilderwerk uitvoeren, zandstralen en verven binnendeuren, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, behangen van traphal, voorbereiden en schilderen van muren keuken, living, inkom en toilet, schilderen plafond en muur door waterschade, behangen van gang, schilderen van een living, behangen van gyprocwand, buitenkant ramen en deuren schilderen, schilderen betonvloer van tuinhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

donderdag 13 juli 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.
dinsdag 11 juli 2017

Behangen van traphal

Ik wil een muur laten behangen naast de trap. De rest heb ik zelf gedaan maar deze is te hoog. Het papier en de lijm zijn aanwezig. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang.
vrijdag 7 juli 2017

Behangen van gyprocwand

Gyprocwand voor en achter: 2. 7m x 3. 5m. Muur met ongeveer dezelfde afmetingen. Hal met veel hoekjes en kantjes (5 rollen). Geen lastig papier.
donderdag 6 juli 2017

Schilderen plafond en muur door waterschade

Ik heb een lek gehad aan mijn plafond in de living en vocht in de muren door de buren. Graag schilderen van het plafond en herstellen muur. Bestek voor de verzekering.
dinsdag 4 juli 2017

Bezetten, schilderen en behangen na waterschade

Ik heb een bijbouw van 40 m² in 2 ruimtes. Er is een ruimte en die heeft waterschade langs het plafond gehad , waardoor de gyproc plafondwanden beschadigd werden. Ook het behang in deze ruimte is beschadigd en zou moeten worden behangen.
vrijdag 9 juni 2017

Bezetten en schilderen na waterschade

Ik wil mijn plafond en zijmuur laten schilderen na waterschade. Er zal ook een stukje bezet moeten worden. Ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 6 juni 2017

Trap herschilderen

Ik heb een te renoveren houten trap van 50 treden met balustrades, over 3 verdiepingen. De trap is in het verleden verschillende keren opnieuw geschilderd geweest. Door zelf een stukje te schuren heb ik gemerkt dat er al (ruim? ) 5 lagen op zijn aangebracht.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van gevel appartementsgebouw

Schilderwerken van gevel van appartementsgebouw +/- 400 m². Nieuwbouw. Kleur :wit . Mogelijk in latere fase binnen schilderwerken uit te voeren.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van ramen

Schilderen en bijwerken van houten ramen. Dit betreft 1 grote schuifraam, en 6 ramen in de veranda.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen pleisterwerk en herschilderen slaapkamermuur

Een stuk plaaster is uit de slaapkamermuur gevallen door klopwerken van de buurman aan zijn kant van de muur. De slaapkamermuur is 5. 248m breed en 2. 440m hoog. Het gat in de plaaster is ongeveer 10cm lang en 4 cm breed. Dit gat zou ofwel hersteld moeten worden, of de muur zou herbepleisterd moeten worden, en vervolgens zou de muur ook herschilderd moeten worden.
vrijdag 19 mei 2017

Muur behangen

Ik wil een muur laten behangen - 4.20m breedte - 2.40 of 2.80 m hoog.
maandag 15 mei 2017

Schilderwerken in woning

Juist aangekochte woning dient te worden geschilderd. Graag zou ik een offerte krijgen voor het schilderen van de muren van de trapzaal, de living en keuken, badkamer, nacht hal en alle slaapkamers. Graag offerte voor enkel trapzaal en living/keuken en offerte voor alles te samen. Eventueel ook deuren en omlijstingen evenals radiatoren apart.
zondag 14 mei 2017

Oversteek van huis schilderen

Oversteek van huis schilderen b 50 cm ongeveer 35 m lang
zaterdag 13 mei 2017

Oud behang verwijderen en opnieuw schilderen

Wij hebben een woning waarvan we de muren willen opfrissen. Dit omvat verwijderen van oud behang, muren klaarmaken voor te schilderen, en eventueel schilderen in de slaapkamer, traphal, zitkamer en eetkamer. In alle ruimtes, behalve de traphal (gelijkvloers tot 2e verdiep), kunnen we eventueel zelf het behang verwijderen en schilderen. Maar de muren schildersklaar maken zouden we willen uitbesteden. De traphal zouden we volledig willen uitbesteden (behang verwijderen, schildersklaar maken en schilderen).
dinsdag 9 mei 2017

Trap herschilderen

Trap in MDF. Werd in het verleden geschilderd. MDF is hier en daar wat 'opgeblazen'. Trap dient dus bijgeplamuurd en opnieuw geschilderd te worden.
maandag 8 mei 2017

Schilderen corniche en ramen van voorgevel

Ik wil onze voorgevel aanpakken en de 7 ramen, de voordeur en corniche in dezelfde kleur laten schilderen. Deze eerst laten afschuren (weinig werk want vernis is er op vele plaatsen al af) daarna schilderen. Gevel is 10 meter hoog, er is een breed voetpad om stelling te plaatsen.
zaterdag 6 mei 2017

Plafond- en schilderwerken

Ik ben op zoek naar iemand die *4 plafonds schilderklaar maken *de traphal schilderen *douchemuren afwerkt met Aquapanel *badkuip voorziet van omkasting met inspectieluik in Aquapanel. Een van de plafonds is in de traphal waar nog geen trap staat. Bij voorkeur worden de werken in de traphal eerst gedaan.
donderdag 4 mei 2017

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in een ondergrondse rioolleiding zijn enkele muren beschadigd door opstijgend vocht. Deze muren moeten opnieuw bezet worden. De werken worden gedekt door de brandverzekering en hiervoor hebben we een apparte offerte nodig. Verder zijn er nog bezettingswerken nodig in 3 kamers aan de achterzijde van het huis (enkel muur aan de achtergevel) Deze werken zijn niet het gevolg van rioolbreukschade en dus niet gedekt door verzekering.
maandag 1 mei 2017

Herstellen plafond na waterschade

Plafond en muren te herstellen na waterschade. Komen kijken graag terug bezetten.
dinsdag 25 april 2017

Schilderen en behangen

6 Verniste deuren wit schilderen . 3 plafonds in slaapkamer verven en muren behangen. Hal behangen. Trap vernissen.
maandag 24 april 2017

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²
maandag 24 april 2017

Gang schilderen en behangen

Heb een waterlek gehad en wil mijn gang laten behangen en een kamer laten schilderen. Gang behangen alsook plafond. Schilderen kamer ongeveer 35 m².
woensdag 19 april 2017

Woonkamer schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden (plafond en muren) . Daarnaast dienen de gordijnkappen verwijderd te worden en dienen er nieuwe afdekplaten voor de rolluiken te komen.
vrijdag 14 april 2017

Schilderen muren en plaatsen laminaat

Huurdersstudio 40 m². Strippen en afvoeren vasttapijt. Plaatsen laminaatvloer. Strippen behang. Schilderen plafond en muren.
donderdag 13 april 2017

Behangen van kamers

Living 7x4.5 slaapkamer 4x4 en slaapkamer 4x2.7 hal 9x1,5 Bezichtiging vanaf 15/5

Partners

Partners van Casius