Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

34 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen nieuwbouwappartement, appartement schilderen, herschilderen van gevelmuren, woonkamer en keuken behangen en verven, behangen en schilderen van traphal en gang, schilderen van klein appartement, woning laten schilderen, schilderen en behangen, gang behangen/schilderen, herschilderen van houten buitenramen, muren en plafond schilderen na waterschade, herstellingen vochtplek muur en plafond, behandelen ramen en muren buitenkant huis, schilderwerk uit te voeren, dakgoten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

woensdag 22 maart 2017

Schilderen en behangen

Graag hadden wij onze slaapkamer vernieuwd: plafond schilderen en de muren behangen. Ook zou de gang/traphal moeten geschilderd worden.
maandag 13 maart 2017

Kamer schilderen

Schilderen van kamer van 3 x 4 meter.
zondag 12 maart 2017

Wall repair - Schilderwerken uit te voeren

The acrilic paint is peeled on my kitchen wall (width: 125 cm, height: 115 cm) and I need it to be fixed. Please send me an aproximative quotation. We have the acrilic paint. The wall must be leveled before painting it.
zaterdag 11 maart 2017

Schilderen dakgoten

Schilderen van dakgoot voor en achteraan, woning met 1 verdieping
donderdag 9 maart 2017

Woonkamer behangen

Ik wil graag mijn woonkamer laten behangen. De deuren zijn geschilderd het is dus enkel nog het behangen is 2 soorten papier. Ik heb al de benodigdheden samen het behangpapier gekocht. De woonkamer is ongeveer 45 vierkante meter.
dinsdag 7 maart 2017

Gevolgschade waterschade te herstellen

Er is een hele hoek in mijn woning aangetast door een lek van de afvoer (grijs water) bij de buren. Zou u een bestek kunnen opmaken voor de herstelling ervan? Ik heb dit nodig voor de verzekering.
zondag 5 maart 2017

Herschilderen van houten buitenramen

Wij wensen graag een offerte te ontvangen voor het afschuren en herschilderen van 8 ramen (2m² elk met een raster), alsook het opspuiten van de voegen op de 3e verdieping.
zondag 5 maart 2017

Behangen en schilderen van traphal en gang

Behangen: 80 vierkante meter, (hoogte ongeveer 6 meter) traphal en gang, ongeveer 80 vierkante meter; schilderen: plafondje 12 vierkante meter.
zaterdag 4 maart 2017

Schilderen van klein appartement

Schilderen van klein appartement +/- 55m²
dinsdag 28 februari 2017

Appartement schilderen

Ik wil een appartement laten schilderen. Het betreft 66 m² muren minus 8 lopende meter ramen met diverse afmetingen. Plafondoppervlakte ongeveer 78 m². Alles mag in het wit, de grote slaapkamer mag voorzien zijn van 1 gekleurde muur in het donkerrood, en de kinderslaapkamer in een appelblauwzeegroene muur. De houten raamtabletten dienen ook geschilderd te worden in het wit. Alle deuren ook.
maandag 27 februari 2017

Herstelling van een voordeur

Door een gasontploffing in het appartement van onze overbuur raakte de lak/verf van onze voordeur beschadigd. Graag wil ik dit herstellen.
dinsdag 21 februari 2017

Schilderen en plaatsen van tegels in keuken

Wij zouden graag onze keuken laten schilderen van 20 m² en 10 m² plafond. Graag zouden wij eventueel ook tegels laten plaatsen met een oppervlakte van 4 m². Dit op het einde van maart.
maandag 20 februari 2017

Dakgootsteun laten verven

Ik wil mijn dakgootsteun opnieuw verven. Voorkant is 10m achteraan is het 9m.
donderdag 9 februari 2017

Badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek

Door een lek bij de bovenburen is er blaarvorming in de verf op het badkamerplafond alsook gele uitslag in badkamer en toilet. Plafonds dienen in 'wit wit' en muren in 'eierschaal' geschilderd te worden. Badkamer is ongeveer 3x3m, toilet 1x1m.
zondag 5 februari 2017

Herstellen badkamerplafond na waterschade

Ik wil mijn plafond in de badkamer herstellen. Er is waterinsijpeling geweest van de bovenburen. Daardoor is het plafond beschadigd.
maandag 30 januari 2017

Schilderen en behangen van traphal

Graag zou ik onze traphal willen laten herbehangen en schilderen na waterschade. Ben niet zeker of onderliggende behang niet eerst bijgewerkt kan worden aangezien er naden van behang uit elkaar komen en bezetting barsten vertoont.
maandag 23 januari 2017

Schilderwerken

Schilderwerken van heel het huis (al dan niet met hier en daar een verstevigende vlies), zijnde muren en plafonds (tussen 450m² en 750m²). Plaatsen plinten (nog niet aangekocht, gevonden)
maandag 23 januari 2017

Buitenschilderwerken

Herschilderen van garagepoort en voordeur + raam. (eerst alle grondlagen afhalen, omwille van barsten). Wij zoeken schilder die veel ervaring heeft met schilderen van buitenschrijnwerk : Vroeger was ons houtwerk gesapt, nu gelakt. Probleem met barsten door uitzetten van hout.
donderdag 19 januari 2017

Schilderen van dakgoot voorgevel

Afschuren + schilderen van dakgoot voorraan. Hoogte ±6m
maandag 16 januari 2017

Schilderen van woonkamer en keuken

Ik wil graag de woonkamer en keuken laten afwerken. Het plafond moet geschilderd worden (24m2), houten raamkozijnen geschuurd en geschilderd (grote ramen over een breedte van 5. 23m), de muren van de keuken zouden eveneens geschuurd en geschilderd moeten worden (8m2). Er moeten in de woonkamer nieuwe plintjes geplaatst worden net zoals een klein dorpeltje tussen keuken en woonkamer. Verder zouden de binnendeuren (9) geschuurd en geschilderd moeten worden.
vrijdag 13 januari 2017

Schilderen in huis

Trap (hout) afschuren en schilderen trap van beneden naar 1ste verdieping - 2de trap tussen 1ste en 2de verdieping
dinsdag 3 januari 2017

Behangen van living

Ik wil graag mijn living laten behangen. De oppervlakte van de living is net geen 30 m².
dinsdag 3 januari 2017

Behangen en witten van woonkamer

Ik wil mijn woonkamer ca 7,5 op 4,5 meter laten witten en behangen. Ca 15 rollen behang nog te leveren.
dinsdag 22 november 2016

Behangen slaapkamer, dressing, toilet

Wij hadden graag drie ruimtes in ons huis behangen. Nl: de slaapkamer en twee kleinere, dressing en toilet. De afmetingen hiervoor zijn: 4x4,5 voor de slaapkamer 2,9 x 1,7 voor de dressing,1x2 voor het toilet. Verder zijn we reeds in het bezit van behangpapier en is het behang reeds verwijderd. We zoeken een partij die zo snel als mogelijk beschikbaar is om ons te helpen bij het behangen.
woensdag 9 november 2016

Herspuiten keukenkasten

Graag offerte herspuiten van keukenkasten

Partners

Partners van Casius