Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
120 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

maandag 13 mei 2019

Muren bezetten en schilderen

Door waterschade is de muur van de gemeenschappelijke gang beschadigd die zou terug bepleisterd moeten worden. Ongeveer 10 m² te bepleisteren en hierna ook 100 m² schilderen.
zondag 12 mei 2019

Buitenschrijnwerk schilderen

Schilderen van gevels van onze halfopen-bebouwing met een oppervlakte van 130 vierkante meter. Ook de voordeur in volledig hout, achterdeur met glas, 7 ramen van 1,40 m hoog met verschillende breedtes, 2 grote vensters van 2 meter hoog ,2 kleine smalle vensters en wc-raampje dienen geschilderd te worden.
woensdag 8 mei 2019

Gyproc platen schilderen

4 gyproc platen schilderen 2platen van 2x2,5 2platen van 2,5x3
woensdag 8 mei 2019

Dakkappel en nok in de olie zetten

Ik wil aan de buitenkant de twee dakkapellen en de nok laten sappen.
woensdag 24 april 2019

Garagedeur en raampartijen schilderen

Garagedeur in kunstof, 6 aluminium raampartijen van 3 ,25 meter hoog en 3 m breed te schilderen. Ook glazen deur te schilderen.
zaterdag 20 april 2019

Buitenramen schilderen

Schilderwerk ramen van bedrijfspand. Het gaat om een tiental ramen te schilderen.
dinsdag 16 april 2019

Schilderen van ramen

ik wil de houten ramen van mijn woning laten schilderen We hebben de verf al gekocht mits we er zelf zijn aan begonnen. Ramen : 50 lopende meter.
maandag 15 april 2019

Schilderen voorgevel en corniches, restauratie corniche

Onze voorgevel (2 verdiepingen) moet terug geschilderd worden, dit in 2 kleuren (lichtgeel en wit), ook is hier en daar herstelling van de bezetting nodig. De houten corniches zijn aan restauratie toe en moeten in donkergroen, de 5 ijzeren steunbeugels moeten in zwart. Ook de corniches aan de achtergevel hebben verf ( zelfde donkergroen) nodig, zijn nog in goede staat. Aan de zijkant van voorgevel zijn nog bevestigingspunten van de vroegere straatlantaarn, deze dienen verwijderd.
maandag 15 april 2019

Balkonafsluiting afschuren en schilderen

Afschuren en schilderen van een metalen balkonafsluiting. Straatkant: 360cm x 85cm en 16 ijzeren staven per meter. Achterkant: 450cm x 85cm en 10 ijzeren staven per meter.
zaterdag 13 april 2019

Schilderwerken uitvoeren

Het is een verbouwing met gyproc muren en schilderklaar. Het gaat om 2 slaapkamers en een badkamer met totale oppervlakte van ongeveer 129m². Alles in een zelfde lichte kleur. Grondlaag waarschijnlijk niet nodig.