Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

woensdag 24 juni 2020

Schilderwerk uit te voeren

Betonnen dakgoten van ong. 2 x 6m bekleed met meranti planken aan voorkant afslissen en zappen.
vrijdag 19 juni 2020

Woning langs buitenkant schilderen

Voor-, achter- en zijgevel schilderen in wit. Voorgevel is 7m lang en 1 verdiep hoog. Achtergevel is 7m lang en 2 verdiepingen hoog. Zijgevel is 9m lang en 2 verdiepingen hoog.
woensdag 17 juni 2020

Corniche schilderen

Ik wil de corniches van mijn rijwoning laten schilderen. Totale lengte ca. 30 m. Hoogste corniches op ca 10m hoogte.
zondag 14 juni 2020

Buitenramen, luiken en pergola schilderen.

Ik wil de buitenramen en luiken laten schilderen alsook de pergola. Ik was reeds begonnen maar omdat mijn vrouw alzheimer heeft heb ik hier geen tijd meer voor. Ik had al verf aangekocht nl. 3V3. Het zijn 3 lange ramen tot op de grond en dan de voordeur en 4 gewone ramen telkens met luiken.
maandag 8 juni 2020

Schilderen gevel

Plamuren en schilderen van buiten gevel van 7m x 6m.
zondag 7 juni 2020

Kroonlijst schilderen + behandelen houtrot

Schilderen van de houten sier kroonlijst van ons gebouw. Oude verf eerst te verwijderen. Mogelijks hier en daar licht houtrot dat ook dient behandeld te worden. Het betreft een 10m.
donderdag 28 mei 2020

Schilderwerk appartementsblok

1. Schilderen van gangen, ongeveer 100m² (4 verdiepingen). 2. Kalijen van de voorgevel (3 verdiepingen) 3. Schilderen van één gemeenschappelijke garage - gang naar magazijn.
woensdag 27 mei 2020

Traphal schilderen

Waterschade in muur van traphal van 2 verdiepen en gang herstellen. Ook enkele barsten herstellen.
donderdag 14 mei 2020

Traphal renoveren

Traphal renoveren: Muren opnieuw behangen en eventuele schade aan bezetting herstellen van gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Trap opnieuw bekleden, graag wat advies hierbij. Op dit moment ligt er tapijt op. Het zijn twee trappen van in totaal iets minder dan 30 treden.
woensdag 13 mei 2020

Appartement schilderen

Appartement schilderen. Het betreft een nieuwbouw van 112m² aan muren en 100m² aan plafond. Hier en daar muren wat bijwerken en afschuren. Plafond in wit, muren is de kleur nog niet gekozen.