Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
100 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

woensdag 19 september 2018

Radiator zandstralen en herschilderen

Ik heb één oude stalen radiator van 3 m lang op 30 cm hoog die moet gezandstraald en overschilderd worden.
dinsdag 18 september 2018

Schilderwerken uitvoeren na waterschade

Ingevolge waterschade schilderen van muren washok en hal, 30 m² in totaal. Ook 1 m² schuurwerk Verf via de vakman aankopen.
zondag 16 september 2018

Schade binnenmuren herstellen-stuccen en schilderen

Schade aan binnenmuren herstellen. Ongeveer 8 m² oude pleister dient te worden afgekapt en opnieuw bepleisterd. De 2 betrokken binnenmuren dienen opnieuw geverfd (ongeveer 28 m²) Schade aan plafonds : ongeveer 15 m² plafond : beschadigde pleister/gyproc verwijderen + opnieuw schilderen
vrijdag 7 september 2018

Schilderwerken buitenschrijnwerk herenhuis uitvoeren

Schilderwerken uitvoeren aan een herenhuis. Het buitenschrijnwerk moet aangepakt worden. Herschilderen van authentieke voordeur, ramen en erker.
dinsdag 4 september 2018

Herschilderen van houten ramen langs buitenkant

Wij hebben houten ramen + deur + garagepoort. Deze zouden opnieuw geverfd moeten worden langs de buitenkant. In totaal hebben we 12 houten ramen die geverfd moeten worden, 1 houten deur, 1 houten garagepoort en 1 (ik denk) aluminium voordeur. Het gaat zowel over de achterkant als de voorkant van ons huis - langs de voorkant zijn er 3 verdiepingen die geverfd moeten worden + het gelijksvloers.
dinsdag 28 augustus 2018

Muur herschilderen na waterschade

Na waterschade: 1 muur van 1 kamer te herstellen
woensdag 22 augustus 2018

Plafond in kamer schilderen

Mijn plafond in de kamer van 5 meter op 3. 50 meter zou moeten behandeld worden en opnieuw geschilderd worden wegen lek in dak.
maandag 20 augustus 2018

Living en hal nieuwbouw schilderen

Ik zou graag living en hal laten schilderen. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m², en het plafond is ongeveer 75 m². Het is een nieuwbouwwoning. Aankoop materiaal is te bespreken met de schilder.
vrijdag 17 augustus 2018

Schilderwerken uitvoeren

Deuren: 14 deuren + 2 schuifwanden. Primen en eindlak. Muren: Nieuwbouw. Gestucte muren bijplamuren, misschien plaatselijk licht opschuren en sausen. Plafond is al geverfd, maar een tweetal scheuren over de volledige breedte van een kamer moeten worden gedicht en opnieuw gesaused. Oppervlak ongeveer 400m2. Plinten verven. Op begane grond reeds vastgekit. Op verdieping liggen deze los. Geschat op 120 meter (lineaire meter). Plinthoogte is 70 mm in MDF. PVC grijswater leidingen zijn omlijst door MDF platen en moeten worden geprimed en afgelakt. MDF kasten in badkamers zijn voorbehandeld, maar moeten worden afgelakt in wit beton-look. Boven kookeiland van 3m x 1m is een verlaagd plafond van voorbehandeld MDF. In dit plafond zitten spotjes en de wasemkap.
vrijdag 17 augustus 2018

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwbouwappartement schilderen

Schilderwerken uit te voeren in nieuwbouwappartement. Het gaat om 56 m², de muren en de plafonds. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijk in samenspraak met vakman.
maandag 13 augustus 2018

Living en bureau schilderen

Ik wil living en bureau laten schilderen in 2 kleuren, oppervlakte totaal 50m². Bestaand Rauhfaser behang blijft behouden, moet op sommige plaatsen terug vastgeplakt worden.
donderdag 2 augustus 2018

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.
maandag 30 juli 2018

Schilderen van living en woonkamer

Ik heb waterschade geleden en nu zou dit terug bezet en geschilderd moeten worden . Het gaat om de living en slaapkamer schilderen misschien ook een stuccen. De plafonds en wanden. Oppervlakte is 20 m².
maandag 16 juli 2018

Schilderen en behangen na brandschade

Schilder en behangwerken na brand. Slaapkamer, living , salon , kleine kamer, gang , trappenhall en keuken. Muren herstellen en alles terug te herbehangen.
dinsdag 10 juli 2018

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)
zaterdag 30 juni 2018

Schilderen van duplex appartement

Ik wil mijn duplex laten schilderen,staat reeds in grondverf, bewoonbare oppervlakte is 113 vierkante meter. Muren en plafonds te schilderen.
zondag 24 juni 2018

Radiatoren zandstralen

8 radiatoren te zandstralen.
maandag 18 juni 2018

Schilderen van buitengevel laagbouw 100 m²

Schilderen van buitengevel. Ongeveer 8 ramen en een deur. Laagbouw max hoogte 2,6 m. Ongeveer een totaal oppervlakte van 100 M² te schilderen. Ook nog een deel schoonmaken, afplakken kan door ons gedaan worden.
zondag 17 juni 2018

Corniches buiten schilderen

Corniches schilderen in Aquamaryn Toplin hoogglansverf na verf afbranden (boensels) en oplappen en kitten (planchetten). Ongeveer 50 meter te schilderen. De verf daar zorg ik zelf voor.
woensdag 13 juni 2018

Sectionaal poort spuiten

Witte section-ale poort her spuiten naar grijze kleur. Afmetingen (2250 x 2125)
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van keuken en eetruimte

Schilderen van de keuken en de eetruimte (4 m hoog) inclusief voorbereiding (pleister schuren en egaliseren op een paar plekken) en professioneel afwerking zoals hoekjes en randen afwerken. Oppervlakte is ongeveer 5 meter op 6 ,en er is een hoogte verschil. De keuken was bezet met nieuwe pleister 5 jaar geleden. Toen heb ik de keuken snel geschilderd. Nu moet dat professioneel gedaan worden.
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van plafond na waterlek

Er moeten 2 plafonds herschilderd worden (2,25m² en 16,50m²) Ik zou ook mijn plafonds willen laten isoleren tegen geluidsoverlast (gyproc) met een totaalopp. Van 140 m². Schilderen van plafond na waterlek bij buren en volledige isolatie (geluid) plafond Gyproc.
dinsdag 12 juni 2018

Pleisterwerk en herschilderen na waterschade

Ik wil graag de slaapkamermuren laten bepleisteren die een oppervlakte van ±45m² . Hebben een plafond van ±30m². Herschilderen van ±54m².
zondag 10 juni 2018

Traphal + gang behangen

In onze bel-étage woning willen we graag de traphal en gang laten behangen. Voor het voorbereidend werk, willen we een aparte berekening in de prijsofferte. Zodat we achteraf kiezen of we dit alsnog zelf doen of toch meteen mee laten doen door de vakman. Oppervlakte : Gl -1 ste en de 2 de verdiep.

Partners

Partners van Casius