Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

42 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderklaar afwerken gyprocplaten, schilderen en behangen, gang schilderen en behangen, herstelling na waterschade, verven van een kleine kamer, schilderen muren en plaatsen laminaat, behangen van kamers, schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen, bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade, muur renoveren, inkomhal van een woning schilderen of behangen, woonkamer schilderen, herschilderen schuifdeuren, afschuren en schilderen van houten corniche, schilderwerken in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

dinsdag 25 april 2017

Schilderen en behangen

6 Verniste deuren wit schilderen . 3 plafonds in slaapkamer verven en muren behangen. Hal behangen. Trap vernissen.
maandag 24 april 2017

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²
maandag 24 april 2017

Gang schilderen en behangen

Heb een waterlek gehad en wil mijn gang laten behangen en een kamer laten schilderen. Gang behangen alsook plafond. Schilderen kamer ongeveer 35 m².
woensdag 19 april 2017

Woonkamer schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden (plafond en muren) . Daarnaast dienen de gordijnkappen verwijderd te worden en dienen er nieuwe afdekplaten voor de rolluiken te komen.
vrijdag 14 april 2017

Schilderen muren en plaatsen laminaat

Huurdersstudio 40 m². Strippen en afvoeren vasttapijt. Plaatsen laminaatvloer. Strippen behang. Schilderen plafond en muren.
donderdag 13 april 2017

Behangen van kamers

Living 7x4.5 slaapkamer 4x4 en slaapkamer 4x2.7 hal 9x1,5 Bezichtiging vanaf 15/5
dinsdag 11 april 2017

Garagepoort schilderen

Schilderen polyester garagepoort. Normaal formaat van kantelpoort.
donderdag 6 april 2017

Schilderen gang en traphal

Ik wil graag mijn gang en traphal laten schilderen. Het gaat om een herenhuis met als grootste hoogte +/- 5 m.
donderdag 6 april 2017

Afschuren en schilderen van houten corniche

De werken bestaan uit volgende 2 zaken (van één zijgevel en van de achtergevel is een foto bijgevoegd): 1) De 2 zijgevels zijn puntgevels voorzien van een houten corniche die een nieuwe behandeling moet krijgen. De punthoogte boven de begane grond is 9 à 10meter. 2) Voor en achtergevel hebben een uitsprong die eveneens voorzien is van een corniche en die de zelfde behandeling moet ondergaan. De maximale hoogte hier is rond de 6 meter.
woensdag 5 april 2017

Behangpapier vervangen

Ik heb 3 stroken behangpapier die moeten worden weggehaald en vervangen worden door nieuw. Het gaat om behangpapier met patroon en de ruimte is ongeveer 3m hoog. Ik heb sowieso eerst offerte nodig gezien ik deze kosten moet verhalen op een bedrijf die de schade heeft veroorzaakt.
zondag 2 april 2017

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Door een lek aan de badrand in de badkamer op de 2de verdieping, is er waterschade aan het plafond van de woonkamer onder de badkamer. Het betreft blazen en onregelmatigheden. We hebben reeds een klein stuk zelf hersteld maar dit moet opnieuw. Het kleurverschil met de eerste laag is duidelijk zichtbaar en om die reden moet alles opnieuw geschilderd worden. Graag had ik offertes voor: * bezetten van het aangetaste stuk plafond (ongeveer 5 vierkante meter) * herschilderen van het plafond (ongeveer 26 vierkante meter)en muren (ongeveer 35 vierkante muren) in de woonkamer - de muren en het plafond zijn 2 jaar geleden ongeveer geschilderd.
dinsdag 28 maart 2017

Schilderen van piloon buitenverlichting

Schilderen van piloon met logo aan een Quick restaurant.
donderdag 23 maart 2017

Herstelling vals plafond en schilderen en opfrissen muren

Is het mogelijk voor het volgende een offerte te verkrijgen; - Herstellen gyproc plafond (+-2m²), Herschilderen plafond (+-20m²) - Opfrissen muren & plinten (+-60m²)
woensdag 22 maart 2017

Schilderen en behangen

Graag hadden wij onze slaapkamer vernieuwd: plafond schilderen en de muren behangen. Ook zou de gang/traphal moeten geschilderd worden.
maandag 13 maart 2017

Kamer schilderen

Schilderen van kamer van 3 x 4 meter.
zondag 12 maart 2017

Wall repair - Schilderwerken uit te voeren

The acrilic paint is peeled on my kitchen wall (width: 125 cm, height: 115 cm) and I need it to be fixed. Please send me an aproximative quotation. We have the acrilic paint. The wall must be leveled before painting it.
zaterdag 11 maart 2017

Schilderen dakgoten

Schilderen van dakgoot voor en achteraan, woning met 1 verdieping
donderdag 9 maart 2017

Woonkamer behangen

Ik wil graag mijn woonkamer laten behangen. De deuren zijn geschilderd het is dus enkel nog het behangen is 2 soorten papier. Ik heb al de benodigdheden samen het behangpapier gekocht. De woonkamer is ongeveer 45 vierkante meter.
dinsdag 7 maart 2017

Gevolgschade waterschade te herstellen

Er is een hele hoek in mijn woning aangetast door een lek van de afvoer (grijs water) bij de buren. Zou u een bestek kunnen opmaken voor de herstelling ervan? Ik heb dit nodig voor de verzekering.
zondag 5 maart 2017

Herschilderen van houten buitenramen

Wij wensen graag een offerte te ontvangen voor het afschuren en herschilderen van 8 ramen (2m² elk met een raster), alsook het opspuiten van de voegen op de 3e verdieping.
zondag 5 maart 2017

Behangen en schilderen van traphal en gang

Behangen: 80 vierkante meter, (hoogte ongeveer 6 meter) traphal en gang, ongeveer 80 vierkante meter; schilderen: plafondje 12 vierkante meter.
zaterdag 4 maart 2017

Schilderen van klein appartement

Schilderen van klein appartement +/- 55m²
dinsdag 28 februari 2017

Appartement schilderen

Ik wil een appartement laten schilderen. Het betreft 66 m² muren minus 8 lopende meter ramen met diverse afmetingen. Plafondoppervlakte ongeveer 78 m². Alles mag in het wit, de grote slaapkamer mag voorzien zijn van 1 gekleurde muur in het donkerrood, en de kinderslaapkamer in een appelblauwzeegroene muur. De houten raamtabletten dienen ook geschilderd te worden in het wit. Alle deuren ook.
maandag 27 februari 2017

Herstelling van een voordeur

Door een gasontploffing in het appartement van onze overbuur raakte de lak/verf van onze voordeur beschadigd. Graag wil ik dit herstellen.
dinsdag 21 februari 2017

Schilderen en plaatsen van tegels in keuken

Wij zouden graag onze keuken laten schilderen van 20 m² en 10 m² plafond. Graag zouden wij eventueel ook tegels laten plaatsen met een oppervlakte van 4 m². Dit op het einde van maart.

Partners

Partners van Casius