Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

43 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van gevel appartementsgebouw, kaleien van gevel, schilderen en behangen, living en slaapkamer schilderen, schilderen van flat, schilderen van keuken, gang en kelder, benedenverdieping volledig schilderen, schilderen van ramen, gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen, schilderen van woonkamer, bezetten en schilderen na waterschade, muren en plafond living en salon schilderen, bezet en schilderwerken in woning na vochtschade, trap herschilderen, schilderen van verschillende ruimtes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

vrijdag 9 juni 2017

Bezetten en schilderen na waterschade

Ik wil mijn plafond en zijmuur laten schilderen na waterschade. Er zal ook een stukje bezet moeten worden. Ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 6 juni 2017

Trap herschilderen

Ik heb een te renoveren houten trap van 50 treden met balustrades, over 3 verdiepingen. De trap is in het verleden verschillende keren opnieuw geschilderd geweest. Door zelf een stukje te schuren heb ik gemerkt dat er al (ruim? ) 5 lagen op zijn aangebracht.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van gevel appartementsgebouw

Schilderwerken van gevel van appartementsgebouw +/- 400 m². Nieuwbouw. Kleur :wit . Mogelijk in latere fase binnen schilderwerken uit te voeren.
woensdag 31 mei 2017

Schilderen van ramen

Schilderen en bijwerken van houten ramen. Dit betreft 1 grote schuifraam, en 6 ramen in de veranda.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen pleisterwerk en herschilderen slaapkamermuur

Een stuk plaaster is uit de slaapkamermuur gevallen door klopwerken van de buurman aan zijn kant van de muur. De slaapkamermuur is 5. 248m breed en 2. 440m hoog. Het gat in de plaaster is ongeveer 10cm lang en 4 cm breed. Dit gat zou ofwel hersteld moeten worden, of de muur zou herbepleisterd moeten worden, en vervolgens zou de muur ook herschilderd moeten worden.
vrijdag 19 mei 2017

Muur behangen

Ik wil een muur laten behangen - 4.20m breedte - 2.40 of 2.80 m hoog.
maandag 15 mei 2017

Schilderwerken in woning

Juist aangekochte woning dient te worden geschilderd. Graag zou ik een offerte krijgen voor het schilderen van de muren van de trapzaal, de living en keuken, badkamer, nacht hal en alle slaapkamers. Graag offerte voor enkel trapzaal en living/keuken en offerte voor alles te samen. Eventueel ook deuren en omlijstingen evenals radiatoren apart.
zondag 14 mei 2017

Oversteek van huis schilderen

Oversteek van huis schilderen b 50 cm ongeveer 35 m lang
zaterdag 13 mei 2017

Oud behang verwijderen en opnieuw schilderen

Wij hebben een woning waarvan we de muren willen opfrissen. Dit omvat verwijderen van oud behang, muren klaarmaken voor te schilderen, en eventueel schilderen in de slaapkamer, traphal, zitkamer en eetkamer. In alle ruimtes, behalve de traphal (gelijkvloers tot 2e verdiep), kunnen we eventueel zelf het behang verwijderen en schilderen. Maar de muren schildersklaar maken zouden we willen uitbesteden. De traphal zouden we volledig willen uitbesteden (behang verwijderen, schildersklaar maken en schilderen).
dinsdag 9 mei 2017

Trap herschilderen

Trap in MDF. Werd in het verleden geschilderd. MDF is hier en daar wat 'opgeblazen'. Trap dient dus bijgeplamuurd en opnieuw geschilderd te worden.
maandag 8 mei 2017

Schilderen corniche en ramen van voorgevel

Ik wil onze voorgevel aanpakken en de 7 ramen, de voordeur en corniche in dezelfde kleur laten schilderen. Deze eerst laten afschuren (weinig werk want vernis is er op vele plaatsen al af) daarna schilderen. Gevel is 10 meter hoog, er is een breed voetpad om stelling te plaatsen.
zaterdag 6 mei 2017

Plafond- en schilderwerken

Ik ben op zoek naar iemand die *4 plafonds schilderklaar maken *de traphal schilderen *douchemuren afwerkt met Aquapanel *badkuip voorziet van omkasting met inspectieluik in Aquapanel. Een van de plafonds is in de traphal waar nog geen trap staat. Bij voorkeur worden de werken in de traphal eerst gedaan.
donderdag 4 mei 2017

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in een ondergrondse rioolleiding zijn enkele muren beschadigd door opstijgend vocht. Deze muren moeten opnieuw bezet worden. De werken worden gedekt door de brandverzekering en hiervoor hebben we een apparte offerte nodig. Verder zijn er nog bezettingswerken nodig in 3 kamers aan de achterzijde van het huis (enkel muur aan de achtergevel) Deze werken zijn niet het gevolg van rioolbreukschade en dus niet gedekt door verzekering.
maandag 1 mei 2017

Herstellen plafond na waterschade

Plafond en muren te herstellen na waterschade. Komen kijken graag terug bezetten.
dinsdag 25 april 2017

Schilderen en behangen

6 Verniste deuren wit schilderen . 3 plafonds in slaapkamer verven en muren behangen. Hal behangen. Trap vernissen.
maandag 24 april 2017

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²
maandag 24 april 2017

Gang schilderen en behangen

Heb een waterlek gehad en wil mijn gang laten behangen en een kamer laten schilderen. Gang behangen alsook plafond. Schilderen kamer ongeveer 35 m².
woensdag 19 april 2017

Woonkamer schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden (plafond en muren) . Daarnaast dienen de gordijnkappen verwijderd te worden en dienen er nieuwe afdekplaten voor de rolluiken te komen.
vrijdag 14 april 2017

Schilderen muren en plaatsen laminaat

Huurdersstudio 40 m². Strippen en afvoeren vasttapijt. Plaatsen laminaatvloer. Strippen behang. Schilderen plafond en muren.
donderdag 13 april 2017

Behangen van kamers

Living 7x4.5 slaapkamer 4x4 en slaapkamer 4x2.7 hal 9x1,5 Bezichtiging vanaf 15/5
dinsdag 11 april 2017

Garagepoort schilderen

Schilderen polyester garagepoort. Normaal formaat van kantelpoort.
donderdag 6 april 2017

Schilderen gang en traphal

Ik wil graag mijn gang en traphal laten schilderen. Het gaat om een herenhuis met als grootste hoogte +/- 5 m.
donderdag 6 april 2017

Afschuren en schilderen van houten corniche

De werken bestaan uit volgende 2 zaken (van één zijgevel en van de achtergevel is een foto bijgevoegd): 1) De 2 zijgevels zijn puntgevels voorzien van een houten corniche die een nieuwe behandeling moet krijgen. De punthoogte boven de begane grond is 9 à 10meter. 2) Voor en achtergevel hebben een uitsprong die eveneens voorzien is van een corniche en die de zelfde behandeling moet ondergaan. De maximale hoogte hier is rond de 6 meter.
woensdag 5 april 2017

Behangpapier vervangen

Ik heb 3 stroken behangpapier die moeten worden weggehaald en vervangen worden door nieuw. Het gaat om behangpapier met patroon en de ruimte is ongeveer 3m hoog. Ik heb sowieso eerst offerte nodig gezien ik deze kosten moet verhalen op een bedrijf die de schade heeft veroorzaakt.
zondag 2 april 2017

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Door een lek aan de badrand in de badkamer op de 2de verdieping, is er waterschade aan het plafond van de woonkamer onder de badkamer. Het betreft blazen en onregelmatigheden. We hebben reeds een klein stuk zelf hersteld maar dit moet opnieuw. Het kleurverschil met de eerste laag is duidelijk zichtbaar en om die reden moet alles opnieuw geschilderd worden. Graag had ik offertes voor: * bezetten van het aangetaste stuk plafond (ongeveer 5 vierkante meter) * herschilderen van het plafond (ongeveer 26 vierkante meter)en muren (ongeveer 35 vierkante muren) in de woonkamer - de muren en het plafond zijn 2 jaar geleden ongeveer geschilderd.

Partners

Partners van Casius