Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
104 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

maandag 18 juni 2018

Schilderen van buitengevel laagbouw 100 m²

Schilderen van buitengevel. Ongeveer 8 ramen en een deur. Laagbouw max hoogte 2,6 m. Ongeveer een totaal oppervlakte van 100 M² te schilderen. Ook nog een deel schoonmaken, afplakken kan door ons gedaan worden.
zondag 17 juni 2018

Corniches buiten schilderen

Corniches schilderen in Aquamaryn Toplin hoogglansverf na verf afbranden (boensels) en oplappen en kitten (planchetten). Ongeveer 50 meter te schilderen. De verf daar zorg ik zelf voor.
woensdag 13 juni 2018

Sectionaal poort spuiten

Witte section-ale poort her spuiten naar grijze kleur. Afmetingen (2250 x 2125)
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van keuken en eetruimte

Schilderen van de keuken en de eetruimte (4 m hoog) inclusief voorbereiding (pleister schuren en egaliseren op een paar plekken) en professioneel afwerking zoals hoekjes en randen afwerken. Oppervlakte is ongeveer 5 meter op 6 ,en er is een hoogte verschil. De keuken was bezet met nieuwe pleister 5 jaar geleden. Toen heb ik de keuken snel geschilderd. Nu moet dat professioneel gedaan worden.
woensdag 13 juni 2018

Schilderen van plafond na waterlek

Er moeten 2 plafonds herschilderd worden (2,25m² en 16,50m²) Ik zou ook mijn plafonds willen laten isoleren tegen geluidsoverlast (gyproc) met een totaalopp. Van 140 m². Schilderen van plafond na waterlek bij buren en volledige isolatie (geluid) plafond Gyproc.
dinsdag 12 juni 2018

Pleisterwerk en herschilderen na waterschade

Ik wil graag de slaapkamermuren laten bepleisteren die een oppervlakte van ±45m² . Hebben een plafond van ±30m². Herschilderen van ±54m².
zondag 10 juni 2018

Traphal + gang behangen

In onze bel-étage woning willen we graag de traphal en gang laten behangen. Voor het voorbereidend werk, willen we een aparte berekening in de prijsofferte. Zodat we achteraf kiezen of we dit alsnog zelf doen of toch meteen mee laten doen door de vakman. Oppervlakte : Gl -1 ste en de 2 de verdiep.
zondag 10 juni 2018

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen: drie muren, waarvan één met groot raam. Oppervlakte ong. 28 vierkante meter. Eventueel het materiaal aankopen via de vakman
maandag 4 juni 2018

Buitenkozijnen van hoogste verdieping van herenhuis

Verven van buitenramen (boven derde verdieping) van herenhuis.
dinsdag 29 mei 2018

Schilderen van hall en trapzaal

Gedeeltelijk plamuren, schuren en schilderen van een hall en trapzaal van een bel-etage rijwoning. Het zijn twee verdiepingen en inkomhal.
zondag 27 mei 2018

Trap schilderen

Ik wil graag de loopkanten van mijn trap opnieuw laten schilderen. Het gaat over een 40-tal treden en een 6 m² aan tussenvlakken. Ik heb nog voldoende verf en vernis in de originele kleur liggen. De primer is in kleur, en erop zouden enkele lagen transparante vernis moeten komen.
donderdag 24 mei 2018

Schilderen van buitenschrijnwerk

Herschilderen van alle terrassen en cournissen, buitenschrijnwerk. Dit is een appartement.
zondag 20 mei 2018

Behangen van 1 kamer

Behangen van 1 kamer 3 m op 4,5 m met 2 ramen en uiteraard een deur. Vliesbehang.
vrijdag 4 mei 2018

Herschilderen plafond na waterschade

Door een lek van de douche is er water door het plafond naar de keuken doorgesijpeld. Er staan nu grote kringen op en ook heeft de firma voor lekdetectie gaten gemaakt in het plafond om het water makkelijker te laten weglopen. Het zijn kleine doorboringen, dus deze kunnen makkelijk opgevuld worden. Het plafond is niet volledig beschadigd, maar moet vermoedelijk wel volledig herschilderd worden om kleurverschil te vermijden. Totale oppervlakte bedraagt 20m².
zondag 22 april 2018

Behang trap verwijderen en trap schilderen

Oud behang moet afgeschuurd worden van de trap en hierna moet men deze wit verven. Verf heb ik reeds in mijn bezit.
vrijdag 20 april 2018

Behangen van appartement

Het behangen van een appartement, 200 m2. Voorbereidingswerken zullen reeds gedaan zijn. Behangpapier reeds gekozen.
dinsdag 17 april 2018

Zandstralen en coaten/spuiten van radiatoren

Zandstralen en coaten/spuiten van 4 oude (giet)ijzeren radiatoren. Afmetingen 2 x 285 x 28 (4 platen dik, geen tussen schotjes) Afmetingen :2 x 95 x 28 (4 platen dik, geen tussen schotjes) We willen deze graag in antraciet kleur laten coaten/spuiten.
zaterdag 14 april 2018

Tuinhuizen schilderen

Er moeten twee afgeschuurde tuinhuisjes eerst een grondlaag en daarna eindlaag verf krijgen. De afmetingen zijn telkens ongeveer 4 x 4 m. Wie voor verf zorgt is af te spreken.
vrijdag 13 april 2018

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in de keukenkraan bij de buren hebben wij waterschade in de muren van de traphal. Deze muren dienen opnieuw bezet te worden en uiteraard nadien opnieuw geschilderd. De oppervlakte niet echt geweten, graag ter plaatse komen kijken.
maandag 9 april 2018

Sectionaalpoort spuiten

Vakman voor het spuiten van mijn sectionaalpoort met bovenvleugel. ( Glasstrook over de breedte) Afmeting poort = 2500 x 2500 Bovenvleugel = 2500 x 450 Deze is momenteel wil en had deze graag in antraciet gehad ( ik dacht Ral 7016)
woensdag 4 april 2018

Schilderen plafond in living

Graag zou ik mijn plafond in mijn living geschilderd zien. Het betreft een oppervlakte van 36 m².
maandag 2 april 2018

Schilderwerken en muur bezetten

Men moet de binnenmuren, plafonds , ramen binnen en buiten opnieuw verven. Ook 1 muur moet men de bezetting bijwerken, ongeveer zo een 5 m².
donderdag 29 maart 2018

Muurtje en omlijstingen schilderen

Stenen muurtje in veranda schilderen en omlijstingen van 2 houten ramen en 1 houten deur in meranti in muur in lichte kleur zetten.
woensdag 28 maart 2018

Schilderen van living en hal

Living en hal inclusief plafond schilderen. Best ter plaatse komen kijken voor het juiste aantal m² dat moet worden geschilderd.
zondag 25 maart 2018

Keuken herlakken

Wij hadden graag onze keuken herlakt. Verf aan te kopen door de vakman. De volledige keuken, dus een tiental kasten en vijftal schuiven.

Partners

Partners van Casius