Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
127 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

zondag 3 november 2019

Traphal behangen en schilderen

De traphal van onze bel etage is van boven tot onder (3 verdiepingen) behangen met kurkbehang. We willen dit graag laten overplakken met renovatievlies en laten overschilderen in een lichte kleur. Zo verkrijgen we een moderne frisse uitstraling en behouden tegelijk als isolerende onderlaag de kurk.
woensdag 30 oktober 2019

Traphal schilderen

Schilderen of behangen van muren in de traphal. Hal bestaat uit gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Eventueel moeten na het verwijderen van het vliesbehang kleine herstellingswerken aan de bezetting gebeuren. Plafonds schilderen in de hal. De houten trap eventueel ook renoveren.
woensdag 23 oktober 2019

Schilderen van keukenkasten

Op de ladefronten en kastdeuren zit een gelamineerde plastieklaag die op verscheidene fronten lost. Het betreft 7 fronten van 15cm hoog, 7 fronten van 58cm hoog, 4 fronten van 35cm hoog, 3 fronten van 94cm hoog, 1 van 72cm hoog. Deze zijn telkens 60cm breed. Verder zijn er nog 8 passtukken voor in de hoeken van om en bij de 15cm breed op 72cm hoog en twee deurtjes van 94 cm hoog op 30cm breed.
maandag 21 oktober 2019

Schilderen van plafonds en muren

2 plafonds en 4 muren= keuken en living samen
zaterdag 19 oktober 2019

Woonkamer behangen + schilderen

Wij willen onze woonkamer van 52 m² laten behangen en de plafond laten schilderen.
vrijdag 18 oktober 2019

Schilderwerken uitvoeren in traphal

Schilderen van de inkomhal en de ganse traphal van het gebouw. 7 verdiepingen.
dinsdag 15 oktober 2019

Appartement schilderen

Een leeg appartement zou geschilderd moeten worden. Dit betreft een living/keuken (één ruimte), een slaapkamer, een hal (eigenlijk ook één ruimte met de living), een badkamer en een wc. Bij sommige ruimtes is een deel betegeld en dit moet niet geschilderd worden (keuken, wc en badkamer). Alles zal in één egale kleur wit geschilderd worden. Het liefst zouden we het dan ook spuiten. Het afplakwerk is minimaal. De deuren zouden er ook bij genomen moeten worden. Dit betreft vier deuren aan beide kanten, maar ook de voordeur aan één kant. Alles tezamen zou het gaan om een 210 m², waarvan 140 m² muren, 50 m² plafonds en 16 m² deuren/kaders. Spuitwerken.
dinsdag 15 oktober 2019

Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen

Muur en plafond slaapkamer en wc zijn aangetast door watershade: aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen of schilderen. Er moet een offerte naar de verzekering gemaakt worden. Slaapkamer en toilet.
dinsdag 8 oktober 2019

Hal schilderen en haarscheuren bepleisteren

Ik had graag een aanvraag ingediend om mijn traphal te laten schilderen en haarscheuren te bepleisteren. Het betreft 2 muren en zou gaan om ongeveer een 30m².
maandag 7 oktober 2019

Schilderen plafond en muur

Ik heb een tijd geleden een lek gehad in mijn dak, om deze reden zou ik graag prijs willen opvragen voor de schilderwerken. Het gaat om een muur van 2,5m hoog, 4m breed. Plafond 1 van 1,2 diep en 8,4 breed + stukje van 1,5m x 1,5m. Dan nog plafond 2 van 1,5m x 2m... Dit is op nieuwe bezetting dus graag ook het afschuren, primer, afdekken, 2 eindlagen in het wit erbij rekenen