Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
145 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

donderdag 23 januari 2020

Gevels en buitenmuren schilderen

Open bebouwing met witgeschilderde gemetste muren is aan opknapbeurt toe. 1 gevel bevat ook witgeschilderde houten bekladding.
dinsdag 21 januari 2020

Nieuwbouwwoning schilderen

Ik wil onze nieuwbouw laten schilderen. Dit voor een nieuwbouw in Veerle-Laakdal. Het is de bedoeling dat je de muren en de plafond klaar maakt voor de schilderen en schildert in het wit. Het is een huis 9 op 13 iets over de 320 m2 denk ik. Het plan is beschikbaar.
dinsdag 21 januari 2020

Schilderswerken uitvoeren na schade

Beetje behang en schilderwerk, opknappen na waterschade die er is geweest.
zaterdag 18 januari 2020

Traphal en binnendeuren schilderen

Herschilderen van gesloten trap. 17 treden 95 cm breed. 25 cm diepte. 18 hoogte. Enkel de looptreden, de opstaande treden moeten niet geschilderd worden.
donderdag 2 januari 2020

Voordeur schilderen

Graag hadden wij onze voordeur laten schilderen. Bij correcte werken volgen er nog opdrachten.
woensdag 11 december 2019

Traphal behangen

Ik zou graag de traphal in onze bel-etage woning laten behangen of schilderen. Dit is een gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.
donderdag 5 december 2019

Schilderen van traphal in een herenhuis

Schilderen van traphal in een herenhuis. O De woning telt 4 verdiepingen.
donderdag 21 november 2019

Gietijzeren radiatoren spuiten

Wij zijn momenteel bezig met de renovatie van onze badkamer. Wij willen onze gietijzeren radiator graag laten opschuren en herspuiten. Het toestel is momenteel gedemonteerd en kan dus eenvoudig elders worden binnengebracht. Afmetingen: 1m op 22cm op 40cm
zondag 3 november 2019

Traphal behangen en schilderen

De traphal van onze bel etage is van boven tot onder (3 verdiepingen) behangen met kurkbehang. We willen dit graag laten overplakken met renovatievlies en laten overschilderen in een lichte kleur. Zo verkrijgen we een moderne frisse uitstraling en behouden tegelijk als isolerende onderlaag de kurk.
woensdag 30 oktober 2019

Traphal schilderen

Schilderen of behangen van muren in de traphal. Hal bestaat uit gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Eventueel moeten na het verwijderen van het vliesbehang kleine herstellingswerken aan de bezetting gebeuren. Plafonds schilderen in de hal. De houten trap eventueel ook renoveren.