Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

25 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, schilderwerken, schilderen van een rokerslokaal, muren van studio schilderen, opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen, dakgootsteun laten verven, pVC ramen verven in veranda, badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek, sectionaal poort verven of spuiten, schilderen en behangen van traphal, buitenschilderwerken, herstellen badkamerplafond na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

maandag 20 februari 2017

Dakgootsteun laten verven

Ik wil mijn dakgootsteun opnieuw verven. Voorkant is 10m achteraan is het 9m.
donderdag 9 februari 2017

Badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek

Door een lek bij de bovenburen is er blaarvorming in de verf op het badkamerplafond alsook gele uitslag in badkamer en toilet. Plafonds dienen in 'wit wit' en muren in 'eierschaal' geschilderd te worden. Badkamer is ongeveer 3x3m, toilet 1x1m.
zondag 5 februari 2017

Herstellen badkamerplafond na waterschade

Ik wil mijn plafond in de badkamer herstellen. Er is waterinsijpeling geweest van de bovenburen. Daardoor is het plafond beschadigd.
maandag 30 januari 2017

Schilderen en behangen van traphal

Graag zou ik onze traphal willen laten herbehangen en schilderen na waterschade. Ben niet zeker of onderliggende behang niet eerst bijgewerkt kan worden aangezien er naden van behang uit elkaar komen en bezetting barsten vertoont.
maandag 23 januari 2017

Schilderwerken

Schilderwerken van heel het huis (al dan niet met hier en daar een verstevigende vlies), zijnde muren en plafonds (tussen 450m² en 750m²). Plaatsen plinten (nog niet aangekocht, gevonden)
maandag 23 januari 2017

Buitenschilderwerken

Herschilderen van garagepoort en voordeur + raam. (eerst alle grondlagen afhalen, omwille van barsten). Wij zoeken schilder die veel ervaring heeft met schilderen van buitenschrijnwerk : Vroeger was ons houtwerk gesapt, nu gelakt. Probleem met barsten door uitzetten van hout.
donderdag 19 januari 2017

Schilderen van dakgoot voorgevel

Afschuren + schilderen van dakgoot voorraan. Hoogte ±6m
maandag 16 januari 2017

Schilderen van woonkamer en keuken

Ik wil graag de woonkamer en keuken laten afwerken. Het plafond moet geschilderd worden (24m2), houten raamkozijnen geschuurd en geschilderd (grote ramen over een breedte van 5. 23m), de muren van de keuken zouden eveneens geschuurd en geschilderd moeten worden (8m2). Er moeten in de woonkamer nieuwe plintjes geplaatst worden net zoals een klein dorpeltje tussen keuken en woonkamer. Verder zouden de binnendeuren (9) geschuurd en geschilderd moeten worden.
vrijdag 13 januari 2017

Schilderen in huis

Trap (hout) afschuren en schilderen trap van beneden naar 1ste verdieping - 2de trap tussen 1ste en 2de verdieping
dinsdag 3 januari 2017

Behangen van living

Ik wil graag mijn living laten behangen. De oppervlakte van de living is net geen 30 m².
dinsdag 3 januari 2017

Behangen en witten van woonkamer

Ik wil mijn woonkamer ca 7,5 op 4,5 meter laten witten en behangen. Ca 15 rollen behang nog te leveren.
dinsdag 22 november 2016

Behangen slaapkamer, dressing, toilet

Wij hadden graag drie ruimtes in ons huis behangen. Nl: de slaapkamer en twee kleinere, dressing en toilet. De afmetingen hiervoor zijn: 4x4,5 voor de slaapkamer 2,9 x 1,7 voor de dressing,1x2 voor het toilet. Verder zijn we reeds in het bezit van behangpapier en is het behang reeds verwijderd. We zoeken een partij die zo snel als mogelijk beschikbaar is om ons te helpen bij het behangen.
woensdag 9 november 2016

Herspuiten keukenkasten

Graag offerte herspuiten van keukenkasten
zondag 6 november 2016

Schilderen voordeur

Voordeur opnieuw schilderen en repareren (deur klemt) + 3 brievenbussen aan de binnenzijde voorzien van nieuwe vergrendelingen (zonder sleutel)
vrijdag 28 oktober 2016

Bezet- en schilderwerken in twee woningen

Herstel schade na verbouwing van buurhuis. Bezet en schilderwerken in 2 aanpalende huizen. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
woensdag 26 oktober 2016

Schilderwerken na reparatie van muren in huis

Ik wil de living(8m lang op 4m breed en ongv. 2. 80m hoog) opnieuw laten schilderen. Alsook het toilet( ongv. 2. 5m op 2m en 2. 80m hoog) en nog een klein plafond (van 2. 5m op 1. 20m) dit alles na het afkappen van natte muren. Het bestek moet eerst voorgelegd worden aan de verzekering.
woensdag 26 oktober 2016

Schilderen wanden en plafonds benedenverdieping

Ik wil graag mij benedenverdieping laten schilderen. Het betreft de wanden en plafonds. Het betreft een vrijstaand woonhuis.
woensdag 19 oktober 2016

Bestek verzekering

Bestek verzekering: Verven muren en parket van de woonkamer veranderen.
vrijdag 14 oktober 2016

Schilderen plafond en zijmuur

Plafond : een smalle, circa 2,5m barst bijwerken en plafond (20m²) herschilderen. Zijmuur : circa 15m² herschilderen.
woensdag 12 oktober 2016

Behangen en schilderen slaapkamer

Muren behangen met renovatievlies en schilderen. Slaapkamer 3m op 4m
dinsdag 11 oktober 2016

Herenhuis laten schilderen

Schilder voor gerenoveerd oud herenhuis gezocht. Verschillende fases. Wij willen graag starten met iemand die 6 nieuwe binnendeuren en een nieuwe trap komt schilderen. Daarna (begin volgend jaar) dienen er ook andere ruimtes te gebeuren. We starten dus eerst met de binnendeuren en trap, gaat het goed, dan werken we verder samen. De voorgevel dient trouwens volgend jaar ook te gebeuren.
maandag 10 oktober 2016

Herenhuis schilderen

We hebben een woning gekocht in Antwerpen centrum. Krijgen de sleutel op 23 november, en willen graag 24 november beginnen met het schilderen van de tweede en derde verdieping. Het totale oppervlak bedraagt zo'n 230-250 m². Het betreft een oud herenhuis met ornamenten aan het plafond (waarschijnlijk dient dit dus gespoten te worden). De plafonds zijn tussen de 2. 8 en 3. 6 m hoog. In het voorjaar dient ook de voorgevel opnieuw geschilderd te worden waarvoor we ook een opdracht willen uitzetten. Contactgegevens bij afspraak
maandag 10 oktober 2016

Afwerking binnenhuis

Afwerking laminaat en plaatsing in de hal/schilderen plafond living 5,50mx5.
maandag 10 oktober 2016

Afwerking sierhaard

Behangen van omlijsting sierhaard (gyproc) Behangen van kleine muur met fotobehang (1m×2. 5m). Vernissen van treden draaitrap.
maandag 10 oktober 2016

2 tubespaan schilderdeuren plaatsen

Leveren & plaatsen van 2 tubespaan schilderdeuren op 2de verdiep, modern met 4 horizontale strepen. Standaard maat: 201. 5 x 78.

Partners

Partners van Casius