Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
94 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

dinsdag 20 februari 2018

Schilderen van gevel door waterschade

Herschillderen van gevel en injecteren tegen vocht. Binnen in leefruimte vochtplekken her schilderen alsook op eerste verdieping in slaapkamer. Waterschade door defecte bakgoot van buurman.
donderdag 15 februari 2018

Garagepoort herlakken

Ik wil graag 2 garagepoorten herlakken in Ral-kleur omdat we nieuwe ramen geplaatst hebben. De poorten zijn in zeer goede staat en zijn van PVC. Kleur "basalt grijs".
zondag 11 februari 2018

Traphal en binnendeuren schilderen

Ik zoek een vakman voor het schilderen van volledige gang/hal met trap, binnendeuren en ingemaakte kast. Verf aan te kopen door vakman.
vrijdag 9 februari 2018

Keuken in andere kleur laten spuiten

Ik wil van mijn keuken alle fronten laten spuiten alsook alle passtukken en zijkanten. Ook de afwerkkanten en plinten moeten worden gedaan, eigenlijk alles wat zichtbaar is in de keuken in de huidige kleur. Als nieuwe kleur dacht ik aan beige.
donderdag 8 februari 2018

Schilderen nieuwbouwappartement

Het appartement is “klaar” voor de schilder. Oppervlakte appartement 110 m². Kleur :wit.
zondag 4 februari 2018

Nieuwbouwappartement laten schilderen

Ik zou graag mijn appartement laten schilderen in RAL 9010. Het gaat om naar schatting 254 m², 82 m² plafond en 172 m² muur. Allicht zullen de muren en plafonds eerst geschuurd en geplamuurd moeten worden waarna een primer en 2 eindlagen aangebracht kunnen worden.
dinsdag 30 januari 2018

Schilderen van witte binnendeuren

We willen 6 witte binnendeuren schilderen
donderdag 25 januari 2018

Herstellen muur na waterschade

Ik heb waterschade in mijn slaapkamer, wegens foutief leggen van dak van de buren. Deze muur zou ik graag willen laten herstellen en herschilderen.
zondag 21 januari 2018

Woonboot schilderen of zandstralen

We willen graag onze woonboot laten schilderen. Het gaat om de buitenkant en dit zou moeten gebeuren eens deze op het droogdok ligt. De boot is 39 meter lang en zou tot aan de waterrand moeten worden behandeld, ongeveer 2 meter is dit.
donderdag 18 januari 2018

Verven van buitenramen

Verven van buitenramen (boven derde verdieping) van herenhuis.
maandag 15 januari 2018

Schilderen slaapkamer

Slaapkamer schilderen, 4 muren + plafond 5x5m. 2 deuren in de kamer en 2 ramen.
maandag 15 januari 2018

Herspuiten van deuren en panelen van bestaande keuken

Ik had graag de panelen en deuren van de keuken laten herspuiten in een natuurlijkere kleur. De deuren en panelen kunnen eventueel afgenomen worden om in uw bedrijf te worden gespoten. Het hoeft niet thuis te gebeuren. Totaal is ongeveer 11m².
donderdag 11 januari 2018

Schilderen nieuwbouw appartement gelijkvloers

Woonkamer/keuken nieuw bezet Jan 2018 ongeveer 45m2 vloer. Slaapkamer 3. 6op3. 4m1 Slaapkamer 3. 3op5. 8m1 Slaapkamer 3. 4op2. 0m1 Hal rond de 7. 5m Berging rond de 5m2 Bovenstaande zowel wanden als plafonds Plafonds wc en badmamer rond de 11m2 Nieuwe bezetting dus primeren en verven. Spotjes kunnen we nog uitstellen om werken te vergemakkelijken. Budget vriendelijk lijkt me logisch ??
zondag 7 januari 2018

Bezetten en schilderen slaapkamer na waterschade

Ik zou graag een slaapkamer laten herschilderen na waterschade. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter (muren + plafond), in het wit te schilderen. Er heeft zich in 1 hoek van de kamer ook al schimmelvorming ontwikkeld dus dit zou ook moeten behandeld worden alvorens te schilderen.
donderdag 4 januari 2018

Binnenschilderwerken + herstelling bepleistering

Graag vakman voor binnenschilderwerken + bepleistering. Gaat om schilderwerken na waterschade in woonkamer en slaapkamer. - oppervlakte ~10m² (kleur: ~DE WAAL : OPTIPR B : kleur = DW 214) - oppervlacte ~2m² (kleur: wit) - herstelling bepleistering: ~3m²
donderdag 4 januari 2018

Schilderwerken in badkamer na waterlek

Schilderen van de muren en evt plafond na schade waterlek.
woensdag 3 januari 2018

Kantoor schilderen en behangen

Wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en er is wat schilder- en behangwerk. Het betreft 2 kamers.
woensdag 3 januari 2018

Schilderen woning binnen

Volledige woning benedenverdieping schilderen en bepleistering hier en daar bijwerken. Oppervlakte : 100 m².
dinsdag 2 januari 2018

Schilderwerken vrijstaande garage

Het schilderen binnen en buiten van een nieuwbouw garage opgezet in snel bouwblokken , dubbele muur met geïsoleerde spouw. Opbouw electriciteit in buizen ! Gebouw meet 8m op 8m, ingangspoort 5m op 2. 5 m , 1 zijdeur , raam 2m op 1m en raam 3m op 2 m. Gebouw is aan poort zijde 3. 5m hoog en watert af tot 2. 5m aan achterzijde. Dit liefst in gele kleur en met nodige primers en speciale verven hiervoor bedoeld. Dus wij gaan zeker niet voor goedkoop, wel voor degenlijk werk dat duurzaam is...
vrijdag 29 december 2017

Muur opnieuw bezetten en schilderen

Door een gat in het dak, dat reeds gemaakt is, is er bezetsel losgekomen. Dit moet gemaakt worden en het is ook opnieuw te schilderen. Het gaat over 1 muur.
vrijdag 29 december 2017

Behangen en schilderen living, gang en traphal

De living, oppervlakte ongeveer 9 op 5 m, 2. 80 m hoog, is destijds nieuw bezet maar de muren zullen moeten worden bijgewerkt. Ik dacht om nadien vliesbehang te plaatsen, met profielen op de hoeken (5 stuks) en dan te overschilderen. Het plafond zou eventueel met renovatievlies kunnen behangen worden, vermits ik een hoek heb waar telkens terug scheurtjes komen. De gang en traphal zijn enkel te schilderen, daar zijn de muren bekleed met glasvezelbehang.
vrijdag 29 december 2017

Vochtschade herstellen en herschilderen

Herstellen van plafond door waterschade, dakgoot aan de voorgevel. Er moet dus eigenlijk een stuk herpleisterd en herschilderd worden.
donderdag 28 december 2017

Muur opnieuw schilderen na waterschade

Door waterschade wil ik graag een muur opnieuw laten beschilderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 m².
zondag 24 december 2017

Herschilderen van muren na waterschade

Na de sneeuwval 2 weken geleden is het smeltwater via een lekkende dakgoot binnen beginnen sijpelen. Deze gevolgschade door water is duidelijk zichtbaar op plafond en muur in de dressing en op plafond in de woonkamer. Ik schat de nieuw te verven oppervlakte in op 9m2 muur in de dressing, 9 m2 muur in de woonkamer, en 14 m2 plafond in de dressing en 14 m2 plafond in de woonkamer. Kleur van de huidige muur is wit.
maandag 18 december 2017

Schilderen van muren en plafond

Slaapkamer 2 muren plus plafond schilderen. Muren ongeveer 15 m². Plafond 12,6 m².

Partners

Partners van Casius