Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerken nieuwbouwappartement :

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerken nieuwbouwappartement uit heel België:

Nieuwbouwappartement schilderen

Schilderwerken uit te voeren in nieuwbouwappartement. Het gaat om 56 m², de muren en de plafonds. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijk in samenspraak met vakman.

Ophangen van verlichting

Voor ons toekomstig nieuwbouwappartement in Oostende zijn we op zoek naar een elektricien die onze (reeds aangekochte) verlichting kan installeren. Het betreft diverse armaturen die we aangekocht hebben bij de firma Fantasiaen die aan het plafond dienen bevestigd te worden. Dit zou (vermoedelijk) dienen te gebeuren in de tweede helft van maart 2018, na de schilderwerken. Vraagprijs hiervoor?

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Volledig behangen (Tasso) en schilderen van de muren in nieuwbouw appartement. Totale oppervlakte appartement ca. 108 m2. Inbegrepen ruimtes voor behang/schilderwerken: woonkamer (ca. 42 m2), 2 slaapkamers (ca. 10 m2 en ca. 12 m2), hal (ca. 12 m2), toilet (ca. 1,5 m2) en berging (ca. 3m2). Uitvoering in periode medio augustus - medio september 2017. Aub geen offerte uitbrengen indien schilderwerken niet in genoemde periode uitgevoerd kunnen worden.

Schilderwerken

Voor een nieuwbouwappartement: schilderwerken Binnendeuren Wanden en plafonds

Graag had ik geweten hoeveel euro ik per ...

Graag had ik geweten hoeveel euro ik per uur kwijt ben voor schilderwerken in een nieuwbouwappartement. Enkel de muren en de plafond moet geschilderd worden. De rest is allemaal in orde. Het betreft een klein appartement (duplex).