Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor traphal behangen en schilderen:

Traphal behangen en schilderen

De traphal van onze bel etage is van boven tot onder (3 verdiepingen) behangen met kurkbehang. We willen dit graag laten overplakken met renovatievlies en laten overschilderen in een lichte kleur. Zo verkrijgen we een moderne frisse uitstraling en behouden tegelijk als isolerende onderlaag de kurk.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor traphal behangen en schilderen uit heel België:

Traphal schilderen

Schilderen of behangen van muren in de traphal. Hal bestaat uit gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Eventueel moeten na het verwijderen van het vliesbehang kleine herstellingswerken aan de bezetting gebeuren. Plafonds schilderen in de hal. De houten trap eventueel ook renoveren.

Traphal op de tweede verdieping behangen

Traphal behangen met vliesbehang en eventueel overschilderen. Hoogte +/- 5 m. Breedte +/- 3,5 m. Lengte hal boven +/- 2,5 m.

Behangen en schilderen traphal

De bezette traphal dient behangen / geschilderd te worden, 2 verdiepingen hoog. Deels schilderen - deels behangen.

Traphal + gang behangen

In onze bel-étage woning willen we graag de traphal en gang laten behangen. Voor het voorbereidend werk, willen we een aparte berekening in de prijsofferte. Zodat we achteraf kiezen of we dit alsnog zelf doen of toch meteen mee laten doen door de vakman. Oppervlakte : Gl -1 ste en de 2 de verdiep.

Meerdere ruimtes opnieuw behangen of schilderen

Op zoek naar een schilder of behanger die de keuken, living , inkom en de traphal opnieuw kan verven of behangen. Het behangpapier of de verf koop ik aan in samenspraak met de vakman.

Behangen en schilderen living, gang en traphal

De living, oppervlakte ongeveer 9 op 5 m, 2. 80 m hoog, is destijds nieuw bezet maar de muren zullen moeten worden bijgewerkt. Ik dacht om nadien vliesbehang te plaatsen, met profielen op de hoeken (5 stuks) en dan te overschilderen. Het plafond zou eventueel met renovatievlies kunnen behangen worden, vermits ik een hoek heb waar telkens terug scheurtjes komen. De gang en traphal zijn enkel te schilderen, daar zijn de muren bekleed met glasvezelbehang.

Behangen traphal herenhuis

Een traphal van 3 verdiepen en een gelijkvloers moet behangen worden. De hoogtes per verdiep bedragen 4 m (gelijkvloers); 3. 5 m (1e verdiep); 3 m (2e verdiep) en 2. 5 m (3 e verdiep). De traphal zelf meet bij benadering 1. 5 op 4 m. Op elk verdiep komen 2 deuren en een raam uit. Muren liefst in een stevig behang (glasvezel of vergelijkbare kwaliteit). Bij uitbreiding zou achteraf ook het schilderen van de deurlijsten en/of het plafond kunnen worden uitbesteed. Best ter plaatse komen kijken.

Behangen en schilderen van diverse kamers

Behangen traphal, plafonds en muren schilderen van 3 slaapkamers, bureau en badkamer.