Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor traphal behangen en schilderen:

Traphal behangen en schilderen

De traphal van onze bel etage is van boven tot onder (3 verdiepingen) behangen met kurkbehang. We willen dit graag laten overplakken met renovatievlies en laten overschilderen in een lichte kleur. Zo verkrijgen we een moderne frisse uitstraling en behouden tegelijk als isolerende onderlaag de kurk.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor traphal behangen en schilderen uit heel België:

Behangen van gang en traphal

In een leegstaande rijwoning die momenteel gerenoveerd wordt. Ongeveer 122m² te behangen met vliesbehang 40 m² muren van de gang 15 m² plafond van de gang 67 m² zijmuren van de trap

Traphal renoveren

Traphal renoveren: Muren opnieuw behangen en eventuele schade aan bezetting herstellen van gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Trap opnieuw bekleden, graag wat advies hierbij. Op dit moment ligt er tapijt op. Het zijn twee trappen van in totaal iets minder dan 30 treden.

Behangen traphal en overloop boven

Traphal en overloop op verdiep behangen. Ondergrond reeds volledig behangklaar. Ongeveer 75 m²

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Ik wil mijn traphal laten behangen + schilderen plafond. Draaitrap! hoogte is max. 5 m en breedte ca. 2 m per muur totaal = 3 muren Plafond is ongeveer 7m²

Traphal behangen en trap schilderen

Betreft gelijkvloers en eerste verdieping. Grosso modo: 60m² behangen. En schilderen trap.

Behangen van traphal 2 verdiepen

Wij zouden graag de traphal van 2 verdiepen laten behangen. 7,5m hoog - 2x2m - het is best dat er iemand langskomt voor op te meten.

Traphal schilderen

Wij hebben in onze gang/ traphal het oude behangpapier reeds van de muren gehaald , graag willen we deze opnieuw laten behangen, schatting van de gang is minstens 100m². Staat van de muren: oneffen door oude schilderlagen die erop liggen.

Traphal behangen

Ik zou graag de traphal in onze bel-etage woning laten behangen of schilderen. Dit is een gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.