Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor hal schilderen en haarscheuren bepleisteren:

Hal schilderen en haarscheuren bepleisteren

Ik had graag een aanvraag ingediend om mijn traphal te laten schilderen en haarscheuren te bepleisteren. Het betreft 2 muren en zou gaan om ongeveer een 30m².
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor hal schilderen en haarscheuren bepleisteren uit heel België:

Appartement schilderen

Een leeg appartement zou geschilderd moeten worden. Dit betreft een living/keuken (één ruimte), een slaapkamer, een hal (eigenlijk ook één ruimte met de living), een badkamer en een wc. Bij sommige ruimtes is een deel betegeld en dit moet niet geschilderd worden (keuken, wc en badkamer). Alles zal in één egale kleur wit geschilderd worden. Het liefst zouden we het dan ook spuiten. Het afplakwerk is minimaal. De deuren zouden er ook bij genomen moeten worden. Dit betreft vier deuren aan beide kanten, maar ook de voordeur aan één kant. Alles tezamen zou het gaan om een 210 m², waarvan 140 m² muren, 50 m² plafonds en 16 m² deuren/kaders. Spuitwerken.

Schilderen en behangen benedenverdieping

Ik wil vliesbehang laten plaatsen in volledige benedenverdieping + schilderen. Alsook de metalen trapleuning dient geschilderd te worden net als de hal op de bovenverdieping.

Bepleisteren, schilderen en behangen na waterschade

Door een waterlek in het toilet, is de muur in het toilet en in de woonkamer beschadigd. Ook een deel van het plafond in de kelder is op de grond van de kelder terecht gekomen. Men moet opnieuw bezetten, schilderen en behangen in het toilet, de hal en de kelder.

Klusjes uitvoeren

Schilderen van een kamer . Oude kast en bed uit elkaar halen en nieuwe kast en bed in elkaar steken. Lamp en schilderijen ophangen en allerlei kleine klusjes voor dit kamer + nog een lamp ophangen in een klein ruimte( hal) tss de kamers .

Behangen met vlies en schilderen boven trap

Behangen met vliesbehang en schilderen boven trap Moet helaas in 2 fases gebeuren omwille van problemen met opstijgend vocht in de muren: fase 1: -Keuken behangen -hal behangen - langs trap behangen en schilderen 3 slaapkamers behangen fase 2: badkamer behangen (moet nog gezet worden) living behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem) bureau behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem)

Gang en traphal in appartementsgebouw schilderen

Gang en traphal herschilderen van een appartementsgebouw met 2 verdiepingen. Ook de binnendeuren en deurstijlen die uitkomen in deze hal te schilderen.

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Omdat onze hal hoge muren bevat zouden wij deze graag laten behangen/schilderen door een professioneel iemand met de juiste materialen (hoogtewerker) 1 hoge muur zou moeten behangen worden, de rest geschilderd (inclusief plafond).

Schilderen van appartement 90m²

Ik wil mijn appartement laten beschilderen. Het betreft 2 slaapkamers, WC/ badkamer/ living en hal.