Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor voorgevel schilderen:

Voorgevel schilderen

Ik wil mijn voorgevel laten schilderen (en bijwerken waar nodig, bv. afbladeren van de vensterbak). Alsook de ramen, kozijnen en voordeur. Ik wil in 2 kleuren werken. Gaat over gelijkvloers, 1ste & 2de verdiep.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel schilderen uit heel België:

Omlijsting buitendeuren en ramen herstellen

Het hout onderaan de voorgevel, rond de buitendeur en de ramen herstellen en schilderen.

Voorgevel isoleren

Voorgevel isoleren en schilderen. Ongeveer 24 m².

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.

Vernieuwen huis

- trap te recht en aan vernieuwing toe - voorgevel : fissures herstellen, voegen en terug schilderen - kluswerken in het huis

Gevel schilderen

Mijn voorgevel laten schilderen in 1 kleur. Woning met 2 verdiepingen.

Schilderen voorgevel en corniches, restauratie corniche

Onze voorgevel (2 verdiepingen) moet terug geschilderd worden, dit in 2 kleuren (lichtgeel en wit), ook is hier en daar herstelling van de bezetting nodig. De houten corniches zijn aan restauratie toe en moeten in donkergroen, de 5 ijzeren steunbeugels moeten in zwart. Ook de corniches aan de achtergevel hebben verf ( zelfde donkergroen) nodig, zijn nog in goede staat. Aan de zijkant van voorgevel zijn nog bevestigingspunten van de vroegere straatlantaarn, deze dienen verwijderd.

Schilderen en sappen buiten + plafond en radiotor badkamer

Buiten schilderen en sappen van ramen,terrasdeur, brievenbus, garagepoort, voordeur en voorgevel aan deur. Ook binnen enkele schilder- en spuitwerken te doen zoals het verven van een radiator en het plafond in de badkamer.