Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor afschuren en schilderen van houten corniche:

Afschuren en schilderen van houten corniche

Slissen en schilderen van houten corniche met blokversiering onderaan. Lengte ongeveer 6,5 meter aan de straatkant, boven eerste verdiep.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afschuren en schilderen van houten corniche uit heel België:

Schilderen balustrade

Balustrades van ongeveer 30 appartementen ontroesten (soms moet bovenlat worden gedemonteerd en teruggeplaatst om onderliggend roest te verwijderen en nieuwe roestvorming te voorkomen). Stopverf van glas in balustrades moet worden vervangen. Voor de rest afschuren en behandelen tegen roest. Eindlaag is wit. Per appartement heeft de balustrade een lengte van 12 m. Het gaat in totaal dus om ongeveer 360 m balustrade.

Balkonafsluiting afschuren en schilderen

Afschuren en schilderen van een metalen balkonafsluiting. Straatkant: 360cm x 85cm en 16 ijzeren staven per meter. Achterkant: 450cm x 85cm en 10 ijzeren staven per meter.

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.

Parketvloer schuren en afwerken

We hebben zojuist een huis gekocht. De parket in de woonkamer (42m²) en bureau (11 m²) zijn nog in zeer goede staat (minder dan 14 jaar oud). Echter zijn er wel kleurverschillen op plekken waar dat meubels en tapijten hebben gestaan. Graag zouden we deze zo snel mogelijk willen laten afschuren en opnieuw afwerken. Zodat we kunnen beginnen schilderen en verhuizen.

Oude dubbele deure uit herenhuis restaureren

Ik heb een oude dubbele deur uit een herenhuis gekocht, om deze in mijn appartement te laten plaatsen. Maar ik had ze graag door iemand laten restaureren (afschuren en opnieuw schilderen) en ook laten aanpassen, omdat ik er glas in lood wil laten inzetten en daarvoor zijn er te veel onderdelingen. Ook zouden er kozijnen bij moeten gemaakt worden.

Houten plafond afschuren en vernissen

Houten planchetten plafond van zolderkamer schilderen 4m10 × 5m20. Schuren + ontvetten + grondlaag + eindlaag. Te gebruiken producten van colora - Formule MC ontvetter - Omniprim Extreme hechtingsprimer en afwerkingslak uit de Hybride lijn.

Elektriciteitsklussen , ramen boven, plafond

2 contacten elektriciteit herstellen, lampen in 2 armaturen terug laten werken of armatuur vervangen, staande lamp nieuwe lamp in zetten, muziekversterker terug laten werken na overschakeling Telenet-Proximus, ramen boven buitenkant afschuren en teug beschermende laag op zetten, plafond ca. 12-16m2 schilderen.

Afschuren en schilderen tuinhuis

Ons tuinhuis moet afgeschuurd/geschilderd worden maar er moet ook bekeken worden of het hout nog in goede staat is.