Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning langs buitenkant schilderen:

Woning langs buitenkant schilderen

Voor-, achter- en zijgevel schilderen in wit. Voorgevel is 7m lang en 1 verdiep hoog. Achtergevel is 7m lang en 2 verdiepingen hoog. Zijgevel is 9m lang en 2 verdiepingen hoog.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning langs buitenkant schilderen uit heel België:

Scheuren in zijmuur nakijken en herstellen

Scheuren in zijmuur nakijken en herstellen van binnen- en buitenkant. Het betreft een aanbouw die gezet werd in 1987. Stuk waar de aanbouw de oude woning raakt ontstaan scheuren.

Architect voor nieuwbouw

Bouwplan opmaken. Vergunningen aanvragen. Perceel +/- 8a85ca, is in eigen bezit. Locatie: Zemst Beschreven bouwgrond gelijkvloers (zie ook wetransfer voor plattegrond en foto's van de locatie): - Garage straatkant: 9m20 x diepte 8m30 - Rest van de woning, gelegen tegen de garage: straatkant: 9m x diepte 15m 1ste verdieping woning (boven gelijkvloers rest van woning): straatkant: 9m x diepte 12m Belangrijk: Een creatieve, sobere, moderne en strakke vormgeving. Graag willen wij een uniek en tijdloos concept dat tegelijk ook energiebesparend en ecologisch verantwoord is. Stijl buitenkant: hoekig, modern donker bruin/rood/bordeaux buitenmuur zonder voegen. Optioneel buitenkant: aangevuld met vlakken witte crepi. Stijl binnenkant: zwart - wit - modern, open ruimtes Graag willen wij een zo groot mogelijke

Waterkering plaatsen

Voor mijn woning zou er een waterkering aan de buitenkant geplaatst moeten worden. Totale omtrek is ongeveer 40 meter.

Uitbreiden woning

Woning uitbreiden met ong. 50 m2. Graag ook advies over welke opties. Ook regenwaterput installeren voor toiletten en wasmichine. Woning is van 1938 dus houten balken van de eerste verdieping ook verstevigen. Muren van buitenkant vernieuwen.

Gasleiding verleggen in keuken

Nu ligt aan de buitenkant van mijn woning een gele buis.. hij vertrekt vanuit mijn veranda (waar je de meter hebt) direct naar buiten en vertrekt ongeveer na 4 meter weer naar binnen (keuken waar de cv ketel staat) ik zou het liefst die cv ketel (Vaillant) ook ergens anders willen hebben, want die hangt daar wel heel ongemakkelijk, maar ja das gewoon een bij vraag. Dat verleggen van die gele buis zou al fijn zijn dat deze binnen ligt.

Sleuf en wachtput graven en wachtbuis plaatsen

Graaf een wachtput van 1 x 1 x 1 meter, aan de buitenkant van de woning. Graaf een sleuf van de wachtput tot aan de rooilijn, loodrecht op de as van de weg in de oprit in grind. Verwijder de bovenste grindlaag van de oprit. Zorg ervoor dat de sleuf overal 80 cm diep en minstens 30 cm breed is, over een lengte van 6m. Voorzie een Benor-gekeurde in elkaar schuivende gladde pvc-wachtbuis van 7m, met een diameter van minimum 110 mm in de sleuf. Vul de sleuf opnieuw, stevig gelaagd En dek af met de gerecupereerde grind. Laat de wachtput geopend.

Gaslek in de leidingen herstellen

Van de gasmeter naar de boiler loopt de buis langs de buitenkant van de woning, hier is een lek in vastgesteld door Fluvius. Deze leiding zou vervangen moeten worden alvorens de gasmeter terug wordt vrijgegeven.

Dakgoten vervangen

Onze houten dakgoot moet vervangen worden, zeker de buitenkant. Voorkant : br gevel 4 à5 m. Woning zeer hoog.