Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen en schilderen traphal:

Behangen en schilderen traphal

De bezette traphal dient behangen / geschilderd te worden, 2 verdiepingen hoog. Deels schilderen - deels behangen.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Leest (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen en schilderen traphal uit heel België:

Schilderen en behangen

Plafond te vernieuwen van 1 open ruimte zijnde slaapkamer dressing en badkamer . Ongeveer 23 m². Verwijderen van oude vliesbehang, plafond gelijk trekken, nieuw vliesbehang aanbrengen en schilderen.

Schilderen en behangen

ik wil mijn woning laten behangen en de plafonds laten schilderen en dat in 2 fases. Het gaat over een gang met 3 deuren in, een slaapkamer met 1 venster en twee deuren en de inkomhal + toilet dat is fase 1 en een living van ongeveer 40 vierkante meter met daarin 4 grote schuifvensters en 2 kleinere vensters dat is de 2de fase.

Behangen met vlies en schilderen boven trap

Behangen met vliesbehang en schilderen boven trap Moet helaas in 2 fases gebeuren omwille van problemen met opstijgend vocht in de muren: fase 1: -Keuken behangen -hal behangen - langs trap behangen en schilderen 3 slaapkamers behangen fase 2: badkamer behangen (moet nog gezet worden) living behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem) bureau behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem)

Schilderen en behangen

Plafond badkamer en keuken schilderen, keuken behangen, 2 schuifdeuren schilderen

Kluswerken uitvoeren

Wij zijn een communicatiebureau en zijn op zoek naar iemand die verschillende klusjes voor zijn rekening kan nemen. Behangen en schilderen van onze keuken, hiervoor hebben we het materiaal al ter plekke. Ook verfwerken in de gang, behangen van een paar muren in de kantoren, het maken van een omheining aan het dakterras en het vastleggen van losse vlonders op datzelfde terras.

Herstellen muren en plafonds na waterschade

Het plafond in de woonkamer, keuken en een slaapkamer heeft schade vanwege een waterlek op het plat dak. De oorzaak van het lek werd 3 jaar geleden hersteld en nu wil ik graag de schade aan het plafond herstellen. Advies omtrent de herstelling , herbezetten behangen en nadien schilderen of iets anders . Schade op verschillende muren.

Behangen en schilderen van een logeerkamer

Vliesbehang behangen in logeerkamer en schilderen. Het gaat om een kleine kamer. Materiaal heb ik reeds in mijn bezit.

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Omdat onze hal hoge muren bevat zouden wij deze graag laten behangen/schilderen door een professioneel iemand met de juiste materialen (hoogtewerker) 1 hoge muur zou moeten behangen worden, de rest geschilderd (inclusief plafond).