Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen plafond en muur:

Schilderen plafond en muur

Ik heb een tijd geleden een lek gehad in mijn dak, om deze reden zou ik graag prijs willen opvragen voor de schilderwerken. Het gaat om een muur van 2,5m hoog, 4m breed. Plafond 1 van 1,2 diep en 8,4 breed + stukje van 1,5m x 1,5m. Dan nog plafond 2 van 1,5m x 2m... Dit is op nieuwe bezetting dus graag ook het afschuren, primer, afdekken, 2 eindlagen in het wit erbij rekenen
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Noorderwijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen plafond en muur uit heel België:

Woonkamer behangen + schilderen

Wij willen onze woonkamer van 52 m² laten behangen en de plafond laten schilderen.

Renovatiewerken na waterschade

De verzekering vraagt om een bestek op te maken betreffende de gevolgschade, opgesplitst in werkuren en materialen. Plafond te herstellen en te schilderen alsook de muren in de keuken.

Woning laten schilderen en plamuren

Ik wil mijn woning laten schilderen (verkoopsklaar maken). Open bebouwing met beneden-, bovenverdieping en zolder. Bestaande uit 3 slpk, toilet, inkom, eetkamer, living, berging, kelder, keuken. Alle muren en deuren (ongeveer 10) en sommige plafonds moeten geschilderd worden. De keuken dient verder afgewerkt te worden. (Pleisterwerk, wandtegels plaatsen, muren en plafond schilderen). Woning is : 210 m² met zolderverdieping erin van 70 m².

Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen

Muur en plafond slaapkamer en wc zijn aangetast door watershade: aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen of schilderen. Er moet een offerte naar de verzekering gemaakt worden. Slaapkamer en toilet.

Slaapkamer behangen en schilderen van plafond

Slaapkamer te behangen na waterinfiltratie en plafond te schilderen. Opmeting vocht in muren. Ongeveer 18 m² vloeroppervlakte .

Keuken renoveren

Ik heb wateroverlast gehad waardoor de muren in mijn keuken nat zijn. Mijn muren, het plafond en de tegels dienen herstelt te worden. Oppervlakte van de keuken bedraagt ongeveer 15m². Als het gaat om de keuken zelf moeten volgende zaken vervangen worden: keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen, apparatuur vervangen (dampkap, kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...), plafond, vloer of wanden aanpassen.

Schilderen van keuken

Begin januari 2020 komt er een nieuwe keuken. Plafond, muren, raam en deur moeten opnieuw geschilderd worden. Nadien volgen nog plafond en muren van living. Keuken : hoogte 2m 50 en 5 op 4 m.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : Schilderen luiken, Open plafond en muur (aangezien er lichte vocht is, van vroeger lek) plamuren en schilderen, Herstellen douchekop, Herstellen toilet, Nieuwe badkamerdeur plaatsen