Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kelder schilderen :

Kelder schilderen

Kelder schilderen. Ongeveer 340 m² wanden en plafonds.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder schilderen uit heel België:

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Waterschade aan plafond en muur in trappenhal door lek in kelder. Plafond 1.4 m op 1.6 m. Muur op zijn diepst meer dan 3 meter.

24 liftdeuren schilderen

Een schilder voor de liftdeuren van ons gebouw. Er zijn drie liften die 6 verdiepingen + kelder bedienen. In totaal dus 24 deuren ,plus de kader rond liften. Dit zijn metalen liftdeuren.

Afvoer herstellen, muur herstellen en schilderen

Er is blijkbaar een barst in de algemene afvoerbuis die zich in de kelder bevindt. Dank zij deze is er ook een stijgend vocht op de muur. Deze afvoerbuis bevindt zich achter een lange betegelde valse muur dat afgebroken moet worden. Dan pas is het mogelijk om deze bestaande beschadigde afvoerbuis weg te nemen en een nieuwe te plaatsen. Ook de muur die op de gelijkvloers is, is langs beide kanten van het stijgend vocht beschadigd deze moet ook schoongemaakt en opnieuw bezetten en geschilderd moet worden.....

Kelder schilderen na waterschade

Kelder schilderen 15 vierkante meter na waterschade.

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen

Kelder renoveren

Ik wil mijn kelder laten renoveren. Men moet de kabels en buizen wegwerken, muren herbepleisteren of gyproc plaatsen, deur verplaatsen, schilderen en een nieuwe vloer leggen. Het gaat om een kelder van ongeveer 4 x 7 meter. Ook zijn er nog 2 andere kleine ruimtes, deze moet men enkel schilderen.

Kelder schilderen na waterschade

De kelder 40 m² laten schilderen door waterschade.

Schilderen kroonlijsten dak en kelder

Schilderen kroonlijst voor en achterzijde huis + schilderen kelder. Kroonlijst is op een bepaalde plaats iets moeilijker te bereiken wegens veranda.