Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herstellen plafond na waterschade:

Herstellen plafond na waterschade

Nadat mijn dak stuk was heb ik aan mijn plafond heel wat waterschade opgelopen. Graag had ik dan ook een gratis offerte aangevraagd voor het herstellen hiervan.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Stabroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen plafond na waterschade uit heel België:

Renoveren van klein winkelpand

Mijn winkelpand (40m²) moet worden gerenoveerd: Herstellen en schilderen van plafond, schilderen/behangen van muren, installeren van blinde wandplanken, hangen van verlichting, opschuren en oliën van parket.

Plafond herstellen

Ik heb problemen met mijn plafond. Ik zoek dus dringend een vakman. Het is verzakt en de lijsten scheuren door. Het plafond zou moeten worden hersteld.

Herstellen plafond/muren en dak door waterschade

Door de waterschade aan het dak heb ik schade aan plafond en muren. Het onderdak is eveneens beschadigd. Het plafond is in gyproc. Hoogte van het plafond is 2.5 meter. Ongeveer 40 m² te herstellen.

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.

Herstellen plafond na waterschade

Bij mijn bovenbuur heeft het bad zitten lekken. Er is dus water langs het plafond naar beneden gekomen. Ik ben niet zeker uit welk materiaal het plafond nu gemaakt is. Waar er 2 panelen met elkaar verbonden zijn is komen deze nu los. (Zie foto`s) Zou dit graag laten herstellen

Herstellen gyproc plafond en schilderwerken

Door lekken van dak is er waterschade opgelopen. De plafond stuccen, en schilderwerken. Gyproc platen plaatsen.

Waterschade aan de muur herstellen

De kraan waar onze wasmachine is op aangesloten lekte, waardoor er water in de muur is gesijpeld. Hierdoor is er schade aan het plafond in de gang onder onze bergruimte. Er zou een stuk moeten worden uitgekapt en opnieuw moeten worden bezet. Als dit droog is, zou het ook opnieuw moeten worden geschilderd. Het geheel voor een totale oppervlakte van 3mx2m

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.

Partners

Partners van Casius