Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herstellen plafond na waterschade:

Herstellen plafond na waterschade

Nadat mijn dak stuk was heb ik aan mijn plafond heel wat waterschade opgelopen. Graag had ik dan ook een gratis offerte aangevraagd voor het herstellen hiervan.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Stabroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen plafond na waterschade uit heel België:

Herstelling scheur in plafond

Ik wil graag een scheur in het plafond van de slaapkamer (3 meters) en de badkamer (1,5 meter) ten gevolge van waterschade laten herstellen.

Houten plafond herstellen na waterschade

Herstellen van een houten vals plafond door waterschade. Lek bij bovenburen zorgt ervoor dat houten plaat die op betonnen plaat in het plafond gescheurd is. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen indien nodig.

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Gyproc plafond is nat geworden en er heeft water door zitten sijpelen. Gyproc is nu wel droog maar er blijft een muffe geur hangen. Plakkerij is deels van het plafond gekomen. Op zoek naar een stukadoor om herstelling uit te voeren.

betonnen plafond in de garage herstellen

Er is een stuk beton uit het plafond gevallen in de parkeergarage . 1mX1m We hadden wateroverlast gehad misschien is dit daardoor gekomen . We vermoeden betonrot

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstelling gedeeltelijk of volledig De beschadigde oppervlakte is : 1x in de living van +/- 1m² 1x in de slaapkamer (+/- 4 op 5m²)

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Schuren en schilderen van plafond 15 m² na waterschade

Afschuren plafond en schilderen het is de ganse plafond die moet worden aangenomen. Ongeveer 15 m² te herstellen, schilderen.

Herstellen waterschade plafond en muren

Door lek van plat dak van appartement-gebouw heb ik schade binnen. Plafond keuken, plafond hal, plafond slaapkamer ook vertonen er scheuren in de muren. Graag herstellen van plafond en muren en de nodige schilder werken. Is voor de verzekering maar uiteraard moet dit ook uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius