Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste schilder / behanger voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Wilrijk:

Spuiten van keuken

Graag mijn zwarte keuken naar taupe kleur laten spuiten. Verf aan te kopen door vakman. Volledige keuken.

24 liftdeuren schilderen

Een schilder voor de liftdeuren van ons gebouw. Er zijn drie liften die 6 verdiepingen + kelder bedienen. In totaal dus 24 deuren ,plus de kader rond liften. Dit zijn metalen liftdeuren.

Garagepoort in pvc schilderen

Ik zou graag mijn garagepoort in pvc laten schilderen. 8 à 9 vierkante meter.

Herschilderen van muren na waterschade

Na de sneeuwval 2 weken geleden is het smeltwater via een lekkende dakgoot binnen beginnen sijpelen. Deze gevolgschade door water is duidelijk zichtbaar op plafond en muur in de dressing en op plafond in de woonkamer. Ik schat de nieuw te verven oppervlakte in op 9m2 muur in de dressing, 9 m2 muur in de woonkamer, en 14 m2 plafond in de dressing en 14 m2 plafond in de woonkamer. Kleur van de huidige muur is wit.

Schilderen van muren en plafond

Slaapkamer 2 muren plus plafond schilderen. Muren ongeveer 15 m². Plafond 12,6 m².

Stuccen, behang verwijderen en schilderen

Klein beetje pleisterwerk, muur afkappen. Plaatsen plinten en schilderen 3 x 4 meter op 20 cm. Behangen isolatie rol 54 vierkante meter en behangen 27 vierkante meter effen papier.

Radiatoren 9 stuks zandstralen en terug plaatsen

Radiatoren: 9 radiatoren behandelen en opnieuw plaatsen We hebben 9 x radiatoren die we willen laten zandstralen en spuiten of poeder lakken en daarna opnieuw laten plaatsen.

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na een lek bij de bovenburen zit er een barst in het plafond en begint er in de hoeken van de muur/plafond verf af te bladeren.

Schilderen van piloon buitenverlichting

Schilderen van piloon met logo aan een Quick restaurant.

Schilderen en behangen van traphal

Graag zou ik onze traphal willen laten herbehangen en schilderen na waterschade. Ben niet zeker of onderliggende behang niet eerst bijgewerkt kan worden aangezien er naden van behang uit elkaar komen en bezetting barsten vertoont.