Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
20 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Brussel:

woensdag 25 september 2019

Traphal op de tweede verdieping behangen

Traphal behangen met vliesbehang en eventueel overschilderen. Hoogte +/- 5 m. Breedte +/- 3,5 m. Lengte hal boven +/- 2,5 m.
donderdag 5 september 2019

Grote ruimte schilderen

Ik wil graag een ruimte laten schilderen, het gaat om ongeveer 50 vierkante meter muren en een podium die in verschillende kleuren geverfd moeten worden volgens het ontwerp.
woensdag 17 juli 2019

Radiatoren verven

Ik wil radiatoren (6) laten schilderen (spuiten) in mijn appartement
zondag 26 mei 2019

Schilderwerken uitvoeren

schilderwerken voor aangekocht appartement , plafonds en muren , nieuwbouw van 2014 , reeds geschilderd door huidige verkoper , 1 SLK , 1 bureel, 1 living met keukenhoek , 1 berging en kleine gang , totaal opp 65M2 , geen deuren en geen schrijnwerkerij , sleutel beschikbaar 18/6 .
maandag 15 april 2019

Schilderen van ramen, muren en plafonds

Buitenramen schilderen en ook de muren en plafonds van een appartement te verven. Het gaat om een appartement van 140 m².
donderdag 28 februari 2019

Herschilderen van houten dakranden

Wij zoeken een aannemer die op korte termijn de dakranden van een rijwoning kan herschilderen. Er zijn eveneens een aantal stukken rot en deze dienen vervangen te worden. Gelet op de ligging van het gebouw werkt de aannemer bij voorkeur niet met stellingen, maar met een hoogtewerker.
dinsdag 13 november 2018

Uitvoeren van behangwerken

Behangen van living en hall . Living 6,5 m op 5m. Hall tot 1 verdiep hoog.
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van buitenmuur en boeiboord

Schilderen van een buitenmuur ( steen ) en een boeiboord ( hout) ongeveer 7 lopende meter. De oppervlakte is ongeveer 50 m².
maandag 16 april 2018

Verwijderen behang en behangen

Verwijderen behang en nieuw behang plaatsen ongeveer een oppervlakte van 30 m². Dit is op de gelijkvloers.
dinsdag 13 februari 2018

Schilderen nieuw appartement

Nieuwbouw appartement van ong 70m² moet geschilderd worden.