Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Brussel.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort, behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer, woning laten schilderen, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, schilderen van een rokerslokaal, muren van studio schilderen, opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen, herbepleisteren en herschilderen muur, schilderen en plaatsen van tegels in keuken, verven van buitenmuren, herstellen gevolgschade na waterlek, dakgootsteun laten verven, herlakken van een garagepoort, pVC ramen verven in veranda, badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Brussel:

dinsdag 21 februari 2017

Herstellen gevolgschade na waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.
vrijdag 14 oktober 2016

Schilderwerken appartement

Schilderen - overal twee lagen - van een appartement met 3 slaapkamers. Behang afhalen, muren schilderklaar maken en barsten dichten. Schilderen alle plafonds, muren en radiatoren (geen deuren). Afschuren en schilderen van alle ramen binnen en buiten - twee lagen.
vrijdag 8 juli 2016

Schilderwerken

Herschilderen van een appartement: living, keuken,badkamer & 3 slaapkamers schilderen zowel ramen, muren als plafonds. Graag offerte voor de werken aan te vangen.
dinsdag 21 juni 2016

Verven plafond badkamer

Ik wil mijn plafond van de badkamer laten verven, daar er een waterlek is geweest bij mijn bovenbuur.
dinsdag 29 maart 2016

Waterschade plafond herstellen

We stelden onlangs waterschade vast aan het plafond in 2 ruimtes van ons appartement. Het gaat allicht om inslijpeling langs het dak. De schade neemt de vorm aan van een aantal vochtplekken langs en dak en aan de plinten van het terras (foto's in bijlage) We hadden graag een offerte aangevraagd voor de herstelling van de schade. Foto's ter beschikking.
dinsdag 15 maart 2016

Aanbrengen Fotobehang in woonkamer loft

Aanbrengen van fotobehang 3,20 x4,20. Dit zijn 9 rollen. In loft preciezie werk. Aanbrengen in de woonkamer.
zondag 27 december 2015

Schilderen van woning

Ik wil mijn woning laten schilderen, muren, plafond, plinten en deuren. Exclusief badkamer en wc en klein kamertje. Ongeveer 70 m².
donderdag 12 november 2015

Nieuwbouwappartement laten schilderen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement laten schilderen. We schatten de totale oppervlakte in op ongeveer 300 vierkante meter. De muren zijn in goede staat en vergen waarschijnlijk niet veel plamuurwerk. Afhankelijk van de prijs overwegen we glasvlies.
dinsdag 6 oktober 2015

Verven van schilderdeuren met omlijsting

We zoeken iemand die op korte termijn 10 verfdeuren en 11 omlijstingen kan verven tegen een schappelijke prijs.
woensdag 30 september 2015

Schilderen van muren, balken enz.

Schilderen en behandelen van houten balken + schilderen van muren + bijwerken van enkele lekken + isolatieschuim plaatsen tussen houten balken met aansluiting van muren.
maandag 28 september 2015

Traphall schilderen

Traphall van appartementsgebouw met 4 verdiepingen te schilderen.
zaterdag 26 september 2015

Woonkamer schilderen en keukenblad lakken

Ik wil mijn woonkamer wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 60m2 muren en 18 m2 plafond. Van de muren moet de ouder verf eerst verwijderend worden en alles dient voorbehandeld te worden. Meubels dienen afgedekt te worden. Tevens moet een houten keukenblad opgeschuurd worden en opnieuw worden gelakt.
woensdag 2 september 2015

Plekjes op de muur en kozijnen bijschilderen

Wij gaan ons huurhuis verlaten en willen graag 2 muren laten overschilderen en een aantal plekjes op andere muren plus wat raamkozijnen en deuren laten bijwerken. Het gaat om plekjes - niet om hele oppervlakken. Het werk zou moeten worden uitgevoerd in de period 25-30 september, als het huis leeg is.
maandag 24 augustus 2015

Schilderwerken Binnen/buiten

Herschilderen voordeur herenhuis binnen/buiten Interieurschilderwerk: bijwerken van muren vergaderruimte Kleur : wit
woensdag 5 augustus 2015

Schilderen van kinderkamer (meubelen)

Wij zoeken dringend een schilder voor de meubels van de kamer van onze dochter te schilderen. Deze moet af zijn tegen de 22 augustus.
maandag 6 juli 2015

Schilderen en behangen van kamers

1 trap-hall schilderen (wit), 1 slaapkamer plafond schilderen, 1 kleine slaapkamer behangen
woensdag 8 april 2015

Reparation marks on wall and floor

There are some marks of color marks/oil paints on my walls and floor in terrace. Can you tell me is it possible to clear them? Repainting of some portion of wall will be required. Please tell me the estimated price.
maandag 2 februari 2015

Schilderwerken van 2 ruimtes

De vergaderzaal en het bureau van de directeur heeft een nieuw laagje verf nodig, maw herschilderen van deze twee ruimtes. Aantal m²?
maandag 25 augustus 2014

Repeindre et mettre carrelage dans une cuisine

Repeindre une cuisine de largeur: 2,50 sur longueur: 4,50 h: 2,30 + plafond. Réparer fissures sur un des murs de 2,50 de largeur Pose carrelage d'une hauteur de 30 cm sur la moitié de la pièce; Absente du 3 au 10 septembre.
vrijdag 8 augustus 2014

Appartement te schilderen

Appartement te Elsene, 1e verdieping moet helemaal geschilderd worden (binnen). Het gaat om een appartement 80m2 met 2 slaapkamers, keuken geïntegreerd in woonkamer. Volledig wit geschilderd, maar schilderwerk zou na 7 jaar wat opgefrist moeten worden (inclusief plafonds). Wat zou dat (ongeveer) kosten: inclusief de verf, afplaklint, afdekplastic enz. Rekening houdend met het feit dat het om hoge (traditioneel herenhuis oorspronkelijk) plafonds gaat.
zondag 13 juli 2014

Schilderen van living

Plafond living moet wit worden geschilderd. De living is 6m lang en 4,5 m breed. Misschien ook volledige living schilderen ( ongeveer 30m2)
donderdag 22 mei 2014

Schilderwerken in nieuwbouw 1000 Brussel

Schilderwerk interieur nieuwbouw woning-> muren en plafonds. (grondlaag + afwerking in wit). Werken bij voorkeur te starten in de week van 9 juni, eerder is mogelijk.
vrijdag 4 april 2014

Mortex plaatsen op keukenwerkblad

Het plaatsen van Mortex op een keuken werkblad en muur
maandag 31 maart 2014

Schilderwerken in nieuwbouw

We zoeken iemand om de muren in een nieuwbouw 'proper' te zetten, vlies aanbrengen en schilderen
dinsdag 26 november 2013

Schilderen trappenhuis in stadswoning

Wij zoeken een schilder voor het schilderen van ons trappenhuis. Het gaat alléén om de muren en de plafonds die allemaal wit geschilderd dienen te worden. Een paar plekjes restaureren (gestoten). Het betreft een woning in het centrum van Brussel. Graag een schilder die Nederlands of Engels spreekt daar wij geen Frans praten.

Partners

Partners van Casius