Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
19 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Brussel:

maandag 8 juni 2020

Bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren

Plafond op 4 verschillende plaatsen opnieuw bezetten en schilderen. In toilet verschillende barsten van 15-20cm. In hal 1 grote barst van 40cm In living vochtschade in hoek. In keuken kleine barst van 10cm.
zaterdag 16 mei 2020

Keukenmuur herschilderen na vochtproblemen

Keukenmuur van 2.7m x 3.7m herschilderen. Beschadigd door vochtproblemen in gebouw.
donderdag 2 april 2020

Schilderwerken uitvoeren

Installatie & coördinatie van de werf Isolatie en bescherming van de vloer; Dichten en afwerken van bestaande gaten in de muren en opschuren van afwerkingen (egalisatie) & voorbereiding verfwerken. Aanbrengen van primer op de muren (+/- 478 m²); Aanbrengen van 2 lagen verf (RAL 1014); Behandelen, opschuren van deuren en deurposten (RAL 9010); Verven van 6 deuren + deurposten; Behandelen, opschuren van lineaire plinten (+/- 120 m²) (RAL 9010);
dinsdag 25 februari 2020

Schilderen en behangen van woning

Graag volgende zaken uitvoeren: 1) Behang verwijderen +/- 40m² 2) Verven van 3 kamers +/- 250 m² 3) Verwijderen van schimmel in 3 hoeken van een kamer
woensdag 25 september 2019

Traphal op de tweede verdieping behangen

Traphal behangen met vliesbehang en eventueel overschilderen. Hoogte +/- 5 m. Breedte +/- 3,5 m. Lengte hal boven +/- 2,5 m.
donderdag 5 september 2019

Grote ruimte schilderen

Ik wil graag een ruimte laten schilderen, het gaat om ongeveer 50 vierkante meter muren en een podium die in verschillende kleuren geverfd moeten worden volgens het ontwerp.
woensdag 17 juli 2019

Radiatoren verven

Ik wil radiatoren (6) laten schilderen (spuiten) in mijn appartement
zondag 26 mei 2019

Schilderwerken uitvoeren

schilderwerken voor aangekocht appartement , plafonds en muren , nieuwbouw van 2014 , reeds geschilderd door huidige verkoper , 1 SLK , 1 bureel, 1 living met keukenhoek , 1 berging en kleine gang , totaal opp 65M2 , geen deuren en geen schrijnwerkerij , sleutel beschikbaar 18/6 .
maandag 15 april 2019

Schilderen van ramen, muren en plafonds

Buitenramen schilderen en ook de muren en plafonds van een appartement te verven. Het gaat om een appartement van 140 m².
donderdag 28 februari 2019

Herschilderen van houten dakranden

Wij zoeken een aannemer die op korte termijn de dakranden van een rijwoning kan herschilderen. Er zijn eveneens een aantal stukken rot en deze dienen vervangen te worden. Gelet op de ligging van het gebouw werkt de aannemer bij voorkeur niet met stellingen, maar met een hoogtewerker.