Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Brussel:

dinsdag 13 november 2018

Uitvoeren van behangwerken

Behangen van living en hall . Living 6,5 m op 5m. Hall tot 1 verdiep hoog.
woensdag 18 juli 2018

Schilderen van buitenmuur en boeiboord

Schilderen van een buitenmuur ( steen ) en een boeiboord ( hout) ongeveer 7 lopende meter. De oppervlakte is ongeveer 50 m².
maandag 16 april 2018

Verwijderen behang en behangen

Verwijderen behang en nieuw behang plaatsen ongeveer een oppervlakte van 30 m². Dit is op de gelijkvloers.
dinsdag 13 februari 2018

Schilderen nieuw appartement

Nieuwbouw appartement van ong 70m² moet geschilderd worden.
vrijdag 17 november 2017

Appartement schilderen

Ik wil mijn appartement laten schilderen en plamuren: Hal, toilet, keuken, living. Ik schat dat het over minimum 60 m² gaat. De plafonds moeten niet geschilderd worden. Momenteel staat het appartement leeg. Ik ben opzoek naar een schilder op korte termijn want binnenkort wordt het appartement verhuurd.
dinsdag 14 november 2017

Herbehangen van gang

Tasso weghalen van muur, glad maken opnieuw behangen met tasso en verver. gang van 2 verdiepingen.
zondag 29 oktober 2017

Schilderen van nieuw appartement

Nieuw appartement wordt opgeleverd. Wij zoeken schilder om gehele appartement te schilderen, inclusief deuren. Appartement wordt schilderklaar opgeleverd.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen balustrade 8e verdiep appartementsgebouw

Metalen ballustrade op het achtste verdiep van een appartementsgebouw moet afgeschuurd en geverfd worden. (wit)
donderdag 21 september 2017

Slaapkamer schilderen

Ik wil graag een slaapkamer in mijn toekomstige woning laten schilderen alles in het wit. Het gaat om 10m² en er hangt momenteel behangpapier dat eraf gehaald moet worden + eventueel een beetje bijplamuren indien nodig alvorens te schilderen.
zondag 3 september 2017

Schilderwerken in en rond het huis

Het schilderen van de houten ramen en deur aan de voorkant van het huis, schilderen van de zijmuren in de tuin, het schilderen van het traliewerk aan de voorkant van het huis, het bijschilderen van de badkamermuur na herstelwerken en vocht insijpeling.
dinsdag 8 augustus 2017

Woonkamer en gang schilderen

Ik wil graag de woonkamer ( de muren zowel plafond) en de gang (3 verdiepingen) laten schilderen. Alsook de deuren (3 deuren)
donderdag 27 april 2017

Muur renoveren

Renovatie 1 muur na lekkage. UItkappen, beplakken ,behangen en schilderen.
zondag 19 maart 2017

Behangen muur in slaapkamer en toilet

Wij zouden graag een muur in onze kamer laten behangen (ongeveer 10 vierkante meter) alsook een muur in onze wc (2,5 vierkante meter). Het behang bestellen wij online, maar we zouden het graag laten plaatsen door een vakman en vragen daarom bij jullie een offerte aan.
dinsdag 21 februari 2017

Herstellen gevolgschade na waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.
vrijdag 14 oktober 2016

Schilderwerken appartement

Schilderen - overal twee lagen - van een appartement met 3 slaapkamers. Behang afhalen, muren schilderklaar maken en barsten dichten. Schilderen alle plafonds, muren en radiatoren (geen deuren). Afschuren en schilderen van alle ramen binnen en buiten - twee lagen.
vrijdag 8 juli 2016

Schilderwerken

Herschilderen van een appartement: living, keuken,badkamer & 3 slaapkamers schilderen zowel ramen, muren als plafonds. Graag offerte voor de werken aan te vangen.
dinsdag 21 juni 2016

Verven plafond badkamer

Ik wil mijn plafond van de badkamer laten verven, daar er een waterlek is geweest bij mijn bovenbuur.
dinsdag 29 maart 2016

Waterschade plafond herstellen

We stelden onlangs waterschade vast aan het plafond in 2 ruimtes van ons appartement. Het gaat allicht om inslijpeling langs het dak. De schade neemt de vorm aan van een aantal vochtplekken langs en dak en aan de plinten van het terras (foto's in bijlage) We hadden graag een offerte aangevraagd voor de herstelling van de schade. Foto's ter beschikking.
dinsdag 15 maart 2016

Aanbrengen Fotobehang in woonkamer loft

Aanbrengen van fotobehang 3,20 x4,20. Dit zijn 9 rollen. In loft preciezie werk. Aanbrengen in de woonkamer.
zondag 27 december 2015

Schilderen van woning

Ik wil mijn woning laten schilderen, muren, plafond, plinten en deuren. Exclusief badkamer en wc en klein kamertje. Ongeveer 70 m².
donderdag 12 november 2015

Nieuwbouwappartement laten schilderen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement laten schilderen. We schatten de totale oppervlakte in op ongeveer 300 vierkante meter. De muren zijn in goede staat en vergen waarschijnlijk niet veel plamuurwerk. Afhankelijk van de prijs overwegen we glasvlies.
dinsdag 6 oktober 2015

Verven van schilderdeuren met omlijsting

We zoeken iemand die op korte termijn 10 verfdeuren en 11 omlijstingen kan verven tegen een schappelijke prijs.
woensdag 30 september 2015

Schilderen van muren, balken enz.

Schilderen en behandelen van houten balken + schilderen van muren + bijwerken van enkele lekken + isolatieschuim plaatsen tussen houten balken met aansluiting van muren.
maandag 28 september 2015

Traphall schilderen

Traphall van appartementsgebouw met 4 verdiepingen te schilderen.
zaterdag 26 september 2015

Woonkamer schilderen en keukenblad lakken

Ik wil mijn woonkamer wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 60m2 muren en 18 m2 plafond. Van de muren moet de ouder verf eerst verwijderend worden en alles dient voorbehandeld te worden. Meubels dienen afgedekt te worden. Tevens moet een houten keukenblad opgeschuurd worden en opnieuw worden gelakt.