Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Brussel.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: gevel kaleien, gevel kaleien, woning schilderen, schilderwerken in en rond het huis, muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes, behangen traphal herenhuis, schilderen van appartement, muren bezetten en schilderen, trappenhal schilderen en behangen, gevels kaleien, gevels kaleien, gevels kaleien, schilderen Interieur Appartement, schilderwerk voor de trapzaal, buiten schilderwerken uit te voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Brussel:

donderdag 21 september 2017

Slaapkamer schilderen

Ik wil graag een slaapkamer in mijn toekomstige woning laten schilderen alles in het wit. Het gaat om 10m² en er hangt momenteel behangpapier dat eraf gehaald moet worden + eventueel een beetje bijplamuren indien nodig alvorens te schilderen.
zondag 3 september 2017

Schilderwerken in en rond het huis

Het schilderen van de houten ramen en deur aan de voorkant van het huis, schilderen van de zijmuren in de tuin, het schilderen van het traliewerk aan de voorkant van het huis, het bijschilderen van de badkamermuur na herstelwerken en vocht insijpeling.
dinsdag 8 augustus 2017

Woonkamer en gang schilderen

Ik wil graag de woonkamer ( de muren zowel plafond) en de gang (3 verdiepingen) laten schilderen. Alsook de deuren (3 deuren)
donderdag 27 april 2017

Muur renoveren

Renovatie 1 muur na lekkage. UItkappen, beplakken ,behangen en schilderen.
zondag 19 maart 2017

Behangen muur in slaapkamer en toilet

Wij zouden graag een muur in onze kamer laten behangen (ongeveer 10 vierkante meter) alsook een muur in onze wc (2,5 vierkante meter). Het behang bestellen wij online, maar we zouden het graag laten plaatsen door een vakman en vragen daarom bij jullie een offerte aan.
dinsdag 21 februari 2017

Herstellen gevolgschade na waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.
vrijdag 14 oktober 2016

Schilderwerken appartement

Schilderen - overal twee lagen - van een appartement met 3 slaapkamers. Behang afhalen, muren schilderklaar maken en barsten dichten. Schilderen alle plafonds, muren en radiatoren (geen deuren). Afschuren en schilderen van alle ramen binnen en buiten - twee lagen.
vrijdag 8 juli 2016

Schilderwerken

Herschilderen van een appartement: living, keuken,badkamer & 3 slaapkamers schilderen zowel ramen, muren als plafonds. Graag offerte voor de werken aan te vangen.
dinsdag 21 juni 2016

Verven plafond badkamer

Ik wil mijn plafond van de badkamer laten verven, daar er een waterlek is geweest bij mijn bovenbuur.
dinsdag 29 maart 2016

Waterschade plafond herstellen

We stelden onlangs waterschade vast aan het plafond in 2 ruimtes van ons appartement. Het gaat allicht om inslijpeling langs het dak. De schade neemt de vorm aan van een aantal vochtplekken langs en dak en aan de plinten van het terras (foto's in bijlage) We hadden graag een offerte aangevraagd voor de herstelling van de schade. Foto's ter beschikking.
dinsdag 15 maart 2016

Aanbrengen Fotobehang in woonkamer loft

Aanbrengen van fotobehang 3,20 x4,20. Dit zijn 9 rollen. In loft preciezie werk. Aanbrengen in de woonkamer.
zondag 27 december 2015

Schilderen van woning

Ik wil mijn woning laten schilderen, muren, plafond, plinten en deuren. Exclusief badkamer en wc en klein kamertje. Ongeveer 70 m².
donderdag 12 november 2015

Nieuwbouwappartement laten schilderen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement laten schilderen. We schatten de totale oppervlakte in op ongeveer 300 vierkante meter. De muren zijn in goede staat en vergen waarschijnlijk niet veel plamuurwerk. Afhankelijk van de prijs overwegen we glasvlies.
dinsdag 6 oktober 2015

Verven van schilderdeuren met omlijsting

We zoeken iemand die op korte termijn 10 verfdeuren en 11 omlijstingen kan verven tegen een schappelijke prijs.
woensdag 30 september 2015

Schilderen van muren, balken enz.

Schilderen en behandelen van houten balken + schilderen van muren + bijwerken van enkele lekken + isolatieschuim plaatsen tussen houten balken met aansluiting van muren.
maandag 28 september 2015

Traphall schilderen

Traphall van appartementsgebouw met 4 verdiepingen te schilderen.
zaterdag 26 september 2015

Woonkamer schilderen en keukenblad lakken

Ik wil mijn woonkamer wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 60m2 muren en 18 m2 plafond. Van de muren moet de ouder verf eerst verwijderend worden en alles dient voorbehandeld te worden. Meubels dienen afgedekt te worden. Tevens moet een houten keukenblad opgeschuurd worden en opnieuw worden gelakt.
woensdag 2 september 2015

Plekjes op de muur en kozijnen bijschilderen

Wij gaan ons huurhuis verlaten en willen graag 2 muren laten overschilderen en een aantal plekjes op andere muren plus wat raamkozijnen en deuren laten bijwerken. Het gaat om plekjes - niet om hele oppervlakken. Het werk zou moeten worden uitgevoerd in de period 25-30 september, als het huis leeg is.
maandag 24 augustus 2015

Schilderwerken Binnen/buiten

Herschilderen voordeur herenhuis binnen/buiten Interieurschilderwerk: bijwerken van muren vergaderruimte Kleur : wit
woensdag 5 augustus 2015

Schilderen van kinderkamer (meubelen)

Wij zoeken dringend een schilder voor de meubels van de kamer van onze dochter te schilderen. Deze moet af zijn tegen de 22 augustus.
maandag 6 juli 2015

Schilderen en behangen van kamers

1 trap-hall schilderen (wit), 1 slaapkamer plafond schilderen, 1 kleine slaapkamer behangen
woensdag 8 april 2015

Reparation marks on wall and floor

There are some marks of color marks/oil paints on my walls and floor in terrace. Can you tell me is it possible to clear them? Repainting of some portion of wall will be required. Please tell me the estimated price.
maandag 2 februari 2015

Schilderwerken van 2 ruimtes

De vergaderzaal en het bureau van de directeur heeft een nieuw laagje verf nodig, maw herschilderen van deze twee ruimtes. Aantal m²?
maandag 25 augustus 2014

Repeindre et mettre carrelage dans une cuisine

Repeindre une cuisine de largeur: 2,50 sur longueur: 4,50 h: 2,30 + plafond. Réparer fissures sur un des murs de 2,50 de largeur Pose carrelage d'une hauteur de 30 cm sur la moitié de la pièce; Absente du 3 au 10 septembre.
vrijdag 8 augustus 2014

Appartement te schilderen

Appartement te Elsene, 1e verdieping moet helemaal geschilderd worden (binnen). Het gaat om een appartement 80m2 met 2 slaapkamers, keuken geïntegreerd in woonkamer. Volledig wit geschilderd, maar schilderwerk zou na 7 jaar wat opgefrist moeten worden (inclusief plafonds). Wat zou dat (ongeveer) kosten: inclusief de verf, afplaklint, afdekplastic enz. Rekening houdend met het feit dat het om hoge (traditioneel herenhuis oorspronkelijk) plafonds gaat.

Partners

Partners van Casius