Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor grote ruimte schilderen:

Grote ruimte schilderen

Ik wil graag een ruimte laten schilderen, het gaat om ongeveer 50 vierkante meter muren en een podium die in verschillende kleuren geverfd moeten worden volgens het ontwerp.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote ruimte schilderen uit heel België:

Plaatsen van ventilatie en toiletten + thermostaatregeling

2 Verluchtingen plaatsen in bestaande toiletten. Bijkomend toilet met lavabo in afgesloten ruimte realiseren in magazijn. Thermostaat en regeling verbeteren. Momenteel 1 thermostaat voor 3 grote ruimtes, liever in elke ruimte een thermostaat die online te regelen is.

Gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² + voorzetwand van 18m²

We willen verschillende kamers maken van een grote open ruimte. op basis van de tekening is er voor 82m² aan dubbele scheidingswanden te plaatsen plus een voorzetwand van 18m². Het is voor ons van belang dat het uitstekend geïsolleerd wordt tegen geluid.

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen achter mijn rijwoning. Ik heb grote schuiframen naar de tuin waarvan 2 van de 3 delen openschuiven en binnen ligt er een betonvloer. Ik wil graag een strak terras van ongeveer 24 m². De tuin ligt ongeveer 70 cm hoger dan de vloer binnen dus het terras heeft een draagconstructie nodig en eronder moet de ruimte worden opgevuld. Het terras in beton, tegels of hout te leggen.

Stabiliteitsberekening van muren

Ik heb een bouwvergunning nodig voor het uitbreken van steunmuren tussen hall/keuken/eetplaats. De gang snijdt het huis in 2 en we willen achter 1 grote open ruimte maken. Beide muren zijn draagmuren. Het huis dateert uit ca 1850 is is volledig onderkelderd met bakstenen welfsels. Ook het dak wordt vervangen. Aangezien we niet weten of de draagbalken vervangen moeten worden is hier mogelijks ook een bouwvergunning nodig. Het huis staat op de lijst van waardevol erfgoed maar is niet geklasseerd.

Uittekenen bijwoning

Wij willen graag boven grotere ruimtes maken. We zijn aan het twijfelen tussen twee opties. Ofwel vanaf de buitenkant gezien aan elke kant één grote dakkapel. Twee dakkapellen verdeeld over 4 kamers dus. Ofwel willen we naar een plat dak gaan en zo een verdieping erop zetten. Met het schuine dak nu hebben we erg veel verspilde ruimte boven.

Herstellen van muur en plafond na waterschade

Ik heb een beetje waterschade door een lekkende douche die nu hersteld is en alles is terug droog. Dus ik wil graag de muur (vliesbehang) en de plafond laten herstellen. Afwerking van 1 ruimte. Er is wat schimmel (droog) en wat blaasjes zichtbaar. Betreft niet zo een grote oppervlakte. Zie fotos

Onderhouden parket

Wij zoeken iemand die ons parket kan komen reinigen met een dieptereiniger voor parket (toestel en producten kunnen we huren in een speciaalzaak voor parket); de ruimte is ongeveer 30 à 40 m² op het gelijkvloers. Maar aangezien er in de ruimte een grote zware eetatfel staat, moet die eerst gedemonteerd worden , ttz het tafelblad moet verwijderd worden van de twee dubbele poten (is met schroeven bevestigd).

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.