Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Limburg:

maandag 4 december 2017

Behangen en verven slaapkamer

Wegens waterschade aan de gang muur en de slaapkamermuur waar de badkamer aan grenst , is het behang beschadigd alsook de plinten in de slaapkamer. Naar schatting een 8-tal rollen behang van 10 lopende meters.
vrijdag 24 november 2017

Schilderen kroonlijsten dak

De houten kroonlijsten van mijn huis zouden in een donkerbruine primer geschilderd moeten worden. Dit is de eerste keer dat het hout geverfd wordt. De hoogte is meer dan 8 m. En de lengte is meer dan 5 meter, maar best ter plaatse komen kijken voor juiste afmetingen.
zaterdag 7 oktober 2017

Schilderen kroonlijsten dak en kelder

Schilderen kroonlijst voor en achterzijde huis + schilderen kelder. Kroonlijst is op een bepaalde plaats iets moeilijker te bereiken wegens veranda.
maandag 2 oktober 2017

Behangen en schilderen

Door wateroverlast is mijn zijmuur van de living fel beschadigd. Moet opnieuw behangen en geverfd worden, is ca 20 m². Het plafond moet opnieuw geverfd worden, is ca 40 m².
zaterdag 30 september 2017

Verven eiken keuken

We hebben een eiken keuken in eikenkleur. Deze willen wij schilderen in een lichte kleur.
woensdag 20 september 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn panelen van onze sectionale garagepoort laten herlakken in RAL 9005. (Kleur nu is lichtgrijs).
donderdag 14 september 2017

Gevel kaleien

In het kader van een renovatie van stadswoning wensen wij onze voorgevel te laten kaleien. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : 60 m²
woensdag 30 augustus 2017

Gevels kaleien

Het kaleien van mijn woning. Drie gevels en bijbouw. Oppervlakte : woning 1 10 m x 6 m x 8 m.
woensdag 16 augustus 2017

Wanden en plafonds laten sausen

Ik wil een aantal wanden en plafonds laten sausen in een appartement. Appartement wordt opgeleverd in januari. Kamer is ongeveer 60 m².
maandag 31 juli 2017

Gevel kaleien

Bestaande situatie is machinale baksteen van 1960-1965. Oppervlakte ongeveer 80m². Hoogtewerker nodig om gedeelte boven garage uit te kunnen voeren. Garage is aangebouwd tot op 1/2-2/3 hoogte van de zijgevel van het huis, met puntdak.
zondag 2 juli 2017

Behangen van gang

Gang behangen: De oppervlakte is niet echt goed geweten, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 juni 2017

Muren en plafond living en salon schilderen

Schilderen muren en plafond living. Oppervlakte :60 m² muur en 30 m² plafond. Ook 2 radiatoren moeten geschilderd worden
dinsdag 6 juni 2017

Kaleien van gevel

Betreft 3 gevels van woning uit de jaren '50. Voegwerk is niet overal even stevig, vooral de voorgevel heeft veel te verduren gehad (hier heeft ook altijd een klimopplant tegen gestaan die we verwijderd hebben.) De gevels zullen dus eerst ook eens grondig gereinigd moeten worden. Kalei wensen we in een lichte kleur (bv. RAL9001). Kaleien van een oppervlakte van ongeveer 80 m².
maandag 29 mei 2017

Houten deur schilderen en ruimte behangen

We willen de houten deur behandelen en schilderen + ruimte behangen.
dinsdag 2 mei 2017

Verven en behangen

Verven van houten plafond in een keuken en 5 a 6 rollen papier te behangen.
donderdag 13 april 2017

Binnendeuren verven

Ik wil 6 binnendeuren en chambranten laten verven. Het zijn deuren met 2 binnenpanelen.
donderdag 23 maart 2017

Behangen van living

Ons living moet behangen moeten worden. Is vlies papier en een 1 lange muur is met tekening Living is 7 op 4 m ongeveer. We hebben het behang papier en de lijm.
maandag 13 maart 2017

Verven van deuren

Ik zou graag 8 binnendeuren willen laten verven/lakken. Deze zijn nog niet behandeld of geverfd. Ook zouden we graag 10 deurstijlen/lijsten willen laten verven.
maandag 6 maart 2017

Woonkamer en keuken behangen en verven

Ik wil mijn woonkamer plus keuken laten behangen en verven voor de muren is het ongeveer 70m en de plafonds 62m. Totaal oppervlakte ongeveer 110 m².
woensdag 22 februari 2017

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten verven. Badkamer, slaapkamer, gang. De totale oppervlakte van de muren is 109 m². De totale oppervlakte van de plafonds is 38 m². De vensters en deuren afplakken en vloeren beschermen.
zaterdag 18 februari 2017

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Ik zou graag drie grote gietijzeren radiatoren laten spuiten in een appartement.
vrijdag 10 februari 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na lek in plat dak heb ik waterschade (vlekken) in mijn houten plafond. Er zitten vlekken op het plafond. Graag herstellen en/of eventueel overschilderen. Het is momenteel eik kleur.
maandag 14 november 2016

Behang- en schilderwerken

Na het vervangen van enkele ramen, zullen er in ons huis heel wat behang- en schilderwerken moeten gebeuren. Op de benedenverdieping en de trappenhal met 2 verdiepingen, zal alles nieuw behang moeten krijgen en de bovenverdieping zal geverfd moeten worden.
zaterdag 5 november 2016

Herschilderen van woning na brand

Volledig huis verven wegens brand ( keuken living hall , 3 slaapkamer en badkamer, zolder)
woensdag 26 oktober 2016

Gang behangen en verven

Gang behangen met renovatiebehang en verven.