Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Limburg:

dinsdag 10 maart 2020

Schilderen hoge hal

Schilderwerk voor een hoge hal van 6 m.
zaterdag 15 februari 2020

Fleeshangen en schilderen

Gang boven en zolderkamerke en wc
zondag 5 januari 2020

Muurpanelen vervangen na vocht en verfwerk

Verven en muurpanelen vervangen - beperkte oppervlakte.
zondag 17 november 2019

Slaapkamer schilderen

We zijn op zoek naar een schilder voor één van onze slaapkamers. Oppervlakte bedraagt ongeveer 30 m².
donderdag 7 november 2019

Herlakken sectionale poort

Wij willen graag onze sectionale poort laten herlakken in de kleur zwart. Die zou in de breedte smaller zijn dan 3 meter, van de hoogte heb ik geen idee. Het zijn wel vier panelen en het merk is Herman.
zondag 27 oktober 2019

Behangen van living en kamer

Living van 4 op 8 m en kamer van 4 op 4 m behangen.
woensdag 23 oktober 2019

Nieuwbouw appartement schilderen

Oppervlakte 413,27 m² plafonds en muren - afplakken, ... - schuren van muren en plafonds - aanbrengen van primer laag - alles afkitten - plamuren van gaatjes:barstjes - eindlaag aanbrengen Gaat om volgende ruimtes: èèn grote leefruimte, de keuken, twee slaapkamers, berging, wc, badkamer, inkom en gang.
donderdag 13 juni 2019

Keukenfronten spuiten

Wij zouden graag 6 keukendeurtjes van 64cm hoog op 40 cm breedt, 5 keukendeurtjes van 70cm hoog op 47 cm breedt en nog 4 keukenladen van 34,5 cm hoog op 57 cm breedt willen laten spuiten.
zondag 14 april 2019

Vensterluiken schilderen

Ik zoek een schilder die mijn vensterluiken wil herschilderen of herspuiten. Het gaat over 14 grote en 2 kleinere vensterluiken.
dinsdag 9 april 2019

Zandstralen van keukenkasten

Keuken te laten zandstralen en herschilderen. De keuken is in donker eik maar is geen voleiken keuken. De bedoeling is dat de buitenkant van de kastdeurtjes en zijkanten van de keuken een lichtere houtkleur krijgen. We willen en nieuwe werkblad plaatsen, dus dit hoeft niet te worden behandeld. De keuken is 400 cm bij 210 cm, heeft 15 deuren en 8 lades (waarvan 2 vast).