Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Limburg.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: buitengevel herschilderen, schilderen woning beneden en bovenverdieping, schilderen van ganse woning, appartement schilderen, behangen en schilderen nieuwbouwappartement, schilderwerken binnenshuis uit te voeren, schilderwerken binnenhuis, schiderwerken buiten, schilderen van nieuw appartement, woning behangen en schilderen, herbehangen van gang, behang verwijderen en schilderen, schilderen van leefruimte, stuccen, behang verwijderen en schilderen, schilderen van buitenramen en deur en dakgoten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Limburg:

zaterdag 7 oktober 2017

Schilderen kroonlijsten dak en kelder

Schilderen kroonlijst voor en achterzijde huis + schilderen kelder. Kroonlijst is op een bepaalde plaats iets moeilijker te bereiken wegens veranda.
maandag 2 oktober 2017

Behangen en schilderen

Door wateroverlast is mijn zijmuur van de living fel beschadigd. Moet opnieuw behangen en geverfd worden, is ca 20 m². Het plafond moet opnieuw geverfd worden, is ca 40 m².
zaterdag 30 september 2017

Verven eiken keuken

We hebben een eiken keuken in eikenkleur. Deze willen wij schilderen in een lichte kleur.
woensdag 20 september 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn panelen van onze sectionale garagepoort laten herlakken in RAL 9005. (Kleur nu is lichtgrijs).
donderdag 14 september 2017

Gevel kaleien

In het kader van een renovatie van stadswoning wensen wij onze voorgevel te laten kaleien. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : 60 m²
woensdag 30 augustus 2017

Gevels kaleien

Het kaleien van mijn woning. Drie gevels en bijbouw. Oppervlakte : woning 1 10 m x 6 m x 8 m.
woensdag 16 augustus 2017

Wanden en plafonds laten sausen

Ik wil een aantal wanden en plafonds laten sausen in een appartement. Appartement wordt opgeleverd in januari. Kamer is ongeveer 60 m².
maandag 31 juli 2017

Gevel kaleien

Bestaande situatie is machinale baksteen van 1960-1965. Oppervlakte ongeveer 80m². Hoogtewerker nodig om gedeelte boven garage uit te kunnen voeren. Garage is aangebouwd tot op 1/2-2/3 hoogte van de zijgevel van het huis, met puntdak.
zondag 2 juli 2017

Behangen van gang

Gang behangen: De oppervlakte is niet echt goed geweten, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 juni 2017

Muren en plafond living en salon schilderen

Schilderen muren en plafond living. Oppervlakte :60 m² muur en 30 m² plafond. Ook 2 radiatoren moeten geschilderd worden
dinsdag 6 juni 2017

Kaleien van gevel

Betreft 3 gevels van woning uit de jaren '50. Voegwerk is niet overal even stevig, vooral de voorgevel heeft veel te verduren gehad (hier heeft ook altijd een klimopplant tegen gestaan die we verwijderd hebben.) De gevels zullen dus eerst ook eens grondig gereinigd moeten worden. Kalei wensen we in een lichte kleur (bv. RAL9001). Kaleien van een oppervlakte van ongeveer 80 m².
maandag 29 mei 2017

Houten deur schilderen en ruimte behangen

We willen de houten deur behandelen en schilderen + ruimte behangen.
dinsdag 2 mei 2017

Verven en behangen

Verven van houten plafond in een keuken en 5 a 6 rollen papier te behangen.
donderdag 13 april 2017

Binnendeuren verven

Ik wil 6 binnendeuren en chambranten laten verven. Het zijn deuren met 2 binnenpanelen.
donderdag 23 maart 2017

Behangen van living

Ons living moet behangen moeten worden. Is vlies papier en een 1 lange muur is met tekening Living is 7 op 4 m ongeveer. We hebben het behang papier en de lijm.
maandag 13 maart 2017

Verven van deuren

Ik zou graag 8 binnendeuren willen laten verven/lakken. Deze zijn nog niet behandeld of geverfd. Ook zouden we graag 10 deurstijlen/lijsten willen laten verven.
maandag 6 maart 2017

Woonkamer en keuken behangen en verven

Ik wil mijn woonkamer plus keuken laten behangen en verven voor de muren is het ongeveer 70m en de plafonds 62m. Totaal oppervlakte ongeveer 110 m².
woensdag 22 februari 2017

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten verven. Badkamer, slaapkamer, gang. De totale oppervlakte van de muren is 109 m². De totale oppervlakte van de plafonds is 38 m². De vensters en deuren afplakken en vloeren beschermen.
zaterdag 18 februari 2017

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Ik zou graag drie grote gietijzeren radiatoren laten spuiten in een appartement.
vrijdag 10 februari 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na lek in plat dak heb ik waterschade (vlekken) in mijn houten plafond. Er zitten vlekken op het plafond. Graag herstellen en/of eventueel overschilderen. Het is momenteel eik kleur.
maandag 14 november 2016

Behang- en schilderwerken

Na het vervangen van enkele ramen, zullen er in ons huis heel wat behang- en schilderwerken moeten gebeuren. Op de benedenverdieping en de trappenhal met 2 verdiepingen, zal alles nieuw behang moeten krijgen en de bovenverdieping zal geverfd moeten worden.
zaterdag 5 november 2016

Herschilderen van woning na brand

Volledig huis verven wegens brand ( keuken living hall , 3 slaapkamer en badkamer, zolder)
woensdag 26 oktober 2016

Gang behangen en verven

Gang behangen met renovatiebehang en verven.
zaterdag 15 oktober 2016

Behangen van bureau en woonkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn woning te behangen. Ik heb reeds renovatie vliesbehang en behanglijm gekocht, maar de persoon die me zou helpen kan door omstandigheden niet meer. Wanneer zou je kunnen? de werken dienen snel te starten omdat ik tijdens de herfstvakantie zou willen verhuizen. De te behangen ruimtes zijn bureau en woonkamer.
dinsdag 4 oktober 2016

Schilderwerken in woning

Graag had ik een prijsofferte gehad voor schilderwerken. De hal met 7 deuren. Badkamer van 4m op 5m waarvan de helft is betegeld. 1 kamer van 4 op 4m 1 kamer van 6m op 4m Graag persoonlijk langskomen voor een juiste prijsofferte.

Partners

Partners van Casius