Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Limburg.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen nieuwbouwappartement, appartement schilderen, herschilderen van gevelmuren, woonkamer en keuken behangen en verven, behangen en schilderen van traphal en gang, schilderen van klein appartement, woning laten schilderen, schilderen en behangen, gang behangen/schilderen, herschilderen van houten buitenramen, muren en plafond schilderen na waterschade, herstellingen vochtplek muur en plafond, behandelen ramen en muren buitenkant huis, schilderwerk uit te voeren, dakgoten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Limburg:

maandag 13 maart 2017

Verven van deuren

Ik zou graag 8 binnendeuren willen laten verven/lakken. Deze zijn nog niet behandeld of geverfd. Ook zouden we graag 10 deurstijlen/lijsten willen laten verven.
maandag 6 maart 2017

Woonkamer en keuken behangen en verven

Ik wil mijn woonkamer plus keuken laten behangen en verven voor de muren is het ongeveer 70m en de plafonds 62m. Totaal oppervlakte ongeveer 110 m².
woensdag 22 februari 2017

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten verven. Badkamer, slaapkamer, gang. De totale oppervlakte van de muren is 109 m². De totale oppervlakte van de plafonds is 38 m². De vensters en deuren afplakken en vloeren beschermen.
zaterdag 18 februari 2017

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Ik zou graag drie grote gietijzeren radiatoren laten spuiten in een appartement.
vrijdag 10 februari 2017

Herstellen en schilderen van plafond na lekkage

Na lek in plat dak heb ik waterschade (vlekken) in mijn houten plafond. Er zitten vlekken op het plafond. Graag herstellen en/of eventueel overschilderen. Het is momenteel eik kleur.
maandag 14 november 2016

Behang- en schilderwerken

Na het vervangen van enkele ramen, zullen er in ons huis heel wat behang- en schilderwerken moeten gebeuren. Op de benedenverdieping en de trappenhal met 2 verdiepingen, zal alles nieuw behang moeten krijgen en de bovenverdieping zal geverfd moeten worden.
zaterdag 5 november 2016

Herschilderen van woning na brand

Volledig huis verven wegens brand ( keuken living hall , 3 slaapkamer en badkamer, zolder)
woensdag 26 oktober 2016

Gang behangen en verven

Gang behangen met renovatiebehang en verven.
zaterdag 15 oktober 2016

Behangen van bureau en woonkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn woning te behangen. Ik heb reeds renovatie vliesbehang en behanglijm gekocht, maar de persoon die me zou helpen kan door omstandigheden niet meer. Wanneer zou je kunnen? de werken dienen snel te starten omdat ik tijdens de herfstvakantie zou willen verhuizen. De te behangen ruimtes zijn bureau en woonkamer.
dinsdag 4 oktober 2016

Schilderwerken in woning

Graag had ik een prijsofferte gehad voor schilderwerken. De hal met 7 deuren. Badkamer van 4m op 5m waarvan de helft is betegeld. 1 kamer van 4 op 4m 1 kamer van 6m op 4m Graag persoonlijk langskomen voor een juiste prijsofferte.
woensdag 28 september 2016

Duplex appartement schilderen

Wij wensen ons duplex appartement te laten schilderen. Vragen een prijs-kwaliteit werk. Kleine Hal- Living - kleine keuken -trapzaal - slaapkamer. Huidig papier moet ook verwijderd worden.
zaterdag 17 september 2016

Verven / behangen keuken living + plafonds

Living plafond verven Muren verven of behangen Keuken plafond verven Keuken verven
vrijdag 16 september 2016

Schilderen appartement

Schilderen van een appartement, muren, plafond en houten ramen. Repareren van een kliklaminaat vloer.
zondag 4 september 2016

Schilderen van voorgevel-ramen-deur

Het afschuren en opnieuw schilderen van de voorgevel + ramen + deur,kleuren te bespreken bij bezoek!
donderdag 1 september 2016

Buiten schilderwerk

Alle buitendeuren 2 garagepoorten, grote stalpoort ,en ramen incl luiken moeten geverfd worden.
vrijdag 26 augustus 2016

Buitenkant huis verven

Van een vrijstaand huis is de verflaag buiten in slechte staat. Graag herschilderen.
maandag 15 augustus 2016

Schilderen buitenschrijnwerk

Ik wil het buitenschrijnwerk van mijn woning laten behandelen met olie. 16 ramen, erker, dubbele deur en garagepoort. Ook ramen op verdieping.
woensdag 3 augustus 2016

Herstellen muur na waterschade

Het betreft schade aan binnenmuur in appartement. Papier en kleur zijn meer dan 8 jaar oud, en zelfde product en eigenschappen zijn niet in huidige handel te verkrijgen. Graag iemand die bestek maakt voor aanrekening van schadekosten.
maandag 18 juli 2016

Twee kamers terug in orde maken

Na waterschade twee kamers terug behangen. Eventueel ook de binnen afkasting maken van de erker. Ook eventueel terug de vloerbekleding leggen vynil.
zondag 3 juli 2016

Woning laten behangen met vliesbehang

Afmetingen : 90 m² of muur laten behangen met vliesbehang. Graag in de maand augustus.
woensdag 29 juni 2016

Schilderwerken binnen en buiten

Schilderwerken buiten en binnen. De keuken en de gang dienen geschilderd te worden. En buiten de ramen moeten ingesmeerd worden, ongeveer een 8 tal ramen, waaronder 2 deuren.
vrijdag 24 juni 2016

Gyproc schilderen

Plafonds en wanden zijn afgewerkt, moeten nog licht geschuurd te worden alvorens te verven. Plafond en wanden 100 m².
dinsdag 24 mei 2016

Trappenhal en keuken behangen en verven

Graag had ik een offerte gekregen voor de trappen hal te behangen +/- 49m2 en plafonds te verven +/- 22m2. Ik dan U bij voorbaat. Urbain Gelders
donderdag 19 mei 2016

Behangen en schilderen keukenplafond na lek

Na een lek op de eerste verdieping is het plafond van de keuken (+/- 15 m2) beschadigd en dient opnieuw te worden behangen en geschilderd. Graag zo vlug mogelijk offerte voor de verzekering en later voor uitvoering.Foto's ter beschikking.
woensdag 18 mei 2016

Binnendeuren te verven

Ik heb 7 binnendeuren die geverfd dienen te worden . Zijn er aan begonnen maar wegens opname ziekenhuis van echtgenoot zit ik vast. We hebben binnen enkele maanden huwelijk van dochter.

Partners

Partners van Casius