Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zandstralen 8 gietijzeren radiatoren:

Zandstralen 8 gietijzeren radiatoren

Wij hebben 8 gietijzeren radiatoren welke moeten worden gezandstraald en opnieuw gespoten. Radiatoren zijn momenteel gedemonteerd en kunnen indien nodig worden vervoerd.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandstralen 8 gietijzeren radiatoren uit heel België:

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren

We hebben verschillende gietijzeren radiatoren in huis en zouden twee ervan van elks 50cm hoog en 2m lang graag laten spuiten in een nieuwe kleur. Wellicht zal het ook wel nodig zijn om ze eerst nog af te schuren. Kan u ons een offerte bezorgen voor deze twee radiatoren, en dit voor het eventuele schuren, spuiten en de (de)montage?

Oude gietijzeren poort zandstralen en herplaatsen

Wij hebben een gietijzeren tuinhek inrit tuin en garage, zij zou denk ik gezandstraald geschilderd en hersteld worden zodat ze terug dicht kan gedaan worden. Het is ongeveer 15 lopende meter.

Gietijzeren radiatoren zandstralen en lakken

Ik zou graag 3 gietijzeren radiatoren laten zandstralen en herspuiten.

Zandstralen en herspuiten gietijzeren radiator

Dringende vraag om gietijzeren radiator te zandstralen en herlakken. Ook vraag om deurchambrants te laten luchtgommen. Graag prijsofferte Grootte radiator: L 1m08, B 21cm, H41 cm

Binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen keuken namelijk een plafond en 2 kleine muren. Schuren en lakken van 16 houten binnendeuren met omkadering - telkens 2 zijden. Zandstralen en lakken van 1 gietijzeren radiator .

Gietijzeren radiatoren zandstralen

Zandstralen 2 gietijzeren radiatoren

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden

Gietijzeren plaatradiatoren lakken

Wij zouden graag 5 plaatstalen radiatoren laten vernieuwen, namelijk wit lakken en eventueel zandstralen indien nodig. De afmetingen zijn; 90x130, 90x105,90x45 en 90x60, Telkens met 4 platen. Dan is er nog 1 radiator met 2 platen met afmeting 90x135.