Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van woning:

Schilderen van woning

De woonst heeft grote raampartijen en een gelijkvloers-kelderverdieping. De raampjes van de kelderverdieping moeten ook geverfd worden. Het huis werd gebouwd in 1959 en reeds meerdere malen wit geverfd. Is het mogelijk om eventueel de gevel te retoucheren waar het moet in plaats van volledig opnieuw te schilderen?
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van woning uit heel België:

Schilderwerken uitvoeren

3 Houten ramen op de bovenste verdieping aan de voorkant de buitenzijde schilderen. 3 Houten ramen op de verdieping eronder aan de voorkant de buitenzijde schilderen. Houten garagepoort aan buitenzijde schilderen. Voordeur aan buitenzijde schilderen. Betreft een bel-étage woning.

2 zijgevels van woning schilderen

Onze zijgevels dienen herschilderd - hoogte gevelpunten ca 8 - 9 m - totale oppervlakte tussen 50 en 80m² (ruwe schatting)

Schilderwerken uitvoeren

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat om 80 m² muren en 30,5 m² plafonds die in het wit dienen geschilderd te worden.

voordeur van woning herstellen

houten voordeur van 1962 moet volledig onder handen genomen worden: afschuren, schilderen en bijstellen wegens knellen.

Bekleden trap

Woning 15 jaar oud, trap in hout is nooit bewerkt. Ik zou deze graag laten bekleden met laminaat of schilderen. De trap bestaat uit 16 treden.

Schilderen en behangen van woning

Graag volgende zaken uitvoeren: 1) Behang verwijderen +/- 40m² 2) Verven van 3 kamers +/- 250 m² 3) Verwijderen van schimmel in 3 hoeken van een kamer

Renovatiewerken na waterschade

Ik wil mijn kelder en boven het washok laten renoveren na waterschade bij ons in de woning. Er zou overnieuw geverfd moeten worden, vloer in orde gemaakt worden door allebei de ruimtes. Kort samengevat: Schilderen Laminaat opnieuw leggen/herstellen Plafond herstellen Deuren en kozijnen

Woning renoveren

Drie opdrachten: - Vloerwarming aanleggen in woonkamer ca. 28 m² en bestaande 2 radiatoren verwijderen. - Tegels aanleggen in toilet ca 10 m². Keuze en aanschaf tegels in overleg. - 6 deuren en deurposten schilderen, verf en materiaal al aanwezig.