Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Gevels verven van appartemensgebouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevels verven van appartemensgebouwen:

Gevels verven van appartemensgebouwen

Gevel van 4 middelgrote appartementsgebouwen herschilderen in wit, na eerst grondig te reinigen. Appartementsgebouw van 5 verdiepingen.

Verven buitengevel

Graag willen wij onze buitengevel geschilderd hebben. Het betreft een laagbouwbungalow waarbij niet alle gevels dienen te hoeven geverfd.

Herschilderen van gevels

Herschilderen van voorgevel (zeker 8 meter hoog) en zijgevels van alleenstaande woning. Breedte van de woning: +/- 9 m en voorgevel 8 m hoog. 3 kleinere zijgevels en 1 grotere zijgevel (deze zijn gemakkelijk om te verven omdat er haast geen hoge ladder aan te pas zal komen). Het is vooral de voorgevel die moeilijker zal zijn omdat er een stelling of hoogtewerker misschien zal moeten gebruikt worden, alhoewel voor ons het gebruik van de ladder ook al OK zou zijn. Op woensdagen kan er steeds langs gekomen worden.