Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Gietijzeren radiatoren spuiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gietijzeren radiatoren spuiten:

Gietijzeren radiatoren zandstralen en lakken

Ik zou graag 3 gietijzeren radiatoren laten zandstralen en herspuiten.

Gietijzeren radiatoren spuiten

Wij zijn momenteel bezig met de renovatie van onze badkamer. Wij willen onze gietijzeren radiator graag laten opschuren en herspuiten. Het toestel is momenteel gedemonteerd en kan dus eenvoudig elders worden binnengebracht. Afmetingen: 1m op 22cm op 40cm

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Wij willen graag 3 gietijzeren radiatoren (mogelijks 4) laten herspuiten. Tijdens de werken zullen ze gedemonteerd worden waardoor het mogelijk is ze ze verplaatsen op de verdieping naar bv het ruime terras. 2 ervan bestaan allemaal uit 30 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog) en eentje bestaat uit 40 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog).

Gietijzeren radiatoren schilderen

Het verven van een gietijzeren radiator van 90 cm x 97 cm.

Gietijzeren radiatoren zandstralen

Zandstralen 2 gietijzeren radiatoren

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden

Zandstralen 8 gietijzeren radiatoren

Wij hebben 8 gietijzeren radiatoren welke moeten worden gezandstraald en opnieuw gespoten. Radiatoren zijn momenteel gedemonteerd en kunnen indien nodig worden vervoerd.

Gietijzeren plaatradiatoren lakken

Wij zouden graag 5 plaatstalen radiatoren laten vernieuwen, namelijk wit lakken en eventueel zandstralen indien nodig. De afmetingen zijn; 90x130, 90x105,90x45 en 90x60, Telkens met 4 platen. Dan is er nog 1 radiator met 2 platen met afmeting 90x135.