Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen:

Muur behandelen door vochtproblemen en schilderen

Muur en plafond slaapkamer en wc zijn aangetast door watershade: aanslag verwijderen, muur herstellen, behangen of schilderen. Er moet een offerte naar de verzekering gemaakt worden. Slaapkamer en toilet.

Herstelling muren na vochtschade

Ik heb een vochtprobleem in huis. Door de installatie van een nieuwe meter door de watermaatschappij is er een lek ontstaan. Deze lek is ondertussen opgelost maar de muur waar de meter hangt is heel vochtig. Er staat schimmel op beide kanten van de muur. Het water is tevens door de vloer tot in de kelder gelopen. Er staat water in de kelder. Naast vochtbestrijding zullen ook behangwerken nodig zijn. Werken : behang afnemen, muren behandelen tegen vocht en verwijderen schimmel, opnieuw verven.

Muur met vocht/roetplekken behandelen en herschilderen

Er is een muur waar er vocht/roetplekken doorkomen door het behangpapier. Het behangpapier verwijderen ; de plekken behandelen en de muur terug schilderen. Regio Gent (rijwoning in Ledeberg)

graag boven deuren gemeten en ...

graag boven deuren gemeten en geplaatst,trap opnieuw behandelen,verven en behangen van de hall,electriciteit ordenen en kast plaatsen, deuren hangen, nieuwe vloer leggen in eetkamer living en keuken, herverdeling van ruimte(graag advies) indien mogelijk met kersenhout hier liggend een keuken installeren,in provence steil.( ideeên zijn steeds welkom).bestaande vensters vergroten, eventueel muur slopen, vroegere buitenmuur en balk steken,grote venster plaatsen tussen veranda en keuken, verven en behangen van de overige ruimte's.

Aantal kamers terug behangen en plafond ...

Aantal kamers terug behangen en plafond verven. 1 (binnen) muur behandelen tegen vocht. Oud Behang is reeds verwijderd