Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Nieuwbouw trap vernissen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw trap vernissen:

Nieuwbouw trap vernissen

We zijn net in onze nieuwbouwwoning getrokken en onze beuken trap is nog niet vernist. Ik zou deze dus graag laten vernissen.

Behangen van een hoog traphal in vlies

Ik zou graag een prijs hebben van het behangen in vlies in hoog traphal maar dit is dringend traphal van gelijkvloers naar eerste verdiep rechte trap van nieuwbouw woning voorbereiding van muren zijn reeds oké

Schilder(s) voor nieuwbouw

Wij willen de keuken, de badkamer en de inkomhal(5 meter hoog, met houten trap)laten schilderen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die in 2011 is opgeleverd. Wij zoeken een ervaren schilder uit de regio Leuven die verzorgd en snel werkt.

schilderwerken van een nieuwbouw die ...

schilderwerken van een nieuwbouw die sinds 1.5 jaar gepleisterd is. Starten met hall, living keuken en trap ... de rest naargelang offerte