Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Nieuwbouwwoning schilderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouwwoning schilderen:

Nieuwbouwwoning schilderen

Ik wil onze nieuwbouw laten schilderen. Dit voor een nieuwbouw in Veerle-Laakdal. Het is de bedoeling dat je de muren en de plafond klaar maakt voor de schilderen en schildert in het wit. Het is een huis 9 op 13 iets over de 320 m2 denk ik. Het plan is beschikbaar.

Schilderen nieuwbouw binnen

Muur +/- 50 m², plafond +/- 110 m2. Er is reeds een primer laag, nog 2 eindlagen nodig. Nieuwbouwwoning 3 jaar oud.

Nieuwbouwwoning helemaal schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gen we willen deze laten schilderen. Badkamer : nieuwe tegels tegen de muren (incl douche) dienen overschilderd te worden met een componentverf. Badkamer : resterende muren schilderen met krijtverf Annie Sloan Badkamer : plafond schilderen in wit Slaapkamer 1 : schilderen met krijtverf Annie Sloan Slaapkamer 2 : schilderen met krijtverf Annie Sloan Woonkamer en open keuken : schilderen – verf nog te kiezen Gang gelijkvloers en 1ste verdieping : schilderen in wit Gastentoilet gelijkvloers : schilderen in wit

Living en hal nieuwbouw schilderen

Ik zou graag living en hal laten schilderen. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m², en het plafond is ongeveer 75 m². Het is een nieuwbouwwoning. Aankoop materiaal is te bespreken met de schilder.

Boven- en benedenverdieping schilderen

Nieuwbouwwoning sinds 1 jaar bewoond. Pleisterwerk is 1,5 jaar oud. Ik zou graag de hal (beneden + boven) laten schilderen (dus ook boven de trap). Sinds een jaar staat de witte (goedkope) primer er al wel op. Eventueel ook de binnendeuren in die hal (5 stuks) mee te nemen. Te bezichtigen op afspraak. Voor een jaar later ook living en keuken offerte maar nu nog niet aan de orde.

Schilderwerken in woning

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een nieuwbouwwoning die we recent aankochten. Het gaat over muren en plafonds die nog nooit eerder werden geschilderd. Ook hadden we graag de look van de keuken veranderd door de keukenkastjes wit te schilderen.

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Wij verhuizen 01/11, dus het huis staat nu nog leeg. De muren zijn droog, maar moeten misschien nog licht geschuurd worden. Ik ken de juiste oppervlaktes van de muren en plafonds niet, maar het huis is 220 m² bewoonbare oppervlakte. Alle muren en plafonds zijn goed bereikbaar, behalve een hoge muur met plafond in de traphal (zie foto). Best ter plaatse komen kijken door een vakman. De werken graag zo snel mogelijk kunnen uitvoeren, schilderwerk.

Schilderen nieuwbouwwoning

Opdracht bestaat uit het volledige schilderen van een nieuwbouwwoning, opgeleverd in juli 2016. Deel I: Schilderen van 8 deuren met omlijsting, zolderluik en omlijsting ramen. Timing: september - oktober 2016 Deel II: schilderen van plafonds en muren schatting van te schilderen oppervlakte: plafonds: 90 m² muren: 150 m² vlies te plakken in living en inkom (ca. 40 m²) Timing: uit te voeren na +/- 12 maanden uitdroogperiode van het huis; dus september - oktober 2017