Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Plafond en muren schilderen 500 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plafond en muren schilderen 500 m²:

Nieuwbouwwoning helemaal schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gen we willen deze laten schilderen. Badkamer : nieuwe tegels tegen de muren (incl douche) dienen overschilderd te worden met een componentverf. Badkamer : resterende muren schilderen met krijtverf Annie Sloan Badkamer : plafond schilderen in wit Slaapkamer 1 : schilderen met krijtverf Annie Sloan Slaapkamer 2 : schilderen met krijtverf Annie Sloan Woonkamer en open keuken : schilderen – verf nog te kiezen Gang gelijkvloers en 1ste verdieping : schilderen in wit Gastentoilet gelijkvloers : schilderen in wit

Schilderklaar maken van muren

Nieuwbouw appartement ca 100m² oppervlakte. Verfklaar maken van muren en plafond.Opschuren van muren , plafond.

Badkamer schilderen

Badkamer schilderen. Plafond in gyproc is schilderklaar en 2 muren zijn bezet. Badkamer is 4 op 4 meter.

Binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen keuken namelijk een plafond en 2 kleine muren. Schuren en lakken van 16 houten binnendeuren met omkadering - telkens 2 zijden. Zandstralen en lakken van 1 gietijzeren radiator .

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Omdat onze hal hoge muren bevat zouden wij deze graag laten behangen/schilderen door een professioneel iemand met de juiste materialen (hoogtewerker) 1 hoge muur zou moeten behangen worden, de rest geschilderd (inclusief plafond).

Herschilderen keuken

Herschilderen keuken in wit na de plaatsing van drie nieuwe dakkoepels met gyprocafwerking errond. Oppervlakte : grote keuken, plafond, minstens 2 muren.

Diverse binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen muren slaapkamers en ook een plafond in een slaapkamer. Hiernaast gaten opstoppen en schilderwerken in de berging. Ook schilderen of behangen in nachthal. Hiernaast ook nog in keldergang en de muren van de garage te schilderen.

Schilderen woonkamer & keuken

Herschilderen woonkamer en keuken, muren ± 50 m², plafond ± 50 m², herbehangen schouw ± 6 m²